HELG!

Åh äntligen har jag helg, FAN VAD SKÖNT!! Som jag har längtat..
 
Ikväll ska ska jag och Bodil hämta upp lite folk som kommer och besöker henne och sedan blir det lite middag och gott o dricka  i Georgetown. Imorgon bitti bär det av till Leesburg Outlet med Maria och Emelie för lite shopping, perfekt nu när reorna startar! Sedan på kvällen blir det middag och utgång med Bodil m. sällskap! Söndagen blir det nog att se fotbollsfinalen i EM. Måste säga att det låter som en awesome helg!
 
Igår kväll åkte jag iväg för att kolla på ett par heels som jag tittat på till min tärnklänning, dock gillade jag dem inte helt så slutade med att jag köpte ett par hela andra klackar som inte kommer passa till klänningen, så det kan bli ibland! Dock kan jag nu lova att det är sista par klackarna jag köper här innan jag åker hem!
 
Fy fan vad varmt vi har det idag, runt 40 grader! Så mycket jag har varit inomhus denna sommar är helt sjukt, man vill inte vara ute.. eller snarare det går inte att vara ute! Saknar "vanlig" sommarvärme när man kan vara ute och bara njuta.
 
Dags för en dusch och fixa lite för kvällen!
 
 
Over and Out

Fem veckor

Vet att det skrivs mycket om tid för tillfället men det är verkligen så sjukt att jag snart kommer hem och jag längtar så otroligt mycket även om det är en massa roligheter som ska hända här innan. iaf så kommer jag stå på svensk mark och 5 veckor, NICE!
 
Har haft lite "speciella" dagar de senaste två då J igår for till tandläkaren och då får han en rätt så stark medicin vilket påverkar hans kordination, balans etc. så han har knappt kunna gå utan att ramla omkull vilket innebär att vi har fått tagit det lugnt, hela dagen igår spenderades nästan i soffan.. Stackarn han var verkligen helt borta, jag kan tänka mig att det är så man själv ser ut när man druckit alldeles för mycket men kanske är lite olämpligt att jämföra honom med det?! Aja nu råkade jag göra det iaf!
 
Har haft ett långt och trevligt samtal med bästa Karolina idag, om jag saknar den tjejen och önskar att hon kunde vara här hos mig igen! Henne ska jag träffa så fort som möjligt när jag kommer hem innan hon far iväg på nya äventyr. Ska SÅ besöka henne!!
 
Åh vad jag längtar till helgen! Den bjuder på en massa trevligheter! två dagars arbete sen så!
 
Miss you my friend!
 
 
Over and Out
 
 

Hej Hej Hallå

Vill bara säga att jag verkligen inte kan förstå att jag kommer hem snart!! Om nästan exakt 5 veckor lyfter planet hem till Sverige!
 
Igår blev det en dag vid Emelies pool tillsammans med henne, Maria och Bodil! Hade mycket trevligt tillsammans och det gör mig lite ledsen att behöva lämna dem alla... gonna miss them a lot!
Idag har det blivit lite träning på morgonkvisten och sedan jobb hela dagen. Har nu på kvällen hunnit med ett besök till starbucks med Rikke och en sen middag med lite småprat med D.
 
Borde nog göra mig redo för sängen, en lång arbetsdag väntar imorgon!
 
 
Over and Out

River tubing

ÅHHH what a amazing day!! Idag har jag, Bodil och Emelie varit iväg på river tubing och bbq'n. Så jävla underbart!! Klarblå himmel, sol och varmt kombinerat med en badring på vatten, kan det bli bättre? Idag kunde jag inte komma på något som passade bättre! Så som jag har längtat efter lite solande och vatten! Perfekt dag helt enkelt!
 
Nu sitter jag återigen hemma och är så sjukt trött efter ett par timmar till sjöss. Sitter ihopkopplad med en kabel då min dator som tidigare nämnt lever sitt egna liv och inte vill ansluta till det trådlösa här hemma (thank god I'm going home soon!). Det är nästan så att jag skulle betala för att bli av med denna skitlåda!
 
