Heeelg!

Äntligen är det helg efter en lång och ganska jobbig vecka. Själva skolan har inte varit så jobbig men jag har tyckt att det allmänt har varit jobbigt så därför är det skönt med helg. igår kan det ju nämnas att jag försov mig för andra gången i mitt liv, dock hann jag till skolan med morgonen böjade inte alls bra. Min mobilladdare var helt cp så mobilen ställdes automatiskt på snooze utan att alarmet gick igång. Dåligt! Men men jag hann så brydde mig inte så mcket om det sen, var mer irriterad på att föreläsningarna inte var så bra men vad ska man göra? Är bara att sitta där och le och se söt ut!

Igår kväll blev det besök från gymnasietiden, Robert, André och alex kom över till oss och Carro hade även hon två kompisar här. Blev lite mycket kortspel med lite för mycket dricka för mig bara för att jag är sämst på att veta om folk bluffar eller inte. Men tog igen det med ett par glas vatten och sen var jag på topp igen! Hg stog på menyn för kvällen och för ovanlighetens skull var det hyfsad musik där! Träffade både gamla och nya människor där så det var mycket trevligt, var dock tvungen att springa runt och leta efter Robert ett par gånger när han försvann. Borde vara van vid att de där killarna försvinner men ändå springer man där och letar! Carro onykter som hon var lovade efterfest men eftersom vi alla var sega skickade vi snart ut killarna, käkade lite tacos och kröp sedan ner i våra sängar och sloknade. 

Kom på att det var lite speciellt att gå till Hg igår för är typ andra gången jag är där som varken Malin, Zara eller Elin är där. Jag var inte ett dugg förvånad när folk började fråga var jag hade resten, är nästan som att vi sitter ihop! Trott eller ej men jag har andra vänner även om jag tycker om mina flickor väldigt mycket. De hade bara annat för sig! Kann ju vara skönt för oss att slippa varandra ett tag så att vi uppskattar varandra med när vi väl umgås :)

Vet inte vad jag ska göra idag. Carro drog ner på stan för att träffa en kompis från gymnasiet, tänkte att de kunde gå lite tid för sig själva eftersom jag alltid annars har Carro men behöver någon gång i livet ta mig dit ner och handla lite småsaker samt en cykel: Min cykel är nog inte den mest stabila just nu när bakhjuler hänger och slänger som det vill men en så länge rullar den så lär nog inte ta mig iväg och köpa en ny förrän den brakat ihop helt. ja går och hoppas på att den ska bli stulen eftersom alla cyklar blir snodda just nu i Linköping för då måste jag köpa en ny och jag inte vill börja gå överallt! Någon som vill sno den eller så är alternativet att släppa med mig till en cykelaffär, någon?

Borde nog göra något vettigt nu, såsom att boka tågbiljetter hem men orkar bara inte ta tag i det....Gör det någon annan gång!

Dåligt humör

Jag tycker verkligen inte om den här dagen! För det första så hade jag skola mellan åtta och fem idag, inte kul! För det andra har jag knappt sovit något inatt vilket gjort att jag är sjukt trött idag. För det tredje så blir jag arg på människor som inte gör som de blir tillsagda och för det fjärde så känner jag bara för att gråta och försvinna, är skönt att bara gråta ibland!

Efter min sjukt långa dag tog jag iaf en promenad med Malin så att hon kunde inviga sina nya stavar och det var skönt att komma ut och röra sig, prata av sig lite och för stunden försvann delar av mitt dåliga humör. Var dock väldigt gnälligt, tycker synd om dig Malin som fick genomlida det! Trodde att min träningsvärk skulle vara mycket värre idag eftersom jag knappt kunde röra mina mina kära armar igår men jag måste nog ha tränat bort det mesta. Skönt att vila kroppen lite idag och gå med stavarna så att min rygg inte blir en katastrof igen!

Igår nämnde jag att föreläsningarna hittills har varit förvånansvärt bra men att de troligen snart kommer att falla ner till den vanliga standarden, det hände idag! Föreläsningarna om kemi och fysik hade säkert varit bra om det var ämnena vi skulle lära oss men nu skulle vi lära oss vad kunskap är i de olika ämnena, kan inte påstå att jag fått svar på den frågan under dagen!

vill sova men vet att jag inte kan somna än! ska iaf ha sovmorgon imorgon....

Jorden är inte platt!

Tyckte det var roligt att vår föreläsare idag informerade oss om att jorden inte är platt, tack då vet jag det! haha nej men förutom den lilla kommentaren så var föreläsningen faktiskt väldigt bra, handlade om matemaik och vad kunskap är inom matematiken. Jag är förvånad över den höga standarden hittills på den här kursen men känns som att det kommer att börja gå neråt snart. Var iaf kul att få räkna lite matte och få veta mer bakgrund till matematiken. Visste inte tidigare att den grundades på ca 5 axiom! Man lär sig något nytt varje dag....

Skönt att sluta tidigt idag jämfört med igår så tog mig tid att renskriva dagens anteckningar från föreläsningen samt ta det lite lugnt för en gångs skull. blev matlagning och mat tidigt även det idag då jag och Carro skulle iväg redan vid fem och träna bodycombat och coreboll, hade för övrigt en jävla träningsvärk i armarna idag och den lär definitivt vara värre imorgon. Funderar på att vila från träning imorgon så att dels kroppen kan återhämta sig och dels så att jag hinner ha lite myskväll med Zara och Malin innnan Malin överger oss för veckan och åker till boden. Får se vad jag känner för imorgon! vill ju hinna med allt.....

