smile and be happy..

Känner mig väldigt glad och det är en härlig känsla, ska försöka bevara den ett tag!!


Turn around...

Mår betydligt bättre måste jag säga! Usch hatar dessa bittra dagar, no more please!!!

Glad igen och längtar efter en massa saker, solen skiner om dagarna också så jag går och hoppas på att våren ska komma nu... inte för att det lär vara aktuellt ännu men jag kan ju alltid drömma...

Gjorde en intressant upptäckt idag eller egentligen är den inte så intressant men jag sparade pengar på upptäckten så därför var det en bra grej... gillar när det går bra, hoppas på ett fortsatt flyt veckan ut!!

ett träningspass väntar strax, lovely!!

Bitter och opepp....

Hur blev allt så här? när kom liksom bitterheten?!?!

Hände mycket i helgen i linköping och det har varit mycket med jobbet de här dagarna... ingen bra kombination för att mitt huvud är nu ett större kaos än vanligt och allt känns bara förvirrande..

Men ska försöka glömma det som varit och blicka framåt, har en hel del att se fram emot så ska vända allt det här negativa till något positivt!!

Hade för övrigt en sjukt rolig och lycka helg, återsåg och umgicks med en massa underbara vänner igen som jag har saknat riktigt mycket. Får iaf återse några av dem om 3 veckor för då väntar kravalentine, OM jag längtar!

Har iaf insett att det är otroligt skönt att inte vara student längre.. visst är det jättekul att komma ner och hälsa på och leka student för en helg men måste ändå säga att det är otroligt skönt att komma tillbaka hem och få lite rutin på vardagen igen, är sjukt hur fort man kan tappa rutiner... jag var ju bara bort 4 dagar!!!!

lite handboll och fruktsallad nu så ska nog mitt humör svänga om!!

2011...

Året började ju iaf bättre än vad det slutade....

tränar och mår allmänt bra just nu, gillart!! har även bokat biljetter till linköping idag så humöret är på topp!! nu ska bara tiden gå!!!

väntar och väntar... varför ringer dem inte?

blev bio på heron igår med syskonen Haag, mys!!! men så åker hon tillbaka i helgen så nu dröjer det innan vi ses igen...

vad fan ska jag ha för outfit till Hollywoodtemat nästa helg?!? behöver lite inspiration!!


RSS 2.0