stupid girl...

Jag är bra dum ibland... that's it!!


på bättringsväg!!

legat hemma och varit sjuk ett par dar nu, sjuk jävla huvudvärk och feber.. inte riktigt min grej så är skönt att vara på bättringsväg och kunna gå till jobbet imorgon..

blev en kort vecka.. jobba ungefär halva måndagen och nu fredag, sen är det helg....

är nästan klart med ansökan nu.. pratade med hjälpkvinnan idag och hon vill skicka in den imorgon men hur lätt är det när en av sidorna bara visar error när jag ska spara den?!?! Blir sjukt jävla arg och irriterad när jag bara vill skicka in det och ha det avklarat.. fan också, varför går inget som jag vill?!?!

hoppas att det löser sig snart så att jag hinner skicka in det imorgon!

börjar bli bitter nu.. behöver verkligen få träna nu, blir ju sjukt uttråkad av att sitta här hemma och göra ingenting..


klantigt..

halka på is är inte en bra grej! slutade med 3 stygn i knät.. bra jobbat michaela!!

så numera haltar jag mig fram så det känns ju riktigt lovande inför kvällen då det vankas middag på la cantina med en massa tjejer och sedan utgång.. blir ingen dans för min del ikväll!!

vad ska jag nu göra i en halvtimme? är klar och sitter här med mitt glas vin och väntar.. vill åka nu!!

det började smidas planer innehållande barcelona under gårdagens besök i solna, riktigt lyckad kväll måste jag säga... måste ske betydligt oftare!

nehe!! låt klockan ticka på lite nu..


come take a walk with me..

am I lonely? not really..

har många tankar som snurrar runt nu och dem flesta är faktiskt positiva även om jag känner mig förvirrad många gånger... I'm kind of happy...

saknar många vänner dock som jag önskar vore närmare.. trots att jag mår bra så kan jag aldrig riktigt må helt bra utan dem.. önskar att vi kunde ses oftare men är svårt med de valen jag har gjort och det lär bli ännu svårare längre fram i tiden!

Men ska inte tänka på de nu utan leva i nuet och fortsätta vara glad.. har ju lyckats sluta vara arg efter ett par dagar på jobbet så ska nu istället vara glad... allt känns lite lättare då..

mår bra av att träna också så ska nog bege mig iväg snart och få ett pass i kroppen, sen är det bara fredag kvar och sen är äntligen helgen här och helgen bjuder på en del roliga saker!!

RSS 2.0