Fick en mycket trevligt överraskning idag när min kusin ringde som jag inte har varken talat med eller träffas sedan  julas. Tråkigt att man inte träffas och framförallt pratar med varandra oftare! Hon undrade iaf hur det var med mig och om jag tänkte komma hem till hennes sambos 30 års fest nästa helg, och självklart tänker jag inte missa den! Ska bli kul att träffa alla och så vill jag ju se mitt lilla kusinbarn och hälsa på den som ligger i magen också. Ska försöka flörta lite med min moster och se om de tänkte åka dit på lördags så att jag kan snålåka lite på dem. Blir en hel del pengar som går åt när man ska åka tåg fram och tillbaka. Ska hem veckan efter också för att familjen och släkten ska få fira min födelsedag.

Ser inte fram emot morgondagen då jag börjar kl 8 och slutar kl 5!

Kollo

Har sökt jobb till i sommar idag, hittade ett sommarkollo i eskilstuna kommun som sökte personal så jah nappade på det. Låter som en kul grej och lär ge bra erfarenhet inför läraryrket. Ville alltid åka på kollo som liten men blev aldrig av samt att jag troligen var för feg men nu skule det vara skitkul att få vara ledare på ett och föra sommaren kul för de barnen som inte är lika fega som jag var.

Har fått en hel del gjort idag: läst klart texterna för den här miljön, gymmat en stund, varit på campus för introduktion för nya miljön och sen sökt jobb. Känns som att jag borde vara nöjd med dagen men känner mig mest seg, på dåligt humör  samt att internet bara strular hela tiden. Som tur är fungerar det för stunden för att annars skulle jag inte kunna sitta här och skriva.

Känner absolut inte för något idag så ska nog stänga av datorn snart och bara ligga och slappa för tvn, orkar definitivt inte tänka iaf!

Gratis är bra

Idag tänkte jag och Carro vara lite smarta och ta gratis bussen ut till ikano för att kunna handla lite billig mat på willy, det visade sig inte bli så billigt som vi trott. Man ska nog åka dit när man ska köpa pasta och såna grejer men var inte riktigt det vi skulle ha idag, kanske en annan gång. Var iaf kul att gå åka buss gratis, gratis är aldrig fel! Önskar att fler saker vore gratis....

Fick idén att vara hurtig idag också så åkte iväg till campus för att köra lite powerstep, men kände mig inte så power i kroppen. Var mest segt och jag hade jätteont i vaden och foten i början av passet. Tycker även inte om henne som håller i det passet samt att hon spelar dåligt musik, ska nog inte gå på det passet någon mer gång. När jag kom hem gick jag och Malin en liten promenad runt i ryd, var länge sen! Var som alltid lika mysigt och var skönt att få prata av sig lite om diverse saker. Även om jag mått bra de senaste dagarna och varit glad så finns det ändå saker som man behöver lätta från sitt hjärta.

Sitter här i soffan och koller på det där trolleriprogrammet på femman och är sjukt trött. Jag och Carro är oväntat men fortfarande ensamma här och har det lugnt och mysigt som vanligt. Har varit en riktigt mysig helg med bastu och soffmys med ost och kex. Ska nog ha det lite oftare! Jag är iaf glad att jag inte festade så mycket den här veckan och att jagh framförallt inte var bakis någon dag, är bra att inte vara bakis räcker gott och väl med sömnbristen. Lär iaf bli mer festande nästa helg eftersom Robert kommer hit och hälsar på, har inte sett honom på evigheter, och förhoppningsvis kommer Sara också. Skulle vara sjukt kul om alla kunde lyckas träffas, nu när jag inte är sjuk längre..... Hoppas, hoppas, hoppas!

hmm.... är sugen på te!

Oh happy day!

Hela dagen har varit bra, förmiddagen bestod av träning i 2 h med carro, sedan lite plugg för att avslutas i en myskväll med god mat och ost och kex. Kvällen kunde absolut inte bli bättre om jag skulle vilja beskriva min glädje men kan nog inte sätta ord på den. Det har helt enkelt varit en bra dag rakt igenom!

I torsdags var det kravall och jag förblev lite halvnykter för att carro inte skulle försvinna och göra något dumt på fyllan, vi kom båda hem oskadda och utan ha gjort något dumt. Tidigare under kvällen spelade vi disney tp vilket är grejen! hur kul som helst, måste definitivt införskaffas i framtiden. Att stiga upp på fredagmorgonen blev alltså inte så jobbigt och med en kopp kaffe var jag igång. Dags för indelning av projektgruppen och vi fick vår vilja igenom och kunde välja grupper själva. ska bli kul att återförenas med gamla gruppen. Upptäckte även hur många fördomar man har! Vi trodde av namnen och ämnet vår projekthandledare har, att han skulle vara en gammal tråkigt man som snart skulle gå i pension. Han visade sig vara tvärtemot! Ganska ung kille som verkade ärligt engagerad och som gav oss ett par goda råd inför projektet.

