only lies?

tror verkligen att någon har missuppfattat mig...

blev sjukt trött helt plötsligt, kom hem från träningen, åt lite och nu känner jag mig helt matt... borde nog vila lite innan det är dags för hurteriet och aerobics med Dessi!

Finns hopp för den här hemtentan också.. blev lite klokare efter seminariet idag..

Behöver komma hem och reda ut lite saker! svårt med avståndet, hatar det!! jag är rädd att du har förstått mig fel..

fortsätta skriva på tentan? sova lite? tror att det blir soffan o sova!!

träningsvärk!!

härligt träningsvärk i ben, rumpa och bröst idag.. försökte motverka med en promenad nu på morgonen men gick väl sådär... får se hur kroppen känns efter träningspasset i eftermiddag!!

Blev ingen middag igår... funderar på om det fanns en annan orsak än den som uppgavs men hoppas verkligen inte det.. det vore verkligen sorgligt i så fall.

shit vad du fastnar i mitt huvud ibland! gick det att sova igår? NEJ!! klart det inte går när du säger en sak och sedan inte verkar vilja det, varför då ens nämna det? Jag känner mig sjukt förvirrad och tankspridd nu...va bara ärlig och säg vad du vill, allting blir så mycket enklare då, speciellt mitt huvud som är ett kaos för tillfället.. jag hoppas att det inte var något som jag sa som fick dig att ändra dig, för i så fall missförstod du mig..

Jag borde nog jobba vidare lite på hemtentan idag men ska nog ta en tur ner till stan först... lite saker som behövs införskaffas...

Jag vill ha påsk nu så att jag inte måste distansera mig längre...det är jobbigt...


LHC!!!

så jävla najs med kvällen seger, behövlig!!

måste säga att gårdagen va helt underbar, vilken lyckad kväll!! mat, bowling och massa öl stod på schemat, alltså tackfest för kravalentine... blev faktiskt väldigt stolt över mig själv när bowlingen gick så pass bra som den gjorde!!

Trodde att jag skulle må sämre idag än vad jag gör.. lite trött på förmiddagen men på eftermiddagen blev det lite afropower och har nu precis varit iväg och gycklat med Läx... tröttheten är dock på väg ikapp mig!!

vet inte om mitt nya glada och positiva jag är kvar... fick en fråga idag som jag blev lite fundersam över och som jag verkligen borde tänka igenom.. jag ville så gärna svara ja men kunde inte, vet inte om det ska ses som bra eller inte, har svårt att komma överens med mig själv..

den obehagliga känslan är på väg tillbaka...

måste skriva på hemtentan, ska ge det ett nytt försöka imorgon, lovar! nästan..

straaangatan..

bajshemtenta! vill inte.. trodde att jag kommit en bit men visade sig vara fel så nu har jag varit tvungen att skriva om det. KUL!!! har iaf suttit i skolan efter seminariet och analyserat texten med Elin, väldigt lärorikt och behövligt!

Ikväll är det dags för tackfest för kravalentine! mat, öl och bowling står på schemat!

har huvudvärk och beslutångest.. äta? sova? promenad? inget? skulle skulle iofs hinna med allt.. äta lite snabbt nu, ta en kort promenad och sedan vila några minuter innan det är dags att göra sig iordning.. kan gå!!

eller så sitter jag kvar här och skiter i pluggandet o allt och tittar på tv!

Hej hemtenta!

då var det alltså dags igen.. älskar dessa tentor!

borde nog gå att får godkänt på den men har svårt att finna motivationen i dessa tider... inte långt kvar nu.. men har iaf varit lite duktigt och påbörjat skrivandet, har så gott som gjort klart 1 av 3 uppgifter.. om det nu är så här de vill att man skriver om den. får nog luska ut lite mer på seminariet imorgon! är lite orolig för analysuppgiften men ska nog klara av den, bara man kommer igång någon gång!

trodde att jag skulle bli mer sjuk efter massagen igår men icke sa nicke! förkylningen är lite bättre idag och har orkat gå en promenad så förhoppningsvis är jag på väg i rätt riktning! vill dock bli helt frisk så att jag kan komma igång o träna igen!!

ska på arbetsintervju nästa vecka, de ringde igår och ville att jag skulle komma... hmm intressant, i hölö... men jag är öppen för allt så ska bli spännande att se vad som händer!

tacokväll och möte i kollektivet ikväll!!

