Släktmiddag

orkar verkligen inte mer och dern här dagen är verkligen inte min!

Knappt sovit något vilket kanske förklarar varför jag mår som jag mår just nu..... humörets berg-och-dalbana har varit på nedgång sedan hockeyträningen idag, som föresten var sjukt rolig, och nu vet jag inte vart det ska sluta. Gör mig glad någon!!!

Om jag ska försöka vara lite positiv så var det sjukt roligt att vara på is igen. Även om det gick åt helvete och jag missade alla puckar, missade en del passningar och skär vilket gjorde att jag blev arg på mig själv, så hade jag grymt kul! Jag måste verkligen va på isen!!!! Tyvärr upptäckte jag att kondisen inte längre är vad den en gång var men är väl sånt man får ta, imorgon blir det match iaf så tagga tagga tagga!!! hur ska detta gå egentligen?


Vad väntar du på?
Jag står ju här!


Fuck!

Orkar verkligen inte ta tag i saker, vilket var tanken att jag skulle göra nu när jag kom hem........ velar fram och tillbaka hela tiden, vad fan ska man göra?

haft en bra dag annars! Fika med Elin, middag med syster, Ida och Vevve för att sedan fortsätta ner till vår kära ishall som numera kallas iskall....vill de frysa ihjäl publiken el? A-laget hade iaf match, kul att kolla på hockey igen även om inte slutresultatet blev som vi hade hoppats på. Kul hade vi iaf!!!

Alltid trevligt att få höra skvaller....... är väl charmen med små orter antar jag där saker sprider sig som blixten..... ungefär som campus kan man säga! tycker nog att det är ganska charmigt....... bara när ryktena är sanna dock!

Imorgon ska jag leka bambi, yeah! ska bli grymt kul men vingligt.......ska hinna med att baka också, lovade mamma att ta hand om den delen inför släktmiddagen så att hon inte får allt för mycket att ordna och fixa med.....kan ju vara snällt att vara lite hjälpsam.....dock på egen risk!

Fan vad jag fryser....kan någon värma mina tår?

jag vill bort, till sol och värme eller vart som helst egentligen!

daddy!! I'm home!

Så jävla skönt och vad jag har längtat! så vad har jag gjort hittills när jag varit hemma? pluggat och fixat läxgrejer cilket innebär precis samma saker som jag gör i Linköping men jag ska göra andra saker också! Senare idag ska jag iväg och träffa karolina, imorgon kommer Elin hit så då ska vi nog ta en fika. Troligen både titta på och spela hockey, så att tjejerna har träning så ska nog leka lite bambi på hal is!

Vet fortfarande inte vad som är rätt eller fel........ ska klura ut det, snart! först tänker jag bara ta det lugnt och njuta av att vara hemma!


Hemfärd

Uncut på [hg] igår var riktigt bra, vår kära sluzk visade vilken stjärna hon är! fast tyvärr måste jag nog säga att outstanding var emil, david och axel.... vi fick nog oss alla ett gott skratt!

Blir deprimerad ganska ofta har jag märkt.... igår råkade jag ut för en på [hg] dock kom sluzk som en räddande ängel så istället för att gå hem åt vi lite tapas, pratade kullerbytor och dansade! Var ändå hem strax efter elva så kvällen blev helt okej...

Orkar inte med personer som det inte går att diskutera med!!!

Ikväll ska jag äntligen åka hem och då slipper folk höra mig tjata om det.....ska bli otroligt skönt och det är verkligen vad jag behöver just nu! Orkar inte med allt för tillfället så istället flyr jag eller kanske inte flyr men jag ska försöka reda ut saker.... kan inte vänta för länge.

Tack för att vissa ser!

Ska man behöva göra allting själv?!

Hemkommen efter Linköpings storslagna seger mot ssk....kunde inte göra så mycket mer än att lida med ssk, spelet från deras sida var inte vackert, annat kan man säga om kära lhc!!! Fan vad jag saknar hockeyn!!!!!!!

Blir så trött på saker ibland, ska det vara så svårt? nej inte egentligen men tydligen är det! Okej är lite irriterar just nu men förhoppningsvis går det snart över.....kanske genom att sova!

