stranden!!!

blev en sväng till klämmingen idag också, så jävla skönt!! älskar att vara ledig!!

blir tokig på allergierna, kan inte gräset bara försvinna så att jag slipper ha kliande och rinnande ögon samt en täppt näsa?!?!

tror faktiskt att en del av mig fortfarande hoppas men orkar inte lägga ner tid på det.. vill inte göra bort mig igen..

skulle inte vara helt fel med en egen lägenhet, förstå vad skönt att inte behöva anpassa sig efter någon annan och få vara ensam när man vill!!!

Mc'lovely!!

att det skulle vara så sjukt svårt att få några som ville gå ut igår!!! men men efter många om och men samt en tur ut till lebro kom vi iaf iväg till trosa, dock för att finna ett rätt så tomt tullen... va trevligt att socialisera sig lite men vi blev inte långvariga, lär ju vara betydligt många fler där nästa helg!!!

idag blev det stranden och sedan lite chill med fotbolls-vm!!

dagarna blir så sjukt mycket längre nu när det är sommar och ljust ute, älskar det!!

funderar på om jag ska ta ett varv i spåret lite senare ikväll när det börjar bli lite svalare i luften, vore skönt att få röra lite på kroppen!!


har det varit midsommar?!?!

tror att jag missade midsommar, jobbade istället vilket va sjukt värt det.. får bra med pengar efter det passet!! 1,5 lön och jobbade nästan 15 timmar så kommer sitta fint på kontot sen!!

vill festa!!! blir ev trosa ikväll, hoppas iaf på det!! måste dock lösa lite saker först men förhoppningsvis blir det inget större problem!!

känner att jag skulle behöva ha några timmar till sömn, får se om jag kan sova något nu på dan!!

Mycket som har hänt!!

Har nu avklarat mina 3 introdagar på äldreboendet som jag ska sommarvika på, tror att jag blev godkänd, jag skulle iaf ge mig godkänt!! har varit mycket att få in i huvudet men känner att jag nu har fått in väldigt mycket och resten kommer med tiden!! på torsdag är mitt första egna pass!!

har även varit på arbetsintervju och det kändes jättebra, rektorn var väldigt positiv och sa att hon var nöjd över vad jag sa och tyckte att det lät bra så får väl se vad som händer. står mellan mig och två andra så hon skulle höra av sig på tisdag hur det blev, om jag får tjänsten eller inte, hoppas faktiskt på att jag får den!!! tror att det kommer att bli en bra erfarenhet, iaf om jag bestämmer mig för att fortsätta plugga till lärare sen!!

idag blir det jobb, på självaste midsommarafton! börjar 14 och slutar väl runt 04, får tänka pengar!! hoppas bara att allt flyter på och att det inte blir några större problem under kvällens gång.... kommer inte att orka i så fall!!

på lördag verkar det bli trosa och utgång, är sjukt festsugen så ge mig lördag nu!!!

ledig!!

känner att jag börjar bli människa igen efter jobbarhelgen, brukar vara ganska trött efter att ha jobbat men igår var jag ovanligt trött, gick typ runt som en zombie hela dagen...

Ledig idag men imorgon börjar introduktionsdagarna på wijbacken, hoppas verkligen att det ska gå bra!!

slutat jobba = börjar tänka igen!!

It's time for me to move on!! Where, I don't know but to a place that can make me happy again..

så jävla skönt med en dag alldeles för mig själv, när man har varit runt människor konstant me senaste 4 dygnen så är det otroligt skönt att få vara ensam hemma när resten av familjen jobbar.. fan skulle verkligen vilja ha ett eget ställe men eftersom jag har mina drömmar och mål så får det lov att vänta!!

Måste ut och springa idag!! går alldeles för många dagar utan träning när jag jobbar!! går iofs sjukt mycket på jobbet men är inte samma sak!!

blixt o dunder..

Känner mig lite trött och seg i kroppen men det är bara att glömma fram tills imorgon, snart dags att bege sig till jobbet igen.. idag blir det jobb mellan 14 och förhoppningsvis inte längre än 03...bröllop vankas idag..

funderar på att jobba midsommar, får extra betalt i så fall, har ju ändå inga direkta planer så kanske är värt det!!

