Maria!

Grattis till mig själv och alla andra som heter Maria!!

Idag lyckades jag "typ" vricka foten under träningspasset. Om man nu kan nästan vricka foten... nej men hann reagera väldigt fort när jag trampa snett så tror inte det blev så farligt och lyckades därefter fortsätta träna. Tur att det inte blev värre men känner ändå av den i vissa lägen. Får se hur vristen känns imorgon!

Känns som att jag bara går och väntar på att veckan ska gå så det kan bli fredag och kristin kommer hit!!

Fick äntligen hem de två bikinis som jag beställt från Victoria's Secret och blev förvånansvärt nöjd så tror nog att jag ska behålla båda!! Passar lagom nu när miami och bahamas närmare sig!!


Värt att behålla?!

Fick tips från mamma idag att göra makaronilåda till middag. Hade lite idétorka på vad jag skulle göra med köttfärsen. Är faktiskt väldigt svårt att komma på grejer att laga här när man inte har de ingredienser man är van vid! Den blev i alla fall riktigt god så det kan jag definitivt laga igen.

Nej en kopp te och lite grey's är jag nog värd nu efter att ha stoppat J till sängs!


Over and Out


NYC!!

Nu är jag hyfsad utvilad och lagt in mina bilder på datorn så nu är det dags för en uppdatering!!

Efter att ha sovit ynka 4 timmar natten till lördagen så var det med tunga steg jag tog mig till bussen som skulle ta mig till NYC. Bussresan gick bra och fick prata med både Cecilia som hade 30-års firande och lilla mamsen. Väl framme i NY så blev det att strosa runt lite innan det var dags att möta upp Kristin på vårt hostel. Var verkligen sjukt konstigt att träffa henne där men så jävla roligt!! Saknat henne!!

Blev att ta en dusch på en gång för sedan begav vi oss ut för att äta lite innan det var dags för dagens huvudattraktion: New York Rangers vs. Buffalo Sabres. Vi var sjukt taggade så blev att vi köpte oss en varsin Rangers T-shirt med nummer 30 och namnet Lundqvist på, sjukt snygg!! En öl var ett måste också innan vi äntligen kunde hitta våra platser, som för övrigt var betydligt bätte än vad vi trodde de skulle vara!!

Vilken stämning det blev inne i hallen när allt började dra igång!! Läktaren fylldes, folk var glada och positiva, det hejades och matchen kunde börja!! Ett helt annat tempo på spelet och sjukt få avblåsningar så perioderna gick riktigt fort! Egentligen var det inte så stor skillnad mot en match hemma i Elitserien förutom att lagen är betydligt bättre samt att atmosfären i ishallen är betydligt mycket bättre. Det fanns inga hejaklackar så det blev ingen smutskastning på det andra laget (vilket typ är det enda klackar gör i sverige, dåligt!), självklart kunde det buas lite med det var inte en enda gång någon klagade eller skrek på domaren heller. I publiken var alla trevliga, skämtade och skrattade. Spelade ingen roll vilket lag man höll på, alla pratade ändå och drev lite med varandra, sjukt härlig attityd!

Matchen slutade 3-2 till Rangers efter förlängning och vad lite extra roligt att vara svensk denna kväll då svenske Hagelin gjorde både mål, assist och blev utnämnd till matchen spelare, NICE!! En väldigt komisk grej som hände under matchen var när kameran zoomade in ett stort gäng i publiken som hade på sig det svenska hockeylaget Modo's töjor. Haha jag och kristin fick oss ett gott garv men var tvungna att förklara för folk runt om oss vilka de var!

Efter matchen blev det snabbt tillbaka till hostelet för att göra oss redo för en utekväll. Vi åkte först till en lägenhet där vi mötte Angelica och Amanda samt ett gäng norska grabbar som tydligen bodde där. Sjuk utsikt de hade över NY! Vi begav oss sedan till nattklubben 1oak där vi festade loss. Var dock lite stelt i början bland folk då det typ bara var tjejer men sedan började det rulla in mer folk och festen kom igång på riktigt. Att vi dessutom gick in med en promoter och joina hans bord med dricka så blev det en gratis kväll, aldrig fel att festa gratis!! Man märker att man inte riktigt är van vid det sättet att festa men är samtidigt trevligt och roligt för omväxlingens skull!!