Ska inte låta denna lyckade kväll bli förstörd så tack och hej! snart blir det hemfärd, can't wait!!!

skepp ohoj!

Lakanet är uppsatt, yeah! vi trotsade regnet och begav oss till campus för att sätta upp vår skönhet....



borde verkligen sova..... ligger här i soffan och ögonen går så gott som i kors...imrgon är det hockey mred carro, längtar längtar längtar!!!

Ny kurs och förhoppningsvis en ny Michaela imorgon!!!


Scones med marmelad!

Tentakravallen var skoj igår... slutade med en taxi hem till Elin för att sova....taxichauffören var fan bäst, ge världen fler härliga taxichaufförer! Elin bakade scones till oss idag vilket var jättegott, ett stort tack och plus till Elin!

Efter en lång och blöt promenad från stan till campus för att hämta cykeln och sedan cykla hem har hunnits med.... nu är jag helt slut! ögonen går snart i kors och om någon timme ska vi iväg och hänga upp lakan på campus.....orkar verkligen inte men ibland måste man göra saker som man inte orkar!

Nu ska jag fortsätta äta ur min godispåse! orkar inte reda ut mina tankar och problem idag... återkommer om det en anna och bättre dag!

swisch! så var pengarna borta igen...

Räkningar + hyra = inga pengar kvar! njae kanske inte riktigt eftersom jag på något sätt hade råd att shoppa lite saker med carro idag. Jag som inte skulle shoppa! brukar låta så..... men det var fina saker! supernöjd med kjolen!!!

Har faktiskt sovit ganska bra inatt, somnade rätt så bra trots våra kära grannars härliga musik.... bara drömt lite moch inte vaknat så mycket under natten är ett stort plus!

Upptäckt att jag börjat tveka angående saker.... vet inte det beror på att andra ändrar sig hela tiden men jag blir osäker... vill jag verkligen det här? är det här det jag ska göra resten av mitt liv? Hur ska jag veta vid 20-års ålder vad jag vill göra resten av mitt liv?  Många tankar i huvudet just nu.... vill jag gå kvar? ska jag byta? jobba? resa? okej skippa resa för då måste man ha pengar och det är något som jag verkligen inte har.... så kanske jobba först och sen resa? men då har man ett studielån man måste börja betala av... många funderingar och hinder! Skönt att man ska hem ett tag nu så att man får lite tid att tänka igenom ett och annat.

Kravall är beställt ikväll och jag är sjukt taggad! Länge sen nu och fan va vi ska ha kul! Carros sova ska invigas vilket vi gör med ett stort nöje, fullt hus lär det nog bli men vi tycker om närhet! this going to be awsome!!



Detta väcker glada och härliga minnen! vilken kväll! måste snart göras om flickor!!!


Målarfärg!

Målats lakan har det gjorts idag!



borde ha hunnit med både det ena och det andra idag men har varken haft tid eller orkat.......mycket jag inte orkar nu för tiden!

Så mycket jag har sovit inatt har jag inte sovit på länge men ändå är jag trött vilket betyder att jag ungefär har sovit som en normal människa som har lätta sovsvårigheter.... grattis till mig!

Myskväll eller en sväng till hg? kan inte bestämma mig, en myskväll låter väldigt lockande och vet ärligt talat inte om jag orkar så mycket mer men samtidigt vore det kul med en riktig hgkväll, känns som att det var länge sen... vet inte hur jag gör, tar det lite som det kommer!

Överväger att åka hem två helgen i rad! just nu lutar det åt att åka hem båda helgerna men får se.... kanske behövs! borde kanske börja tänka lite mer på mig själv och mitt välmående... mamma har nog rätt! Är nog lite för mycket just nu! Mammor är allt bra måste jag säga!!!

Ska nog äta lite mer av godis som Carro köpte med sig hem, mums....


Va? va sa du?

Pyjamasparty is the shit! måste bara säga det! Efter alla tusen möten igår så drog vi hem till Dessi för att ha lite pyjamasparty och mysa.... blev mycket tv, prat och skratt, gilla!!! Enda saken som jag inte tyckte om var att jag till största del sov på golvet inatt, vilket betyder att jag egentligen inte har sovit någonting men det bjuder jag på! Jag, Carro och Malin dela på madrassen; Elin, Suz och Dessi tog bäddsoffan och Martin fick ligga på soffkuddar... mycket mysigt!