är väldigt skönt att jobba just nu och slippa tänka på annat.. tror att jag är på väg att släppa vissa saker som suttit fast i mitt huvud vilket känns sjukt skönt, lite tråkigt kanske men inte mycket att göra åt.. var nog aldrig meningen...

stryka skjortan och äta lite lunch kanske?

this drives me crazy!!

Jag blir tokig!! fan va ögonen kliar, hade ingen rolig kväll på jobbet igår när det enda jag ville göra hela tiden var att klia mig i ögonen.. var en dålig kväll överlag, inget gick som jag ville..

ser för övrigt ut som en tomat!!

idag blir det jobb igen, samma tid som igår, 15-stängning, vilket förhoppningsvis är runt 01...

skulle vilja sova lite mer..

kliande ögon och rinnande näsa..

don't like gräs!!! jävla allergier...

tagit ett varv i spåret idag också, springer inte så långt än så länge utan vill bygga upp konditionen gradvis, men fan vad benen va tunga idag!! kan man ha träningsvärk i smalbenen? är precis så det känns som men vet inte, är iaf inte benhinneinflamation för att det känns annorlunda...

skönt med en slappardag ute i solen, så det ska va!!

imorgon börjar jobbarhelgen... torsdag, fredag o lördag.. ganska skönt att veta vad man ska göra, slipper tänka på annat då...

har fått förfrågan om jag är intresserad av att vara lärarvikarie i höst, värt att tänka på!!!


Glöm!!

Glöm mitt tidigare inlägg för kom på att det inte är jag som är en idiot så det så!!! och jag ska verkligen inte skämmas eller bli feg för det!!!

är det något fel med att vilja vara lite social?!?! jag är ingen jävla stalker...

varför bryr jag mig egentligen?!?! is it really worth it? don't think so...

För övrigt gick utbildning väldigt bra idag och är väldigt spänd på att få gå mina introduktionsdagar nästa vecka!! har dock fått 0 sömn inatt så hade lite problem med att hålla koncentrationen men gick hyfsat...

Hatar att man är rädd för att försova sig så att man inte sover knappt någonting och när man väl sover, drömmer man om att man försover sig... fan kan bli tokig på mig själv ibland, finns nog andra som också kan bli men men det är ett annat ämne som jag inte tänker gå in på idag!!

Men som sagt jag är ingen idiot utan bara en lite social varelse...

Idiot!!

jag är en sån jävla idiot...

fan heller att det där va en tillfällighet...nu blev det pinsamt...

tror att jag ska fortsätta och va feg, då behöver jag ju iaf inte känna så här...

ska ta ett varv i spåret och försöka tänka på annat istället, tror tyvärr inte att jag kommer att lyckas så bra..

my life...

FY fan vilken smärta!! hatar dessa dagar..

ledig idag men imorgon blir det utbildningsdag på wijbacken, spännande!! nästa vecka blir det introduktionsdagar.. hoppas verkligen att jag kommer att trivas!!

Karolina har rätt, ska sluta va så jävla feg och ta tag i saker.. ibland behöver jag en spark i baken och ska nog ge det ett försök iaf.. är bara rädd att jag ska göra bort mig men va fan kan ju inte leva livet på det sättet, då kommer det ju aldrig att hända något i mitt liv..

måste springa ett varv idag, behöver göra mig av med lite frustration...

!!!!!!

HATAR NÄR JAG TÄNKER FÖR MYCKET OCH ÖVERANALYSERAR PRECIS ALLT!!!!


Nu äter vi!!

oj vilken kväll det blev igår.. tror inte att jag vågar kolla kontot idag men men sjukt kul hade jag!! sprang väl runt och va överallt o ingenstans som vanligt så tyckte synd om lina som fick springa runt och leta efter mig när jag försvann hela tiden...

borde tänka till två gånger i fortsättningen...

blev först att flyttstäda i linköping igår så är numera officiellt gnestabo igen... är skönt att ha det gjort men samtidigt tråkigt, va ju ändå mitt hem i nästan två år...

blev inge mat inatt så blev en sväng till arena för en stund sen istället... härligt att vakna av ett samtal "NU äter vi!!", lovely!!! trodde att maten skulle göra mig till människa igen men lyckades inte riktigt..sjukt trött och så jävla uttråkad!!!

kommer att bli en lång dag om jag redan nu är uttråkad, för lär ju inte göra något vettigt idag..

what do you want from me?

