Happy Halloween!

Idag så är det Halloween här så jag är rätt så förväntansfull inför kvällen då alla barn på gatan börjar gå trick or treat. D köpte hem en massa godis igår så nu har vi en stor låda full så vi kan väl säga att vi är redo för kvällen!

Blev även billös idag. Vi åkte till verkstaden och lämna in bilen så får väl se när jag får den tillbaka. D va snäll och skjutsade mig till college därefter och sedan tog jag bussen hem. Är väl så långt jag har kommit med den här dagen. Borde väl plugga lite nu men känner inte riktigt för det..


Over and Out


Halloween

Igår kväll var det alltså dags för lite halloween firande!! Vi började kvällen hos mig med pizza, drickande, sminkande och dansande. Vi for sedan in mot DC och Georgetown närmare bestämt. Efter mycket skratt på metron, felåkande och lite ramlande kom vi fram till stället. Dock blev det en besvikelse väl därinne. Stället var otroligt lite, förstår verkligen inte hur alla de 600 som hade tryckt på attending, skulle få plats. Inget dansgolv fanns det heller så man mest stod. Vi försökte ändå göra det bästa av saken men efter en timme gav vi upp och for in till chinatown istället. Vi gick till  Clydes och beställde en massa mat och hade trevligt där istället!!

Äve om kvällen inte blev som vi hade tänkt oss så hade vi (jag iaf) mycke trevligt!! Är väldigt roligt att gå runt inne i DC nu vid halloween för alla, verkligen alla är utklädda!! Den ena värre efter den andra, roligt vilken fantasi vissa har!! Men nu till avslöjandet av våra dräkter!


Emma va en fotballplayer!


Karolina som Indian!


Jag som Pirat!


Kul hade vi och var roligt att få klä ut sig lite, man gör ju inte det så ofta!

Idag så blev det en härlig sovmorgon innan det var dags att försöka ta nya tag med min uppsats. Men är så gott som klar nu vilket känns skönt! har även hunnit med att uträtta lite ärenden, behövde passa på medan jag fortfarande har bilen! Nu väntar jag väl mest på att D ska komma hem med J då det ska jobbas lite på kvällskvisten..

Måste säga att det är otroligt skönt att inte vara bakis idag!! Är knappt trött heller så det är härligt!!

Lite tv när jag ändå väntar kanske!


Over and Out

Det kommer mera...



Snälla sluta någon gång!! Som tur är så lägger det sig inte riktigt på marken, där är det bara slask för tillfället!!


Over and Out

What the fuck?!

Kom upp till denna härliga(?) överraskning idag...

SNÖ!!! Vad i helvete jag vill inte ha snö redan!!! Inte för att detta kommer ligga kvar men kändes ändå väldigt deprimerande.. Så den 29 Oktober snöade det för första gången, usch är alldeles för tidigt...

Annars så försöker jag undkomma min kära uppsats som jag måste ha ett första utkast klart till på måndag. Har skrivit 1 sida av de 2,5 som måste skrivas så har en del kvar att syssla med men vill inte. Man kan säga att detta ger mig sömnbrist, vilket är precis det jag håller på och skriver om. Sleep deprivation's effects on children and teenagers, riktigt intressant...eller inte... Vill bara smitta undan och göra något annat!!

Hoppas på att snö/regnet slutat till kvällen!! Kan det inte bara bli kväll nu?!


Over and Out

Jaha....

Har inte varit en så jätterolig dag direkt....

Bilen var körduglig så for iväg till college och lyckades komma fram utan några olyckor, tack för det. Lektionen var över ganska snabbt, vilket var skönt. Vi fick även tillbaka essa 2 vilket jag lyckades få 93/100 poäng på så det måste jag ändå vara nöjd med!! Har satt upp ett litet mål för mig själv och det är att inte få under 90 poäng på någon uppsats så får väl se hur det går, hittills så funkar det!!

D tog min bil till verkstaden idag och han var inte direkt glad när han kom hem. Han va inte arg men inte glad heller. Han upptäckte lite andra småfel med bilen när han körde den som han undrade varför jag inte hade berättat om. Jag berättade då att jag inte visste så mycket om bilar vilket han tycker att jag borde ha talat om och det håller jag med om. Jag tänker ju inte på sånna saker när jag kör, jag bara kör. Inte lägger jag märke till om bilen låter mer eller om det är dåligt tryck i däcken... Även om han inte var arg så kändes det lite jobbigt!

För att fixa lite saker så tog D med mig så att jag fick lära mig att kolla lufttrycket i däcken samt så köpte vi nya vindrutetorkare, de andra hade passerat bäst före datumet kan man säga! Jag har ju iaf fått lära mig lite mer om bilar idag så det är ju alltid positivt!

För övrigt så ska vi lämna in bilen på måndag och om de tror att det går att fixa så innebär det att jag blir utan bil minst 1 vecka. Kan även hända att det är för mycket skador och så under bilen som gör att det är bättre att skrota den... Vet inte vad som händer då, blir jag helt billös? köper de en ny? Måste jag åka buss resten av året? Många frågetecken men antar att de får vänta tills vi vet mer på måndag...

Ska försöka släppa alla dessa problem och frågetecken nu och tagga till för morgondagens halloweenfest, kommer bli så sjukt kul!!! Längtar massor!!!

Nej nu måste jag stoppa J i säng! Sedan så måste jag sätta fart med min uppsats men får se om jag orkar ta tag i det ikväll eller om det får vänta tills imorgon eller söndag!


Over and Out


Outfit - check!

Idag for jag och Karolina till Party City för att fixa outfit till lördagens äventyr! Efter lång letan, kaffe på starbucks och mycket tvekan så är de äntligen införskaffade!! Vad det blev avslöjas på lördag! Tyvärr så blev det kanske inte så fyndigt som jag hoppats men det funkar ändå!!