Hemkommen runt tre idag, typ hela dagen försvann men det var det totalt värt! Har spelar Guitarr Hero för första gången så det är ju något positivt... tror jag!

Har faktiskt gjort lite vettiga saker idag! Lagat mat och även börjat läsa kurslitteraturen för nästa kurs, bra jobbat Michaela!

Tror att jag börjar må lite bättre nu..... det senaste dygnet har jag iaf mått asbra! Sömnbristen är ju redan är faktum så det kan jag inte göra så mycket åt just nu men känns skönt att inte ha gråten i halsen hela tiden längre... kan faktiskt umgås med människor igen...... är ändå lite besviken fortfarande men det börjar lägga sig.

Nu längtar jag till onsdag då jag ska åka hem!!!

Gå och dränk dig!

Framläggning och opponering av rapport äntligen klart! Fick dock sitta i tre (!) timmar och lyssna på när andra berättade om folks rapporter vilket var sjukt trååkigt! trodde att jag skulle somna flera gånger, hallå ändra upplägget!!!

Sover fortfarande inte, hur trött jag än är när jag går och lägger mig så somnar jag inte, varför? Klarade inte av att vara kvar igår så gick hem.....skönt när folk förstår!

Jobbigt är det doch när folk inte förstår eller ser..... är jag osynlig? Det är ganska uppenbart, tycker iaf jag men det kanske inte andra tycker, men när vissa ser så borde ju även andra se, eller?

Det lukat nybakat! hur kommer det sig? kanske för att jag har bakat! Min tur att ha med sig fika till mötet ikväll.... många möten idag, suntrip-gruppen + med eurest, med d-group och sen ett vanligt hederligt läx-möte! Yeah!!!

Göra något vettigt?

Nej tack!

Tentan avklarad, check! Vet inte ens om man borde kalla det för en tenta, snarare ett test som man kunde ha gjort på högstadiet....visst den är bara på 3 hp men ändå, lite svårare kunde den ha varit! Nu säger jag inte att jag kommer att få alla rätt för de kommer jag verkligen inte att få men blir jag inte godkänd så måste det vara ett stort skämt eller så är det bara jag som helt enkelt är korkad!

Måste jag vara så här trött hela tiden? varför kan jag inte sova? och när jag väl sover varför drömmer jag bara då så att det inte känns som att jag inte sovit? Börjar tröttna på det här..... skönt att mamma ringde imorse och sa att hon hade beställt något från hälsokost som ska hjälpa en att somna, dock måste jag vänta 1,5 vecka innan jag åker hem och kan testa det, förhoppningsvis kan det hjälpa lite. Det kan iaf inte skada!

Orkar inte det här länge till! vill få ork och energi tillbaka...samt lite glädje.....


Tentadags!

Blev inte mycket tentaplugg igår och egentligen inte så mycket under helgen som jag hade velat men vadå? man får väl hoppas på det bästa, känner mig ganska lugn!

Efter samtal med mor och en promenad igår så börjar jag må bättre..... dock inte bra än men det går iaf åt rätt håll! Finns fortfarande många känslor som jag inte kan styra över men man kan ju inte få allt på en gång.

Nej men kanske dags för lite frukost och börja ladda för tentan!

This drives me crazy!!!

Orkar inte tentaplugga mer, har egentligen inte gjort så mycket idag.....gjort två gamla tentor, vad gör man nu? de gick ganska bra så tror att jag skippar pluggandet ett tag nu.....

ska ta mig iväg och träna en sväng sen tänkte jag....få annat att tänka på!

Har drömt jättejobbiga drömmar inatt.....vaknade av att jag grät, sjukt jobbigt! tycker inte om att drömma läskiga och hemska drömmar, speciellt inte om människor jag känner och håller kärt dör, fy fan!!! har fortfarande kvar bilderna i huvudet så hur mår jag idag? Inte så bra idag heller...

Förlåt för at jag undviker.....är alldeles för mycket just nu!

Nej men Göran!