Dagen fortsatte med en shoppingrunda med Carro, som verkligen slog på stort när hon var yr och bakis. Jag införskaffade lite nödvändiga saker såsom träningskläder och nån tröja och linne. Kändes skönt att inte göra av med för mycket pengar, är ju inte direkt rik som student. Skönt iaf med lite extra studiemedel den här månaden samt att man får lite lön nu när man kunde arbeta lite hemma på jullovet. Kommer sitta fint! Kvällen fortsatte med bastu och öl, och det är verkligen grejen! Älskar det och vårt fina bastumärke är grymt snyggt..... Tanken var att vi efter en tripp till donken och mellanfesten skulle ta oss till hg men där var det väldigt lång kö så jag, malin och zara gick hem och sov istället vilket jag är väldigt glad för idag. Den här dagen hade aldrig blivit bra om jag inte gått hem tidigt igår!

Oh happy day!


Dålig dag

Det här har verkligen inte varit min dag, inte för att det har hänt något utan har bara varit på dåligt humör (iaf på förmiddan). Ibland får jag såna dagar när jag blir irriterad på allt och alla och vill bara försvinna. Tråkigt för dem som drabbas av det dåliga humöret men lyckades hålla det undan bland folk idag och var rädd för att det verkligen skulle komma ut hemma sen men då hade det försvunnit, skönt!

Föreläsningarna idag var även de intressanta (förvånad!), iaf den första. Lärde mig väldigt mycket på den och fick många tips på hur man ska bete sig i lärarrollen och bemöta eleverna. Bäst för dagen var iaf att vi fick lära oss att räkna till tio på japanska! Andra föreläsningen handlade om IKT men kändes inte om den hade så stor relevans just nu men var lite smårolig då och då, dock lite seg i slutet eller så var det jag som var seg!

Efter föreläsningarna nere på stan, viktigt att notera är att det inte regnade idag (mina bön har blivit hörd!) utan solen sken, men resten av dagen bestod av att laga mat och sedan iväg och träna. Foten kändes knappt ingenting idag och ryggen kändes helt okej, vilket var en bra grej! Förhoppningsvis fortsätter det så men man vet ju aldrig med min rygg...

Känns bra nu när jag sitter i soffan här med vetskapen om att imorgon fylls kontot på med pengar, behöver bara cykla till campus, ska träna body combat och gå på tentakravallen. Det känns helt enkelt bra men man vet ju tyvärr hur fort det kan gå över, hoppas att det håller i sig ett tag.

Hatar regn

I flera veckor nu har vi så gott som sluppit regnet och man har inte behvt varit dygnsur när man cyklat den relativt korta vägen till campus. Nu den här veckan när vi ska vara nere på stan och har en bit att cykla ja men då ska det se till att renga! Känns skitkul att komma och sätta sig i en kyrkbänk helt dyngsur och lyssna på vad föreläsaren har att säga. Blir ju inte bättre av att man behöver ha blocket i knät när man ska anteckna och papprena blir alldeles blöta för att byxorna är långt ifrån torra efter den härliga cykelturen. Snälla kan ju inte säga att jag ber väldigt ofta men gör så att det slutar regna!

Föreläsningarna idag var faktiskt rätt så intressanta. Första handlade om begreppet kunskap och lite historia om det, vilket var bra då man bland annat fick många definitioner på ord. Andra föreläsningen var klart bäst och handlade till största del om vårt under- och omedvetna minne. Var ganska kul att se hur alla tänker tänker och ser när vi blev utsatta för olika små tester och experiment. Vårt minne fascinerar mig och innan idag har jag inte riktigt tänkt på vad ordet kunskap egentligen innebär, men det är betydligt större än vad man tänkt sig. Allt består egentligen av kunskap!

Jag, Carro och Elin var iväg och träna coreboll och body jam idag och det kändes skönt att få röra lite på sig igen, var några dagar sen nu. Tyvärr kände jag av lite i min rygg men var ändå inte så illa så det var skönt men blev dock lite jobbigt med min fot när man skulle hoppa och böja den på olika sätt men gjorde inte tillräckligt ont för att jag inte skulle stå ut. Imorgon blir det coreboll och aerobic så hoppas på mindre värk i både foten och ryggen då.

Klantig!

Är jag förvånad? NEJ! Jag och Malin tog en sväng förbi hemköp ner på stan över lunchen idag för att få i oss något att äta och på vägen ut håller jag på med mobilen och missar sista trappsteget, trampar snett och faller ihop i en stor hög. Alla stirrar på mig men jag skriker bara på Malin att jag har ramlat så att hon inte går utan mig. Har nu jävligt ont i foten men den går ändå att gå på vilket känns skönt. Måste vara bättre imorgon så att jag kan träna!

Var länge sedan jag var så nervös som jag var idag men som tur är har jag min ängel till Carro som pratade med mig i telefonen för att jag skulle tänka på annat, vilket också hjälpte och nervositeten försvann. Vet inte vad jag tyckte om det hela och är svårt att säga om man gjorde ett bra intryck eller inte. Vad vill de ha egentligen? Hoppas iaf att jag inte gjorde bort mig helt men nu är det mig vi talar om så skulle inte förvåna mig om jag gjorde det. Visar sig väl i framtiden.....

