Had a good night!!

Had so much fun last night!! Jag mötte alltså upp Bodil i DC igår och vi började kvällen med god mat och drinkar på Vapiano. Resten av kvällen for vi fram och tillbaka i DC på olika clubar och barer, hade verkligen riktigt kul! Bäst var nog stället vi avslutade på, Cities, så lär nog besöka det stället flera gånger!!

Precis som jag gissade så började mina fötter värka väldigt tidigt under kvällen!! Var kanske inte heller det smartaste att börja med en 20 min promenad i dem till bussen men men sånt som händer... Men så fort vi lämnade Cities så åkte skorna av så gick barfota från gatorna i DC, på metron och hela vägen hem. Haha måste ha varit en syn men egentligen om man kollade sig omkring så var det inte många tjejer runt omkring mig som fortfarande hade på sig sina skor. Varför gör vi alltid så mot oss själva?!

Fötterna har verkligen värkt idag och trapporna har inte varit roliga o gå i!! Förutom fötterna så mår jag helt okej idag. Haft lite huvudvärk men är väl sånt man får ta. Får skylla mig själv som inte drack något vatten under kvällen!!

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Sov väl bort större delen av förmiddagen, prata med familjen på skype och sedan spenderar resten av tiden framför tvn fram tills J kom hem vid 19 då det var dags för lite jobb. Nu ligger han nerbäddad i sängen så har inte direkt varit ansträngande att jobba idag!!

Fastnade framför Brokeback Mountain, var länge sen jag såg den filmen så ska nog se klart på den innan det blir dags för mig att krypa ner i sängen också!!


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0