var tog rösten vägen?

Jag efterlyser numera min röst, har någon hittat den? Ruff tippade på snöbaren, någon som har något annat förslag? Var alltså änligen dags för kravall igår igen, sjukt kul! Blev förfest med kultingar och foul, mycket gyckel blev det....... Fick bland annat en jävligt rolig födelsedagspresent av läx + elin, ett presentkort värt 500 kr på mcdonalds, värsta bästa grejen! Behövr inte laga mat på minst en vecka om jag vill :D

En sjukt lyckad kväll blev det med många roliga händelser och inslag. Tråkigt nog sitter man nu här helt slut idag och missar mamma Malins fest, vill gå! Försöker ändå att vara realistisk och vara hemma idag och vila upp både kropp, knopp och röst så att jag orkar med jobb imorgon på NH...... snälla låt allt gå bra och smidigt och inte skapa något kaos, förhoppningsvis är rösten tillbaka imorgon!

Hmm mycket som händer nu och hinner inte med allt som jag vill göra och borde göra. Har ändå läst klart så gott som all litteratur i den här miljön och har även beställt en mobil nu så borde anlända om någon vecka eller så, skönt! nu är det bara kvar att köpa den där cykelns som jag pratat om sen långt innan jul, någon som vet vilken den är? Har inte lyckats hitta den än.....

Jag vet!

Jag vet jag borde inte sitta här och skriva utan borde ägna min tid åt att läsa. Hade bestämt att jag skulle passa på att läsa nu när jag inte hade något att göra på dagen innan kvällens möte. Blir det någonsin så? Njae, man hamnar framför datan, behöver äta något, kolla på ett tv-program....det enda jag inte kan skylla på är att jag behöver städa för att det behöver jag inte! Men sa iaf nej till Emelie att följa med henne ner på bokrean för att jag borde sluta skriva här nu och istället ta upp det fula och jobbiga artikelhäftet och börja läsa.

Okej nu skärper jag mig!

Effektiv dag

Känner mig jävligt duktig, har läst tre artiklar, tränat, storstädat lägenheten med Carro....... Jag borde vara nöjd med dagen! Började bli jävligt äckligt här hemma så vi moppade till och med golvet, tyckte jag var duktigt gjort av oss :)

Carros bror kom idag så detta småfirades med pannkakor til middag med glass och sylt till, mums!! Var länge sen det bjöds på pannkakor här hemma, blev några över också så vi får väl se vem som är snabbast imorgon att sno dem till frukost......

Känns bra att jag har läst ikapp det mesta nu. Har en artikel kvar på datan som skulle ha varit klar veckan som nu varit men o andra sidan så har jag läst klart boken som ska vara färdigläst de två kommande veckorna så jag ligger rätt så bra till. Läser klart den sista imorgon så slipper jag datan sen och kan istället sitta med artikelhäftet och läsa, blir så sjukt trött av att läsa på datan......bästa sömnpillret efter Bryman!

Kollat på Beck precis (älskar Gunvald!), hade sett den innan men var trevligt, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Orkar inte läsa den sista artikeln men är samtidigt inte tillräckligt trött för att sova. Ska nog sväva runt lite på nätet ett tag så blir det nog sängen sen!


Godishelg!

Det här har verkligen blivit en godishelg! Kunde inte hålla mig tidigare idag så jg släppade med Carro till Hemköp så att jag kunde köpa godis, hon frukt och chips..... Just nu orkar jag inte bry mig om vad jag äter även om jag har sagt att jag ska skärpa mig med sånt, den här helgen är ett litet undantag visst får jag äta men inte så här mycket som jag ätit den här helgen! men men det finns undantag......

Lyckades få ihop något som skulle likna ett gyckel idag men skickade iväg det till Tim så att experten kan kolla igenom det och se om det finns något användbart. Har iaf skrivit ett som jag hade tänkt så borde ändå vara stolt över mig själv!

Ibland blir jag förvånad hur opersonliga människor kan vara som ska kallas ens vänner. Är det för mycket begärt? Borde jag inte bli förvånad? Jag kan ändå inte låta bli att förvånas! Det kan INTE vara för mycket begärt att man visar lite känslor och hör av sig när man ska vara så pass bra vänner som jag tror att vi är, men jag kanske har fel. Vad skulle hända om ex. datan eller internet slutat fungera, jag kanske är borta och inte har tillgång till dator för tillfället, vad händer då? LITE PERSONLIGT TACK!! Det är inte för mycket begärt......Jag vill inte sitta här som ett frågetecken!