är faktiskt rätt så tillfredställd med livet för tillfället! känner mig ganska positivt till det mesta men det kan ju ändras fort... hoppas verkligen på att det håller i sig! känner mig glad inombords..

va och fikade med Hanna och Malin igår.. va länge sen jag umgicks med dem så det va mysigt! blev dock sjukt mätt av Hannas gigantiska men riktigt goda muffins.. sedan blev det till att springa till bussen för att sedan gå halva vägen från stan till ryd för att jag inte orka stå stilla och vänta på bussen.. va riktigt skönt att få sig en kvällspromenad! stannade även till på hg på hemvägen för att säga hej till de läxare som jobbade för kvällen...

återvänta till hemtentan nu? njae.. blir nog inge mer av det idag! ska alldeles strav ringa kusinens chef för att kolla om det finns någe behov av extrapersonal.. hoppas!!!

vilken vår!

tycker om livet just nu... om man bortser från att jag är på väg att bli sjuk men orkar inte ens vara upprörd över det.

våren är påväg och även dess roligheter...
1. tar studieuppehåll från lärarprogrammet om ca 2 veckor!
2. fjällenresan med familjen närmar sig med stora steg!
3. kryssning över valborg som kommer bli sjukt skoj, kan aldrig gå fel med dessa människor!
4. SKIFTE!! är iofs sorgligt att läxåret så gott som är över men skiftet ska blir riktigt kul!
5. Irland med Elin o Kristin kommer bli najs!
6. diverse fester och tillställningar som jag vill ha nu..

Ska göra betydligt mer än så men är höjdpunkterna som jag längtar till.. ge mig nu!!

borde nog ta tag i alla dessa tråkigheter också men tänkte undvika det ett tag till.. typ som att hemtentan skickas ut imorgon och att jag måste skriva klart min artikel.. en annan gång!

känner mig relativt lugn inför tentan efter dagens seminarie, har kanske fattat och lärt mig en del trots allt.. som man säger, övning ger färdighet och i det här fallet så stämmer det nog!

Massage imorgon, ska bli najs! har lägligt nog fått en knut vid ena skulderbladet så den kanske de kan massera bort.. är min underbara sambo som gett mig detta i födelsedagspresent <3

rastlöshet eller tomhet?

Voff!

herregud... människor som skäller!

kroppen mår förvånansvärt bra idag efter gårdagens och nattens arbete, värre är det med tröttheten men det kan jag stå ut med! speciellt när lönen kommer... tror faktiskt att jag kan börja få koll på min ekonomi och klara vårens utgifter, såg lite mörkt ut där ett tag... gör det iofs fortfarande eftersom jag inte vet hur det blir med csn men om jag får bestämma så löser det sig!

känner mig som ett svullo idag...

Härligt att se syster äta banan på tv! underhållning på hög nivå...



respect...

idag är det dags för jobb.. ska tillbaka till södertuna igen, spännande att se hur mycket som har förändrats! börjar vid 15 och sedan blir det ca 14 h jobb, det kommer iaf min plånbok att tycka om, värre kommer troligen mina ben må... är lite smånervös faktiskt...

borde nog ha gjort mer nytta under de här dagarna men men... är svårt att hitta motivation till det, måste tänka positivt, mindre än 2 veckor kvar på lärarprogrammet nu...

längtar sjukt mycket till fjällen!!! bara några veckor kvar nu..

va sjukt skönt att sitta i en solstol på framsidan idag och bara njuta av solen och den kommande våren!







allt är inte som det verkar...

Den obehagliga känslan sitter fortfarande kvar...

Va det så här jag hade tänkt mig? Är det så här det kommer att bli? Jag vet verkligen inte och jag vill nog inte heller ha det så här.. ångesten växer sig allt större inombords och jag kan inte stoppa den... rysningarna sprider sig över min kropp!

Min självkänsla och förståelse för andra är inte på topp idag så borde hålla mig undan från andra människor... tur att det bara är jag och pappa som är hemma för tillfället!

Självdisciplinen är iaf bättre idag då jag jag trotsade det tråkiga vädret och begav mig ut på en promenad.. är ju alltid något positivt!

är sjukt rastlös.. har varit det ända sen jag kom hem, underhåll mig!

sadness...

Usch har en obehaglig känsla i kroppen... vet inte vart jag ska göra av den eller vad den beror på.. jobbigt är det iaf!

Sjukt skönt att vara hemma!!

Märker att jag direkt faller tillbaka till gamla vanor och inte orkar göra någonting, av ren lathet.. borde kanske försöka påbörja min artikel eftersom jag struntade i att ta en morgonpromenad, vädret såg inte så lockande ut. Hade det varit sol däremot då jävlar!