Idag kom både J och D hem så nu är allting som det ska igen!

Vi kommer behöva lämna in min bil för lagning vilket D trodde skulle kunna ta 1-2 veckor. Hjälp! Vad ska jag göra under den tiden?!

Fick ett roligt mail från min instructor idag där det stod att jag måste välja ett ämne till essay 3 och skriva ihop en outline till imorgon, jippi hurra!! Så har suttit och sökt en massa fakta idag, vilket visade sig vara svårare att hitta än vad jag trodde. Men har iaf lyckats hitta lite grann och skrivit ihop en outline! Så är nu redo för morgondagens lektion så därför ska alla bilar hålla sig borta från mig imorgon så jag kan ta mig till lektionen!! Tror inte att min instructor kommer tro mig någon mer gång om jag säger att jag är frånvarande pga bilolycka. Var nästan pinsamt att skriva det till henne denna gång, aldrig att hon kommer tro det en tredje gång!

Jag hoppas verkligen att alla bilbekymmer kan försvinna nu!!! Vill verkligen inte att något mer ska hända och kör så sjukt försiktigt numera att inget borde kunna hända, men iofs så kan man ju aldrig lita på de andra förarna..

Blev överraskad över att städerskan plingade på dörren imorse, D hade glömt bort att säga att hon skulle komma, men har iaf fått ett städat rum idag vilket aldrig är fel. Iofs var det inte så länge sedan jag städade det själv men ändå!

Hoppas verkligen på bättre väder imorgon, har regnat och varit grått ett par dagar!


Over and Out




Movienight

Så försvann den lediga dagen och kan väl inte påstå att det blev mycket gjort!!

Dagens olycka har jag skjutit åt sidan, orkar inte tänka på det längre! Kvällen spenderades med mycket trevligt sällskap! Karolina kom över och vi beställde pizza och kollade på den här gamla godingen!


Var länge sen jag såg den och vi fick oss ett par härliga skratt åt tragiska ungdomar och 90-talets (o?)charm!

var välbehövligt att bara ha en tjejkväll med en massa snack och inga krav, inga bekymmer med bilar, värdfamiljer, pojkar etc..

Hade ett intressant spinningpass idag! Först så var det en gubbe som stirrade en massa på mig, vet inte om det var för att jag såg konstig ut, svettig, söt eller what ever. Skumt var det! Sedan är det en kvinna som ofta är på det här passet och jag förstår verkligen inte vad hon håller på med! Från sekunden vi börjar tills vi slutar så ser hon ut som att hon håller på och dör eller något.. Det är en sådan smärta i hennes ansikte att jag verkligen inte förstår mig på vad hon gör där! Ska inte träning vara lite kul iaf?!

Imorgon förmiddag blir det att leta utklädnad med Karolina, ska bli spännande att se vad vi hittar!

Börjar kännas väldigt konstigt att de två jag har lärt känna bäst här en så länge lämnar landet snart. Emma åker om en månad och Karolina om 1,5. Träffade dem redan andra dagen och har umgåtts med dem sen dess. Är väldigt märkligt att de snart inte kommer vara här med mig längre.... Visst har jag andra att umgås med också, är inte det, är mest att jag kommer att sakna att ha dem här!!

I will miss you two!!

Kanske läsa lite innan det blir att krypa till sängs... imorgon kommer både D och J hem igen, även om det är skönt att vara ensam ibland så är det även lika skönt att inte behöva vara det längre.


Over and Out

Det här händer inte!!

Va på väg till min lektion idag, jag stannade vid ett rödljus och vad händer då?! Jo bilen bakom mig kör in i mig!!! Detta händer verkligen, hur stor är chansen liksom?!?! What's up with me and cars right now?

Tur var väl att det inte var så länge sedan förra olyckan så jag var lugn och ringde 911 (first time ever). Ringde även D för att berätta vad som hänt och han var glad att jag mådde bra och troligen för att det inte var jag som orsakade olyckan den här gången. Min bil fick inte så stora skador, någon buckla på stöttdämparen, värre var det för bilen som körde in i mig. Hela hans motorhuvud var mosad och kan förstå det med den smällen som blev när han körde in i mig. Är dock väldigt glad att det är hans bil som är mosad och inte min!!

Typiskt nog missade jag min lektion idag, vilket jag är mest förbannad över!!!

För att sätta pricken över i:et också så lyckas jag riva sönder min nya jacka när jag kommer hem. Fina ord kom då ut från min mun så är nog bra att ingen annan var hemma... Jackan går iofs troligen att laga med lite nål och tråd men ändå!

Nehe har pratat med familjen nu för att få ur mig lite aggresioner så ska nog lägga mig i soffan, sätta på någon film och äta ett par stycken av de muffins som jag och J bakade igår!


Over and Out

Keep on fighting!!

Skammen har väl lagt sig lite efter gårdagen men känns fortfarande lite pinsamt...

Sitter här och försöker klura ut vad man ska klä ut sig till i helgen. På lördag är det dags för halloween på en club i DC. Är verkligen jättesvårt att komma på vad man ska vara, vill ju komma på något bra men som ändå kan vara prisvärt. Jag och Karolina ska iaf iväg på torsdag och leta reda på lite costumes!!

För övrigt så är jag nu ledig i ca 1,5 dygn! D for iväg til NYC tidigt imorse på affärsresa och kommer inte hem förrän på torsdag. J åkte till sin mamma för en stund sedan och hon bestämde sig för att behålla honom över dagen imorgon så han kommer inte tillbaka förrän torsdag morgon då det är dags för att kliva på skolbussen. Blev lite oväntad ledighet men kan vara skönt emellanåt. Har huset för mig själv så ska nog passa på och bara slappa lite!!


