Frisk luft

Åh vad underbart skönt det var att gå utanför dörren imorse och inte möttas av en stekande hetta som det bara är jobbigt att vara i. Idag var det frisk luft och inte så humid, lovely! Har typ känts som en vanlig sommardag i sverige. Övriga dagar vill man ju inte ens vistas utomhus, men imorgon ska tydligen hettan vara tillbaka..

Idag mötte jag upp Rikke för en kaffe, mycket trevligt då vi inte har setts på ett tag!

Jobbar kväll både idag och imorgon men på fredag blir det bara jobb på morgonen, sedan är jag ledig resten av dagen, NICE!! Då blir det swedish house party med Bodil, kan bli intressant!

Blä för träningsvärk!


Over and Out

Georgetown!

Lovade ju lite bilder från Georgetown i lördags så tänkte att ni skulle få dem! Jag och Emelie var alltså i Georgetown, dc för att testa på deras välkända cupcakes som man brukar få köa länge för. Var en sjukt hett dag så var mest bara jobbigt att gå runt där men vi lyckades hitta lite skugga så småningom. Är dock inte att rekommendera att åka in till dc under dagarna nu när det är sommar för det är så äckligt varmt!!






Cupcakes!









Efter att ha haft ett par dagar med strålande sol så har regnovädret nu kommit tillbaka.. regn, åska och blixtrar nu på kvällskvisten men det blir bara extra mysigt att ligga nerbäddad i sängen och kolla lite serier!


Over and Out

Eurovision!

Fy fan vilken bra helg det blev!! och SVERIGE VANN!!! HURRA!!

I lördags gick vi runt hela dagen och oroade oss över att vi inte skulle kunna kolla på eurovision men som tur var vid 20-tiden kom den upp på nätet och efter lite pyntande kunde kvällen dra igång!! Våra favoriter va ju självklart norge och sverige!
Tror att jag ska låta bilderna tala!

rysk eskortflicka?








Go Norway!






ca 150 kr kosta den flaskan, CRAZY!!




Go Sweden!!




Blev en del dansande och sjungande!


Lite skumpa tack!


På väg att inse att Sverige vinner!


Segerdansen!!

Efter ett avtal så är det nu bestämt att nästa år kommer Bodil till Sverige och då jävlar ska vi se till att ha biljetter till finalen!

Hade grymt kul och efter en vinst så kan man ju givetvis inte sitta hemma så det blev att dra till en irländsk pub i Falls Church där vi stötte ihop med ett gäng trevliga amerikaner så blev en hel del drickande med lite efterfest som innehöll lite djurterapi för mig, intressant!!

Gårdagen var vi oerhört bakfulla så vi kom väl knappt ur sängen före eftermiddagen då vi behövde fylla på magarna lite. Blev lite bättre framåt kvällningen så vi åt middag med Emelie och gick på bio! Bra bakis-söndag!

Skulle egentligen ha lagt upp lite bilder från georgetown i lördags men orkar inte lägga upp mer bilderna nu så får bli nästa gång, nu är det dags för lite jobb!


Over and Out


Memorial weekend!!

Nu väntas memorial weekend! (kallas det för att det är memorial day på måndag vilket är en helgdag). Detta betyder även att det blir en massa rea!!! Åh shoppingnerven rycker ju som bara den!! Har redan "råkat" beställa några grejer som var på rea som jag kollat på länge.. får väl se om det bli lite emr i helgen!! Borde kanske passa på att köpa ett par nya träningsskor och converse om det nu är bra rea på dem!

Idag är det jobbarkväll men sedan blir det ledigt resten av helgen! Imorgon blir det först lite cupcakes i Georgetown med Emelie (de är kända för sina cupcakes) och sedan Eurovision-party hos Bodil, me like!! Är dresscode med tema slager så får se vad man hittar i garderoben!!


Har haft så grymt väder de senaste veckorna även om det har varit mycket regn och åska denna vecka! Men 30 grader och sol idag satt inte helt fel, blev en stund ute i solen!