Kan inte riktigt förstå att jag bara har 2,5 vecka kvar att jobba... so unreal! Om mindre än 3 veckor så ligger jag på någon härlig strand på Hawaii, that I like!
 
Är nästan pinsamt att erkänna men det är lördagkväll klockan 21 och jag är redo att gå till sängs...nej då någon film får det bli innan det blir att sussa!
 
Imorgon blir det nog en dag vid Emelies pool tillsammans med de andra tjejerna, trevligt!
 
 
Over and Out

Glad Midsommar!

Glad Midsommar alla hemma i Sverige!! Hoppas att ni har en härlig dag medan jag jobbar.. wish I could be there with you all
 
Minne från förra året, MISS YOU!
 
 
 
Over and Out

Photobook

Försöker glömma alla problem med datorn men tack och lov finns ju allt kvar även om det är lite krångligare att komma åt det... så fort jag har pengar när jag kommit hem blir det att köpa en ny dator för detta funkar inte! Ska lägga över så mycket jag bara kan på min externa hårddisk innan allt kraschar!

Något som jag gjorde mig oerhört idag var när jag åkte hem en sväng för att ta in mina paket som hade anlänt. I dem fanns bland annat min fotobok jag gjort om familjen här och OM jag är nöjd!  Den blev så oerhört fin, är verkligen super nöjd!!! Happy face! Att jag dessutom hade beställt bh:ar som passade riktigt bra gjorde inte saken sämre!

Idag har det varit precis like extremt varmt som igår om inte varmare... avlider snart om jag inte får tillgång till en pool eller sjö!! I need it!! Man kan knappt vistas ute när det är så här varmt...

Nej nu är det dags för middag, sedan väntas en lång och varm arbetsdag imorgon sen blir det äntligen helg!!


Over and Out


JÄVLA DATOR!!!

FAAAAAAN!! Är så sjukt arg på min dator som håller på och kollapser helt och hållet.. Sjukt seg, tangenter börjar ramla av, mitt användarkonto vill inte funka.. ingenting vill funka!! Som tur är så finns ändå alla mina dokument och filmer kvar men kan dock inte använda det kontot, BLÄ!! Blir så att köpa en ny dator när jag kommer hem!

Annar så har jag hunnit med att träna idag vilket va otroligt skönt! Både löpning och bodypump, behövdes! Har haft en grymt varm dag, har legat runt 38 grader och sol... inte det roligaste att vara ute då men jag och J trotsade ändå värmen och begav oss till lekparken, varmt va det dock! Blev mycket sittandes i skuggan.. önskar så att man hade en pool man kunde åka och lägga sig vid... Fick nöja mig med att kolla på när J satt i sin lilla minipool och svalkade sig!

Två dagar kvar att bo hos J's mamma innan jag far hemåt igen!

Nu ska jag ta ett snack med min dator!


Over and Out

Regn!

Här hade jag gått och längtar hur länge som helst till min lediga dag idag då jag skulle få chansen att ligga ute och njuta av solen eftersom vi har haft så fantastisk härligt väder den senaste tiden, men vad händer då? Jo det bestämmer sig för att regna och va mulet hela dagen, tack för det!!

Istället blev det lite träning, där jag lyckades få ont överallt i kroppen (fattar inte hur!) och sedan en sväng både till dsw och mallet. Skulle kolla efter skor till min tärnklänning och hittade ett par alternativ men köpte inget! Däremot blev det lite shoppande på mallet, både flip-flop, trosor från VS och bikiniunderdel införskaffades! Lite spontanköp men sånt gillas ibland!