Började ny kurs idag och vet inte riktigt vad jag tycker om den. Kändes som att kursansvariga behandlade oss som små barn som inte förstår någonting. Hallå vi ska ändå föreställa vuxna! Det som känns bra med kursen är att det inte är någon hemtenta och att vi går tillbaka till vår gamla klass, åtvidaberg-gruppen! Skönt att vi slipper köpa så mycket litteratur den här månaden, ger möjligheter för lite shopping. Väntar bara på den där jävla kåravgiftsavin så jag kan betala in den och sen registrera mig så att jag får mina pengar. Ska det vara så svårt att skicka ut den i tid så att vi studenter också kan få lite pengar att leva på? Kan man inte tänka ett steg längre ibland......

Sooova!

Varför gör man så här varje helg mot sig själv då man sitter på söndags kvällen med sömnbrist? Tanken var att den här sömbristen inte skulle existera idag men planera förändrades under helgen. Carro for iväg i fredags morse så återigen var jag ensam i lägenheten. Tentan lämnades in och sedan for jag till Zara som klippte av mitt hår så numera räcker mitt hår enbart till axlarna. Lite omställning men är väldigt nöjd. Skönt med lite annorlunda för en gångs skull och inte bara det där långa håret som hänger och svänger överallt. 

Kortfattat skulle man kunna säga att den här helgen handlade om mat men har ingen lust att vara kortfattad idag. Zara blev lite oplanerat min roomie över helgen då vi först i fredags handlade massa mat som vi åkte hem till mig och åt. Vi skulle sitta och mysa hemma hos mig och se gå till hg för att möta upp bland annat Malin  som varit på klassfest. Tråkigt nog var det hur lång kö som helst på hg, har aldrig varit med om något liknande och vi hade verkligen inte någon lust att stå där i flera timmar och frysa häcken av oss så vi gick hem till mig igen och titta på film. Gårdagen spenderades i min soffa för att vi hade beslutångest för att vi skulle göra på kvällen. Till slut bestämde vi oss för att handla mat och för kvällen serverades det trerätters middag hemma hos mig. Fy fan vad vi ville spy sen! Sedan dök Elin, Heidi och Tobbe Lasse in och vi började ladda för kvällen med ölspelet. Tack gode gud så var det ingen kö på hg så vi kom fort och smidit in och dansade järnet. Efterfesten bestod av bastu vilket var kul men hett! Roligt att lyssna på manskör måste jag säga... Vi fortsatte sen till Elin där det spårade ut för vissa men vi hade skoj. Vi fick iaf höra bästa kommentaren!
Om jag skulle lyckas få med mig zara hem, så vill jag ha med plusmenyn också! 
Kan väl säga att det gav oss ett gott skratt....

Frukosten eller vad man ska kalla det bestod av pizza och "hitta nemo" hos Elin vilket var mysigt. En del sing star blev det som vanligt också.... Matlagning stod på listan idag och nu är Carro och Elin tillbaka så alla är samlade. Zara blev dumpad som roomie men tror nog att hon  tyckte det var skönt att komma hem till sin egen lägenhet även om jag gillade att ha henne är. Var skönt att inte behöva vara ensam hela helgen!

Tentaperioden är över nu och imorgon inleds TVÄS 2, vet inte än vad jag tycker om den kursen men gillar att jag börjar med Ma/Na miljön. Har saknat dem ämnena sjukt mycket, mer än vad jag trodde så ska blir kul att få räkna och experimentera lite igen. Tycker inte om att vi har salstenta på den här kursen, gillar hemtentor! Egentligen gillar jag inte tentor över huvudtaget men det löser sig nog. Hoppas mest på att jag blir godkänd på tentan som jag lämnade in i fredags. Läxintervju är det imorgon och är faktiskt lite nervös eller egentligen är jag inte nervös för själva intervjun utan mest för att jag ska bli stel och tråkigt och att de inte ska tycka att det är bra. Gabbe försökte iaf lugna mig igår och säga att det säkert kommer att gå bra.... får väl försöka lite på det men är nyfiken på vad för frågor som kommer. Tänk om jag inte kan svara på någon?

Ska försöka lägga allt sånt där åt sidan nu och inte tänka på det, är alldeles för trött för det nu. Måste ändå ta upp att det finns saker som jag stör mig på och jag stör mig nog mest för att jag inte vet svaret. Har jag gjort något? Människan kan knappt hälsa eller titta på mig så börjar fundera på om jag har gjort något. Vad jag är medveten om så är det absolut inte jag som har gjort någonting men varför verkar det så på personen att jag har det? Ibland förstår jag mig inte på människor! Sluta bete dig så konstigt och säg vad det är och om jag har gjort något!

Snart över

Känns skönt att sitta här med en så gott som klar tenta. Själva skrivande var klart idag runt tre men det är en del detaljer såsom bilagor kvar att ordna. Tanken var att de skulle göras nu på kvällen men jag hamnade istället hos Elin där även Malin och Ruff var och vi sjöng som vanligt singstar och snacka en massa skit. Malin och Zara har varit på intervju hos läx idag och det var väl delade meningar där om hur det hade gått för dem. Jag tror iaf att det gick jättebra för båda! Min intervju är på måndag och har inte tänkt så mkt på den, antagligen för att det enda som existerar i min hjärna just nu är hemtentan men jag känner mig ändå ganska lugn och inte ett dugg nervös inför det. Kan ju vara så att nervositeten kommer när det närmare sig 20:00 på måndag, vem vet.