Hoppet lever än

Mår fortfarande inte sämre så mitt hopp lever än, kanske slipper jag att bli sjuk trots allt....hoppas......

Tanken var att det skulle bli massage och solarium på campushallen idag, pratade med Elin och hon ville självklart hänga på. Carro stack en stund innan oss och när jag och Elin vä är på väg så möter vi Carro i tunneln som säger att det så gott som var fullbokat och att jag borde sätta på ljudet på min mobil. Så det blev bara en liten promenad för oss då vi vände tillbaka till Elin för att försöka ta tag i hennes kaos till lägenht. VI började smått men gav upp, la oss i sängen och letade efter en ny mobil till mig på nätet......mamma ringde även..... Hittade en potentiell kandidat men den har både fått ris och ros så vet inte hur jag sa göra, billg var den iaf! 1049 kr kändes som ett rimligt pris, sony ericsson W302, någon som har något att tilläga om den?

Har nu läst lite i min bok, ätit lite godis, hämtat tvätten och överlägger om det behövs inhandlas nytt godis till kvällen, planerar att bli en till kväll i soffan framför tvn. Skulle vara gott....... får se vad jag bestämmer mig för, känner verkligen inte för att vara duktig idag. Har ändå övervägt om jag ska börja skriva på ett gyckel men idéerna är få idag tyvärr, får nog fundera en stund på det där också!

Kanske har tur ändå.......förhoppningsvis

Mår oväntat bättre idag även om jag sov väldigt dåligt med en massa gyckel snurrande i huvudet, satt och kolla på nolle-p filmen igår så det kan nog vara en bidragande orsak! Gick iaf en sväng till apoteket för att köpa på mig lite nödvändiga kurerargrejer, man kan aldrig vara för försiktig...... Känns iaf skönt att vara piggare idag och jag har lyckats vara på benen hela dagen och inte ligga i soffan och halvsova, tvättat har jag också gjort!

Var hemma hos mamma Malin idag och gick igenom lite testamenten och sakr inför läx-året, känns bra! Vilken tur jag har som fick en väldigt strukturerad mamma som ger mig precis all den information oh koll som jag behöver ha när jag ger mig in i saker, bra grej! Nu börjar jag inse vad det är jag har gett mig in i och ser fram emot ett sjukt skoj år!!!!

Imorgon ska jag och Carro bege oss till campushallen, är tydligen öppet hus där så vi ska tigga lite gratis massage som de tydligen erbjuder, riktigt härligt! Ska nog lägga mig i ett solarium när jag ändå är där, känner mig för blek för mitt bästa.... Jag hoppas att mitt icke-sjuka jag håller i sig så att jag kan träna på söndag (vilar imorgon också för säkerhets skull) och nästa vecka!

Hoppas, min tur kan väl vända nu!?

Min vanliga tur!

Åkte på influensan efter nyår och blev efter ett par veckor frisk, yes tänkte jag nu kan jag få vara frisk ett tag! Vad fel jag hade.... Har efter den mycket slitsamma helgen börjat känna mig lite seg och så i kroppen men hoppats på att det berodde på sömnbristen, men så var inte fallet. Inatt har jag mått piss och även under dagen! Jag trodde verkligen att min tur hade vänt men varför skulle den ha gjort det? Nu sitter jag här igen halvkrasslig och vill bara ligga i sängen och sova. Jag ska kämpa emot! Det jag egentligen är mest irriterad på är att idag är första dagen och kvällen på väldigt länge som jag inte hade något inplanerat och hade då tänkt ge mig iväg och ta igen lite träning, trodde jag! Det här är verkligen min vanliga tur!

Förhoppningsvis eftersom jag är hemma och tar det lugnt idag och kurerar med panodil behöver jag inte bli sämre och kan kanske träna senare i veckan....... det visar sig väl! Är sjukt uttråkad, Carro är frisk och är iväg och tränar så funderar på att sätta på nolle-p filmen som jag fick igår och skratta mig igenom gamla minnen. Orkar inte vänta tills Carro kommer hem, vad ska jag göra tills dess i så fall? Är bara massa skit på tvn och jag kommer nog desutom vara så trött när hon kommer hem att jag inte orkar kolla på filmen då.