Vi festade natten lång så jag och Kristin hade inte sovit många timmar innan vi blev tvungna att checka ut. Vi (eller kanske ska säga jag?!) mådde ändå hyfsat bra så det blev en långpromenad genom Manhattan och hela Central Park. Tror vi var ute och gick runt i ca 4 timmar, fötterna värkte lite efter! Sedan var det tyvärr dags för mig att hämta väskan och bege mig till bussen till DC. Tråkigt att lämna Kristin ensam kvar däruppe men det glädjer mig otroligt mycket att hon kommer hit senare i veckan och ska spendera hela helgen med mig!! Woohoo!!

Har inte så mycket bilder än så ni får nöja er med dem jag har, får fler sen när kristin kommer hit!

Vårt "stora" rum!


Madison Square Garden!








Nr. 30!




1oak!


1oak!


Härlig promenad i Central Park!








Slitna men glada ändå... eller?! :P

Juste måste ju berätta det bästa med hemresan!! Hade äntligen kommit till DC och hoppat på metron för att ta mig hem. Väl på metron sitter det en sjukt snygg kille och detta är lite komiskt då vi har klangat ner väldigt mycket på standarden på amerikanska killar. Iaf... denna killa börjar otippat prata med mig och han är sjukt trevlig och han spelar dessutom basket vilket är ett +, betyder dessutom att han är lång vilket gillas!! Kanske inte var det ultimata tillfället att stöta på honom då man sitter där och ser trött och sliten ut men men! Typiskt nog var han tvungen att gå av och det blev lite hastigt så hann ju inte ens be om hans nummer, det enda jag vet är hans förnamn och typ var han bor, FAIL!!! Stöter jag på honom igen då är det fan ödet!!


Over and Out

Let's Go Rangers!!

Hemma efter två riktigt underbara dagar i NY!! Är otroligt trött då det inte har blivit mycket sömn så det får komma en uppdatering och bilder imorgon!!

Let's Go Rangers!! Typ det som snurrar i mitt huvud just nu, awesome!


Over and Out

Avundsjuk?! Jag?!

Min kära lillasyster ringde mig för en stund sen för att göra mig lite avundsjuk. Hon är nämligen i Tahoe med sin hostfamily och åker skidor. Så sjukt underbart att få åka skidor så självklart är jag avundsjuk!! När hon dessutom lägger upp en bild där hon står mitt i skidbacken med strålande sol så känns det ju inte bättre. Men är ändå glad för hennes skull!!

Som tur är så väntar en massa roligheter för mig i helgen också så avundsjuken går lätt över, typ som imorgon då man själv kommer sitta inne i Madison Square Garden och titta på en NHL-match! Kan inte riktigt vara avundsjuk på andra då..

Idag fyller min kära kusin Cecilia 30 år så ett stort GRATTIS på din dag!! Hoppas att firandet av din dag blir toppen!! Är mindre än 6 månader kvar tills deras bröllop nu och jag längtar oerhört mycket tills dess, ska bli grymt skoj!!

Idag har det blivit lite tränande, har varit till banken och en snabbis till mallet. Nu så jobbar jag resten av dagen. För stunden tittar jag och J på Shrek eftersom det är fredagsmys. Ska snart börja med middagen, blir nog lite pork och ris idag!!

Nej måste nog packa lite för imorgon också!!


Madison Square Garden and New York, I'll see you tomorrow!!


Over and Out


2 days!!

Så jävla underbart!! Om 2 dagar drar jag upp till NY för att träffa underbara Kristin!! Ska bli så grymt kul!! Är så sjukt taggad nu och dessutom blir det nog att träffa Angelica och Amanda för att joina dem för en utekväll efter nhl-matchen!! UNDERBART!!

Men vi är inte riktigt där än, började jobba lite tidigare idag då J inte va i skolan pga ett tandläkarbesök. Vi har hunnit med en hel del idag, bland annat varit ute i det härliga varma vädret, städat och bakat chokladbollar!


Riktigt gott med chokladbollar, blev dock med pärlsocker då vi inte hade någon kokos hemma. J tyckte det var roligt att försöka rulla smeten till små bollar, men han var nog mer fascinerad av pärlsockret!

Imorgon blir det troligen jobb hela eftermiddagen/kvällen men är lika bra det för väckarklockan ringer tidigt på lördag morgon! Måste lämna huset vid 7!