Är så jävla dum i huvudet!!! PATETISK är ett ord som passar in jävligt bra på mig...

kanske bra att jag ska jobba ikväll så att jag kan glömma saker, iaf för en stund..

Stolt

har inte så mycket att säga utan tänkte vissa vilken stolt storasyster jag varit den senaste veckan!

Lillasyster tar studenten!!!



Lillebror på bal!!


hej jag bor här!!

Fan trodde att jag skulle dö igår när jag kollade grey's, I know det är bara en jävla tv-serie men fan den är så sjukt bra... hur fan kan dem göra så här? snälla kan det bli onsdag så att jag får se fortsättningen!!!

försöker att få lite ordning på kaoset här hemma, går väl sådär... men någon gång ska jag bli klar!!

fan har en låt på hjärnan men kommer inte på vad den heter så håller på att bli tokig, lär ju inte bli av med den förrän jag har lyssnat på den!!

Det finns hopp...

sweet dreams..

Jag vill så mycket men ändå inte...

Känns som att jag alltid hamnar i samma sits, jag vill att vissa saker ska hända men vet inte hur jag ska få dem att hända alternativt att jag vet hur de ska hända men är för feg att ta itu med det hela... så vad går jag och gör istället? låter fantasin spridas och börjar återigen leva i min egna värld där allt är precis som jag vill och önskar...

Jag saknar alla vännerna borta i linköping... det är ganska enkelt att skjuta undan allt när man är här hemma och gör en massa annat men ibland när jag sitter alldeles ensam så kommer saknades smygande och jag undrar vad jag missar eller vad de gör för roligheter just nu.. life goes on..

Jag vill också ha mina skattepengar!!!

Kondis = 0

fan min kondis är verkligen sämst... tänkte va lite duktig o springa lite idag, måste säga att det var många om och men innan jag fick arslet ur soffan men iväg kom jag... trodde faktiskt att kondisen skulle vara världens sämsta men den var faktiskt bara sämst så får väl vara glad över det...

NU ÄR PLANEN ATT JAG SKA FÅ KONDIS IGEN!!

blev en mycket mysig picknick ute vid långsjön idag som planerat, börjades även smidas planer för helgen.. mycket intressant!!

Det finns något som skulle kunna hända som skulle göra mig jätteglad men det krävs att någon gör det också och där blev det helt plötsligt väldigt svårt... hur får man någon annan att tänka samma tankar som en själv?!?!

Det här bådar inte gott, hur fan ska det här funka i längden? behovet av space och frihet skriker redan inuti mitt huvud..

dags för picknick!!

Idag blir det picknick med frida och elin vid långsjön, länge sen nu så var på tiden!!!

har börjat inse att jag är väldigt feg när det kommer till vissa saker... antar att det har gått så pass länge nu att jag inte vågar öppna mig för andra för varför ska man göra det, man blir ju ändå bara sårad!! ELLER?!?!  jag vet att det inte är sant och alla sårar en inte men ibland känns det så och om jag fortsätter att leva innanför mitt lilla skal så kan ingen såra mig, lättaste vägen jag vet...

Okej detta stämmer kanske inte riktigt in på mig, tror faktiskt inte att så många håller med mig om det men ibland önskar jag att jag levde så för då skulle jag aldrig behöva bli sårad eller besviken, men vilket sorts liv skulle det vara?!?!

Ska försöka att inte fastna bakom mitt skal!!! blev för övrigt väldigt glad över en sak idag men det tänker jag hålla för mig själv, dumt att avslöja något för det lär sluta med att jag blir besviken då..

Nu är alla möbler och saker hemflyttade från linköping och jag är med andra ord en riktigt gnestabo igen.. får se hur länge det varar!! borde kanske fortsätta packa upp ur kartongerna men det är så sjukt tråkigt och jag vet inte vart jag ska göra av alla saker!!

Jag borde verkligen inte grubbla över saker så jävla mycket, jag blir bara mer förvirrad så ska istället glädjas över saker som har hänt.. går ju ändå inte att ändra på!!!

lite lunch kanske?

keep on walking...

FAN MINA FÖTTER!!! Hade väl inte mitt ljusaste ögonblick inatt när jag fick för mig att gå barfota från ishallen, fötter mår piss idag...

Har typ sovit hela dagen, så sjukt jävla trött.. tror att all förlorad sömn både från inatt och den senaste tiden kom ikapp mig idag.. fan vill bara fortsätta sova...