Lite mer panodil nu och film!

Inte människa

Det finns bara ett ord som beskriver mig just nu, SLITEN! Helgen var sjukt kul men även sjukt slitsam och därför mår jag nu som jag mår. Var Kravalentin i lördags, vilket innebar jobb, jobb och jobb. Köket stod på schemat för min del och taco! Jag och Carro grät ikapp ett antal gånger, men kvällen flöt på otroligt smidig måste jag säga. Var dock bra en liten incident med kniven som råkade slinta in i fingret men inte ska jag klaga för det. Måste tacka både läx och läxkultingarna för en riktigt trevlig kväll och söndagmorgonen ska vi inte ens tala om! Bastu + Öl + sömnbrist = superfull och superskoj! Jag hade sjukt roligt måste jag säga....... Vi lämnar det där

Idag är första dagen jag börjat känna mig som människa igen efter helgen och det är skönt det men är fortfarande sjukt sliten. Skönt att det inte blev någe Hg-jobb ikväll även om jag har fått några erbjudanden (hatar att säga nej!).......

Ja jag vet Malin att du har utmanat mig men har inte haft ork eller tid samt att vårt internet fortfarande inte fungerar så jag sitter vid Elins dator och tror verkligen inte att det är någon bra idé att använda hennes bilder, jag fixar det så fort jag har tillgång till mina bilder igen :)

Jag vill ha mat!! :) Carro lagar mat idag och det doftar gott i hela lägenheten.....

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är ju min födelsedag, hurra hurra hurra. Tänkte uppvakta mig själv lite grann på min 20 års dag, det är väl aldrig fel? Men men idag är det alltså min 20 års dag och det första många tänker är, SYSTEMET! När det kommer till mig så tycker jag självklart att det är skönt att numera kunna gå själv och handla och inte skicka iväg underbara vänner att handla åt mig, tack för hjälpen änglar! Annars så är 20 bara en siffra för mig, ett år äldre, en dag äldre. Jag känner mig fortfarande likadan! Nu tänker jag bara njuta eftersom det är min dag (och givetvis många fler där ute i världen, grattis på er också) och invänta resten av familjen så att jag kan gå njuta av mammas smörgåstårta, även om det inte blev den sorten som jag ville ha fats den är är god den också :)

Åkte alltså hem idag vilket är både skönt och tråkigt. Skönt eftersom jag får träffa och umgås med familj och släkt men tråkigt för att jag missar vårt gycklande för läx imorgon. Har sett fram emot det men missar det tyvärr så jag hoppas att någon liten kulting vill ringa upp mig när de ska sjunga så att jag får höra hur det låter och eventuella applåder! Men åker iaf tillbaka tidigt lördag morgon då det är dags för Kravalentin och jobb. Börjar jobba redan tolv och sen är det full fart hela dagen, kvällen och natten, möjligen morgonenkvisten också! Men det ska bli skoj att se hur det går till när man arbetar eftersom det ändå är det vi ska göra det kommande året. Inledde faktiskt arbetandet som läxkulting i tisdagskväll då det var arbete på HG, flöt på riktigt bra faktiskt så kör min sista kväll på tisdag där så är jag klar för terminen sen :)

Juste får ju inte glömma bort att nämna min mycket trevliga överraskning i morse då Carro och Elin kom sjungandes med massa presenter och tårta. Är första gången jag fick tårta på sängen, känn er hedrade! Nej men var en mycket god tårta (som jag iofs hörde när ni gjorde kvällen innan) som jag dock blev lite illamående av sen när jag kom till skolan. Är nog inte så bra att börja dagen med en godis- och gräddtårta till frukost! Men tack ändå älsklingar!!!

Hm nu måste jag nog kolla med mamma om hon behöver någon hjälp uppe i köket, kan ju inte låta henne stå och slava där hela tiden med mat och tårta som behövs göras till morgondagens firande med släkten, ikväll blir det en myskväll med familjen. Tror att jag behöver det.....