Nej ska försöka ringa Kristin och planera lite för helgen!


Over and Out

Good Day

I have had a good day!

Nej men har faktiskt hänt lite idag och det är skönt för lite omväxling. Brukar ha det rätt så lugnt annars i veckorna..

I morse efter lite jobb for jag iväg till Ihop för att fira Marjam som fyller 20 år idag. GRATTIS!! Blev lite pancakes och snack, härlig start på dagen! Sedan blev det hem för att först prata lite med mor som låg nerbäddad i sängen halvt handikappad (tycker synd om dig), för att sedan bege mig ut på en löprunda.

Efter några timmars jobbande under eftermiddagen var det dags för kvällens aupair möte vilket bestod av ett biobesök. Blev "This Means War", en smårolig film som kanske inte var helt värd att se på på bio. Fick skratta lite iaf så det är alltid härligt!!

Ligger nu nerbäddad i sängen och tänkte glo på lite grey's anatomy. Har precis börjat styra lite planer med Bodil och det verkar som att vi har lite hiking och camping väntandes på oss när våren kommer!! Spännande!!


Over and Out

Akuten

Förstå att man blir chockad när bror ringer en och säger att mamma och pappa inte kan prata för att de är på väg in till akuten.. Haha ja vad säger man?! Mamma hade lyckats göra illa vaden på något sätt under ett träningspass så de var tvungen att åka in och kolla upp det men som tur va är inget av så hon fick åka hem igen. Nu får vi istället hoppas på att hon kryar på sig och kan börja gå på foten snart igen!! Puss och kram på dig lilla mamsen!!

Har haft ledigt hela dagen så blev både lite bodypump och zumba. For iväg en sväng till mallet också och utnyttja lite av ett presentkort så kom hem med en liten söt klänning, perfekt när våren och sommaren kommer!!

J kom hem runt 18-tiden så sedan dess har jag jobbet. Nu har han precis lagt sig för att sova så därför får det nog bli en film för mig!

Imorgon väntar både födelsedagsfirande av Marjam och aupair-möte. Härligt när det händer lite saker under veckorna!!


Over and Out

Big Brother!

Yes!! Inget snöoväder än så håller tummarna för att det håller sig borta!!

Så vad har hänt sen sist?!

Jo igår var ju tanken att jag skulle spela lite bowling med Bodil och några till men när vi väl kom till bowlinghallen så var det 1,5 h väntetid. Vi hade gjort tabben att inte reservera en lane!! Så istället for vi till Rio för bio vilket var trevligt det med!

Idag for jag iväg till Tysons Corner för att träffa Bodil, Maria och Emelie. Skulle planera och betala det sista för Miami/Bahamas resan!! "Råkade" köpa ett halsband och armband också men va lite rea så man får shoppa om det bara kostar 9 dollar tillsammans!!
Efteråt hängde jag med hem till Bodil för lite söndagsmys och film, skönt!!

Nu sitter jag här hemma efter lite middag och upptäcker ju att Big Brother har börjat där hemma. Tur som jag har också så går det att kolla över nätet härifrån så är sjukt glad just nu!! Vet jag att jag har underhållning under våren!! Burkar inte följa programmet annars men tänkte nog göra det detta år. Lite komiskt att det är med en kille från min hemstad.. eller ja min hemby!

Nej ska nog ringa syster och se om hon har tid att prata!


Over and Out

Bra start!!

Denna helg började bra då jag vaknade upp till en blå himmel och sol. Detta firades genom att starta dagen med en promenad, härligt!! När jag sedan kom hem igen så hade D gjort blåbärspannkakor så var bara att sätta sig vid frukostbordet och hugga in, sjukt gott!! Haha en morgon i min smak helt enkelt!!

Har nu under dagen vandrat runt i Rio med Jennifer och Justin (båda fransyskor), det bjöds på lite lunch, starbucks och tittande i butiker. Mycket trevligt sätt att spendera dagen! Har passat på att vara ute i det härliga vädret idag då de imorgon varnar för snöoväder (igen?!).

Nej nu blir det några timmar hemma innan det blir att fara iväg för lite bowling med Bodil och några andra tjejer. Ska bli trevligt, framförallt att träffa Bodil igen då jag inte har sett henne på närmare två veckor!

