Idioter!

så jävla ovärt att gå upp kl.6 för att se Sverige förlora! sämst!!!

Idag ska jag åka hem vilket jag är sjukt glad över, hoppas verkligen att mitt tåg går också men just det tåget har gått hela veckan så vore konstigt om det sluta gå just idag.. men men först ska jag skriva en tenta som jag verkligen inte vill skriva.

Hej svenk grammatik!

tror att jag överansträngde mig lite igår.. trodde att jag mådde betydligt bättre än vad jag gjorde, när jag kom hem igår så gick ögonen i kors och huvudet värkte som attan... hoppas på att jag har mer energi och ork idag, lär behöva det till tentan!!!

Can't wait!!

Gaah!!

Nog för att jag tycker om vintern och att igår var en alldeles underbar dag med sol så får den gärna vara över snart.. vill ha vår och värme!! behöver får lite positiva känslor igen, börjar sakna dem..

fortfarande sjuk.. huvudet känns lite piggare idag men är rädd att det bara är tillfälligt.. ska försöka plugga lite innan huvudet ger upp igen!

värt det?

Trots sjukdom så har jag orkat plugga lite grann idag men dock inte så mycket som jag borde ha gjort... imorgon blir det till att börja med gamla tentor!! får hoppas på det bästa men är några dagar kvar till tentan iaf, kämpa kämpa!!

Blir så jävla trött och irriterad på att så fort jag får tid över till att börja träna igen så blir jag sjuk, har hållt på i evigheter nu och jag är sjukt trött på det hela.. kan jag inte bara få va frisk och träna?!

Vill inte det här längre.. är så sjukt trött på det och jag vet inte om jag orkar fram till sommarn. värt att slösa lån på något man inte vill? funderar på att plugga klart den här kursen och sedan ta en paus, känns helt enkelt inte värt det.. ska nog ta mig ett litet besök till studievägledarn i veckan!!

kan inte tiden gå fortare!! längtar tills torsdag efter tentan då jag får åka hem..




sjuk!!!

Jag och tajming går verkligen inte ihop.. tentan är på torsdag och jag kan så gott som ingenting och behöver plugga järnet, vad händer då? Jo går jag inte och blir sjuk då, bra jobbat Michaela!

Försöker ignorera men är inte så lätt..

Sara kom i fredags, vilket var riktigt skoj! blev en utekväll på flamman med många bekanta människor... gårdagen var inte alls lika rolig när vi skulle få sara till tåget, först stog vi och vänta ute i snöstormen i en halvtimme för att vänta på bussen som aldrig kom som tyfligen hade ställts in, kul sara missar tåget då ingen taxi kan komma förrän om 40 min.. vi går hem till mig igen istället, kollar lite film o så, beställer en taxi som ska ta henne ner till stationen i tid till sitt tåg och vad händer då om inte att tåget är inställt... Sara åker ner ändå för att se om det finns något annat tåg och efter många om och men kommer hon på ett tåg som går på halvfart, lider med dig sara!!!

Hur svårt ska det vara att få kollektivtrafiken att fungera i Sverige på vintern? tydligen fungerar den alldeles utmärkt i norrland men resten av Svergie får panik så fort vintern kommer!!

kanske försöka få i sig lite frukost för att sedan komma igång med studierna.. kanske om en stund...

Hata!!!

Jag kommer verkligen aldrig lära mig det här!! de senaste timmarna har jag suttit som ett stort fån och försökt plugga till tentan men jag KAN VERKLIGEN INTE svensk grammatik!!

detta kommer att gå åt helvete, omtenta here I come!!!

Mamma och pappa kom på besök igår vilket var jättekul!! saknar verkligen min familj..



och så var det två!

okej det här var ju inte så smart... tänkte att jag kan väl skriva lite i bloggen men nu står det verkligen stilla och har absolut inget vettigt att skriva, inte för att jag brukar ha det annars heller men ändå..

efter allt som hänt under helgen så har jag börjat tänka igen.. trodde att det va på väg att försvinna men det verkar ha kommit tillbaka igen..