Haha man skulle ju kunna vara Super Mario?!

Fan vad svårt det här va!!


Over and Out

Michaela + Cars = Fail!

Vad fan händer med mig och bilar just nu?! D kom precis och gav mig en fin räkning då jag tydligen har lyckats köra mot rött. Skäms otroligt mycket just nu, för att det känns som att jag bara gör bort mig med hans bil hela tiden. Men detta var ett ärligt misstag som jag faktiskt inte märkte. Antar väl att det är något jag borde märka om det slår om till rött... Nu har jag iaf en räkning på 75 dollar att betala, alltså ca 500 kr. Bra jobbat för det var verkligen behövligt!! Som tur va så påverkar inte det här D's försäkring eller så, vilket han var glad för. Vet inte vad som hade hänt annars...

Hur kan man ha körkort i 4 år i Sverige och det inte händer ett skit men kan vara mindre än 4 månader i usa och det händer en massa?! Så jävla typiskt när det är någon annans bil...

Det är vid dessa tillfällen man bara vill försvinna... Skulle behöva prata med någon hemifrån nu men givetvis så ska det vara natt där hemma!!

Nehe dags att gå ner och skämmas vid middagsbordet!


Over and Out


Had a good night!!

Had so much fun last night!! Jag mötte alltså upp Bodil i DC igår och vi började kvällen med god mat och drinkar på Vapiano. Resten av kvällen for vi fram och tillbaka i DC på olika clubar och barer, hade verkligen riktigt kul! Bäst var nog stället vi avslutade på, Cities, så lär nog besöka det stället flera gånger!!

Precis som jag gissade så började mina fötter värka väldigt tidigt under kvällen!! Var kanske inte heller det smartaste att börja med en 20 min promenad i dem till bussen men men sånt som händer... Men så fort vi lämnade Cities så åkte skorna av så gick barfota från gatorna i DC, på metron och hela vägen hem. Haha måste ha varit en syn men egentligen om man kollade sig omkring så var det inte många tjejer runt omkring mig som fortfarande hade på sig sina skor. Varför gör vi alltid så mot oss själva?!

Fötterna har verkligen värkt idag och trapporna har inte varit roliga o gå i!! Förutom fötterna så mår jag helt okej idag. Haft lite huvudvärk men är väl sånt man får ta. Får skylla mig själv som inte drack något vatten under kvällen!!

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Sov väl bort större delen av förmiddagen, prata med familjen på skype och sedan spenderar resten av tiden framför tvn fram tills J kom hem vid 19 då det var dags för lite jobb. Nu ligger han nerbäddad i sängen så har inte direkt varit ansträngande att jobba idag!!

Fastnade framför Brokeback Mountain, var länge sen jag såg den filmen så ska nog se klart på den innan det blir dags för mig att krypa ner i sängen också!!


Over and Out

D.C tonight!

Håller på att göra mig redo för kvällens äventyr. Ska möta upp Bodil inne i D.C först för middag och sedan får vi se vart vi beger oss. Vi funderade först på Georgetown men det visar sig!!

Köpte ett par nya skor idag så får väl se hur ont i fötterna jag kommer att ha senare ikväll!! Sjukt snygga är de iaf!!

Nej bäst att sätta fart nu!!


Over and Out

A day in Rio

Kändes som att det var lördag eller söndag när jag vaknade upp idag. J är ledig från skolan idag och D har varit hemma med honom, vilket jag inte är van vid. Är ju alltid ensam här hemma under dagarna i veckan. Har alltså varit ledig hela dagen och börjar snart jobba.

Dagen har därför spenderats i Rio med Karolina. Vi mötes för en fika på Starbucks men slutade med att vi också gick runt lite i affärer och även åt lunch. Duktiga som vi båda va så köpte vi inget men gud vad lockande det var!! Hittade en riktigt fin sjal som jag är jättegärna vill ha, får se om jag kanske åker tillbaks någon dag nästa vecka och köper den!

Igår hände väl inte så mycket... Jobbade under dagen och spenderade sen kvällen här hemma framför tvn. Ganska skönt att bara vara hemma och ta det lugnt!!

Ikväll blir det alltså jobb. Imorgon kväll är tanken att jag och Bodil ska ut i DC. Vad jag ska göra på dagen vet jag inte än. Söndagen skulle jag egentligen ha aupairmöte men det har skjutits upp till nästa helg, så istället är det bara jobb som gäller på söndag som det ser ut just nu.

Det märks att Halloween närmar sig här. Affärena har självklart varit fyllda med grejer i flera månader men fler och fler hus blir utsmyckade med pumpor, spöken, skelett etc. Är lite roligt att se eftersom Halloween inte är så stort i Sverige. Tror att J ska ha någon slags Halloweenparad nästa vecka i skolan, vet inte om han brukar gå trick or treat också men det visar sig!!


Förlåt tjejer men jag kan inte låt bli att dela med mig av denna bild! En riktigt rolig kväll där vi visar oss från vår allra vackraste sida!!


Over and Out

D.C. United vs. Portland

Igår kväll var det alltså äntligen dags för fotbollsmatchen som vi köpte biljetter till för evigheter sen!! De hade ju varnat för regn och storm men så mycket regn blev det faktiskt inte, iaf inte på oss!! Det var nämligen så att först fick vi sittplatser på olika rader vilket vi inte godtog så vi gick och klagade och fick nya biljetter, och då lyckades vi hamna precis under taket, hurra för oss!!

