Gott nytt år!

Hm avsluta året med magsjuka? INTE OK!!!! Jag har inte haft magsjuka på minst 15 år, varför nu, lagom till nyår liksom? så det blir en nyårsafton ensam hemma i år igen alltså... fast den här gången är det bara deppigt, förra året var det sjukt skönt... fan också!!

 ska iaf snart ställa mig utanför dörren och njuta av fyrverkerierna, måste ju få lite nyårskänsla iaf...

Har stora förhoppningar på 2011...

vad har hänt?

Känner inte att jag är lika aktiv här längre... börjat kännas mer som ett måste att skriva för att hålla bloggen uppdaterad än mitt behov av att skriva av sig... kanske inte har så många tankar längre...

började ju ändå skriva för att slippa ha allt inom mig men känner inte det behövs längre så hur ska jag göra nu? måste nog ta mig en funderare!!!

Annars har jag haft en mysig jul och har nu några lediga dagar framför mig... is back on track igen, blev till att träna bort all julmat idag! MYCKET VÄLBEHÖVLIGT, lär dock ha träningsvärk imorgon!!!

Nej men hej!!

Ja här kan man ju skriva... va visst ett tag sen...

blev ett besök till linköping i helgen, resluterade i att jag blev sjuk men hade sjukt kul ändå! Bäst va nog kvällen med carro innehållande mongolisk middag och bio, riktigt lovely!!!!

lucia är äntligen över... så sjukt trött på det!!!!

gillar inte det här med att vara sjuk men det är väl bara att stå ut... hoppas bara att jag inte blir mer sjuk så att jag missar en massa på jobbet, det vankas ju även julbord med jobbet den här veckan..


upptäckte att jag har kvar massa bilder i kameran enda från i somras så kanske börjar bli dags att lägga in dem i datorn!

RSS 2.0