Lite kul att komma hem och läsa överallt på fb om vilken katastrof det är att Björn Ranelid har tagit sig vidare i melodifestival.. Haha ibland behöver man verkligen inte titta på tv för man får ändå uppdateringar på fb! Kanske borde kolla på reprisen för att själv få se varför alla är så upprörda!



Over and Out

Almost weekend!!

Snart så är det helg!! Jobbar kväll idag men sedan är jag ledig fram till måndag kväll, nice!! Detta firas med lite vin (som dock smakade konstigt så hällde ut det) och choklad!

J mådde bättre idag så behövde inte börja jobba tidigare, så hann med mina vanliga rutiner med gym etc...

Nej ska nog krypa ner i sängen nu så får jag se om jag orkar upp till gymmet imorgon bitti!


Over and Out

Det kommer mera!

Börjar bli lite bortskämd tror jag!! Haha fick paket på posten idag igen!! Denna gång var det från min kära moster och hennes familj. Fick bland annat kaviar så var genast tvungen att äta en knäckemacka med kaviar!! Fick även vaniljsocker så nu kan jag och J börja baka igen!! marabouchoklad blev det också så nu har jag en hel del svenskt godis liggandes i lådan som jag kan gotta mig i!!

Har haft sjukt träningsvärk i vaderna!! De har verkligen varit stenhårda, hatar det för man kan typ inte röra sig.. Hoppas på att det går över snart!

Skypade med bästa Carro idag vilket alltid är minst lika mysigt!! Vi kom fram till att jag inte varit i hennes lägenhet på över ett år och höll på att få en chock, kändes så konstigt!! Måste bli ett besök dit snarast i höst när hon åker ner dit igen.

Gud vilken nostalgi!! Hösten08 då vi är nyinflyttade i vår lägenhet! Sjukt att det är 3,5 år sedan!!

D var hemma lite tidigare idag så jag for iväg en sväng till Starbucks för lite kaffe och läsande (otroligt skönt) och har nu precis avslutat en tacomiddag! J har en "stuffy nose" så får se om han blir hemma från skolan imorgon, så blir kanske jobb lite tidigare då.. men inte är jag bitter för fick precis reda på att han åker till sin mamma på söndag då det är president's day på måndag (ingen skola för honom alltså) så kommer att vara ledig från lördag till måndag kväll så det ska bli riktigt härligt!! Undra vad jag ska hitta på....

Nehe!!


Over and Out

Grattis Mamma!!

Ett stort grattis till världens bästa mamma som fyller år idag!!! Hoppas på att du fick en trevlig dag med goda semlor! Önskar att jag också kunde få äta en med...men men! Love you!!


Är fortfarande väldigt trött och börjar ändra åsikt om att det kanske är allergierna som har börjat lite grann iaf.. men ska avvakta och  se vad som händer!!

Har även haft ett samtal med kära Malin på skype idag!! Va otroligt roligt att få prata med henne, är ju som sagt över 7 månader sedan.. Nu när hon har listat ut hur skpe funkar så måste vi göra det betydligt oftare!!

Mailade restaurangen vi va till i lördags efter deras dåliga service och påståendet att någon skulle ha ringt och avbokat bordet.. Fick iaf svar och de bad om ursäkt så det är alltid trevligt att få höra. För deras skulle hoppas jag att de gör något åt sin otrevliga personal men tvivlar på det. Har iaf fått säga hur illa behandlad jag kände mig. D tyckte att jag borde ringa dem men kände inte för att argumentera över telefon så ett mail passade mig bra.

Fick en bild av D från min födelsedagsmiddag i söndags!! Han tyckte att det var passande att jag skulle ta den första biten av båda cheesecake bitarna så jag glufsade gärna i mig, bakis som jag var!

Den till vänster är så sjukt god!! Den andra också men inte i närheten så god som den med choklad!

Exakt fyra veckor kvar idag tills vi åker till Miami och Bahamas. Börjar verkligen närma sig nu, så sjukt spännande!!

Nej nu ska jag och J kolla klart på Tarzan innan det är dags för mig att laga oss lite middag!


Over and Out

Happy Valentine's Day!