Dålig start

Jag som längtade till den här veckan eftersom förra veckan enbart var ett stort kaos och jag ville bara glömma den. Den här veckan kunde inte börja sämre. Jag, inte på mitt allra bästa humör, lackade totalt över en incident innehållande en cykel och en vän som inte förtjänade alla hårda ord från min mun. Tur för både mig och andra är väl att mitt humör ofta försvinner lika fort som det kommer så nu är det glömt och jag har gått vidare. Jag har verkligen gått också men idag var jag väldigt glad för att jag gick för att det var ett underbart härligt väder ute så det kändes som att jag kunde gå hela dagen. Skönt med en kvällspromenad hem från campus också efter möte med läxkultingarna.

Jag är väldigt trött just nu, vilket ledde till en eftermiddags tupplur, men som inte hjälpte. Känner mig fortfarande trött och borde gå och sova men vet att jag ändå inte kommer somna så kan lika bra sitta uppe ett tag till! Just nu känns det som att det är mycket som händer och min kropp och hjärna hänger inte riktigt med. Helst skulle jag vilja ha ett par dagar så jag bara ligger i soffan och gör absolut ingenting men det kan jag inte räkna med att ha tid med den närmsta framtiden. Mycket på schemat just nu och även om det är jävligt kul att vara sysselsatt så kan jag inte undgå att känna mig en aning stressad. Tror mest att det är över allt jag ska läsa samt att min träning försummas lite just nu. Hoppas att det lättare lite i schemat framöver så att jag kan hålla mig till min planering gällande träningen.

Ska äta något nu!

Snart dags att fara

Väskan är så gott som färdigpackad så jag känner mig ganska redo att fara tillbaka till Linköping nu. Tåget går om ca 1 h 30 min men skulle gärna vilja att det gick nu. Mamma, pappa och brorsan har åkt upp till sthlm för att kolla på syrran när hon har match men jag fick stanna hemma eftersom jag inte skulle hinna med mitt tåg annars. Känns ganska meningslös att sitta här hemma när inte familjen är här eftersom de är ändå anledningen till varför jag åker hem. Men men jag ska ju åka hem på torsdag igen och fira min födelsedag så ser dem snart igen.

Igår var det Roberts 30 års fest vilket var mycket trevligt och skoj att träffa släkten igen. Kände mig dock lite ung när de flesta var 25 år och uppåt, men men man kan ha skoj ändå och det hade jag. Var tyvärr väldigt trött så kände mig inte sådär jättesocial men det är tanken som räknas. Skönt att man tog det lugnt med alkoholen iaf och var hemma runt två så har bara varit lite seg idag men längtar verkligen efter min säng nu.

sooova........

Cykel+Öl+Snö=Vurpa

Ja jag har tillslut eller äntligen, beroende på hur man ser på det, vurpat med cykeln. Jag har länge väntat på den dagen då jag skulle ligga i diket och inte helt otippat var det i ett onyktert tillstånd. Vi är alla på väg till kravallen efter en jävligt mysig och trevlig förfest hos Carro med först lite gyckel tills läx dök upp. Jag var givetvis tvungen att hålla en öl i handen och när jag skulle försöka få på mig vantarna skulle jag cykla fram till vår kära chief Emelie så att hon kunde hålla den medan jag tog på mig vantarna. Istället för att cykla fram till Emelie så cyklar jag in i henne och rätt som det är ligger jag i snön och kravlar. Kan ju nämnas att alla blev väldigt förvånade att det var just jag som låg i snön eftersom jag brukar vara den skötsamma av oss men inte denna kväll. Cykeln klarade sig som tur var utan problem även om jag för en stund igår trodde att jag haft sönder den men så var inte fallet, vad som istället var sönder är mina knän. Sår och svullnad kan man sammanfatta dem med. Behöver inte gå in på fler detaljer för kvällen förutom att jag hade sjukt skoj och det var bra länge sen jag hade så jävla kul så det känns väldigt bra!