Jag har hittills varit duktig med min träning den här veckan och igår blev det en långpromenad med Malin runt om i rydskogen med mina fina gåstavar, Malin du får skynda dig att köpa ett par! Idag for jag och Carro till gymet och tränade body combat, skit kul men skit jobbigt! Lär ju ha träningsvärk i armar och rumpar imorgon! Får se om jag kan röra på kroppen så att jag kan gå på ett pass eller om det får bli en promenad med Malin istället. Lär ju iaf bli en liten promenad till campus då vi måste lämna in våra tentor.

Är rätt så nöjd med min tenta och case och man kan väl säga att jag verkligen har uttnyttjat de sidor man får använda. Går inte att skriva en rad till! Känns jobbigt att vara nöjd med tentan för tänk om man inte bli godkänd på den? det måste vara det värsta när man känner sig riktigt nöjd med någonting men så duger det inte, vad ska man göra då? Jag tror och hoppas iaf att jag blir godkänd annars ska jag nog ta mig ett snack med min tutor! haha okej skulle nog inte våga det men skulle vara skoj....

Usch det är mycket jag känner för och inte känner för just nu. Framförallt känner jag för att klippa av mig håret, iaf till axlarna så hoppas att Zara har tid snart för att klippa det. Något jag inte känner för är helgen! Har ingen aning om vad jag ska göra men käns deprimerande och ligga här hemma i lägenheten alldeles ensam nu när Carro åker iväg. Typiskt när jag för en gångs skulle inte har något inplanerat så drar hon iväg till arvika av alla ställen. Får nog gadda ihop mig lite med Zara och höra vad hon har för planer. Vill absolut inte sitta instängd när det är de enda jag gjort nu i veckan när jag skrivit på tentan. Vill komma ut och träffa människor, någon som har något förslag på vad som händer i helgen?

Nej borde dricka upp mitt te nu och sova, Carro har inte kommit hem än men det var inte väntat heller.... hoppas verkligen inte att jag vaknar av hennes sms i natt även om jag vill att hon skickar ett när hon är på väg hem. Nej sova nu!

Hemtenta

Jaha då var det dags för tentaskrivande igen, hemtentan släpptes kl. 15 idag så kan tänka mig att det var rätt så många som satt vid datan spände och nervösa för vad som väntade, jag var en av dem. så var tiden inne och tentan var ute och jag blev faktiskt inte så nervös som jag trodde att jag skulle bli utan det kändes helt okej, speciellt första delen av fördjupningen som jag skrivit klart redan dag, skönt! Var jätterädd att allt skulle vara svårt att jag inte skulle komma igång att skriva utan sitta som ett fån och stirra på ett tom dokument. Tur att det inte blev så, har iaf börjat på b-delen också men hjärnan var ganska slut så sparar den tills imorgon.

Var förbi en stund hos Malin på förmiddan för att dels diskutera våra case, vilket kändes bra att få höra någon annans synpunkt. Hon tyckte att mitt case var bra som det var så får se om jag gör några ändringar eller låter det vara som det är. Åkte sedan iväg för att träna lite bodyjam vilket från början kändes jobbigt för att jag var seg i benen från gårdagens stepp men när vi väl började dansa var värken helt borta och det var bara att köra på, kände inte av mitt skavsår någonting heller så det var bra. Det jag är mest nöjd med hittills är jag inte har blivit sjuk igen än, men som det har varit det senaste halvåret är det väl bara en tidsfråga innan jag ligger däckad igen. Förhoppningsvis kan jag klara mig den här veckan så att jag kan fokusera fullt ut på caset. Imorgon blir det en promenad med Malin så att jag inte tar ut kroppet helt nu ibörjan utan bygger upp den på nytt.

Saker försvinner, tiden den rusar iväg och människor dör. Det är bara så livet är vilket är väldigt sorligt men bara att acceptera. Finns många saker man skulle vilja förhindra här i livet men tyvärr har inte vi den förmågan, iaf inte jag! Vill bara säga att jag tänker på dig och din familj samt andra människor som har det tufft och jobbigt just nu, ingen förtjänar den sorgen som många bär på. Jag vet själv hur den känns och har tyvärr varit med om den och det är något som jag absolut inte önskar någon inte ens dem människor som jag inte tycker om och jag lovar att det är en hel del.

Det mesta rullar på just nu och mest fokus ligger på hemtentan, egentligen finns det inte så mycket annat att fokusera på. Känns trist att behöva säga det men det är som att ingenting händer just nu eller egentligen händer det väl saker men det är inget som jag noterar just nu utan tiden bara flyter på och det är som om att jag inte märker det. Fan vad deprimerande det låter! Okej nu kanske jag är väldigt negativ men känner mig nog lite deppig för stunden. Jag vill att saker ska hända, någon som har något förslag? Allt ligger så långt fram i tiden men ändå är det precis runt husknuten. Det är som om att jag klättrar upp för en stege, faller ner, börjar klättra igen och faller återigen ner och så fortsätter det. Finns det inte något sätt som gör att man är kvar där uppe på stegen? Liksom så att man får lite balans i livet så att det inte är en berg- och dalbana hela tiden men det är väl tanken med livet, att allting ska gå upp och ner så att vi inser att vi lever.