Oj idag känns det som att det bara har öst in med grejer i brevlådan!! Fick först paket från familjen vilket var jättetrevligt. Fick dessutom tillbaka min klocka som jag skickade hem för lagning under hösten så var så skönt att äntligen få sätta den runt handleden igen!! Senare fick jag även kort från morfar och Kerstin samt en bröllopsinbjudan från kusinen min. Ska bli så himla roligt att få gå på bröllop i sommar!!! Längtar!!

När jag ändå pratat om bröllop och kusinen min så kan jag passa på att säga ett stort GRATTIS till hennes blivande man som fyller år idag!!

Idag är det alltså Valentine's Day och måste säga att det ska bli så oerhört skönt när denna dag är över!! I flera veckor så har det varit hjärtan, choklad och gossedjur precis överallt i butikerna så börjar tröttna på det. Denna dag är verkligen sjukt stor här, betydligt större än vad jag trodde! Men har iaf fått ett valentine's card idag och det var ju så sött ifrån J!


Har ju som tidigare nämnt varit otroligt trött den senaste tiden och idag mådde jag verkligen inte bra. Mådde skitdåligt under träningspasset så fick lov att skippa det andra. Har även mått väldigt illa och det är nog det som har varit jobbigast. Hoppas på att det går över snart! Dock var det en kvinna på gymmet så frågade om jag hade allergier när jag sa att jag inte mådde bra och det har jag ju. Hon förklarade då att vissa blommor och träd redan har börjat blomma och att det kan vara orsaken. Har inte tänkt på det eftersom jag är van vid att mina allergier börjar typ i maj men det lär nog börja lite tidigare här. Dock tror jag inte att det är därför jag mår dåligt eftersom jag är illamående, tror mer på att jag håller att bli förkyld eller något. Det får väl visa sig...

Nej nu är det dags för lite middag!


Over and Out

Car wash

Fy i helvete vad jag har varit trött idag!! Sovit sjukt dåligt, vaknat så gott som varje timme så vill typ bara gå och lägga mig nu!! 

Gjorde efter ett träningspass ett försök att tvätta min bil då den har blivit sjukt skitig efter de sista dagarnas väder.. Var lite komiskt att kolla runt på parkeringen för allas bilar var verkligen sjukt smutsiga! Blev väl inget utmärkt resultat men bilen ser iaf lite bättre ut!!

Fick en jättehärlig överraskning idag! Kom ett paket på posten och var först säker på att det va från familjen men när jag öppnar kortet och läser "Grattis Ellen" så inser jag att det är från underbara Karolina och Emma!! Fy fan vad jag saknar de tjejerna!! Så härligt att få svenskt godis, tidning och bok. Så välkommet!!! TACK!!

Köpa bussbiljetter DC-NY roundtrip - check!!

Nej får nog bli att sova snart!!


Over and Out

Happy B-day!!

Grattis på 23-års dagen Michaela!! Det firar vi med att vara bakis!!

Vi går tillbaka ett dygn...

Igår så blev det en slappardag för att ladda upp för kvällens roligheter!! Hämtade upp Angelica och Amanda på metron på eftermiddagen och var verkligen sjukt kul att träffa Angelica igen!! Hon är den första jag träffat hemifrån efter 7 månader. Var lite märkligt men så sjukt roligt!!
Väl hemma så blev det väldigt tajt med tid då 3 tjejer skulle hinna duscha och göra sig redo på en timme, not good, not good...Men vi hann!!

När vi väl kommer in till DC så börjar hela kvällen med att Michaela blir rasande. Var så sjukt förbannad!! Restaurangen vi var på som jag hade bokat bord på säger när vi kommer dit att bordet är avbokat. De påstår att någon har ringt dem tidigare under dagen och avbokat bordet i mitt namn, bullshit!! (märker kanske att jag fortfarande är arg över det) Jag har inte ringt och avbokat och vem skulle ringa och göra det i mitt namn?! De ville iaf inte ge oss ett bord men som tur var så reste sig ett sällskap precis så det blev ett bord ledigt, även om det blev trångt för alla och få plats.. De måste ha bluffat för att de hade gjort bort sig, kan inte förstår det annars..
Vi hade ändå en mycket trevlig middag och var otroligt glad över att så många kom!! Fick även kort och presenter vilket jag sbsolut inte hade väntat mig så det gjorde mig chockad men ändå otroligt tacksam för.. Tack tjejer!!