Palla sig upp till föreläsningen igår morse var oväntat inte så jobbigt som jag trott så gled igenom den och for sedan hem för att packa för att sedan bege mig till tåget och fara hem till familjen. Var mycket trevligt att träffa familjen igen, är trots allt över en månad sedan jag var hemma så det var mysigt. Ikväll är det Robbans 30 års fest som gäller och den ser jag fram emot, måste nog ta ett bad snart och laga lite mat för att hinna med allt innan vi ska åka. Pia ringde nu på förmiddan för att kolla om jag var hemma och kunde jobba. Hemma är jag men kan dock inte jobba så kändes tråkigt att behöva säga nej, dels för att det var länge sen jag jobba och dels för att det är aldrig fel med lite mer pengar. Får bli nån annan gång! Är jobbigt att de få gångerna man åker hem händer det ofta något och då har jag inte tid att jobba även om jag vill. Hoppas iaf att Pia löste sin lilla personalkris!

Nämnde ju att vi tränade gyckel i fredags och vi har så gott som fem klara gyckel till nästa fredag då de ska framföras för läx även om jag inte kan vara med då heller eftersom jag ska åka hem och fira min födelsedag. De är sjukt bra och det är frustrerande att inte få sjunga på dem högt så får smyga mig undan lite ibland så att jag kan träna på dem! Det är mycket som händer i mitt liv och även om det känns lite stressigt så ska det bli så sjukt skoj! Känns nog lite stressigt för att jag inte är van längre vid att ha mycket att göra men jag kommer fort in i det, ge mig bara några dagar så är jag med igen.... det här ska bli en riktigt bra vår och ett riktigt skoj år!

Dags att ta tag i sitt liv nu!

Dödsförklarad

Min mobil är numera dödsförklarad! Orkar egentligen inte gå in på detaljer eftersom jag borde gå och sova då jag börjar åtta imorgo bitti, inte ofta man gör som man borde.....men men mobilen ville inte leva längre pga fuktskador från ev en julskinka så nu har jag lånat en gammal mobil av Zara så nu ä jag kontaktbar igen, skönt! var lite jobbigt där ett tag.... Internet är fortfarande ett lika stort problem men har försökt att fixa det under dagen utan någr egentliga framsteg, någon som är bra på att installera en router och på datorer? snälla, någon?

Har precis bokat en massa tågbiljetter fram och tillbaka hem, blev förvånansvärt billigt men lär bli dyrare om jag inte slår min kära moster en signal imorgon och kollar när de tänkte fara på fredag och om jag hinner ta mig till Norrköping tills dess, hoppas! Orkar inte lägga ut mer pengar på tågbiljetter, de kan man lägga på mkt roligare grejer.... som dricka och kravall imorgon!

Imorgon blir det kravall och första officiella grejen som läxkulting för allmänheten, ska bli kul! Fick grymt snygga tröjor idag på mötet som jag aldrig mer vill ta av mig, måste nog dock göra det när den börjar lukta. Längtar verkligen till morgondagen om man bortser från min långa skoldag men den kan jag stå ut med om jag får gå på kravall och umgås med läx och läxkultingarna sen!

Trots att mycket går mot mig just nu så mår jag ändå rätt så bra.... skönt det iaf, andreas har inte lyckats smitta mig än med sina snoriga pappersservetter. Vägrar fortfarande att äta dem!

Kökshora!

Ja numera behöver ni inte kalla mig Michaela utan de flesta säger kökshoran.... har efter bara två dagar som läxkulting börjat vänja mig. Juste kanske ska nämna att varför jag varit så glad den senaste veckan är för att jag har kommit med i läx och är nu kulting fram till maj. Känns hur kul som helst och min post blev mat/sittning, därav namnet kökshoran eller kökshitler om man föredrar det. Jag struntar helt i namnen för att viktigast för mig är att jag är med och det ska bli ett sjukt roligt år!

Elin har varit och öpt en ny router men vi har inte lyckats installer den på våra datorer än så har inte så stor tillgång till internet just nu, blev tvungen att låna Elins dator idag för att komma in och fixa lite saker samt ta kontakt med lite folk då även min mobil är helt cp just nu och dör hela tiden. Måste verkligen lämna in den men måste lyckas ta mig ut till tornby och elgiganten också! Får se när jag löser det problemet.......

Känner att mitt huvud snurrar en hel det och jag borde nog lägga mig ner och vila lite, måste orka träning och första gyckelmötet idag! Får jag bara slå igen ögonen ett tag så mår jag nog snart bättre, det måste jag göra. Ttänker definitivt inte bli sjuk nu!

Blunda var det!

RSS 2.0