Däremot hände det en mindre trevlig grej på mallet som jag inte förstod först. Jag stod och väntade på mitt kaffe vid starbucks då en äldre man går förbi bakom mig och nuddar min rumpa med sin arm. Jag tyckte att det va lite märkligt men tänkte ändå att det var en olyckshändelse tills jag hör kvinnan bredvid mig säga till sin vän "did you see how he touched her?" Han gick alltså medvetet förbi mig och rörde vid mig, yuk!! Fan vad arg jag blev men framförallt äcklad och förvånad, keep your hands to yourself!! Fan perverst äckel är vad det är!! Visste inte vad jag skulle säga utan gick bara därifrån!

Så min dag har alltså varit trevlig och mindre trevlig men har ändå avslutat den i lugnan ro framför tvn. Nu är det strax dags för sängen och imorgon bitti blir det att fara till J's mamma för att bo där ett par dagar!


Over and Out

And she did it again!

Ja då har jag alltså gjort det igen, bilolycka nr.3 - check! Är så fruktansvärt förbannad och irriterad över att detta händer mig hela tiden! Är ändå skönt att det inte bara vara mitt fel denna gång utan båda bilarnas fel. Vi skulle båda två backa ut från parkeringen, ser inte varandra och backar in i varandra. Great! Fan börjar bli så otroligt pinsamt detta... hur kan man gå från att ha ett körkort i över 4 år i Sverige och inte råka ut för något och sen komma hit och det händer allt möjligt? Sick of it!

Var egentligen på väg till shoppingmallet när det hände men kan väl säga att mitt shoppinghumör försvann (kanske bra för plånboken?) så blev mest att strossa runt där i butikerna utan att köpa något.. eller jo jag köpte ett halsband but that's about it.

På kvällen mötte jag upp bästa Bodil i Georgetown för lite strossande och bio! Älskar att gå runt vid vattnet i det området, riktigt nice!! Såg som tidigare nämnt Rock of Ages, är väl egentligen inte en bra film men jag blir så oerhört glad av att se musikaler när de sjunger en massa låtar som man kan och jag fick mig ett gott skratt bra många gånger! Vill man se en bra film är den väl inte att rekommendera men vill man se en film man blir glad och mår bra av är den verkligen att rekommendera!!

Nu väntas strax jobb då D ska åka iväg på konferensresa. J's mamma kommer och hämtar honom ikväll, sedan är jag ledig måndag för att därefter åka och bo hos mamman tisdag-fredag.


Over and Out

FAAAAAAN!

Typ så känner jag just nu! Är både sur och förbannad över att Sverige är ute ur EM. HELVETE!!

Annars så har jag precis börjat jobba efter att ha varit ledig hela dagen, sweet! Hann med både träning och lite solande samt den där matchen som jag inte tänker tala om. Har precis satt igång J's nya film som han är helt inne i! Snart blir det att ställa sig i köket och koka ihop något till middag!

Imorgon har jag min lediga dag så vet inte riktigt vad jag ska hitta på under dagen, ett träningspass blir det definitivt! På kvällen blir det troligen lite bio med Bodil i Georgetown, Rock of Ages har premiär i helgen och den har jag längtat efter att få se!! Söndag väntas arbete då D ska fara iväg på konferensresa!

Har äntligen fått inbjudan till den svarta dagen, OM jag längtar!!!


Over and Out

Beachen..

Fan vad jag saknar att ha en beach i närheten!! Fan varmt och soligt har man men inga möjligheter till att få bada. Sola vill man inte riktigt när man inte har en sjö man kan svalka sig i, blir så sjukt varmt!! Antar att jag får vänta med badandet och solandet till Hawaii... 4 veckor kvar!

Nu har Elin lämnat mig, hon for iväg med alla resväskor för ett par timmar sedan. Är så oerhört snällt av henne att ta hem en resväska åt mig. ett stort TACK till dig vännen!!!

Idag har det varit jobb hela dagen mellan 9-18 eftersom J numera har sommarlov. Blir lite annorlunda schema då. Har haft riktigt skönt väder så har varit ute i lekparken ett tag och lekt! Känns så konstigt att jag ska lämna denna lilla pojke om bara några veckor...




Over and Out


My weekend!