Over and Out

Au Pair Meeting

Har varit iväg på ännu ett au pair möte och det var väl helt okay denna gång, var faktiskt lite folk där för en gångs skull! Dock blev jag väldigt besviken på Vapiano som var kvällens restaurang i bethesda. Sjukt dålig mat och lat personal. Vapiano i Chinatown är verkligen 10 gånger bättre!
Trots att jag hade det rätt så trevligt så är det en sak jag blir lite irriterad över. När man sitter människor vid samma bord med olika nationaliteter och det enda gemensamma språket är engelska så tycker jag att det är sjukt dåligt att vissa envisas med att prata tyska, spanska etc... lite oartigt! Säger ingenting om man tyst säger något på sitt språk till personen bredvid men när man sitter och pratar rätt ut till så tycker jag inte att det är helt ok.

Är så oerhört skönt att veta att min låda med min onepiece har anlänt hem och är nu i tryggt förvar!

Har idag pratat på skype med min kusin Cecilia, var riktigt skoj! Var roligt att höra hennes röst och höra hur de alla mår. Blev även lite planerande för hennes bröllop i sommar och jag har de senaste veckorna letat för fullt efter en tärnklänning vilket inte är det lättaste. Nu tror vi iaf att vi har hittat en så ska ta och beställa den och se hur den passar, håller tummarna!

Taggad för lite Eurovision på lördag så hoppas verkligen på att både Norge och Sverige tar sig till finalen.. annars lär ju antingen jag eller Bodil var lite bitter och då blir det nog ingen höjdarfest!


Over and Out

Blä!

Känner mig låg och på sjukt dåligt humör. Punkt.

Saknar helgen tillsammans med syster och alla där hemma... are ready to go home... but still not!


Over and Out

Bye Bye

Jaha och så blev det måndag och dags att säga hej då till syster igen. Fy fan det är inge roligt att säga hej då även om vi förhoppningsvis kommer hinna ses någon när jag är i SF i sommar... blev iaf en tidig morgon då klockan ringde redan vid 04.30 men som tur för mig kunde jag efter att ha skjutsat henne till metron åka hem och försöka somna om lite innan det var dags att jobba vid 7.

Så vad har vi gjort denna helg?
Fredag:
Klockan ringde tidigt denna morgon då vi skulle ta oss in till DC för att ta bussen till New York som avgick vid 08.30. Efter ett par timmar på bussen så anlände vi äntligen till New York och började dagen med lite lunch. Därefter for vi direkt till den svenska godisbutiken Sockerbiten för att köpa en massa svenskt lösgodis, fy fan vad gott det va!! Hade inte ätit lösgodis på 10 månader och OM jag har saknat det!
Det var nu dags att checka in på vårt hotell som var förvånansvärt bra, för att sedan bege oss till Central Park! Blev en långpromenad runt i parken som var full med folk som satt i gräset och hade picknick eller var ute i dammen i båtar, sommarkänsla på hög nivå!! En rundtur på Times Square blev det självklart också med lite shopping. Efter middag och någon drink var vi redo för sängen!

Godis!





















Lördag:
Denna dag började med lite frukost och lite strosande i affärer innan det blev dags att checka ut från vårt hotell. Vi vandrade sedan runt lite, bland annat vid Madison Square Garden innan det blev att handla med sig lunch och bege sig till bussen som skulle ta oss hem till DC. Väl i DC möttes vid upp av D, J och S för middag på en thai restaurang. Vi for sedan hemåt för att göra ett biobesök, battleship stod på agendan! Bra film, se den!



Måste ju ha bild tillsammans med Henke!





Söndag:
Efter en liten sovmorgon for vi denna dag in till DC för att leka turister, syster kan ju inte komma hit och inte se alla turistgrejer! Vi trotsade den stekande hettan och vandrade runt lite varstans. Vi mötte sedan upp Maria och Emelie som ocså va i DC för lite slappande vid the Monument. De joina oss för de sista på vår turisttour och gjorde oss även sällskap för middag på Vapiano. En mycket trevlig dag inne i DC! Sedan blev det att fara hemåt och slappa lite under kvällen med bland annat lite Glee. Klockan skulle som sagt ringa tidigt morgonen efter!