Det bara försvann...

hade en sjukt dålig dag igår.. hoppas verkligen på att den här blir bättre!!



Vad vill du att jag ska tro?

Jag kan inte lista ut allting på egen hand...du måste hjälpa till!!!

Ikväll är det dags för Hg-jobb... är inte så taggad för tillfället, va det dock tidigare idag men kommer kanske... är bara en massa andra saker som jag skulle vilja göra istället, men det ska ändå bli kul! får dock se hur kul det är att komma upp till seminariet imorgon kl.8!

Imorgon bär det av hemåt!

Har haft en mysig lunchdate med carro och dessi.. dessi bjöd på god mat och så spela vi buzz..

Börja packa? orkar inte riktigt men borde fixa det innan jag sticker iväg o jobbar, kan bli tajt att hinna med det imorrn..

2,5 veckor kvar på lärarprogrammet, me like!

Blir så sjukt trött på radiotjänst, kan jag inte bara få säga upp det och inte behöva ringa till er tusentals gånger? okej kanske inte tusentals gånger men börjar bli några gånger nu och jag har tröttnat på det.. hoppas på att samtalet som ska ringas senare i veckan blir det sista.. hur svårt ska det va liksom?

Ge mig den 17/3-10 kl.14.10 och en buss mot nyköping och en syster som hämtar!

När kommer du hem?

fixat pass hos polisen - check!
jobba på södertuna i helgen - check!

Så jävla najs att få jobba igen och tjäna lite pengar, kommer att vara i stort behov av det under våren då studiemedlet kommer att minska betydligt för min del...

Imrgon blir det hg-jobb och sedan på onsdag blir det hemfärd... lite it!!

Har jag hunnit ikapp mig själv nu?

Är det du eller jag?

Hur kommer det här att sluta? vet jag det? vet du det? vet någon det?

så jävla skönt att ha kommit igång med träningen igen.. morgonpromenad och ett pass afropowerdance har hunnits med under dagen... imorrn blir det bodypump som det är tänkt..

Sol!!!

Tog en helt underbar promenad på förmiddagen i solskenet... skönt att få rensa tankarna lite, behövs verkligen nu!!

Följde inte med på middagen igår, tråkigt att jag missade den men klarade inte riktigt av det.. har varit lite mycket, vill åka hem nu!

efter veckans vfu har jag vant mig vid att gå upp tidigt, vaknat till och från från 5 och sedan gått upp vid 8 för att jag blir för rastlös av att bara ligga i sängen... vänja mig av med det eller fortsätta i samma spår? dagen blir sjukt mycket effektivare och längre när man går upp tidigt.. ska nog fortsätta i det spåret ett tag till iaf, alltid skönt att komma upp och gå en promenad innan man sätter igång med dagen..

springa upp några trappor snart för lite fika hos Elin!

Har helt otroligt nog pluggat lite grann idag.. tänkte att det kan ju vara bra att komma lite förberedd till morgondagens seminarie.. usch måste även ta mig till polisen imorrn för att skaffa nytt pass, kom på att det förra har blivit gammalt, tur att jag kom på det i tid!! hade helt glömt bort det..

Älskar när kylskåpet och frysen är full med mat!! en helt underbar känsla...

......

Fan.....

orkar inte det här!

Det är över nu...

men jag kommer ihåg alla dagar med dig... dom är över nu...

Usch vad deprimerande det lät... jag som är på väldigt bra humör bör inte tänka negativt men jag kan ändå inte låta bli.. tankarna snurrar som virvelvindar i huvudet och jag vet inte hur jag ska få ordning på dem...

Gör någonting för i helvete!

Dagen har varit bra, sista dagen på vfun, tränat, har en lugn hemmakväll och solen sken!! Då mår Michaela bra!!

Vad hände med tankarna om jämnställdhet? det finns vissa saker som du fortfarande borde tänka på och bry dig mer om.. i alla fall om du vill att jag ska finnas kvar...lite initiativ och engagemang tack!

Imorgon blir det till att städa lägenheten! det ska även göras storkok, massa mat ska lagas.. måste även baka något till middagen imorgon kväll men har inte bestämt vad än.. ska fundera lite, blir ev även en sväng till campushallen för att få göra av med lite engergi och svettas!

Dags att säga hej då! usch va lite vemodigt att lämna klassen idag.. fick en kram av så gott som alla barn.. kommer faktiskt sakna det lite grann även om det är skönt att det är över..

fler hemmakvällar till folket!!

Kompis det går bra nu!

