Välkommen till USA

JAG TACKADE JA!!!

Kan inte riktigt förstå det än men jag har tackat ja och om 6 veckor startar mitt liv i USA... vad har jag gett mig in på?!?! Hur ska jag hinna fixa med allt innan jag åker? Visum, körkort, projekt etc... tiden är knappt och jag jobbar en hel del tills jag åker men.....

GE MIG 11 JULI  NU!!!


FAN!

Jag tror verkligen att någon vill mig något ont när jag hela tiden går runt med denna ovisshet och inte vet vad jag ska göra och vad som händer härnäst...

snälla svara någon gång!!!


Ja? Nej?

Fan vad jag blir nervös!!!! klarar inte av den här ovissheten....

JAG VILL SÅ GÄRNA ÅKA NU!!


Danmark!!!

Hade världens bästa helg i danmark med tjejerna, ville verkligen inte åka hem...(men kanske va tur eftersom typ alla blev sjuka) längtar tills jag kan åka och hälsa på igen!!! får bli lite bilder som representerar helgen!!!

























Känns som sista chansen nu fast det inte är det... hoppas hoppas hoppas... hatar verkligen den här ovissheten, är inte min starkaste sida att bara gå och vänta och inte ha kontroll.. vill verkligen att det här ska bli av!! och det NU!


Hej våren!!

Här va det uppdaterat som vanligt...

våren är här (igen) och nu hoppas jag verkligen på att den stannar!!!

Linköping fick sig ett efterlängtat besök i helgen, va mycket mysigt och trevligt. Saknar alla där sjukt mycket så va roligt att få träffa några iaf, vill tillbaka och träffa resten också!!

DANMARK!!!! på torsdag kl.12.28 sätter jag mig tillsammans med elin och frida på tåget som tar oss till göteborg för att sedan kunna ta färjan över till danmark och kristin... LÄNGTAR MASSOR!!!! Hoppas på en underbart trevlig weekend med sol och värme, en massa tjejsnack och fnitter samt en och annan alkoholhaltig dryck. kanske ska passa på och lära sig lite danska också?!?!

USA känns lite hopplöst för tillfället, kan inte göra något åt saken och det gör mig lite frustrerad, vet att det bara är och vänta så dyker det upp något snart men att vänta är inte alltid min starkaste sida.. TÅLAMOD MICHAELA!!!!

får fara iväg snart och träna av mig frustrationen!!

RSS 2.0