This is it

Idag är en sån dag där jag borde på för jävligt men för en gångs skull så mår jag inte som jag förtjänar. Gårdagen var ett stort kaos med många shots, pateter och frasen "det var ju bättre förr".......... Kul hade jag iaf!!!

Nolle-P har nu lidit till sitt slut och äntligen kan man kanske få lite vardag och rutin i livet igen. Har sjukt mycket jag måste läsa och sova ikapp! Men roligt har det vart!



I fredags var det avslutningssittning och så här fina var vi i Läxmästeriet!


pluggar i key

eller borde plugga i key snarare! sitter istället och beställer filmer.........

har grupparbetat med halva gruppen och sitter nu och väntar på andra halvan.....det är jag det! har väl inget bättre för mig antar jag fastän det är massor som jag borde göra!

Huvudet är lite bättre idag, känner mig iaf inte svimfärdig så det är positivt! har dock en jävligt jobbig huvudvärk som moller i hela huvudet.....inte allt för snurrig! Är däremot sjuk igen, hostar och snorar och har ont i halsen, detta är lovely!

möte - gyckelfestival - Hg står på schemat i eftermiddag/kväll/natt.........nja kanske inte natt, blir nog inte så sent ikväll, min kropp orkar inte det!


jaha hjärnskakning?

Nolle-P är inne på sin andra vecka, enbart några dagar kvar. Man börjar bli otroligt sliten nu och det är svårt att hålla humöret uppe med all sömnbrist men det är glädjen bland alla människor, speciellt nollan som gör att man fortsätter att kämpa och man har faktiskt sjukt roligt fastän man är helt slut.

Idag är jag extra sjukt trött, dels pga massor av sömnbrist de två senaste nätterna samt en möjlig hjärnskakning..... bråka eller ta aldrig något från Dessi helt enkelt! haha man vet aldrig vad som kan hända, hjärnskakning är en risk!

Jag är förvånad att jag fortfarande orkar sitta upp för att huvudet snurrar på ganska bra men ska nog krypa ner i sängen snart och gå en god natts sömn, är på tiden. jobbigt bara att seminariumet börjar kl 8 imorgon när man äntligen har en chans att få sova lite, välkommen tillbaka i ett annat liv!

så här mysig såg jag ut under spökvandringen, minus massa blod runt munnen......sjukt rolig kväll, rätt så kallt, blev misshandlad av nollan och faddrar ett antal gånger men det var det helt klart värt! nån som vill ta en promenad i vallaskogen?

fan måste diska innan jag sover! skynda skynda.........

ledig!

yes, första dagen ledig på evigheter känns det som, och hur spenderar man den dagen? Jo genom att åka till ikea och köpa en massa saker! Kanske inte det roligaste man vill göra när man äntligen är ledig men det var skönt att få åka och köpa alla dessa saker som vi pratat om att köpa och få lite ordning i lägenheten. Just nu ser det iofs ut som ett stort kaos men carros föräldrar är här och hjälper oss montera ihop möblerna och få upp saker på väggarna, måste säga att det kommer att bli sjukt snyggt när allt är klart!

Gårdagen orkar jag inte ens skriva om för det bestod bara av ett stort skyfall och därmed lämnar vi det ämnet!

Idag är en sån dag som jag borde ha hunnit med en massa saker, speciellt borde jag ha pluggat. Har en del saker som ska göras till nästa vecka som jag måste sätta fart med! Får sätta mig en stund sen när jag blir ensam i lägenheten.... känner ändå inte någon stress eftersom jag, dessi och suz tänker sätta oss tillsammans imorgon och plugga ikapp, men kan vara skönt att få lite gjort idag....avvaktar lite med det beslutet!

Okej måste hjälpa till att hålla i vitrinskåpet nu när det ska upp på väggen!!

Nolle-sjukan!

Är man förvånad? Nja inte direkt, när nolle-p börjar så måste man räkna med att bli sjuk men det är ändå jobbigt när det kommer. Har inte så ont  i halsen idag men näsan rinner konstant så de flesta lär ju ha stört sig rejält på mig under föreläsningen idag, jag skulle iaf störa mig på mig själv!

Nolle-p är i full gång och det är sjukt roligt att nollan äntligen är här! Långa dagar, lite mat och lite sömn gör att man blir lite seg och trött men samtidigt har man sjukt skoj som kompenserar det. Imorgon är det DarC Night och våran kväll och vi i Läx är sjukt laddade inför detta, kommer att blki grymt!!!!

Nu ska jag hoppa i säng och få lite sömn nu när man för en gångs skull har kommit hem skapligt och har möjlighet att få lite sömn....

oj oj oj

Här har det då inte hänt mycket! kan bero på att jag har suttit utan internet här hemma men men har väl också annat att göra här i livet än att blogga, eller?

Imorgon börjar nolle-p och det ska bli sjukt kul! Bästa nolle-p ever!!! Blir mycket jobb och slit men det kommer det helt klart att vara värt, har ju väntat på det här i ett halvår nu.... Ska strax iväg till Zara och få en ny frisyr, är på tiden!

Nolle-p kommer att hålla mig sysselsatt i två veckor nu så lär ju inte bli många uppdateringar men kanske blir bättre nu när det finns internet iaf på en dator här hemma, förhoppningsvis snart på båda men man kan ju inte begära för mycket..

Hg jobb igår kväll, städöl till åtta, sömn 3,5 h och fortfarande onykter på mötet kl. 13, har varit en bra dag! Nu är jag iaf inte onykter längre, däremot en aning bakis men det överlever man alltid :)

Here I come

det mesta är inpackat i bilen nu så snar beger vi oss till Linköping! Ska bli så jävla kul att träffa alla igen!!!!! även om jag kommer att sakna hemmet och familjen.....

Ser fram emot det här året så jävla mycket för vi kommer att ha så jävla kul!!!!!!

RSS 2.0