Matchen var väl helt okej till en början men sen när United lyckades kvittera till 1-1 efter ca 75 min så exploderade verkligen matchen!! Båda lagen fick hur mycket chanser som helt, men framförallt United! De missade öppet mål, sköt precis utanför, fick mål bortdömt, ja det hände det mesta så det vart lite nervöst där i slutet. Slutresultatet blev iaf 1-1, vilket kändes helt okej!!

Bilder från matchen!!












En trevlig kväll blev det iaf, var roligt att kolla på fotboll igen. Var verkligen hur länge sen som helst sen sist jag såg en match!!

Så sitter nu här och myser i min onepiece, solen skiner in genom fönster och jag har nyligen skickat iväg J till skolan. Ska nog ta det lite lugnt nu på morgonen och åka till gymet lite senare. Brukar ofta göra så på torsdagar. Haha är lite läskigt att man redan har speciella rutiner för vissa dagar...


Over and Out

The talk...

Hade samtal med min professor idag och OM jag blev förvånad över vad hon sa!! Har faktiskt lite svårt att tro på det men hon sa åt mig att ta till mig det. Hon tyckte att det gick hur bra som helst för mig, till och med så att jag var en av de bästa i klassen(!) och hon gillar mitt skrivande. Fortsätter jag så här finns det möjlighet för ett A i kursen. Förstå att jag är förvånad!! Nog för att jag tyckt att det hittills har gått förvånansvärt bra men inte så bra... Ska verkligen kämpa på och försöka få så bra resultat som möjligt. Känns som att språket bara kan utvecklas mer!! Det där med talandet är väl en annan sak.... skriva är så mycket lättare!!

Är lite småbitter för att det är dåligt väder idag. Inte för att det har regnat så mycket som det skulle göra idag men kollar jag på nätet så kommer ovädret till kvällen... då det är dags för fotboll! Trots bitterheten över vädret är jag ändå sjukt laddad för kvällens match. Blir bara jag och Emma, eftersom Karolina måste jobba (gråter lite).. men vi får heja på extra mycket istället!!

ca 1,5 h jobb kvar innan det blir att sätta sig på metron mot DC! Får berätta hur allt gick senare ikväll efter matchen eller imorgon, beror lite på hur trött jag är :)


Over and Out

Bonjour

Kanske borde öva upp lite franskakunskaper?! Njae men är nyligen hemkommen efter en fika på starbucks med en fransk tjej, Jennifer. Har nog nämnt att hon är nya au pairen i Emmas familj! Vi lyckades efter många vändor fram och tillbaka äntligen träffas och hon verkar vara en trevlig tjej.

Vad har jag annars gjort idag? Hunnit med att köra spinning och pilates, varit till banken... Suttit på starbucks ( ja har alltså varit där 2 gånger idag) och jobbat. Blev lite skype med mor och far också vilket alltid är trevligt! Tror verkligen inte att jag skulle klara av detta om inte skype fanns!!

Har köpt en regnponcho idag inför morgondagens match. De varnar för regn och paraply får man inte ha där inne så då fick det bli en poncho! Orkade inte lägga ut pengar på en regnjacka, kändes lite onödligt! 5 dollar för en poncho lät mycket bättre!!

Sitter och funderar på om jag borde ändra om mer i min uppsats eller inte... Känns som att den är bra som den är men blir ju fundersam på det grammatiska och så, men vet inte. Kanske är bäst att bara låta den va som den är...

Känns väldigt märkligt att hemma i Sverige är det höst och riktigt kallt medans det fortfarande är runt 20 grader här. Räcker oftast med att bara ha ett par långbyxor och en kofta på sig ute, är ibland på kvällarna man kanske vill ha en jacka eller nåt också. Det är ju ändå mitten på oktober, är van vid kyla den här årstiden!

Imorgon väntas "samtal" med min professor. Ska bli spännande att se vad hon har att säga!!


Over and Out

96 av 100

96 poäng av 100 på första stora uppsatsen - check!! Vilken lättnad det var att få tillbaka vår första stora uppsats och se att jag fått väldigt höga poäng! Trodde iaf att jag skulle få helt okej med poäng men inte så mycket, så just nu är jag väldigt glad över det! Är ju lovande inför fortsättningen av kursen...

Solen sken så härligt idag och kunde verkligen inte komma på något att klaga över, life is good! Nej men har haft en väldigt positiv dag vilken kan vara skönt för omväxlingsskull. Är ju annars vanligt att dessa negativa dagar inträffar...

Är så otroligt skönt att jag fick ihop min uppsats igår för efter dagens feedback under min lektion så visade det sig att jag inte behöver ändra så mycket till den slutliga draften, skönt för mig! Lönar sig ibland att kämpa för att få ihop det hela, även om jag var tvungen att ge delar av helgen åt den!

Ni skulle ha sett mig och J igår kväll, vi gick båda runt i varsin OnePiece! Han har en pyjamas som är som en onepiece, han är så sjukt söt i den!! Så han går ena stunden och pekar på mig och säger onepiece för att sedan säga samma sak när han pekar på sig själv. Riktigt gulligt!! Han har en röd med dödskallar på, coolt!

Försöker fundera ut hur jag vill dela upp mina semesterdagar under året men är jättesvårt att bestämma hur jag ska göra. Ska jag ta någon enstaka då och då eller vill jag ha några sammanhängande? Typ så att man kan åka iväg en vecka.. Hm måste lista ut hur jag vill göra... det hela beror väl lite också på om några av mina kära vänner ska komma och hälsa på, då är det bra att kunna ha några semesterdagar över... Emelie undrade om jag kanske hade lust att hänga på till Bahamas och Miami några dagar i vår och då krävs det ju ett par dagar ledigt, haha oj vet verkligen inte hur jag ska få ihop det här!

Lite tv nu!! J sover så sött nu så resten av kvällen blir det att slappa i soffan!


