Hej nya livet!!

Tänkte ta tag i mitt liv, alltså på det fysiska planet, och börja bli hälsosam igen!! Dags att börja träna regelbundet och skippa iaf några av alla dessa fällor som jag stoppar i mig... Kan ju inte skippa allt, måste ju få unna mig något gott då och då...

Saknar carro!!

Min planerade tripp till linköping blev inte riktigt som jag tänkt.. typ alla känns det som ska åka hem då men men jag åker ändå dit. Verkar som att jag kan få åka bil nu också så det känns bra!!

jaha dags för ny vecka igen..

Gummistövlar!

Har beställt ett par gummistövlar nu! kändes som att det behövdes. Lätt att övertala barnen att ha på sig stövlar när dem undrar varför inte jag har det så var nog bäst för fridens skull!! Hittade ett par snygga så hoppas bara på att dem passar!
                                                   

Ovanligt att vara uppe själv vid den här tiden!! Har iaf hunnit tvätta lite, läst på det sista innan man ska bege sig iväg och rösta, så vad gör jag nu?

Frukost vore kanske en bra idé!

våga?

Jaha så nu blev man hemma för att kurera... gårdagen var en pina på jobbet så blev hemma idag.. känns iaf bättre idag, förkylningen är på väg att lätta tror jag!! dock har jag fått ont i halsen igen men det har jag hellre!!

man måste våga här i livet för att vinna men tänk om rädslan för att förlora är så pass stor så att man inte vågar? vad gör man då? fortsätta så som livet ser ut idag eller komma över rädslan? vill komma över rädslan men är rädd att den dagen aldrig kommer att komma..

Har inga problem att avslöja saker som kan såra andra men vågar inte öppna mig själv så att andra kan såra mig....måste ske en förändring känns det som..

Och så var jag det!

Fan, trodde att jag skulle slippa undan men nu sitter jag här med en sjukt irriterande förkylning och orkar inte ett skit.. va fan en förkylning ska inte behöva vara så här jobbig, överväger att vara hemma från jobbet imorgon, har knappt orkat igenom dessa två dagar...

kul att bli sjuk när jag precis börjat komma igång med träningen igen, hej kondis=0 igen!!

saknar carro, läx och linköping!!


Kalas!!

Var på kalas hos min lilla kusin igår som fyllde 5 år! Hon och min farbror hade pyntat hela lägenheten med serpentiner, ballonger etc samt att de hade köpt prinsesstallrikar och prinsessmuggar som vi fikade med, ett riktigt tjejkalas blev det!!

Mest avundsjuk var jag nog på hennes tårta, tänk om jag också kunde ha fått något liknande när jag var liten!


SJUK

Fan nu är det andra helgen i rad som är förstörd, förra för att jag var bitter och denna för att jag blivit sjuk... fan också!!!

Nästa helg ska bli bra annars jävlar, kan inte ha livet så här!!!!

Lutar mot ett år i USA... tror att jag behöver det, ska bara bestämma när jag ska åka...

Har för övrigt mobil igen, och en ny dessutom!! blev en htc desire som jag har gått och suktat efter riktigt länge och nu är den min, me like!

Har varit en sjuk vecka så jag hoppas verkligen att nästa blir bättre, kanske inte är så konstigt att jag blev sjuk nu till helgen, blev nog lite för mycket i veckan med saker att ta hand om när klassen blev mitt ansvar samt lite extrajobb på s-tuna..

Ska vara med på mitt första föräldrarmöte imorgon, ska bli lite intressant o se hur det går!

Går det bra?

Trött på att folk underskattar mig!! nog för att jag är ung men jag kan faktiskt en hel del ändå så låt mig sköta det som är mitt så säger jag till om jag behöver hjälp... det komiska i det hela är att de som bryr sig om att fråga inte är dem som borde fråga...

Ett under har skett!! Har tränat 3 dagar i rad nu, halleluja!!!! Känns riktigt skönt i kroppen och gott om träningsvärk har jag så allting är som det ska vara!!!

blir ett kärt återseende på södertuna på fredag, blir att hoppa in och jobba lite extra där... får väl se hur det går!!

försöker att fokusera på det som är viktigt här i livet... men hur vet man vad som är viktigt?

fortsättning följer...

Känner mig vilsen och vet inte hur jag ska hitta rätt i livet igen... måste fundera ut något snart!!

VEM FAN ÄR JAG OCH VAD VILL JAG???

Ett år i USA vore kanske inte helt fel, få lite perspektiv på livet och människor runt omkring en...

Nej ja e inte bitter..

Jaha vad hände med den här helgen då?!?! är så jävla bitter just nu och har ingen annan är mig själv att skylla... har ett stort behov att gå ut ikväll och köra järnet eller som man säger på ren svenska: supa mig dyngrak, men med vem? fan också, sitter här hemkommen från släktträffen och känner mig ensam..

en mys/filmkväll med min bästa carro känns väldigt behövlig just nu men tyvärr så bor vi inte tillsammans längre, inte ens i samma län så blir lite svårt... fan också...

MÅSTE GÅ VIDARE MED MITT LIV MEN HUR??

hoppas att bitterheten går över snart...

Svenssonliv?

Tror inte att det här med "måndag-fredag, 8-17"-systemet är min grej... men men det får helt enkelt bli min grej för att det är så min höst kommer att se ut!!

Helgen är sååå efterlängtat, behöver verkligen få ta det lugnt och framförallt SOVA!!!!

Hinner inte tänka på mycket annat än jobbet vilket är både bra och dåligt, dåligt för att jag inte vill att jobbet ska vara mitt liv men samtidigt bra för att då slipper jag tänka på dessa jobbiga och komplicerade sakerna som jag inte vill ska vara så komplicerade...

vart tog allt roligt vägen i mitt liv?!?! gnesta är på väg tillbaka till det facket där jag avskyr det, vill inte ha det så igen... vill ha det livet här som jag kom hem och besökte ibland... hoppas på att det kommer tillbaka snart.. vad gör jag annars? flyttar? står ut? förtränger? vet faktiskt inte...

Nästa vecka börjar gnestagympa sina pass för hösten så tänkte iaf försöka ta tag i en del av livet då!!


RSS 2.0