Nej nu ska jag inte vara mer deppig idag utan sätta mig och fundera lite på min hemtenta så att jag har lite idéer när jag ska fortsätta skriva imorgon. Målet är att b-delen ska vara klar imorgon innan jag och Malin går ut och går. Är bara en sida kvar så är helt klart realistikt, är nästan så att jag borde hinna längre än så, kanske till och med har börjat på undervisningsmomentent. Okej ska inte överskatta mig själv nu heller! Tar det där imorgon.....

Ny dag, nya tag

Känner mig rätt så nöjd med dagen, har så gott som gjort klart caset, skickat det till Malin så att hon kan kolla igenom det och har sen varit iväg och tränat stepp vilket gav ett bra besked. Jag klarade av det och mådde inte dåligt efteråt, hoppas nu bara på att jag inte ska bli sjuk igen. För säkerhets skull kurerade jag med lite panodil framför tvn.

Huvudet känns ganska tomt efter en lång dag men jag är iaf inte längre så stressad över hemtenta, kanske dels för att jag nästan är klar med caset. Lär nog behövas omarbeta lite efter att Malin har läst det och har redan nu ett par ideér om vad som ska ändras i mitt case efter att ha läst Malins. Är en bra grej att läsa andras för att då kan man få nya tankar om sitt eget case och komma på saker som man tidigare inte har tänkt på men som kan vara bra att ha med. Ska träffa Malin imorgon förmiddag innan jag sticker iväg och träna för att prata lite om våra case.

Har inte så mycket på hjärtat idag så slutar nog här, onödigt att försöka komma på saker att skriva bara för skrivandets skull........

Stressad

Klev precis innan för dörren och har återigen satt mig bekvämt i soffan. Hela förmiddagen spenderades här men så hörde Zara av sig om att hon ville att jag skulle komma och hämta henne med hennes bil och skjutsa hem ännu för att hon inte mådde något bra. Så snälla som jag och Malin är så ställde vi självklart upp och hämtade henne och tog sedan en promenad tillbaka till ryd. Alltid härligt att gå promenader med Malin. Var skönt att komma ut och röra på sig men var nästan skönare att komma in och slå sig ner i soffan igen, är rätt så seg idag efter gårdagen.

Idag är det Elin och även Jessicas födelsedag, vilket vi firade igår. Elin fick två stora kassar med mat så att hon överlever månaden samt ett fint gyckel skrivet av mig, Zara och Malin. Måste nästan bli utsedd till årets gyckel! Jessica blev inte tomhänt utan fick en chokladkalender som hon inte får öppna förrän 1:a december, Grattis!!! Men men kvällen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, Zara blev utslängd, Elin satt och spydde på toan och Malin fick gå ner till stan för att hämta sina nycklar.Jag hade ändå rätt så skoj! Jag och Josefine dansade järnet på dansgolvet men musiken kunde ha varit en aning bättre! Kvällarna på hg kan alltid förvåna en men vart var allt folk igår? Kände knappt igen en enda människa. Var fullt med folk men inte många bekanta ansikten, ovanligt.

Känner mig en aning nervös och framförallt stressad med mitt cae och inför tentan i veckan. Borde egentligen sitta med caset nu men är alltför seg och orkar verkligen inte ta tag i det idag. Har bestämt att jag ska sitta hela dagen med det imorgon och bli så gott dom klar med det. Om jag får lite ork över kanske jag kan sätta mig och kolla upp lite referenser idag så slipper jag slösa massa tid på det imorgon, tar så himla mycket onödig tid och så känns det som att man inte kommer någon vart. Skulle behöva boka en tvättid eftersom jag skippade den i fredags för andra planer men kan kanske hitta någon ledig tid imorgon när jag ändå bara ska sitta här hemma och plugga. Imorgon finns ingenting annat än att plugga, förutom på kvällen om jag ska ta mig iväg och träna. Är så gott som frisk nu så känns som att jag kan ta tag i träningen igen och verkligen komma igång med den. Undra vad jag ska gå på för pass imorgon? Får titta på hemsidan och se vad som erbjuds......

Trött

Sitter här hemma och kan knappt hålla ögonen öppna, vad hände? Morgonen eller snarare förmiddan började så bra då jag, Malin och Zara tog en långpromenad i rydskogen, väldigt skönt med halt! Vi var ju tvugna att försöka göra oss av med allt godis vi åt igår kväll. Började med att vi for ut till ikano efter att jag hade slutat och där shoppades det loss, blev ett par overallskor på rean (endast 99 kr), en tröja, ett linne och ett par legins. Ganska nöjd med den rundan! Tillslut höll vi på att hungra ihjäl men då kom Zara med den bra idén att vi kunde köpa med oss tacos hem, så det satt vi hör hemma och smaska i oss. Tanken var att det skulle bli bio sen men var inte riktigt någon film som lockade aldrig och åkte istället hem  till Zara för att titaa på film. Blev dock ingen film eller utan lets dance och en massa musik och skitsnack, en bra kväll! Jag och Malin skulle dock gå hem sen på natten och det blev ett litet äventyr kan man korfattat säga......

Kändes skönt att röra på sig idag efter att ha varit sjuk så pass länge nu och jag tror att jag nästan är helt frisk nu, lite förkylning kvar bara. Är ändå orolig nu när jag kom hem och duschade och la mig i soffan att jag är så trött och seg, måste bli pigg till kvällen. Får absolut inte bli sjuk igen!