Ikväll blir det finfrämmande i form av familjen, härligt!!!

iväg på möte om en timme!

predikativ eller objekt? kanske adverbial?

hej svensk grammatik! nu ska jag gå och hänga mig!!

kan inte den här kursen börja om så att jag kan få gå på allt och verkligen lära mig det här? är egentligen intressant.. men känns sjukt svårt nu när man missat så mycket.. bajs också!!!

har suttit och pluggat sedan i morse, längtat tills kl.17 då jag ska iväg och träna... lovely!! hoppas bara att kroppen orkar..

är det bara mycket annat just nu eller håller det på att försvinna?

Guld!

Back on track.. or? njae inte fullt ännu men snart förhoppningsvis!

Kravalentine gick bra! helt crazy städöl.. blev ingen bastu igår, så jävla nöjd över det, hade sjukt kul i Gaquen istället! hemma kl. 17 igår.. är då rätt så full och har alltså varit vaken i 33 h.. däcka ja tack!

försökte träna bort något som jag trodde va trötthet men som visade sig vara sjukdom.. är helt borta i huvudet, hoppas på att det är bättre imorrn! måste verkligen komma igång med grammatiken imorgon, hej tenta om 1,5 vecka!!

Fail!!!

Grattis mamma som fyller år idag!!

Tack för ingenting!

tanken var väl inte att jag skulle avsluta dagen med en så tomhet och kanske besvikelse... kanske inte är rätt ord men kommer inte på något bättre..

Nu vet jag vilka som finns här och vilka som inte gör de...

Jag skiter fullständigt i min födelsedag, det är ändå bara en siffra som man egentligen inte behöver fira men mina tankar och orohet över att anordna något besannades idag.. därför tänker jag aldrig mer göra om det.. detta var sista gången, är inte värt det och jag känner mig bara misslyckad..

Jag är väldigt trött och bitter för tillfället och borde kanske inte gnälla men känner att jag behöver gnälla av mig lite nu så att jag har fått tillbaka mitt goda humör till imorgon för då lär jag verkligen behöva de!!

vill ändå säga tack till de få som finns där ute som bryr sig, skulle troligen bryta ihop annars.. jag hatar den här känslan som jag i så många år har försökt jobba bort och inse att den inte stämmer men just nu känns det som att den håller på att bli sann..

hela den här världen är egentligen så falsk..eller min värld är falsk!!


Happy Birthday to me!

21 år...

gårdagen var ett stort kaos känns det som men jag hade sjukt kul och var troligen också sjukt onykter, drar den slutsatsen när jag kollar hur kontot ser ut, inte bra det här! drink hit och drink dit!!

Gjorde något oväntat igår... fick dåligt samvete vilket bara kan betyda en sak.. jag bryr mig mer än vad jag tror och vill tillåta mig själv!! Tänker dock inte ha dåligt samvete nu för jag är inte skyldig någon något men jag vet hur jag kommer att agera i framtiden.. not like that!

Har gråtit lite idag.. telefonen ringde, det var en man som hade ett blombud till mig. Jag har föresten aldrig fått blommor skickade till mig! Blommorna var från familjen där hemma, jag blev rörd, längtade hem och fällde några tårar. Älskar min familj!!!

Bakat och städat har jag lyckats göra idag! Har även ringt mitt gamla jobb för att försäkra mig om lite jobb i sommar, det ser bra ut! de kommer att ha ganska mycket tider attt erbjuda mig som det ser ut just nu så nu kan jag vara lite lugnare om jag inte får tar i ett annat jobb tills dess... tillbaka till de gamla goa tiderna? det visar sig..

Tack för alla gratulationer!!

Känn en doft av...laxen?

har en stark känsla av lugnet före stormen... vet inte om det är positivt eller negativt.. ska fundera lite på den saken!!

Biljettsläppet gick sjukt bra och biljetterna till kravallen var slutsålda inom en halvtimme och märkena var slut innan dess.. this gonna be a good party!!! I hope...

nu har tvekan angående läraryrket kommit tillbaka.. många pratar om passion och om kicken man får att när man står framför eleverna och håller i lektioner.. jag har inte riktigt upplevt den, visst jag har absolut inget problem med att stå framför en klass och snacka och visst blir jag glad när de arbetar bra men mer än så är det inte.. värt att slösa lån på något som man inte är säker på?