Drog sedan vidare med några av tjejerna till Midtown, sjukt bra ställe måste jag säga!! Vi delade bord med en promoter så vi kunde beställa in vår egen vodkaflaska och festen var nu igång på riktigt!! Hade riktigt kul och dansade och skrattade typ hela tiden tills..... tills michaela lyckas få i sig lite väl mycket att dricka och behöver spy.. haha inte ofta det händer.. har väl hänt typ 2 gånger tidigare att jag spyr på fyllan!! Men som tur var det ändå dags för hemgång så blev en dyr och dimmig taxiresa hem!! Stort tack till Angelica och Amanda som stod ut med mig!
Har tyvärr inga bilder men ska försöka samla ihop några från de tjejerna som tog foton under kvällen.

Så vad har jag gjort idag på min födelsedag?! Typ ingenting! Har legat bakis och trött på soffan hela dagen, haha rätt så skönt faktiskt. Har hunnit med ett gäng grattissamtal samt har nu på kvällen varit till Cheesecake Factory med D och J för middag. Var riktigt trevligt och eftersom vi alla 3 älskar cheesecake så blev det att beställa in 2 stora bitar. En lite bit åkte dock med hem så har något gott att se fram emot imorgon!

Har nyss avslutat ett samtal med syster så är sååå redo att krypa ner i sängen nu!! Har väntat hela dagen på att det ska bli kväll så att jag får sova och vakna upp på måndagmorgon..


Over and Out

Frustration!!

Gaaah blir galen!! Detta är varför jag aldrig gör något stort av min födelsedag!! Hatar att planera något när man måste försöka få kontakt med massa olika människor och försöka göra alla nöjda.. Istället för att se fram emot lördagskvällen är jag nu istället mest irriterad och frustrerad över att inte veta vad som händer och vad vi ska göra!!

Hoppas på att få lite klarhet imorgon....

Förutom detta irritationsobjekt så har jag under dagen varit en sväng till Lakeforest mall med Jennifer. Blev lite kollande i butiker och starbucks, trevligt! Har även påbörjat min lediga helg med bio tillsammans med Rikke. Vi såg "Man on a Ledge" och den var faktiskt riktigt bra, mer humor i den än vad jag hade förväntat mig så det var positivt!

Nej ska nog ta och krypa i sängs och hoppas att jag känner mig mer positiv imorgon! Ser bland annat väldigt mycket fram emot att träffa Angelica som kommer hit på besök från NY. Vi har känt varandra sedan vi var små då vi gick i skolan tillsammans men kommer nog kännas lite märkligt att träffa henne här! Ska iaf bli riktigt kul!!!


Over and Out

working

working working... Idag är det att jobba kväll och sedan väntar en hel helgs ledighet!! NICE!!! Ska bli så sjukt härligt med helg!!

Tänkte pröva mig på att göra en tacopaj ikväll och får väl se hur det går, man vet ju aldrig hur resultatet blir här med andra ingredienser!!

Har verkligen noll i huvudet idag så får bli en uppdatering senare när jag väl har något att säga...


Over and Out

Födelsedagspresent!

Köpte en förtidig födelsedagspresent till mig själv idag!!! Woop woop!! Så jävla underbara!! Satt som en smäck på foten, va en sån där känsla att när man tog på sig dem så visste man att de måste man bara ha!!
Blev ett par glittriga silverfärgade pumps!!


Att jag dessutom bara betalade 10$ (ca 70 kr) för dem gör det hela ännu bättre.. Hade en hel del rabatt på DSW så istället för att slänga ut över 40$ så betalade jag nu alltså bara 10$, det är vad jag kallar en deal!! Dessa ska definitivt invigas på lördag!!

Känns sjukt kul att vi kommer bli mellan 10-15 personer som går ut på lördag. Har typ bara lördag lördag lördag i mitt huvud just nu!!

Är minst lika trött idag som jag var igår så ska nog krypa ner i sängen och läsa lite innan det blir natti natti!!


Over and Out

My head!!

AAAAJJJ mitt huvud!! Lyckades slå i huvudet idag när jag var ute i lekparken med J så har typ en stor bula nu, är alldeles öm.. tror att nacken blev lite påverkad av det också men det kan ha att göra med dagens träning idag likväl så är inte säker på det..

