vill bli frisk nu!!!

okej är på väg att bli frisk men vill var helt frisk och det NU!

kan inte tiden gå fortare, ge mig en vecka framåt!!!!

fan då..

sjukstugan på ingång... igen...

blev sjuk i slutet av förra veckan, däckad hela helgen.. har pallat mig iväg till jobbet nu både måndag och tisdag men det verkar som att det blir soffläge imorgon igen.. febern är på ingång och orkar knappt stå upp, ännu mindre att tänka...

längtar så sjukt mycket till nästa helg, då blir det äntligen linköping igen! då får jag återse mina underbara och älskade vänner igen!!! "drag kinky glamour" står på schemat, love it!! har en potentiell outfit, tror att det blir bra!

Hej nu har det hänt saker!!!

Linköping, sjöslaget, träffa alla igen... säger bara en sak... AWESOME!!!! kanske borde säga lycka också men håller mig till en sak nu!

Fan vad jag saknar att bo i linkan, närheten till vännerna...första gången det känns riktigt jävls jobbigt att inte vara där... har gått an hittills men den här gången gjorde det ont att lämna alla... det är dem som känner mig bäst, där jag kan vara mig själv och ingen annan... ingen som ställer krav på att jag ska vara på ett viss sätt...

Jag är Michaela och vill kunna vara henne fullt ut...

tror att jag är på väg att bli sjuk... dålig tajming när dubbla jobb väntar imorrn... hur löser jag detta nu? illamåendet vill inte släppa och huvudvärken är på väg, bäst att sova bort det kanske? Måste orka morgondagen!

ge mig en bulle, ja tack!

linköping imorrn!!

äntligen linköping imorgon igen!! I have been waiting so long...

inflyttningsfest hos carro, mys i kollektivet och sedan väntar kaoset med sjöslaget... lovely!!!

har så jävla ont i ryggen, träningsvärk i svanken... inte min styrka, känns som att ryggen ska låsa sig hela tiden.. fan blir ingen träning ikväll, lär ju dröja ett par dagar innan det blir träningen igen, fan också!!!

kanske ska packa lite, lite snålt med tid imorgon...

may the force be with us..

Blev en grym girlsnight i fredags, va länge sen så var allt på tiden!!

Nästa helg blir det linköping igen me like, inflyttningsfest hos carro på fredagen, mys på lördagen och sedan sjöslaget på söndagen.. like a lot!!! Ge mig helgen nu!!!

Fick lite saker bekräftade i helgen som var otroligt skönt att höra, mitt huvud spårar lätt iväg och ofta utan anledning så var sååå skönt att det bara var i mitt huvud den här gången...

Mår faktiskt väldigt bra just nu trots att jag har fått en liten irriterande förkylning!

Miss my life..

Fan vad kul jag hade i lördags!!! shit att få vara tillbaka i linköping igen, träffa vännerna, gå till hg... love it!!!

nu är jag tillbaka i vardagen igen men återvänder snart så jag är glad ändå!!

Funderar på födelsedagspresent, går väl sådär.. känns som att jag behöver komma på något bra men har absolut ingen aning om vad... fan också!

Snart dags för att byta om och dra iväg och träna, känns så jävla skönt att vara igång igen!! ska bara hålla mig borta från förkylningar etc så att detta flow håller i sig, hoppas hoppas hoppas!

Linkan!!

Imorgon beger jag mig mot linkan, me like a lot!!!

Tråkigt dock att det är så många som skulle åka hem den här helgen men får se det positivt, mer tid att umgås med dem som är där!!

Studiedag idag, vilket innebar olika workshop! Var väldigt intressant och givande faktiskt, först blev det teckenkommunikation och sedan yoga för barn.. Har väldigt mycket inspiration just nu!!

Går hyfsat bra med det nya livet!

RSS 2.0