E-town...

Blev en tur till e-tuna igår för att träffa tjejerna! det bjöds på sjukt god mat, massa skratt och både gamla och nya kort, lovely!! Behövde verkligen det efter en bitter vecka... hoppas på att nästa vecka blir bättre!!!!

har bakat en massa chokladbollar idag till barnen på jobbet, det bjuds på maskeraddisco på tisdag så då lyxar vi till det lite! ska nu bara lyckas hålla familjen borta från dem!!!

blev jätteinspirerad av frida igår att göra fotoböcker så har suttit och knåpat lite med det hela dagen, blir mycket roligare än att bara framkalla dem och köpa ett fotoalbum.... måste bara hindra mig lite så att jag inte beställer hur många som helst, pengarna måste gå till lite annat också den här månaden!

Något som inte inspirerar mig just nu är julen, har absolut ingen julkänsla och idéerna för julklappar har inte infunnit sig... fan också...


så här glada var vi både igår och under gymnasietiden! kristin var ju också med så klart!!



Inception..

Vilken jävla film inception är!!! Det bästa jag har sett på bra länge, me like!!

promenaden är avklarad och mattelektionerna för veckan planerade.. tror allt jag har gjort det jag ska göra idag, samt att jag har hjälpt till att rensa i förrådet.. Nu kan jag slappa!!

det vankas rysskväll i veckan, ska bli skoj!!

saknar lite vänner... kommer att dröja ett tag till innan vi ses..

hej jag heter pippi!!

Maskeradfest igår, outfiten blev pippi långstrump... va ganska skönt att byta skepnad för en kväll!


stekare!!

vilken lyckad helg det blev!!! Födelsedagsfirande för dessis bror, en massa champagne, träffa dessi, dessi följer med hem till gnesta, tittar på mulan... me like!!!

men vardagen infann sig ganska snabbt, fan vad helgerna går fort.. skulle gärna vara ledig ett par dagar till!!

verkar som att det blir maskeradfest på fredag, trevlig överraskning!

har lite att fundera på, ska dock försöka att inte fundera sönder saker, har en liten tendens till att göra det...

snart middag, sedan iväg för att träna!!!!

Livet?!?!

Det som egentligen inte involverar mig har ändå berört mig och gjort mig ledsen... livet är alldeles för kort och mina tankar finns hos dina nära... detta har fått mig att fundera på livet och hur lätt det kan försvinna... måste verkligen ta tag i mina drömmar och förverkliga dem, innan det är försent...

känns som en bra och passande kväll att vara hemma och umgås med familjen..


Nostalgi...

Sitter och drömmer mig tillbaka ett år....









vilken kväll vi hade, hoppas på en minst lika bra kväll på fredag men....
DVBF!!!!


Höstlov...

Barnen är lediga, tänk på den tiden när man hade höstlov!!! nu jobbar jag istället fast mina barn är lediga, fast inte alla... har några att underhålla på fritids... imorgon blir det utflykt till skogen och grilla hamburgare..

GE MIG HELG NÅN GÅNG!!!

tränade igår, så jävla skönt men så sjukt jobbigt... märks att man har varit sjuk, helvete vad allt kan försvinna fort.. men det är bara på't igen!!!

3 arbetsdagar kvar, sen jävlar!

RSS 2.0