Juste dem ringde från läxmästeriet igår för att kolla om man fortfarande var intresserad och självklart är jag fortfarande det! Malin oh Zara fick tid innan mig vilket känns skönt, behöver jag inte vara så jätte orolig, även om jag inte är det. Tycker dock synd om Malin som går först ut som vill känna sig förberedd, det kommer att gå bra! Jag trivs nog bäst med tanken att inte veta vad som väntar och istället gå in där och göra det bästa av situationen. I vanliga fall vill jag vara förberedd men inte den här gången, kan inte förklara varför.

Min telefon håller på att bli helt cp, den är jättekonstig, låtarna försvinner och bilderna är borta och det snurrar en konstig sak på displayen. Borde lämna in den men känns jobbigt om jag då måste gå utan en mobil ett längre tag, kan ingen få tag i mig och jag kan inte få tag i någon. illa!

Kanske borde fundera på vad jag ska ha på mig ikväll.......oj Carro ringde så pratade med henne, hon kommer tillbaka imorgon så då slipper jag vara själv längre, jippi!! det är okej att vara själv ett par dagar men sen börjar man tröttna på det. Nej men nu måste jag nog sätta fart med lite grejer!

Tjejkväll

Kom precis hem efter att ha haft en mysig tjejkväll med Malin, Zara och Elin. Äntligen är vi alla samlade och kunde träffas. Skulle egentligen ha varit en lugn filmkväll var tanken men fanns en hel del att prata ikapp efter att ha varit ifrån varandra så länge. Mådde rätt så bra på kvällen, vet inte om det var sällskapet eller panodilen som hjälpte, kvittar egentligen vilket. På morgonen och dagen mådde jag däremot inte så bra så stannade hemma frn dagens seminarium. Lyckades iaf göra lite nytta genom att skriva klart mina texter som ska läsas upp imorgon samt slipa lite på caset, har börjat med sista delen nu. Känns rätt så okej men är en del kvar att göra, ska försöka ta det i helgen, hinner nog inte imorgon.

Tanken var att jag skulle tvätta imorgon eftermiddag men planerna ändrades lite under kvällen och troligen blir det en tur ut till ikano med Malin och Zara. Behöver handla lite saker fastän ekonomin inte är den bästa. Har iaf ett presentkort på jc att utnyttja och några extra slantar går nog att hitta längst ner i plånboken. Skulle inte bli sittandes här utan ska nog hämta tandborsten och sen krypa ner i sängen, börjar kl tio imorgon tror jag så blir att stiga upp tidigt, eller är egentligen inte så tidigt men har vant mig vid att få sova på morgonen. Är mer synd om Malin och Elin som börjar åtta, lider med er flickor!

Tystnad

Allt är tyst runt omkring mig förutom att tvn står på. Vet inte om jag tycker om det eller inte, är van vid att antingen Carro eller Elin är här. Det är rätt så skönt att vara ensam nu när jag är sjuk så att jag kan ligga är i min ensamhet och bara tycka synd om mig själv och göra vad som faller mig in. Visst kan jag göra det annars också men jag måste ändå tänka på de andra. Samtidigt känns det lite deprimerande att ligga här i soffan i sin ensamhet och inte prata eller umgås med någon, låter nästan lite tragiskt. Ung kvinna sitter instängd i sin lägenhet alldeles ensam. Nej men nu ska jag inte överdriva men man blir lite knäpp när man sitter själv och får tänka på saker. Jag brukar uppskatta att vara ensam ibland men nu har jag vant mig vid att va hemma och ha folk runt omkring mig hela tiden så blir en lite omställning när man kommer tillbaka hit.

Det har inte hänt så mycket idag utan gick upp i morse och läste igenom min grupps texter och skrev lite anteckningar, tog sedan en promenad till campus för att ha seminarium och grupparbete. Visade sig att vi hade litteraturseminarium och att vi skulle ha diskuterat vissa frågor i gruppen innan det men det hade inte vår grupp. Löste sig ändå väldigt bra men var ganska seg och det snurra i huvudet så satt mest i min egen värld. Fick sen lite respons på mina texter så ska försöka ta tag i det där och välja ut två som jag ska arbeta vidare på. Innan jag tog min promenad hem i kylan så fick jag en liten inbjudan av Mia till hennes inflyttningsfest i februari. Ska ev hem då men hoppas att jag kan hinna gå på den och kanske åka hem dagen efter, får se lite hur planerna blir. Vill ju hinna med allt! Väntar fortfarande på att de ska lägga ut schemat för nästa kurs så att jag kan börja planera lite hemfärder, födelsedag och fjällenresa.

Vet inte om jag nämnt det innan men har iaf skickat in min ansökan till läx nu, gjorde nog det i måndags. Ska bli intressant att se när de hör av sig om intervjun men känns samtidigt läskigt att gå på intervju. Tänk om hela läx sitter uppradade framför en och ställer tusentals svåra frågor. Ryktas om att man ska sjunga något, hoppas verkligen inte det. Viserligen älskar jag att sjunga och jag kan sjunga, men bara inte bra. Men men det visar sig, tänker inte gå runt och tänka på det. Tar en dag i taget, först och främst ska jag sluta vara nervös över caset och faktiskt försöka bli klar med det så att jag inte behöver tänka på det i helgen.