Har varit rätt så trött de senaste dagarna och är faktiskt lite rädd för att jag kanske är på väg att bli sjuk.. har haft lite hosta de senaste dagarna men hoppas på att det inte blir mer än så!! Har inte heller sovit så bra utan drömmer sjukt mycket just nu, är typ jobbiga drömmar också så det gör inte saken bättre!!

Lite så här känner jag mig idag!


Så här kan dagen sammanfattas: Träna, en sväng till Post Office och sedan jobb.

Längtar sjukt mycket till lördag då jag och ett gäng ska ut i DC för att fira mina födelsedag. I'm sooo excited!!!


Over and Out


Super Bowl

Yummie!!! Blev en tidig morgon då jag, D och J tillsammans med D's föräldrar for iväg till Ihop för lite frukost. Smakade gott med amerikanska pannkakor, bacon och ägg.. Mmmm jag älskar verkligen frukost!!!

Vad har jag gjort resten av dagen?! Blev en sväng till Lakeforest Mall och köpte faktiskt en helt underbart skönt bh från Victoria Secrets och jag vill typ aldrig ta av mig den igen!! Haha nej men man känner typ inte att man har på sig en bh och det är inte ofta det händer så är så sjukt nöjd. Jag som är sjukt dålig på att köpa underkläder borde kanske passa på nu när VS finns här, får ju då bra grejer för bra pris, men tycker att det är så tråkigt att lägga mina pengar på det!!

Idag är det som sagt Super Bowl och jag har faktiskt kollat på det!! Är lite förvånad själv faktiskt. Förstår dock inte så mycket av spelet eftersom jag inte kan reglerna men jag märker ju när det blir touchdown iaf!! Det sämsta med sporten är att de har så sjukt många breaks och timeouts, det är ju stopp i spelet hela tiden så matchen tar ju evigheter att spela!! Vinnare blev iaf New York Giants efter ett par spännande sista minuter och Madonna höll i underhållningen i halvtid och gjorde det väl helt okay..



Nej nu ska jag ta och ringa kära syster så att jag blir lite uppdaterad om vad som händer on the west coast!


Over and Out

Hello DC!

Hej DC vi ses igen!!! Va så otroligt skönt att åka in till DC igen och bara vandra runt. Var alldeles för länge sedan så var verkligen på tiden!! Gonna miss that city when I go back home!!

Men men åkte in dit med Rikke och Marjam och vi hade en rikigt trevlig dag. Vi gjorde bland annat ett stopp på National Museum of Natural History och Capitol Hill...








Detta är lite intressant! Speciellt vår likhet med bananträd!

Fick genom en maskin reda på ungefär hur jag skulle ha sett ut för ca 100 000 år sedan och detta är resultatet:

Är jag inte söt?!





På väg hem så började det att regna och snart därefter snöa, SNÖ?! Vad är nu detta?! Vi har gått från närmare 20+ och sol till kyla och snö, dislike! Började faktiskt snöa en hel del så därför spenderas denna lördagskväll hemma. Inte tänker jag bege mig ut på vägarna mer idag!!

Idag har vi lite främmande då D's föräldrar är på besök.. D hade planerat att grilla lax idag och det såg ju lite illa ut pga vädret men detta trotsade han så nog fick vi grillad lax till middag. Var dock lite komiskt att se honom stå där ute i snön och kylan med lax på grillen!!

Imorgon är det en av de största ätardagarna här i usa, nämligen Super Bowl. Ska tydligen vara den näst största ätardagen, thanksgiving är den största. Haha tycker att det är lite weird!! Jobbar imorgon kväll men tänkte ha tvn igång för känns som att man inte kan missa detta nu när man är i usa!! Kanske kan ta och lära mig sporten samt att jag då får möjlighet att se åtminstone en match, har ju tyvärr missat möjligheten att se sporten live eftersom säsongen nu är slut..

Nej kanske ska gå ner och äta några nybakade chocolate chip cookies och vara lite social!!


Over and Out


Juste det är fredag!!

Är jobb jobb jobb så glömde bort att det är fredag idag.... känns typ som en tisdag eller nåt. Va typ det jag hade och säga!!

Kan ju bjuda på en bild bara för att vara lite roande!!

Förstå att denna bild togs för över ett halvår sedan!! Andra dagen i usa, så sjukt!! På ett sätt känns det som igår men samtidigt som att det var evigheter sen.. Förstå allt jag varit med om sedan dess!!