Har lite funderingar på vad jag kan tänkta mig istället men än så länge är dessa funderingar väldigt färska och jag borde inte förlita mig för mycket på dem men jag måste säga att de är väldigt lockande.. studieuppehåll nu tack!!!

Måste bli betydligt klokare på vissa saker, både teoretiska saker som känslomässiga!!! fuck blir trött på att inte veta vad jag vill och känner...

Har hunnit va sjuk ett par dagar.. idag mår jag otroligt mycket bättre, hur gick det till? sömn kanske? vet inte men jag hoppas verkligen att det håller i sig, blir svårt att stå i ett kök hela lördagen om jag är förkyld.. sätter de andra i en knipig situation då.. kurera kurera kurera!!!

Still awake!!

Lever fortfarande.. dock är näsan täppt och huvudet sjukt tungt men vad gör lite sjukdom nu? Absolut ingenting! vi fortsätter att hålla oss vakna i skrivsalen!!!

Snart bara 4 h kvar till biljettsläpp.. salen fortsätter att fyllas på!!!

Laddar i skrivsalen!

Sitter i skrivsalen och laddar för ett dygn vaken... biljettsläpp imorgon bitti kl.8 och salen börjar redan fyllas, we like!!

Gårdagen var en lång och rolig dag med väldigt mycket alkohol, vilket känns i kroppen idag... försökt sova lite under eftermiddan för att orka natten.. this gonna be a long night and we like it!!

Godis i mängder, musik, datorer och spel ska hjälpa oss!!! skönt att kudden och filten kom med!!

Vad hände? har du glömt eller vågar du inte?

Love is in the air...

oj oj oj det är mycket kärlek som sprids på campus just nu.. igår delade vi ut rosor i märkesbacken, idag kondomer.. kärleksballader spelas och vi har det mysigt i coloseum... börjar dock märka att dessa kärlekssånger gör mig lite deprimerad men men bara o sjunga med!

Sjukt trött, det tar på krafterna att vara i skolan hela dagarna.. känner för att somna men är nog lite tidigt, eller? ska iaf försöka hinna tvätta mina läxkläder innan jag somnar, kul att tvätta på en fredag!

Tror att jag är på väg att bli sjuk, har ont i halsen och känner mig trött och seg i kropp o knopp.. så jävla fel tajming!!!!!

Har åter problemet av att dras åt två håll och viljan att vara på två ställen samtidïgt, börjar bli tröttsamt iaf psykiskt.. jag vet att det bara är en kort tid kvar här och att jag borde njuta av de få månader jag har kvar här men vad ska jag göra när mitt huvud finns på ett annat ställe samtidigt? Är så trött på mig själv, finns det absolut ingen möjlighet att fly från sig själv?

Drömde en sjukt jobbig dröm härom natten och jag är fortfarande upprörd över den.. klarar inte ens av att skriva om den här för att jag blir bara så arg och besviken när jag tänker på den och då har det ju ändå inte hänt, va ju bara en dröm.. men shit skulle inte klara av om den va sann..

Soffläge och tv tack!!

Februari..

Måste säga grattis till bror som fyllde år igår, 16 år, shit han håller på att bli stor, ut och övningsköra o allt...

Har hittills haft en alldeles underbar tid hemma.. helgen var riktigt kul med utgång i nyköping och hockeymatch dagen efter i k-holm.. hade sjukt mycket energi under matchen men både igår och idag känns det i kroppen att jag inte varit på is på över 3 veckor.. detta måste det ändras på!!!

imorgon bär det av hemåt.. först ska jag hinna träffa karolina och sedan Elin.. blir nog ett sista besök i ishallen ivkäll också..

Blir tokig på att grammatikboken inte finns!!! Har beställt den två gånger och båda gångerna har de hört av sig typ en vecka senare och meddelat att den inte finns.. vad fan! hur ska jag få tag på den nu? känns inte kul att behöva vänta till v. 7!!!

kanske ringa!

Bästa grejen som hände igår va när mitt kusinbarn spydde på syrran, fick mig ett riktigt gott skratt!!!

RSS 2.0