Helgen föresten längtar jag till! På fredag blir det bara en slapparkväll förhoppningsvis med några bra filmer, är du fortfarande på Malin? Zara kanske vill vara med hon också? Elin vet jag redan sviker och åker hem och firar sin födelsedag. På lördag blir det vår tur att fira Elin och även Jessica, vilket innebär fest hemma hos Elin först och sedan utgång på hg. Var ett tag sen man var på hg nu, känns skönt att man fått en paus från det stället, men nu är man redo att gå tillbaks dit igen. Fruktar dock det som ska hända hos Elin innan om Malin och Elin får sin vilja igenom och vi leker snurra flaska. Sjuka sanning- och konsekvensfrågor dem har kommit på. Vissa är ju bara äckliga! Jag hoppas verkligen inte att jag får någon av dem, men jag tänker vara elak (lyckas ju ändå inte hålla mitt nyårslöfte att vara snäll) och hoppas på att Malin eller Elin får någon av dem frågorna. Sorry flickor, men ni förtjänar det! ;)

Mår inge vidare så ska nog ta mig en kopp panodil och försöka koncentrera mig på filmen som går på tv, har inte riktigt hängt med på vad som händer....

Tillbaka

Då var man tillbaka i Linköping igen, men fortfarande sjuk. Börjar bli less på det här nu och det jobbigaste är att man inte kan göra någonting åt det utan bara vänta tills det går över. Dåligt! Har iaf druckit en kopp panodil nu så förhoppningsvis mår jag snart lite bättre för stunden.

Mamma och pappa  skjutsade mig idag så var mysigt att bara umgås lite med dem även om jag mest försökte sova under bilresan efter att inte ha sovit något i natt då jag tittade på den skandalösa jvm-finalen mellan sverige och kanada. Tänker inte gå in på det nu för jag blir bara arg, speciellt på kanadensarna och domarna! Sen hjälpte det ju inte att sverige var kassa när de behövde vara som bäst. Men nu ska jag släppa det. Var lite jobbigt dock när mamma och pappa skulle åka. Känns tungt att man inte ska träffa dem på länge och när man särskilt ser att mamma blir ledsen så vill man bara gråta. Så deppade lite efter att de hade åkt men man repar sig ganska fort även om det är tråkigt att man inte ska se familjen på länge. Det blir en vana att vara hemma när man är hemma så pass länge som ett lov att det blir jobbigt att åka tillbaka, även om man vill komma tillbaka och träffa alla vänner igen. Man slits åt två håll!

Trots att jag är en sjukling så gick jag över till Elin en stund och hon, jag och Malin sjöng singstar. Elin hade fått singstar disney, bra grej! Men är dock lite besviken på låtarna, de har valt en del dåliga låtar vilket är konstigt när det finns så sjukt många bra disneylåtar. Ruff kom även han över en sväng och sjöng med oss, sen kom Malin på att vi kunde åka och hämta hennes råttbebisar men jag hade inte riktigt krafterna till det så jag hoppade över det och gick hem och la mig i soffan. Helt klart rätt beslut! Är rätt så trött men inte tillräckligt för att sova så får titta lite på tv innan.

Imorgon är det dags för skola och seminarium igen och jag borde ha pluggat mer än vad jag har men har verkligen inte orkat samt inte kunnat eftersom jag har varit sjuk. Ska försöka ta tag i det imorgon förmiddag och sen efter seminariumet. Jag ska hitta motivation och ork till att plugga, valet är att hoppa av och det är egentligen inte en valmöjlighet för mig. Har jag påbörjat något då ska det även avslutas, så är det bara.

Influensan

Har inte skrivit på ett tag för att idag är första dagen på länge som jag kan sitta upp en längre tid utan att bli yr i huvudet. Efter nyår åkte jag nämligen på influensan så sen dess har jag legat nerbäddad i soffan med feber, huvudvärk, förkylning och jag vet inte allt. Har till och med haft jätte ont i öronen och knappt kunnat röra på mig, knappt så jag hade någon känsel i kroppen kändes det som. Men men idag är det bättre iaf, är mest förkylningen jag stör mig på.

Ska inte bli så långvarig här, har en hel del att ta igen när jag legat på soffan nu och tanken var att jag skulle åkt tillbaka till Linköping idag men planerna ändrades, vill ju inte missa jvm-finalen i natt, så jag väntar tills imorgon så slipper mamma också köra själv, blir bäst för alla på så sätt. Samtidigt hade jag kanske behövt åka tillbaka idag för att hinna plugga lite men får göra det bästa av situationen och ta mig själv i kragen och plugga lite här hemma. Kanske får det mest nödvändiga, såsom analysen av texterna gjorda.


Nej nu börjar jag bli trött och yr av att sitta upp så ska nog lägga mig i soffan ett tag, möjligen läsa igenom alla texter om jag orkar annars tar jag det senare idag. Undra vad Suzan gjort av sina texter? Hon brukar inte vara den som glömmer, men det finns säkert någon orsak till det eller så är det helt enkelt så att minnet sviker ibland.......vet många som minnet sviker lite allt oftare hos men det tar vi en annan dag, orkar inte mer nu.


Bakis

Är sjukt mycket bakis idag så orkar egentligen inte skriva så tänkte bara hälsa gott nytt år till alla och jag hoppas att det kommer att bli ett bra år....... även om det kanske inte har startat på bästa sätt :)

RSS 2.0