Fortfarande ingen skillnad, jag känner mig sämst, känner mig tom.......vet inte vad jag ska göra? bara flyta med?

Har varit en sjukt jobbig dag.....tårar hit och dit.....vad ska man göra? tentaplugga mitt i allt? lyckat!

Ska nog sova lite, förhoppningsvis är det bättre imorrn..... varför mår jag så här? Borde inte reagera som jag gör men kan tyvärr inte hjälpa det, borde vara stöttande istället men vet inte hur....förlåt!

Gyckel och TP har hunnits med ikväll, jag gick hem! ingen bra dag för varken alkohol eller socialisering!

Man borde fan va som Göran!

baby please don't cry...

Okej den tentapluggas för fullt eller nja just nu har jag tagit en paus för att mina ögon började gå i kors men min sammanfattning är iaf snart klar så det känns bra, målet är att den ska bli klar idag!

Allt annat som rör sig i mitt huvud just nu känner jag inte alls för att yttra mig om för det är bara ett stort kaos och jag vet inte hur jag ska hitta ut ur det.....vet inte om något hjälper just nu.



Varför ser ingen?


Gaaaah!!!

Nyduschad och hyfsat vaken....vad gör man nu? Känner absolut inte för något, vill bara försvinna, dock inte för att jag är baksi för de är jag inte utan ja bara för att jag vill.... kanske ska äta lite frukost, kanske plugga eller kanske äta upp blåbärspajen som finns kvar i kylen... jag röstar helt klart på sista alternativet!

Vet fortfarande inte vad jag ska tycka och tänka, en natts sömn har inte gjort mig klokare, tyvärr!


Gyckel står på schemat ikväll, skoj! ska hinna plugga lite innan dess, tror jag eller snarare måste jag!

va fan!!!!

JAG VILL INTE!

Vet inte vad jag ska tycka och tänka just nu, tror att jag till största del är i chock......eller inte, vem vet...

Hur allting helt plötsligt kan vändas upp och ned på en gång visste jag inte förräns några timmar sen....nu vet jag bättre! Ska jag skratta? gråta? ha såligt samvete? bli arg? Ingen vet, inte ens jag och vad gör man då? Glömmer och går vidare?
 
Jag lockade alltså med mig sluzk till hg ikväll vilket det var värt! Vi hade roligt och dansade järnet trots att jag var en aning bitter men det får man bjuda på ibland, varför är jag bitter för det mesta just nu?

Kanske sova så att man orkar med lite tentaplugg imorgon iaf!


God natt och hoppas att ni drömmer bättre drömmar än vad jag gör.......

Blåbärspaj!

Idag har mina kära föräldrar varit på besök vilket har varit jättemysigt! Lite fika, en rundvandring på campus i regn och rusk samt lite kinathai till middag är ju inte helt fel! Nu har de åkt och jag är ensam eller kanske inte ensam carro och hennes lillebror är här men det känns ensamt!

Kanske för att jag vill ut och alla är iväg och käkar middag och jag orkar inte ge mig ut för att cykla fram och tillbaka från stan, ja jag vet jag är lat! Hoppas på att några kanske har vägarna hit snart och vill joina mig till Hg, någon? snälla?

Egentligen är jag väldigt trött och det smartaste vore att gå och lägga sig för att orka upp och tentaplugga imorgon men jag känner inte alls för att vara smart! Pengarna försvinner allt mer och mer men skitsamma jag vill ut och det nu!

Har funderat lite på om jag är ensam eller inte. Jag har min familj som jag älskar men än allt annat, helt sjukt underbara vänner som alltid finns där när jag behöver dem........hur kan jag då känna mig ensam? Något fattas och nu tänker alla, ja men en kille! Nej jag är inte säker på att det är en kille det här handlar om, det är någonting som fattas i mitt liv men jag kan inte sätta fingret på vad.....vad mer kan jag behöva i mitt liv? Lite äventyr?spänning? kanske ut och resa och upptäcka världen? Jag vet inte och jag lär nog inte få något svar om jag fortsätter att rada upp saker här!

Det måste ske en förändring av något slag men jag vet inte vad och tills jag har listat ut vad så får jag helt enkelt känna mig ensam.......