I torsdags kväll begav vi alltså oss iväg mot NY, det blev en kort natt med alldeles för lite sömn då vi anlände till det stora äpplet vid 5 på morgonen. Efter lite starbucks och frukost så vaknade vi till lite så att vi kunde ta oss till chinatown där vår tour till Niagara fallet skulle börja. Framför oss väntade många timmars bussåkande!!

Efter stopp på diverse ställen så kom vi äntligen fram till Niagara fallet! Det var roligt att äntligen få se fallen som man annars bara har sett på kort! Vi fick oss sedan en god natts sömn på ett förvånansvärt bra hotell innan det var dags att åka tillbaka till fallen på lördagsmorgonen. Då väntade både en film om fallen och en blöt båttur nedanför fallen, va rätt så häftigt!!





























Efter att ha spenderat ett par timmar vid fallen började den långa bussresan mot NY. Vi anlände framåt kvällskvisten och då var det bara att svida om till klackarna för att vi skulle möta upp Angelica för lite utgång. Dock blev inte kvällen exakt som vi planerade men vi hade det ändå riktigt trevligt!! Kul att träffa Angelica igen!!
Söndagen for vi ut till Frihetsgudinnan ett par timmar och avslutade dagen med lite shopping (inte för mig!) och lite gott att dricka på Friday's, skön dag!!
Måndagen blev det alltså hemfärd, återigen buss!! Undrar lite över hur många timmar jag har spenderat på en buss dessa dagar... vill inte ens räkna!!














Maybe the love of my life?!

Har haft ett par härliga och sköna dagar tillsammans med Elin men nu är det tillbaka till verkligheten, 4 veckors jobb väntar!! Förstå att igår så var det 11 månader sedan jag kom hit, helt otroligt att tiden har gått så fort!


Over and Out

Semester

Nu är jag och Elin tillbaka hemma hos mig efter 4 dagars semester i NY och Niagara Fallet. Vi har haft det riktigt bra men är oerhört trött samt ska upp och jobba imorgon bitti så får bli en lång uppdatering imorgon tillsammans med en bildbomb!!

Vill för övrigt bara säga... PINSAMT SVERIGE!


Over and Out

Niagara Falls!

Nu är äntligen Elin här och vi håller nu på att packa det sista för att sedan bege oss in mot DC och bussen upp till NY och Niagara fallet.

Wish us luck!!!

Återkommer på måndag/tisdag!


Over and Out

SnowWhite

Var och såg SnowWhite and the Huntsman idag med Rikke och måste säga att jag gillar den. De har med alla typiska grejer från snövit men denna är lite dark and twisted, like it!! Gillar dessutom att gå på bio under dagen då det bara kostar ca 50 kr, nice!

Fick en mycket trevlig överraskning imorse då D hade handlat hem denna till mig!

mm love cheesecake!!

Jobbar kväll idag också men gör mig absolut ingeting då jag vet vart jag är på väg imorgon kväll!!!

Har beställt en ny klänning idag till sommarens bröllop då den jag tidigare hade köpt visade sig vara alldeles för kort, ingen tros-chock här inte!! Ska hålla tummarna för att denna blir toppen och passar bra... Excited!

Måste väl säga grattis Sverige på nationaldagen. Hoppas att alla har haft en skön och ledig dag!

Har börjar klura en hel del på min utbildning och det har dykt upp lite nya intressanta tankar som är värda att fundera på... what to do, what to do...


Over and Out


Over and Out

Nära nu!

Oj oj bara två dagar kvar tills Elin kommer, längtar!!! Sedan blir den en massa bussåkande, först ett par timmar upp till NY och sedan x antal timmar till Niagara Fallet men jag tänker inte klaga, ska bara bli så grymt kul!!

Hade ett härligt skypesamtal med Krisitin idag, alltid lika trevligt!! Tråkigt bara att mitt ljud ska strula som vanligt men men kan inte göra mycket åt saken, blir dock oerhört irriterad över det! Måste säga att jag saknar den kvinnan, va så sjukt roligt när vi va i NY och när hon kom till mig och hälsa på!!