Hoppas att firandet där hemma för lillbror gick bra idag och att det var fullt hus med släkt och vänner!!


Over and Out

My lord?!

Var en sjukt märklig snubbe idag på gymet. Vi skulle börja vår trek-class och instruktören bad då den här mannen att flytta sig från maskinen eftersom vi behövde börja... Till svar får hon bara då: Please.. My lord needs me to run 17 more minutes!! Och han fortsatte att mala på om hans lord och att han var tvungen att fortsätta springa... var lite märkligt faktiskt! Men men vi fick honom iaf att byta till ett annat löpband tillslut!!

Förutom träning så har det som vanligt varit jobb idag. Har även pratat med Karolina på skype och OM jag saknar att ha den tjejen här!! Va verkligen sjukt konstigt att sitta och prata med henne över skype, har ju varit van vid att ha henne här.. Hon är liksom en del av mitt liv här i U.S. Var iaf roligt att prata med henne och är glad att hon har det bra hemma i Sverige även om vi båda kanske önskar att hon vore här!!


haha älskar den här bilden på Karolina och mig!! Gör mig alltid glad när jag ser den!!

Har lite huvudvärk idag så ska nog krypa ner i sängen och se något avsnitt från någon rolig serie!!


Over and Out

Grattis Lillebror!!

Idag blir min kära lillebror 18 år.. Fatta 18 år!!! Den lilla skiten kan ju inte ha blivit så stor?! Han har iofs varit längre än mig ett antal år så borde kanske inte vara i chock men ändå!! Ett stort GRATTIS till dig iaf!! Hoppas att du blev nöjd med dina converse!!! Var roligt att jag kunde vara med och sjunga för honom även om det var via skype!

Så.... idag for jag efter ett träningspass iväg till Jennifer för att äta lunch med henne samt 2 andra franska aupairer och en aupair från tyskland. Det bjöds på crepes i french style och det var faktiskt väldigt gott!! Skulle nog aldrig fått för mig att äta lax till crepes men det var förvånansvärt gott. Sen blev det självklart även nutella och jordgubbar till och det är aldrig fel!!

Resten av dagen har jag jobbat men har haft en väldigt trött kille som har lyckats blöda näsblod ett par gånger. Nu så sover han gott i sin säng!

Själv har jag äntligen pratat med Kristin på skype och det glädjer mig att hon har det bra och att hon trivs i nya hyttan...kristin, är dock chockad att du är så sjukt jetlagged :P Iaf nu planeras det för fullt tills jag kommer upp till NY och hon sedan kommer ner hit till DC!!

Pratade även en del med kära Dessi på facebook idag och saknar henne otroligt mycket!! Saknar hennes sätt att tänka och att bara få prata om allt möjligt med henne!!

Vädret har varit toppen idag också så har verkligen inget att klaga över för tilfället!!


Over and Out


Vatteeeen!!!

Är helt sjukt hur mycket jag saknar att vara omringad av vatten!! Därför var det helt underbart idag när jag och Rikke for till Black Hill Regional Park för att vandra runt där och det fanns en stor sjö man kunde gå längst med.. Att vi dessutom har haft strålande sol och närmare 20 grader idag gjorde inte saken värre!! Måste säga att det var en skum känsla att slippa ha på sig en jacka när det är sista januari!!










Var verkligen en jättemysig park och kan tänka mig att det kommer vara riktigt fint där när våren kommer. Kommer nog spendera lite tid där framöver, kanske får se till att hyra en båt eller kanot senare i vår när de börjar med uthyrningen!!

Har så klart jobbat idag men kvällen har spenderats på starbucks med min bok. Läser just nu Zlatans bok och måste säga att jag gillar den!! Är intressant att se saker ur hans perspektiv jämfört med allt man har läst i tidningarna om honom.. Gillar även hans attityd och att det inte är en bok där han försöker få folk att tycka synd om honom. Han berättar sin story och han är den han är helt enkelt!!

Måste säga ett stort grattis till kusinen min som blir 18 år idag!! Hoppas verkligen du haft en bra dag!! Imorgon blir det lillebrors tur att fylla år!!

Känns sjukt kul att Kristin numera befinner sig i samma lans som mig! Längtar massor tills jag får åka och träffa henne!!


Over and Out



RSS 2.0