Nej men pepp för att bege sig till hg kanske? däcka i sängen? vem vet!

plugg hit och plugg dit

Har suttit i Baljan hela dagen och pluggat....sluzk och jag blev klar med vår rapport vilket känns otroligt skönt då jag nu helt kan fokusera på tentan som är på måndag. Har hunnit påbörja tentapluggandet också så nu är det bara o köra!

Plugga, äta, möte och sova är typ det enda som står på mitt schema just nu.... låter kanske inte så jätteroligt men vadå vad gör man? det är bara tuta o köra! snart är det över och då blir det andra bullar!

Imorgon kommer mamma och pappa på besök vilket ska bli roligt och mysigt! var några veckor sedan vi sågs nu så det är roligt att de vill komma ner hit och hälsa på. Vad vi ska göra vet jag inte men det kommer vi nog underfund med imorrn....skönt blir det iaf att få en paus i tentapluggandet!

ska nog ge upp pluggandet för dagen...

bläää!!

Sjukt trött, sjukt bitter och sjukt omotiverad, vem stämmer det in på? MIG!!! Nja kanske inte helt, men tror att jag håller på att bli sjuk samt att jag har massor av saker att göra så bitter känner jag mig nog en aning, och trött och nja ja kanske lite omotiverad. Okej det stämmer in på mig!

plugga plugga och plugga har det varit hela dagen och resten av dagen bestod av läx läx och läx. Kul men nu är jag trött! tror att jag har gjort det mesta för dagen. Kan ju alltid göra mer som att typ börja plugga till tentan men just nu är rapporten i fokus, hoppas att vi blir klar med det mesta imorgon, mest diskussionen kvar och lite litteratur.

Hoppas hoppas hoppas! Heja Michaela och Sluzk!!!

Nu ger jag upp och tänker sitta här och vänta tills Grey's Anatomy börjar!

Etta!...Jag vann!!!

Okej jag är hemma vilket betyder att jag överlevde sjöslaget i år igen, hurra för mig! föresten så fyllde jag tydligen år i förrgår, grattis till mig? Hur gammal blev jag? inte fan vet jag!

Jag har tänkt på en sak och det gör mig lite upprörd när folk går emot detta. Jag anser att har en person pojk/flickvän så stöter man inte på den personen. Okej om man inte vet det först men så fort man vet så lägger man ner. Det jag inte fattar är hur man kan fortsätta ändå, har killen/tjejen har ett förhållande, get over it! skaffa någon ny! Det blir ju bara pinsamt för dig själv och andra att se hur du fortsätter fast personen är upptagen.... okej jag är lite bitter, men tycker inte om när jag ser såna saker!

Föresten så är jag sjukt bakis, blev det på seminariet idag..........ögonen gick mest i kors när vi hade oförberedd övning genom att leta fel i en text, men jag var bäst ändå och hade rätt för det mesta!

Snart ska det iväg och handlas mat till sektionspuben, kom och drick öl och ät mat i gasquen ikväll om du inte blev trött på det på sjöslaget!

Nu jävlar!

sjöslaget nästa!

Tack mina underbara flickor för en helt grym kväll igår, detta måste göras om snart, väldigt snart!!!

Here we go!!!!

Igår anlände kristin, idag på förmiddagen anslöt frida och nu väntar vi bara på elin som snart är här..... trivs som attan just nu!

Dagen har varit mysigt, kvällen kommer att bli super!!!!

Nu ska jag bara ha det kul och njuta av att de är här, var alldeles för länge sen vi alla sågs tillsammans!

Yes!

Klarade tentan så nu kan man gå vidare och ha en sjukt rolig och minnesvärd helg!

Nu på morgonen så har jag promenerat och städat så nu mår både kroppen och lägenheten bra. Om nån timme eller så kommer sluzk hit och då blir det rapportskrivning för hela slanten, dags att komma igång nu!

Kristin kommer ikväll, och imorgon kommer frida och elin, fy fan vilken rolig helg vi ska ha tillsammmans! Var så länge sen vi lyckades samla ihop alla så nu äntligen!

På söndag fortsätter det roliga genom sjöslaget! kommer att bli grymt kul, bra grej! har längtat efter det här i ett år nu så äntligen är det dags igen...