Over and Out

Trötta fötter...

Har blivit mycket gående i DC den här helgen, men har verkligen varit supermysigt!! Man kan verkligen gå runt där en hel dag och det är skönt för jag börjar lära mig gatusystemet nu och hittar lite smått sådär!!

Igår var jag alltså inne i DC med Karolina och Emma. Vi började med att gå till United States Holocaust memorial museum, vilket handlade om andra världskriget. Vi var inte så jätteimponerade över det så lunch passade oss mycket bättre!! Åt riktigt goda pastarätter på vapiano, ett ställe jag kommer besöka flera gånger om!!

Vi ägnade en del tid vid U.S Capitol och såg även på Footloose som hade biopremiär i helgen. En helt klart sevärd film men cowboykillen gjorde mycket för filmen!!

Vi avslutade kvällen på en tapasrestaurang med lite smårätter och vin (för min del iaf), de andra höll sig till sangria vilket inte är min grej!!







Idag blev det DC med Emelie som precis flyttat hit, var jätteroligt att träffa henne igen!! Har ju inte sett henne sedan de första introduktionsdagarna i New Jersey. Vi passade iaf på att se vita huset och washington monument, vi besökte även National museum of american history, där vissa delar faktiskt var rätt så intressanta. Jag är ju egentligen inte museum-människa men har tänkt att jag ska försöka lära mig, finns ju så sjukt många museum här i DC!

Resten av dagen ägnade vi oss åt shopping och hittade faktiskt lite smått och gott!!






Vi hittade Dumbo på museumet!


Denna jacka införskaffades bland annat idag!!

Så nu sitter jag här hemma och försöker skriva klart första utkastet på min uppsats. Kände mig lite stressad tidigare över hur jag skulle hinna skriva klart den tills imorgon, men har faktiskt bara slutsatsen kvar att skriva nu så detta kommer gå vägen!! Så jävla skönt för både huvudet och kroppen är riktigt trötta nu, har blivit lite för lite sömn denna helg men så är det ibland!!

I veckan som kommer väntas det fotbollsmatch, ser verkligen fram emot det!!!


Over and Out

DC weekend!

Blir mycket DC den här helgen!!

Hinner egentligen inte uppdatera nu men hade iaf en hel dag i DC igår med Emma och Karolina, mycket trevligt, och ska snart åter bege mig in till dit för att träffa Emelie. Det får bli en utförligare uppdatering ikväll helt enkelt!!

Återkommer!


Over and Out

Syfilis?.... HIV?

Haha denna rubrik skulle ju kunna tolkas väldigt fel men det handlar väldigt mycket om syfilis och HIV just nu... I min uppsats alltså!! Jämför dessa två sjukdomar och vet faktiskt inte hur jag kom på att jag skulle välja ett sådant ämne. Kunde välja att jämföra precis vad jag ville så väljer jag två könssjukdomar... Har väl aldrig påstått att jag är normal...

Ett första utkast på uppsatsen ska iaf skrivas till på måndag och har upptäckt en sak. Jag har glömt bort hur man skriver effektivt med källor!! AAAAAHHH!!! Hur fan ska jag få ihop det här? Blir bara jättekonstigt och önskar att jag bara kunde få skriva och skippa alla källor, vore så mycket enklare då.

Imorse när jag var ute och gick och det regnade så härligt så började jag inse vad jag verkligen saknar...
Dessa godingar!!

Varför står ni alldeles övergivna hemma i Sverige när ni borde vara här hos mig?! Gud vad jag önskar att ni kunde ha fått plats i resväskan!!! Miss u, speciellt i morse när jag kände hur strumporna började bli blöta...

Har blivit en del skype idag! Först med syster yster som kämpar på med sin ansökan så hon kan joina mig här i staterna efter årsskiftet. Sedan blev det med hela la familia och under samtalet anslöt Börje och Markus. Var jätteroligt att få prata med och se dem igen!!

Så vad gör jag nu? Jobbar fortfarande, fortsätter att undvika min uppsats genom att städa toaletten, tvätta etc.. Vet inte om jag har så många fler undanflykter. Fast jobbet är iofs en jävligt bra undanflykt!!

Hm min lördag är fortfarande väldigt oklar.. Borde kanske ta och ändra på det!! Tror iaf att jag ska försöka mig upp till gymet imorgon bitti för att köra lite zumba, var ett tag sen jag vickade på höfterna!!


Over and Out


Rörigt värre!

Den är kvällen blev verkligen inte som planerat...

Ikväll var det från början meningen att jag skulle äta middag med au pairen som tagit över i Emma B värdfamilj. Sedan gick det över till att vi skulle ta en fika för att sluta med att hon var tvungen att göra något annat. Då blev det istället bestämt med Bodil att vi skulle ut och äta middag i Rio. Först blev hon försenad för att hon satt hos frisören, sedan måste det ha varit någon bilolycka eller så ppå vägen för hon satt helt stilla i trafiken. Då klockan närmade sig 10 kände vi att det inte var någon idé längre så vi vände båda hemåt. Haha den här kvällen gick verkligen inte vår väg men inte deppar jag för det!!

Istället hann jag gå runt lite i Rio, köpte mig bland annat en "pop-up"-map över DC så nu kan jag nog ta mig fram lite varstans! Var ganska häftigt att stå vid vattnet också och kolla när himlen lyste upp av blixtrar. Enda sedan tidigt imorse så har det regnat och blixtrat och dundrat hela dagen!! Börjar bli lite trött på det hela...