Vfu-uppgift - check!
En dag kvar på vfun - check!
3 veckor kvar på lärarprogrammet - check!

This is how I like it!

What's your name? - My name is Michaela.
How are you today? - I'm fine, thank you.

Hade väldigt avancerad engelska idag med mina elever men något lärde dem sig iaf.... borde kanske förbättra engelskakunskaperna lite grann..

Snart ska jag iväg och träna vilket ska bli så otroligt skönt, som jag har längtat! Allvarliga problem är på väf, både psykiska och fysiska om jag inte tar tag i det här snart... har bara mig själv att skylla men är svårt att få tiden och orken att räcka till.. nu jävlar!!!

snälla kan jag få något av de jobb jag har sökt, vill så gärna ha något annat än det alternativ som finns just nu..

Daaaaam!

Vfu...

ibland blir jag lite rädd för mig själv och vad jag känner... vissa mornar vaknar jag upp med en så obehaglig känsla i kroppen och jag vet inte vart jag ska ta vägen och vill absolut inte göra någonting, har sån sjuk ångest... över vad kan man undra men läskigt är det! finns absolut ingen motivation när detta inträffar...

suntrip är över... snart även läxåret.. shit hur hände detta? visst har lite småsaker kvar men alla stora grejer är över nu och vi fixar't! så jävla stolt!

hatar oh ah festerist!! jag skäms...

En vecka kvar sedan blir det hemfärd, resväskan står fortfarande kvar i hallen sedan sist jag va hemma.. låta den stå till nästa vecka?

Vill inte ha vfu!

Irland bokad!!! yeah!!! jag, elin o kristin = irland den 16-20 maj!!! this I like!!


Back to life!

ja jag lever! trots allt...

typ allt jag hade att meddela för stunden...

SUNTRIP!!!

Time to get this party started!

Idag smäller det.. iofs har det redan smällt lite grann i och med förkvällen på Strandgatan med bowling, som för övrigt gick åt helvete men vi hade kul ändå! Tävlingen börjar vid elva idag så hoppas på mycket folk där!

dags att bege sig snart! köket here I come! Sjukt att den här dagen har kommit....

tänk om man kunde drömma sig bort till en liten ö...

Men snälla!!

motivationen ligger verkligen på noll just nu, orka engagera sig i något som man inte ska fortsätta med... shit vad jag önskar att den här kursen ska vara slut!!

Myskväll två trappor upp idag... blev en hel del snack, muffins och grey's.. like it!!! borde ske mycket oftare...

Snart dags för Sun trip!! imorgon smäller det i form av förkväll på Strandgatan Två med bowlingtävling, team Lax ska så vinna!!! sedan fortsätter det på lördag, shit va detta ska bli kul!!!

önskar bara att vfun inte låg som ett mörkt moln över mig och förstör min glädje delvis.. vill inte behöva tänka på något annat än öl och känna en lättnad när vi tar oss den första städölen på söndag morgon... men nej då ska man ha vfu på måndag, fuck!!

Can you give me some answers or maybe just a word?

mina tankar snurrar bara runt och jag vet inte hur jag ska få ordning på dem... vet inte riktigt heller om jag vill ordna upp dem för att det kommer innebär att jag får veta saker och jag är inte säker på att jag vill få det bekräftat... hur ska jag ha det egentligen?

Daaaaaam!

palla en massa tonårsbråk...

här va det livat!

har haft en helt underbar helg... måste bara säga det!

är back in linköping.. full fart direkt, snart dags för sun trip, yeay!!!

Hur ska jag lyckas slippa undan vfu:n nästa vecka? känns så jävla meningslöst när man ändå inte ska fortsätta efter den här kursen men måste samtidigt göra vfu-uppgiften så jag blir godkänd i kursen... hur löser jag detta?

Hade en telefonintervju idag med Gröna Lund, sjukt läskigt att ta det över telefon + att hennes telefon va sjukt skum så att jag knappt hörde henne... får väl se om de hör av sig!

Okej jag är lite speciell, om det är dåligt eller bra får man avgöra själv, men jag har varit tillbaka i knappt två dygn och har redan bokat ny resa hem... är iofs ute i god tid, men va så bra priser så ville passa på, är ju inte världens rikaste som student och värre blir det!

fram och tillbaka för 122 kr är ju faktiskt väldigt bra! kommer iofs bara till nyköping då men får se till att någon hämtar mig där, brukar lösa sig!!

orka plugga mer? NEJ!

snart dags för desperate housewives, me like! och imorgon är det äntligen dags för grey's igen!!!! som jag har längtat!

RSS 2.0