Plugga lite innan sluzk kommer kanske?

jag hör.... det regnar!

Grupparbete och sektionshäng i key har bland annat hänt under dagen, även ett kort "sun trip"-möte....

Skulle ha tränat idag men kände inte alls för det samt att himlen öppnade sig och ut kom ett skyfall så är kanske förståeligt varför jag inte orkade ta mig till campus idag.....får bli imorrn istället!

Mitt pepp och opepp går verkligen upp och ned just nu. Under dagen har jag varit riktigt pepp, mått asbra och längtat sjukt mycket efter helgen......nu är jag inte lika pepp längre, sitter här och tycker typ synd om mig själv, fråga inte varför för jag vet inte det själv!

Tentaresultatet är på väg ut nu, borde åka och hämta tentan imorgon förmiddag innan suz kommer hit och det är dags för rapportskrivning.....hoppas att resultatet kommer ut på ladok tidigare så att jag inte behöver åka till campus och hämta den, då räcker det med att jag tar det nästa vecka, jobbigt om jag inte är godkänd men tycker att jag borde vara det... kommer att bli arg annars och det är inte positivt inför helgen!!!

så vad gör jag nu? plugga? tv? film? sova? jag vet inte!

Pluggat!

Okej nu har jag faktiskt pluggat!

Känns mycket bra, har läst ut boken som jag skulle läsa så nu borde jag kunna allt om de svenska skrivreglerna. Kanske märks att jag inte kan det eftersom jag inte skriver korrekt men ärligt talat så kan jag väldigt mycket av det som stod om skrivreglerna, var bara små detaljer som måste pluggas in, känns skönt att tentan på skrivreglerna bara är på 3 hp!

vad ska man göra nu då?
Reportaget känns ganska klart, måste bara komma på en rubrik.....har verkligen ingen idé till det men men. Imorgon ska vi ge varandra respons så då lär det ju behöva göras lite ändringar!

Kan ju ta det lite lugnt nu fram till mötet men jag är alldeles för rastlös för att bara sitta här och inte göra någonting. Kanske inte är så opepp som jag trodde att jag va eller så börjar det gå över...... hoppas hoppas hoppas!





FÖRÄNDRING!

Eftersom jag är lite opepp för tillfället och inte heller orka plugga så tänkte jag testa att förnya bloggen lite. Vet inte riktigt hur resultatet blev, är inte så haj på såna här saker så har suttit och gissat mig fram. En förändring blev det iaf!

Ska nog äta lite lunch nu och sen försöka plugga lite grann innan det är dags för läxmöte ikväll!

peppa peppa peppa!!!

Gaaahh!

Helvetes jävla skit.....och så kan jag fortsätta ganska länge! Känner mig så opepp, vad hände egentligen? Jag vet att jag bara gnäller för tillfället men låt mig göra det, det går över fortare då!

Okej eftersom jag precis gav mig själv tillstånd att gnälla så kommer jag inte på något att gnälla över eller snarare, jag vet inte i vilken ända jag ska börja. Jag vet inte varför jag blev så opepp utan det slog bara till helt utan förvarning!

Försöker rycka upp mig så att jag orkar bege mig iväg och träna om en timme men just nu känns det väldigt tungt. Det enda som för tillfället gör att jag tänker åka och träna är att jag inte kan avboka mina pass längre vilket innebär att jag skulle få två prickar vilket jag inte vill ha! Så träning får det liv att bli!

Lite plugg har hunnits med idag, borde kanske ha läst mer men har hela dagen på mig imorgon förutom möte med hg och läxmöte......borde hinna med ganska mycket då!

peppa peppa peppa!!!

Eeehhh

Vart tog motivationen och orken vägen? För bara en halvtimme sen så mådde jag asbra, var pigg och det mesta kändes enkelt i livet och vad hände? Jo nu sitter jag här i soffan och vet inte vad jag vill. Funderade på att plugga men film lockar också....blev bara deppig!

Orka skriva något nu!