På grund av detta härliga oväder så vaknade jag 05.30 imorse och kunde inte somna om, hur kul är det när man inte behöver gå upp förrän 7?! Hörde iaf att J var upp strax innan halv sju och började leka med sina leksaker så gick in och la mig hos honom istället, skulle ju ändå börja jobba snart... Givetvis väntade han på mig med en härligt stinkande blöja, ibland så är det inte alltid medvind!!

För övrigt så har det inte hänt så mycket idag. Har tränat och skrivit ihop en outline till min uppsats som ska in imorgon. Är inte riktigt van vid det här att behöva fixa en outline och thesis när jag skriver uppsatser. Men det är bara och vänja sig!!


Dessa ord vill jag leva efter!!

Borde kanske sova nu...


Over and Out


Rullar på...

Känns som att det mesta bara rullar på just nu... vet inte om det är positivt eller negativt. Dagarna går bara, iaf vardagarna och vet inte vad jag gör egentligen. Antar att jag inte gör så mycket...

Har sjukt mycket träningsvärk i mina ben idag men det hindrade inte mig från att köra ett spinningpass i morse, dock blev träningsvärken värre!! Har hunnit med att ha lektion också innan det blev dags för jobb, vilket jag fortfarande gör, jobbar alltså, även om J sover sedan en timme tillbaka.

Idag roade vi oss med att baka kladdmuffins. Smakade typ som kladdkaka vilket var väldigt gott, vi har hunnit äta ett helt gäng redan!! J tyckte iaf att det var väldigt roligt att få röra om i smeten och det är väl så gott som det enda han pratat om resten av dagen. Vi kanske borde baka lite oftare...


Blev så goda!!!

Har inget mer vettigt att säga idag...


Over and Out

3 months in U.S

Är ju helt sjukt hur fort tiden går. Har redan hunnit varit i U.S i 3 månader, har alltså avklarat en fjärdedel, bara tre fjärdedelar kvar!! På ett sätt känns det som att jag precis har kommit hit men samtidigt så känns det som att jag varit här hur länge som helst, skum känsla....

Även om jag saknar alla där hemma så har jag inte haft någon hemlängtan än, men är rädd för att det ska ändras snart. Är många som säger att hemlängtan kommer efter 3 månader så anar väl vad jag har framför mig. Hoppas verkligen bara att jag inte får allt för mycket hemlängtan, kan ju bli lite jobbigt då.... Oavsett hur mycket hemlängtan jag får så ska jag iaf genomföra det här året!!

Begav mig iväg till Montgomery Mall idag för att jag ville shoppa en massa nya höstkläder men det gick inte så bra. Enda klädesplagget som införskaffades var en tröja vilket inte var jag hade tänkt. Varför är det alltid så att när man bestämt sig för och vill shoppa så hittar man inget man vill ha?! Köpte iaf lite smycken och en eyeliner också!!

Har precis avslutat ett skypesamtal med bästa Karolina, saknar den kvinnan och hennes son otroligt mycket!! Har ju inte kunnat se hennes nya lägenhet heller!!

Jobba några timmar till, sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Vet inte om jag känner för att göra något ikväll eller bara vara hemma och ta det lugnt... visar sig!


Over and Out

Fundersam

Känner mig väldigt fundersam idag men vet egentligen inte vad jag går och funderar på. Är mest en massa olika tankar som åker fram och tillbaka i huvudet... Får inte riktigt någon ordning på det hela!

Denna dag har varit ganska händelselös. Började dagen med en promenad, sedan blev det college för att sedan ha jobbat resten av dagen. Lagade spagetti och köttfärssås till middag idag vilket blev väldigt gott!! Man vet ju inte alls hur maten man lagar här blir eftersom man inte har tillgång till precis de ingredienserna man använder hemma, men måste säga att jag lyckades ganska bra idag!!

Har egentligen inget vettigt att säga idag så ska nog ta min bok och lägga mig i sängen och läsa!


Over and Out

Förälskad...

Skrivuppgiften till imorgon är klar. Jag har gråit en skvätt till Ladder 49. Middagen är avklarad och J ligger nu i sängen. Jag känner mig ganska redo för sängen jag med...

Har verkligen varit sjukt trött idag och knappt orkat röra mig. Min hals är irriterad och har börjat få lite hosta.. Vet inte om jag är på väg och bli sjuk igen men känner mig inte direkt sjuk så får väl se vad som händer!

Måste säga att jag är lite förälskad.... i Central Park! Älskade verkligen det stället så nästa gång det bär av mot NY så ska jag ta med mig en filt, bok och picknickkorg så att jag kan vandra runt där en hel dag!! För övrigt så har jag upptäckt att NY är väldigt skitigt! men vet inte, kanske tycker att allt är väldigt skitigt och skabbigt jämfört med DC. Renlighet är något man verkligen kan beskriva DC med vilken är något jag tycker är väldigt viktigt!! NY var iaf riktigt rolig och härligt men är ändå skönt att vara hemma igen.

Fastnade framför Mamma Mia nu på tvn så vet inte om jag kanske ska titta på den ett tag innan jag kryper ner i sängen.


Over and Out



New York!!

Har haft ett helt crazy dygn vilket förklarar varför jag är så oerhört slut idag och har fötter som värker!!

Natten till lördag for vi in till DC för att ta bussen till NYC som avgick 03.30. Framme i New York strax innan 8, efter alldeles för lite sömn, så smakade det gott med bagels till frukost!!!

Orkar inte gå in i detalj vad vi gjorde hela dagen men vi hängde en hel del i Central Park, vi besökte Times Square, Tiffanys och Grand Central Station. Sedan blev det ett par timmar köande och fotande uppe i Empire State Building, vilken utsikt det var!!

Med värkande fötter och ben så var det riktigt skönt för oss att sätta oss på bussen och börja resan tillbaka till DC, som typiskt nog blev en timme försenad!

Nehe nu får bilder säga resten!!