Vilken Gnestadag det blev!!!!! solen sken, humöret va på topp, ölen kall och egen konsert... kunde det bli bättre?!?! tror faktiskt inte det!!

detta va verkligen oväntat... va på väg att bli väldigt besviken, men så blev jag inte det!! vet att det va omständigheterna som gjorde allting men det kan jag leva på just nu, men borde kanske inte va så glad över det egentligen.. får se hur det känns om ett par dagar helt enkelt...

nehe sova lite till kanske?

Grattis syster!!!

Idag är det lillasysters stora dag, hon tar studenten vilket hon är sjukt värd!!!! ett stort grattis till dig!!!

påbörjar nu min ledighet en vecka framåt, me like!!!

trodde att jag skulle slippa bli mer sjuk men tji fick jag!! har ont i halsen igen och dröjer väl inte länge innan förkylningen kommer, fan också!! hoppas bara att det inte blir värre tills imorgon...

NU ÄR DET HELG!!

det ska va gött o leva!

Sol och värme vilket innebär att man kan sola!!! ja iaf ett tag, börjar jobba vid tre så har hunnit ligga ute i solen ett tag men vill inte ligga där ute längre så att jag inte bränner mig.. upptäckte att jag fått en snygg bränna på ryggen... not.. efter gårdagens picknick!! fan inte smart att sitta med brottarlinne då!!

som sagt jobb 15-23 dag!! idag känns det bättre, ångesten har inte kommit än så jag hoppas på att den inte heller kommer...

SNART ÄR HELGEN ÄR OCH VAD JAG HAR VÄNTAT!!!!

vet att jag håller på och bygger upp tankar och scenarier i mitt huvud och jag försöker att låta bli men är inte så lätt.. hoppas bara att jag har tillräckligt sunt förnuft den här gången och inte blir så jävla besviken..

Sommar...

älskar sol och värme... älskar sommaren helt enkelt!! men de där jävla myggen skulle någon kunna få utrota!! känns som att jag kommer att njuta av den här sommaren, va ganska länge sen.. idag har vi haft picknick i thuleparken, mys mys!!!

har även hjälpt mamma med hennes arbete så det skriftliga är klart nu.. resten får hon göra själv men skönt för henne att ha ett bekymmer mindre, hon har nog att göra inför systers student på fredag!!

sjukt att syrran tar studenten, kom på att det var två år sen jag själv tog studenten i förrgår, sjukt vad tiden går och kan faktiskt inte påstå att jag saknar gymnasietiden, studentlivet efteråt har varit så så sjukt mycket roligare på alla sätt och vis!!

vill bli brun!!! fan hatar att vara blek, vill blir riktigt brun och det NU!

imorgon ska det jobbas och har faktiskt redan nu lite ångest, sägs att det ska bli lika bra väder imorgon vilket innebär att det kommer att vara sjukt varmt på slottet, tur att man inte börjar förrän 15 men vet att det ändå kommer att vara varmt.. bara o hugga i!!! blir bra när man väl kommer dit..

GE MIG HELGEN NU!!

SKOR!!!

älskar skor, skulle kunna köpa hur många par som helst bara jag hade pengarna... så idag har jag införskaffat mig två nya par, tänkte köpa tre men bestämde mig för att vara en snäll syster och låna ut dem pengarna till lillasyster istället!!

blev alltså en sväng till skärholmen idag med systra min, dock blev inte resan dit så rolig då vi på motorvägen blev påkörda av en annan bilist i sidan men som tur va så gick allting bra och vi talades vid.... förstår dock inte riktigt hans förklaring men orkar inte riktigt bry mig, är bara glad över att det gick så pass bra som det gjorde, kunde ha gått mycket värre!!! vad är det med mig och bilolyckor?!?!

mår mycket bättre idag men är fortfarande rädd för att bli mer sjuk, lär ju komma en förkylning snart... iaf om man ska följa mitt traditionella mönster!!

blev en fika med karolina på hennes jobb nu ikväll och om planerna går som vi vill så ska hon slinga mitt hår imorgon, me like!! behöver verkligen lite förändring, håret skulle även behövas klippas men det är ett problem som jag får ta tag i senare...

fan skulle vilja sova eftersom jag är rastlös men är inte tillräckligt trött än, så vad gör man?!?!

längtar för örigt till helgen!!!

RSS 2.0