Självklart måste man ha nuddat toppen på the Monument!








The White House!








U.S Capitol!

Har verkligen haft en grymt underbar helg med min kära syster och det var helt fantastiskt att se henne igen! Va hur roligt som helst att hon kom och hälsa på och jag önskar att hon kunde ha stannat lite längre men vi måste alla tillbaks till jobbet.

Nej dags för lite träning igen efter 4 dagars uppehåll!


Over and Out




Awesome!

Åh vilken underbar helg med syster!! Helt awesome helt enkelt! Har haft grymt kul och umgåtts både uppe i New York och DC. Tänkte inte vara långvarig då jag vill umgås de sista timmarna med henne innan hennes flyg går till SF tidigt imorgon bitti så får bli en lång uppdatering med bilder imorgon!
Men ett litet smakprov!


Överlyckliga över att få äta svenskt lösgodis igen!


Over and Out

She's here!!

Finally!!! Syster har nu anlänt och det blev ett kärt återseende med några tårar. Fy fan vad härligt men samtidigt så konstigt att ha henne här! Have missed her!!!

Hennes resa gick bra och vi har nu haft en lugn dag tillsammans med J och laddar nu upp för morgondagens resa till New York. Kommer bli grymt skoj!!


Over and Out

13 timmar!

Fan fatta att om 13 h så är syrran här!!! Gaaaah helt otroligt men samtidigt så sjukt konstigt.. Kommer bli så grymt kul!! På fredag bär det dessutom av till NY vilket jag längtar till, speciellt när vi ska ta oss till butiken Sockerbiten som säljer svenskt godis. Fan vad gott!!

Idag har jag sett till så att mitt medlemsskap på gymmet sägs upp när mitt år här är över. Gäller att vara ute i god tid ibland!

Får se hur mycket sömn det bli inatt!


Over and Out

New Au Pair

Har ju glömt att nämna en sak! D har nu matchats med en ny au pair, en tjej från tyskland. Dock kommer hon inte hit förrän två veckor efter att jag har åkt så kommer inte hinna träffa henne. Men är riktigt glad att D har hittat en ny och förhoppningsvis kommer det bli jättebra!

Härligt och varmt har vi haft det idag och det ska troligen fortsätta veckan ut, nice! Detta firade jag och J genom att baka lite kolakakor!


Har tillsammans med Bodil och Emelie bokat in ett event med river tubin' i juni vilket jag tror kommer bli riktigt härligt!! Perfekt att ligga och flyta i vattnet mitt i sommaren, ser jag fram emot.

Fatta att om 2 dagar kommer Rebecca va här, helt sjukt!


Over and Out

weird feeling

Har en sjukt konstig känsla i kroppen som jag inte kan sätta ord på. Vet inte om jag är på väg att bli sjuk eller om det är något annat!

Har haft så jävla svårt att sova de senaste nätterna. Fastän jag har varit sjuk trött när jag har lagt mig så blir jag klarvaken så fort huvudet landar på kudden, what the fuck?! Brås alldeles för mycket på min mor när det kommer till sömn eller kanske ska säga brist på sömn... Aja ska hålla tummarna för att jag kan somna ikväll annars ska jag testa att ha lite musik i ören som moder rekommenderade!

Har gått runt i min grymt snygga tröja idag, love it!


Kolla ikapp lite BB nu och sedan blir det sängen!


Over and Out

Six Flags!

Åh har haft en så sjukt rolig och exciting day!!! Har varit på Six Flags med Bodil vilket är en stor nöjespark med en massa härliga karuseller. Fy fan har känt mig som ett litet barn igen, har haft så grymt kul!! Har inte åkt karuseller på ett par år så detta behövde jag verkligen!!