Central Park!












Times Square!

Ser ni oss?!









Empire State Building!






















Trots min trötthet så måste jag skriva klart min skrivuppgift som ska in i morgon, börjar även jobba om 1,5 h så gäller väl att sätta fart nu...


Over and Out

Gruppsamtal

Haha hade ett gruppsamtal idag med Elin och Kristin, visste inte att man kunde ha det på skype. Men var verkligen kul!! Häs sitter jag i USA, Elin i Sverige och Kristin i Österrike, ibland älskar jag skype även om det strulade en hel del!! Var iaf hur kul som helst att prata med dem båda, miss them!!

Blev inge jobb ikväll då J har åkt till sin mamma så nu inväntar jag Karolina och Emma som snart kommer hit. Vi ska ladda upp med pizza och film innan det är dags att bege sig till bussen och New York inatt. Är så sjukt taggad så det finns inte!!

Lite bilder från senaste gången i NY bara för att komma i stämning!!






Fick två nya uppgifter idag i kursen. Dels Essay 2 och en reader/response uppgift, som ska in på måndag! Känns inte så jävla kul men dock ska det bara skrivas två sidor så känner att det får bli söndagens problem. har iaf börjat lite grann...  Måste även komma på ett ämne till essay 2, lite klurigt vad man ska välja... Mycket att fundera på!!

Nehe ladda ladda ladda!!!


Over and Out

slapparmorgon!!

Började med en liten slapparmorgon idag, tog det lugnt, åt frukost, kolla lite tv.. Faktiskt skönt för omväxling. Annars brukar jag ju fara iväg till gymmet på en gång. Men tog mig iväg till gymmet iaf, fast lite senare. Idag blev det rejält med träning, först trek i 50 min (ett konditionspass som de har på löparbandet) och sedan core & stretch i 50 min, måste jag ju ändå vara nöjd med. Är väldigt bra för att vara mig! Brukar annars nöja mig med en timme

Nu sitter jag typ och väntar på att familjen ska äta upp så att vi kan prata på skype! Passar på och äter lite marabou schweizernöt medan jag väntar, mums!!

J kommer med bussen om ca 1 timme och då blir det jobb resten av den här dagen, undra vad vi två ska hitta på idag! Måste fundera ut någon middag också om vi nu inte tar de rester som finns kvar i kylskåpet.. får se hur ambitiös jag orkar vara idag!!


Over and Out

50/50

Är precis hemkommen efter en bio med Karolina. Idag blev det filmen 50/50, vilket var ett riktigt bra val!! Riktigt bra film som verkligen är värd att gå och se!! En film med ett seriöst ämne som de ändå gör väldigt komisk, gillart!

För övrigt har det inte hänt mycket idag. Har tränat, haft lektion och jobbat... Typ som alla andra dagar ser ut. Försöker ladda upp för lördagens NYC trip, ska bli så grymt kul!!!

Förstår mig inte riktigt på vädret just nu! Igår var det typ höst ute, kallt och blåsigt, medan det idag har varit soligt och närmare sommarvärme. Nog för det är skönt med värme igen men blir lite förvirrande gällande vad man ska använda för kläder... Men sommarvärmen kan gärna få hålla sig kvar en stund till, men så länge solen är framme så är jag nöjd!!

Läsa lite innan det är dags att säga godnatt!


Over and Out

Smile!

This has been a really good day!!

J och jag tog en härlig promenad ut till lekparken idag, var riktigt skönt ute! Lite kyligt men otroligt skönt med sol!! Vi lekte och tränade lite på hans balans. Han behöver ju bli starkare i sin kropp så tänkte att balansträning är alltid bra för honom!!


Out walking!


At the playground!



Nu sover han och jag är inte alls trött för att sova. Känner inte riktigt för tv heller så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Imorgon bitti blir det upp för jobb mellan 7-9 och sedan får det blir en sväng till gymmet. Har ju vilat ett par dagar nu och känner mig mycket bättre idag så imorgon blir det tillbaks till allvaret igen, här ska tränas!!

Har typ helt missat att det var kanelbullens dag idag, insåg det när allas uppdateringar på facebook handlade om kanelbullar. Hade jag kommit på det tidigare så kunde jag ju ha handlat ingredienser och bakat egna. Aja får bli en annan gång helt enkelt, alt. nästa år!!


Over and Out


Paket!!

Åh fick världens bästa överraskning idag när jag kom, där precis utanför dörren låg ett stort paket och väntade på mig!! Nog för att det är roligt när man får mail och så men det finns inget som går upp emot när man får ett kort eller paket skickat på posten hemifrån, man blir verkligen överlycklig!!!

Detta var vad som fanns i paketet från familjen:


"roll on"-deo och svenskt godis är så efterlängtat, framförallt djungelvrålen eftersom de inte har något som knappt liknar lakrits i detta land! Tack så mycket familjen!!!

Känner verkligen vilken annan känsla jag har i kroppen idag. Igår regnade det och jag var halvdålig, idag så skiner solen, jag mår bättre än gårdagen och jag får paket på posten. En underbar känsla!

Något som hjälper min härliga känsla är att jag och Karolina har bokat bussbiljetter till New York idag. Vi tog en fika på Starbucks för att boka biljetter, så på lördag morgon, kl.03.30 tar bussen mig, Karolina och Emma till New York. Ska bli helt underbart, vi har kollat vädret och än så länge visar det sol så det håller vi tummarna för! Dagen ska alltså spenderas i the Big Apple och sedan tar vi bussen tillbaks på kvällen. En snabbvisit men så värt att få spendera en hel dag där, bussen kostar bara 42 dollar tur och retur, så är så verkligen prisvärt!