Idag har jag och J bakat äppelkaka, riktigt mumsig blev den! Vet ni vad jag kommer leva på de kommande dagarna!


Saknar NY med syster!


Over and Out

Relaxing!

Har haft en riktigt skön och avkopplande dag, har verkligen inte gjort mycket!! Började efter en sovmorgon med att ta en promenad i det härliga vädret och sedan blev det att ligga en stund ute i solen. Dock blev jag riktigt upprörd när en fågel lyckades skita på min arm, var verkligen centimeter från min ansikte, FAN JÄVLA FÅGEL!! Kom över denna incident rätt så fort och for istället till walmart för att införskaffa en resväska, här skulle det packas!! Har ju Elin som kommer på besök och hon är så snäll och ska ta hem en väska åt mig, lovely! Nackdelen nu är bara att min garderob är väldigt tom...

Kvällen har spenderat med att titta på BB-finalen och rätt person vann tycker jag! Fick mig dock ett gott skratt igår när jag tittade då jag hörde den bästa kommentaren på väldigt länge "Jag kan inte lämna mitt liv i Dubai för att komma till Gneeesta". Haha love it!!

Nu väntas 4 arbetsdagar innan Elin kommer hit och vi tar sikte mot NY och Niagara Fallet, ska bli grymt härligt med 4 dagars ledighet!


Over and Out

Swedish House Party

Helvete vilket väder det va igår!! Det öste ner, blåste, åska och blixtra... vi hade till och med tornado varning!! What the fuck? Har det inte varit tillräckligt med earthquake och hurricane?

Trotsade ändå vädret för att fara till Bodil! Vi skulle även möta upp några amerikaner för middag men va så sjukt mycket trafik så vi fick lämna återbud och äta middag själva. Sedan blev det att fara till the Swedish House Party! FUN FUN FUN!! Hade en riktigt rolig kväll tillsammans med svenskar, amerikaner och en blandning av andra nationaliteter. Jelly Shots bjöds det på, torra brownies och en gigantisk Corona! Måste ju kunna sammanfatta en bra kväll?

Trötta var vi idag i alla fall och fick en chock när vi vaknade upp vid ett på dagen, say what? Nu är det jobb som gäller och jag och J har precis ätit lite middag och ska nu se på film!

Lyckades ta någon bild innan jag for iväg igår så den kan jag väl bjuda på!




Over and Out

ledig dag!

Ojsan blev visst hel ledig idag, man tackar!!!

Ska strax ta mig en sväng till starbucks innan det är dags att göra sig iordning och fara till Bodil för lite middag och swedish house party, fun fun fun!!

Haha gud fick mig ett gott skratt igår när jag kollade Big Brother. Det är finalvecka och  en av finalisterna är från Gnesta, de får denna vecka besök av familj och vänner och vem dyker inte upp i rutan!! En kille som jag gick i samma klass som på högstadiet, haha blev lite chockad där!! Var hur skumt som helst att se honom där!

Fick hem mina kläder från American Eagles idag, lovely!! Fick även min klänning till sommarens bröllop så nu måste det testas!!

Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag landar på svensk mark, CRAZY!!!

Ha en underbar helg alla där hemma, speciellt alla hemma i Gnesta som ska gå på den årliga Gnesta dagen, have fun!!


Over and Out

Please..

I want weekend!!! Soon it's here!

Måste ta och säga ett stort grattis till mina älskade päron som har bröllopsdag idag (är 99.9% säker att det är idag, 31/5 men kan ha varit igår)! Ni är helt enkelt bäst och jag älskar er mest av allt!!

Varmt och soligt har det varit idag igen, jiiiisses vilken lång sommar det kommer bli! Är man inte riktigt van vid...

Om exakt en vecka kommer Elin hit och då börjar vi färden till NY och Niagara Fallet, ska bli så grymt skoj!


Over and Out

RSS 2.0