Syfilis?.... HIV?

Haha denna rubrik skulle ju kunna tolkas väldigt fel men det handlar väldigt mycket om syfilis och HIV just nu... I min uppsats alltså!! Jämför dessa två sjukdomar och vet faktiskt inte hur jag kom på att jag skulle välja ett sådant ämne. Kunde välja att jämföra precis vad jag ville så väljer jag två könssjukdomar... Har väl aldrig påstått att jag är normal...

Ett första utkast på uppsatsen ska iaf skrivas till på måndag och har upptäckt en sak. Jag har glömt bort hur man skriver effektivt med källor!! AAAAAHHH!!! Hur fan ska jag få ihop det här? Blir bara jättekonstigt och önskar att jag bara kunde få skriva och skippa alla källor, vore så mycket enklare då.

Imorse när jag var ute och gick och det regnade så härligt så började jag inse vad jag verkligen saknar...
Dessa godingar!!

Varför står ni alldeles övergivna hemma i Sverige när ni borde vara här hos mig?! Gud vad jag önskar att ni kunde ha fått plats i resväskan!!! Miss u, speciellt i morse när jag kände hur strumporna började bli blöta...

Har blivit en del skype idag! Först med syster yster som kämpar på med sin ansökan så hon kan joina mig här i staterna efter årsskiftet. Sedan blev det med hela la familia och under samtalet anslöt Börje och Markus. Var jätteroligt att få prata med och se dem igen!!

Så vad gör jag nu? Jobbar fortfarande, fortsätter att undvika min uppsats genom att städa toaletten, tvätta etc.. Vet inte om jag har så många fler undanflykter. Fast jobbet är iofs en jävligt bra undanflykt!!

Hm min lördag är fortfarande väldigt oklar.. Borde kanske ta och ändra på det!! Tror iaf att jag ska försöka mig upp till gymet imorgon bitti för att köra lite zumba, var ett tag sen jag vickade på höfterna!!


Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0