Nehe äta lite mer djungelvrål, var tvungen att öppna en påse på en gång!!

Snart kommer J hem från skolan och då blir det jobb resten av det här dygnet. Eftersom solen skiner idag kanske vi kan passa på att ta oss ut till lekparken, var ett tag sen!

Håller tummarna för att jag inte blir sämre igen utan fortsätter att gå och rätt håll, kanske kan ta mig till gymmet imorgon då!


Over and Out

Essay 1 done!

Lämnat in första stora uppsatsen idag så check på den!

Mår fortfarande halvkonstigt så borde antagligen inte träna idag, men vill ju verkligen.. är liksom inne i ett bra flyt just nu så har inte tid att blir störd av huvudvärk, halsont etc.. SÅ FÖRSVINN!!!!

Fick se carros nya tatuering idag och den är så sjukt fin!!! Passar henne verkligen skitbra!!! Har kollat runt själv lite på tatuerare här i området och har hittat en shop faktiskt väldigt nära mig och jag har bara kunnat hitta bra recensioner om dem så det är ju lovande. Ska väl försöka ta mig dit någon dag och prata lite med dem!! Känner mig väldigt säker på vad jag vill ha nu men måste få någon att rita upp den först bara!!

Jag hatar regn just nu!! Är äckligt trött på det, är ju som att vara hemma i Sverige igen!!


Over and Out

Feeling sick..

Usch mår inge vidare idag, har typ frusit till och från samt haft huvudvärk hela dagen!

Därför har det varit en ganska händelselös dag, typ fixat till det sista på min uppsats som ska in imorgon, suttit och läst lite på starbucks och resten av dagen legat i soffan och kollat på film. Lär nog spendera resten av dagen där också...

Är ganska glad att den här veckan snart är slut, jag har haft a crazy week som D sa, så planerar inte att upprepa den!! Kan ju meddela att vi lämnade in bilen till verkstaden för att kolla bromsarna men visade sig att det inte var något fel på dem så det är ju alltid bra!

Nehe nya tag i veckan som kommer!! Planerna är att jag, Karolina och Emma ska åka till New York på lördag över dagen så ser fram emot det! Ska bli skönt att komma ifrån lite och se och göra annat. New York är ju aldrig fel!!


Over and Out

Feeling sick..

Usch mår inge vidare idag, har typ frusit till och från samt haft huvudvärk hela dagen!

Därför har det varit en ganska händelselös dag, typ fixat till det sista på min uppsats som ska in imorgon, suttit och läst lite på starbucks och resten av dagen legat i soffan och kollat på film. Lär nog spendera resten av dagen där också...

Är ganska glad att den här veckan snart är slut, jag har haft a crazy week som D sa, så planerar inte att upprepa den!! Kan ju meddela att vi lämnade in bilen till verkstaden för att kolla bromsarna men visade sig att det inte var något fel på dem så det är ju alltid bra!

Nehe nya tag i veckan som kommer!! Planerna är att jag, Karolina och Emma ska åka till New York på lördag över dagen så ser fram emot det! Ska bli skönt att komma ifrån lite och se och göra annat. New York är ju aldrig fel!!


Over and Out

Dinner at my place

Har precis sagt hej då till Emma B, imorgon lämnar hon oss för att bege sig hem till Sverige och hon kommer att vara saknad! Kvällen tillbringades här hemma hos mig, vi lagade tacos och pratade en massa strunt, en mycket trevlig kväll helt enkelt! Tycker om när man inte behöver göra så mycket utan bara kan sitta ner och umgås!!


Tacos!!!


Bara för att du lämnar oss Emma :)

För övrigt har det varit en väldigt lugn dag, har typ regnat konstant och det lär nog fortsätta hela natten!! Hoppas på att få se lite sol snart, är så oerhört trött på regnet nu!!

Har varit rätt så skönt att få ha huset lite för sig själv i helgen, D är iväg på äventyr och J är hos sin mamma så kan slappa runt och göra lite vad jag vill... Imorgon är de tillbaka så får se vad som händer då, vet inte om det blir jobb imorgon kväll eller inte, det visar sig. Måste ändå fundera ut något att roa mig med imorgon på dan, en sväng till gymet behövs nog!

Sova eller titta på någon serie? Svårt val...


Over and Out


Lion King

Är så otroligt glad över att min dator lever igen!!

Igår for jag till Tysons Corner (typ de 5:e största mallet i USA eller nåt) för att se på bio med Bodil. Blev en lång metroresa men det var det helt värt!! Vi valde att se Lejon Kungen i 3D, och jag hade verkligen glömt bort hur mycket jag tycker om den filmen!! Både vi och alla andra i biosalongen satt och skratta mest hela tiden, den är awesome!!

Innan bion gick vi runt och kolla i lite affärer och vi hittade en rätt så rolig butik med dessa mössor!


Är ensam hemma så såg fram emot att få sova ut lite men typiskt nog ringer D vid kvart över nio och väcker mig, haha trött som jag är så svarar jag på svenska. Gjorde egentligen inte så mycket för hade ändå börjar vakna till, frågan är bara vad jag ska göra resten av dagen... Ikväll kommer Emma G, Karolina och Emma B hit, vi ska laga lite middag och säga hej då till Emma B som lämnar oss imorgon.

Kanske lägga sig i sängen och kolla på en film eller lite serier? Har inte riktigt ork att ta tag i den här dagen än...


Over and Out

It's alive!!

Fick precis min laddare och yes datorn fungerar igen!! Så otroligt skönt att det vara var laddaren som det va fel på och inte datorn!!

Nu kommer det bli bättre med uppdateringar igen men inte just nu, måste göra mig redo för ska iväg på bio med Bodil ikväll!!


Over and Out

RSS 2.0