Mohaha

Sjukt skön helg måste jag säga! Har varit hemma och tagit det lugnt, pluggat, tränat, myst och träffat människor som jag annars inte hinner träffa, bra helg helt enkelt! Allra bäst är att jag inte druckit något eller festat, behövdes en paus! Nästa helg blir det pått igen, tjejerna kommer iht (äntligen!!!) och det är dags för sjöslaget, ska bli grymt kul!

Skulle egentligen ha bakat bullar med Carro och Martin (ev. flera) men blev inte så. Slängde mig i duschen när jag kom hem från träningen för att hinna iväg til hemköp men sen dök det upp lite saker som jag var tvungen att ta itu med så här sitter jag nu, ensam och utan några bullar.

Ny vecka och nya tag. Är rätt så pepp! Har fixat lite inför redovisningen imorgon och reportaget som ska in på fredag är nästan klart. Jag har fan varit effektiv i helgen, har äntligen hunnit med att se "Män som hatar kvinnor" också så nu är det gjort. Tyckte väl som de flesta säger: "den va bra men man kan ju aldrig få med allting från boken". Vill iaf se andra filmen också så då måste den ju ha gjort ett bra intryck!

Carro är fortfarande hemma, hon kommer tillbaka imorgon kväll. Är skönt att vara ensam, man uppskattar det så mycket mer när man bor tillsammans med någon. Men nu börjar det faktiskt kännas lite ensamt, det är skönt i några dagar men sen vill man ha sällskap igen. Bara någon som finns i närheten......

Juste hade ju bokat en ny tvättid idag, hade någon tagit maskinerna? Ja självklart! Men lyckades iaf få 3 maskinern så kunde tvätta det mesta. Blir så sjukt arg på det där, hatar utbytesstudenter! Hon va i tvättstugan när jag komer ner för att hämta tvätten men jag blir så arg så att jag inte vet vad jag ska säga till henne, hon fattar typ ändå inte vad jag säger så känns meningslöst!

Någon som har en lösning?

Jag blir så j***a förbannad!!!

Hur svårt ska det vara att boke en tvättid? Idag har jag behövt boka om min tvättid tre gånger, TRE GÅNGER, och jag har fortfarande inte lyckats få in min tvätt eftersom folk har så svårt att boka egna tider utan går och bara slänger in sin tvätt utan att ta hänsyn till oss som har bokat! Har bokat en ny tid imorgon så får verkligen hoppas att ingen har tagit mina maskiner då också, funderar starkt på att sätta upp en lapp på dörren till tvättstugan för att påpeka detta för människor som inte fattar!

Något annat som jag starkt funderar på är att ringa till studentbostäder och klaga på vår kära granne, dock inte på hennes äckel till hund utan för allt skräp som hon ställer i vår korridor. Det var rätt så okej när det bara stod utanför hennes dörr men när hon nu börjat ställa det utanför vår dörr så får det fan va nog! Blir nog ett samtal till studentbostäder på måndag.....

Kan väl skriva något som är positivt som har hänt....Jag var nere på stan idag och tog en fika med Hanna och Malin, mycket trevligt och alldeles för länge sen vi sågs! Var ute och gick imorse, vilket var väldigt skönt! Känns bra att komma igång med träningen igen. Fullspäckat schema och sjukdom har hindrat detta ett tag men nu känns det som att jag är på gång igen, har dock lite hosta och förkylning kvar men inget som direkt stör!

Nu ska jag titta på film efter att ha varit duktig och pluggat!!

LEDIG!!!

Okej måste säga att det känns sjukt länge sen jag hade en dag helt ledig som jag själv kunde bestämma över! Så hur har dagen sätt ut/kommer att se ut? Fick lite sovmorgon (vilket var otroligt skönt), jag passade på att plugga lite grann, har varit och tränat och sitter nu och väntar på carro, martin mfl. som kommer hit så ska vi ha myskväll med tv och spel, dock inget tvspel!

Gårdagen var riktigt rolig och trevlig på Ullared tyvärr så ser väl plånboken ut därefter men det var så värt det! Har införskaffat massa saker, bland annat 3 st(!!!!) jackor och 2 par skor, sjukt nöjd! Blir helt klar en resa till dit innan jul för att införskaffa julklappar!

Jaha vad gör man nu?
Väntar!!

RSS 2.0