Har åkt en massa berg-och-dalbanor som tog oss både framåt, bakåt, upp-och-ned etc. UNDERBART! Har även åkt en massa vattengrejer som såg till att man blev lika blöt som om man hade duschat med kläderna på, men men sånt man kan ta när man har sol och värme ute.. lite blöt var det dock men lyckades tillslut nästan torka helt! Vi har även blivit helt sålda på Superman! Ja är väl så man kan sammanfatta dagen, GRYM!

Bilder!





bad hair day?!






I was up there!


Trött och blöt, but who cares?


mm superman...




"I prefer boys in uniform", love it! såå perfekt att vi hitta den!


Vår man!

Bara några dagar kvar tills syster kommer!


Over and Out

Relaxing day

Har haft en sjukt skön och avkopplande dag inne i DC med Emelie! Vi tog med oss en filt, köpte lite lunch och kaffe och satte oss i gräset vid the Monument och tog det bara lugnt i det härliga vädret. Love days like this!











Nu sitter jag här hemma och tror att jag ska njuta av en lugn lördags kväll alldeles för mig själv.. va ett tag sen!! Lite gott att äta och någon film, känns som mitt humör idag! Är helt slut fastän vi bara har suttit och slappat hela dagen, kanske är värmen och att man inte dricker tillräckligt!

Va även ledig igår kväll så blev ett biobesök tillsammans med Rikke, hade inte setts på ett tag så hade lite att prata ikapp!

Fick äntligen iväg mitt stora paket igår så nu är en massa grejer på väg hem till Sverige, eller som J säger: One piece...sweden. Haha han kommer verkligen sakna den!


Over and Out

Oops!

Hoppsan så det kan gå! Begav mig nu på kvällskvisten ut för att få i mig lite kaffe men kom hem med ett par skor.. Sånt som händer! Men när man provar ett par skor som är så underbart sköna och när det återigen går förbi en person som säger att man ser fantastisk ut i dem skorna så måste man ju helt enkelt bara ha dem! Dessa goingar blev det idag!


Storstädade och tvättade min bil igår men är så sjukt tråkigt när man vet att den inom ett par dagar kommer vara minst lika skitig igen, that sucks! Men men nu kan jag iaf säga att jag har gjort det.

Idag när jag var på väg hem så åkte jag förbi en polisbil som stod lite gömd och spanade och tur var väl att jag höll hastigheten, det läskiga var dock efteråt då polisbilen startar och börjar åka efter mig, kommer upp jämsides med mig och ligger kvar där i typ 500 meter. Trodde ett tag att han skulle stoppa mig men höll mig till hastigheten så hade ju inte gjort något men ändå, sjukt nervöst var det! Försökte att inte köra för fort men samtidigt inte för långsamt så satt och stirrade konstant på hastighetsmätaren... Tillslut så svängde den iaf åt ett annat håll, vilken lättnad!

Har idag packat för fullt i min stora kartong så att jag kan bege mig till postkontoret imorgon och skicka hem den. Fy fan är riktigt tung så lär gå på runt 100 dollar men rätt så värt att få hem lite grejer. Kommer dock sakna min onepiece som åker med.. fast mest så kommer nog J sakna den! Han älskar den, hans favoritord!


Om en vecka kommer syster, gonna be AWESOME!!

Usch nej borde sova!


Over and Out

What?

Gaaahh!! Typ det enda som kom upp i huvudet för tillfället! Nej men har väl egentligen ingenting på hjärtat. Det lunkar på som vanligt... känner att jag går runt och räknar ner veckorna jag har kvar men blir samtidigt stressad över att tiden går så fort. what to do?!

Ska förhoppningsvis dra till six flags i helgen med Bodil så håller tummarna för att vädret är fint!

Måste försöka skicka hem en box med grejer den här veckan, sakerna ligger mest och tar plats just nu. Har precis varit "löning" så borde passa på medan det fortfarande finns pengar på kontot!

Annars så har det mest varit jobb och träning idag. På ena passet så blev vi uppdelade i 2 team och körde stationer och givetvis skulle jag bli teamleader för det ena, FAN! Tycker inte om att prata och peppa andra när jag fokuserar på min egen träning... men men gick rätt så bra ändå. Har även varit med bilen till verkstaden för oil change så klapp på axeln åt mig!


Over and Out

Cinco De Mayo

Igår blev det firande av Cinco de mayo, en mexikansk högtid, vilket amerikaner givetvis måste fira! Amerikaner är experter på att hitta orsaker till att dricka. I alla fall så var det såklart corona, tequila och margharitas som stod på menyn, är det mexikanskt så är det!!

Vi befann oss denna kväll i Reston, VA tillsammans med några amerikanska tjejer. Vi hade en mycket trevlig kväll med beerithas, en ryss och the A team.

Idag är jag lite hangover så är trött och allmänt irriterad på allt och alla. Därför får bilderna tala!


Maureen and Ashley




The A team


Bodil is having a "beerithas"




Dorks in the bathroom!


Smile!


Someone needs to sleep...

....and still does! But first some hours of work.


Over and Out

Date?

Haha fick en liten rolig upplevelse under mitt starbucks besök idag! Kom fram en kille och fråga om han kunde sätta sig vid stolen bredvid. Kan ju inte säga nej till det, platsen är ju ledig! Han börjar i alla fall att prata en massa med mig och det är väl trevligt till en början, men han verkar inte riktigt fatta vinkeln att jag inte är så intresserad av att prata längre när jag tar upp min bok för att läsa. Han fortsätter prata och börjar sedan fråga om jag vill äta lunch med honom, hitta på något någon gång etc. Jag tackar artigt nej men killen ger sig inte! HALLÅ! För att få honom att gå måste jag tillslut ta hans nummer "ifall jag skulle ändra mig".. Haha ja allt händer verkligen i detta land! Typiskt att han inte var min typ av kille, hade varit trevligt för omväxlingsskull!

Har verkligen haft sommarvärme den här veckan och det är så sjukt skönt! Dock kommer jag ju inte sakna regnskurarna och thunderstorms! Sol och värme vill jag ha!


Hanging out in the park!

Jobbar ikväll men laddar för morgondagen! Lite drinkar väntas med Bodil och några amerikanska vänner, NICE!


Over and Out

Thunder

Fan vilket oväder vi hade inatt! Sjukt hur mycket det åska och regna, dessutom gick strömmen! Blev nästan rädd där ett tag när det dundra som värst, trodde hela huset skulle rasa samman eller nåt...

Är lite rädd för att bli sjuk. J va sjuk i helgen och nu är D sjuk. Känns som att jag är näst på tur! peppar peppar här ska vi inte bli sjuka!

Köpte mig ett par söta rosa/vita shorts idag (på rea!), sjukt nöjd över dem! Behöver lite nya shorts nu när sommarvärmen är tillbaka (och förhoppningsvis här för att stanna).

Förutom jobb har jag spenderat några timmars läsande på starbucks och har nyligen kommit hem och krypit ner i sängen. Upp och jobba imorgon bitti!

Time is running so fast now.. less than 90 days left


Over and Out

Raccoon!

CRAZY!!! Idag när D kom hem från jobbet så ropar han helt plötsligt till, det är en tvättbjörn inne på vår bakgård! SCARY!! Fan de är ju riktigt farliga och där gick den runt och grävde i gräsmattan...





Var grymt härligt att träna idag då vi körde större delen av ena klassen utomhus, nice!! Varmt har vi haft det idag men ändå lite windy så var perfekt att köra utomhus, me like!

Sjukt trött idag och tror att det beror lite på mina alleriger. Har lekt med J i nyklippt gräs vilket kanske inte är det bästa!

Helt sjukt att jag har 10 veckor kvar att jobba!


Over and Out

Människa igen!!

Fy fan vad skönt det var att sova inatt!! Slocknade sjukt tidigt igår och lyckades sova i nästan 11 h, händer väl aldrig mig! Glad om jag får sova 8-9 h annars! Idag känner jag mig i alla fall som människa igen, YEAH!!

Fick sovmorgon och spenderade sedan dagen på gymmet innan det blev jobb resten av dagen! Typ allt jag hade att säga idag!


Over and Out

RSS 2.0