åter hemma

Husvagnssemestern var rätt så bra trots det halvåliga vädret. 2 förmiddagar på stranden var allt och man börjar nu känna sig blek igen..... Gårdagen bjöds på grönan med farfar och kusinerna, sjukt mycket folk så blev inte så många åk men hann med dem jag ville ändå. Valde väl inte bästa veckan i och med Pride men hade inte mycket val för på söndag går färden till linköping.

Man är egentligen bara hemma och vänder.....packar upp kläderna, slänger dem i tvätten, tvättar och packar ner dem igen! yes!

Ikväll kommer kära Carro så tror att jag ska baka något tills dess, ska nog hitta på något smaskens! Blir nog att planera lite för hösten så vi vet vad vi behöver köpa och så nu när Elin flyttar ifrån oss..... blir nog lite förändringar nu.


Man ska ha husvagn!

Gårdagen var helt jävla underbar måste bara säga det! Jag, kristin och Elin tog bilen till oxelösund för att förfesta hos elins pojkvän och vårt boende för natten. Sedan bar kvällen oss vidare till nyköping där vi dansade sjukt mycket, drack jägerbomb och bara hade kul vi tre :) givetvis hade vi andra med oss också men att vi tre gick ut var så jävla kul och alldeles för länge sen, enda negativa med kvällen var att musiken var rätt så dålig men det sket vi i! Idag mår man som man förtjänar fast jag tror egentligen att jag mår bättre än vad jag förtjänar... så tack för det!

Idag har det bara packats och tvättats stup i kvarten känns det som, jo hann med att sy på 2 märken till på ovven men inte mycket annat. Imorgon beges det av med husvagnen till kära karlstad så det ska bli riktigt lovely!!! Jag älskar verkligen att bo i husvagn.......trott eller ej

Ca 2 veckor kvar innan alla saker ska packas ner igen och återvända till linköping, längtar sjukt mycket efter alla men samtidigt blir man väldigt bekväm av att bo hemma samt att när jag kommer ner så måste jag ju bo ensam i vår lägenhet i ca 1,5 vecka innan Carro kommer ner, läskigt! Kommer våldgästa folk hela tiden så jag slipper vara ensam :)

kliar i gomen

Äntligen har vädret lyssnat mig och gett mig en dag på stranden, lovely!

Gårdagen kan jag nog sammanfatta som en stor dimma. Började med att ta en morgonpromenad och kände under tiden att jag hade en smått molande huvudvärk men tänkte inte så mycket mer på det. Kom hem träna lite till, duscha och gjorde alla såna där saker som man bör göra på morgonen. Sätter mig i soffan och känner mig helt borta i huvudet, så fort jag ställde mig upp blev jag helt vimsig i bollen och var tvungen att sätta mig ner igen. Pappa blev lite fundersam när han kom hem och såg mig ligga sovande i fåtöljen med hans täcke i fosterställning. Tror jag sov bort det mesta av den dagen och resterande placerad i fåtöljen! Tråkigt när dessa dagar kommer och tror faktiskt att det tryckande vädret hade en liten roll i det hela för senare på kvällen var luften mycket bättre och huvudvärken släppte en hel del. Den har varit borta hela dagen idag men nu senare på kvällen känenr jag att jag har fått tillbaka lite av huvudvärken och det ligger ju faktiskt åska i luften...kan ha något med det att göra!

Numera är min overall röd och svart vilket jag är jättestolt över!!!! Morfars sambo hjälpte mig att sy eftersom jag inte är så jätte haj på det där så nu är den klar!! Eller den svarta delen är på samt ryggmärket så nu ska jag bara sy på alla dessa märken som ligger i min påse, för hand! Passar bra nu när vi snart ska iväg med husvagnen, kan jag ju sysselsätta mig med...

Äntligen lov....

Idag var sista jobbdagen, vilket var otroligt skönt! Nu är det sommarlov som gäller!!! Blir kvar här hemma i ca 3 veckor nu (okej åker iväg 1 vecka på semster med familjen) och sedan bär det av mot Linköping, längtar massor efter alla människor! Saknar er!!!

Igår var ingen rolig dag! Hela dagen öste regnet ner vilket gjorde att vi inte kunde göra så mycket på jobbet....... jag och syster fick då åka och tömma sopor. Det brukar vanligvis inte vara jobbigt att tömma sopor men igår var det sjukt jobbigt och äckligt! Sjukt mycket hundbajs var det i soppåsarna samt att eftersom det regnade så var det massa vatten som låg i påsarna. Stanken var olidlig!!! Jag vet inte ens om det går att beskriva hur äckligt det var..... finner inga ord för det. Jobbarbilen stank, våra kläder stank, vi stank! Och inte hjälpte det att tvätta bilen och byta kläder för stanken satt kvar hela dagen, snacka om lättnad när man ställde sig i en dusch senare! Det som jag inte förstår är hur det kunde börja stinka så mycket om oss för vi hade inte fått något skit på oss, märkligt!

Sitter här i väntan på maten, magen börjar snart kurra och jag känner goda dofter från grillen, mums! Imorgon bärs det av mot e-tuna på inflyttningsfest hos Frida, längtar massor! ska bli sjukt skoj......

svullet öga.....

vakna imorse av att mitt ena öga kändes konstigt, visserligen har de båda känts väldigt konstiga de senaste veckorna i och med allergierna men idag kändes det ena ovanligt konstigt så gick upp och kolla mig i spegeln och där står jag med ena ögot helt svullet och kan knappt se något, riktigt vackert! det har blivit lite bättre under dagen, ser ganska hyfsat men ack vad det kliar och svider!

Kalas stod på schemat idag, lillkusinen fyllde år så tog en sväng över dit med familjen, alltid trevligt att träffa släkten!

Jag vet att jag borde vara bättre på att höra av mig till människor, jag kan gå och tänka på att juste jag borde höra av mig till den och den personen men så blir det aldrig av, varför? är nog lite slö av mig och så försvinner det bland alla andra tankar som jag har i huvudet. En orsak för tillfället kan vara att jag inte hae några pengar på mobilen men det är egentligen ingen orsak för att jag kan ju faktiskt fylla på den med pegnar men har inte riktigt hunnit med och orkat det, ska ta tag i det snarast! Har vissa personen som jag snarast behöver höra av mig till, var alldeles för länge sen och är många jag inte hunnit träffa än fastän jag är hemma... man går och säger hela året: nej men när jag får sommarlov och kommer hem då komemr jag ha massa tid över att träffas och vi ska hitta på en massa saker!  visst, händer detta sen? Nej oftast inte tyvärr! Ska försöka träffa lite folk iaf, har lyckats träffa några! En sak som är prio iaf är att jag ska ta mig till eskilstuna och träffa frida samt flen och träffa sara o mfl där.

Nu vill jag ha ost och kex!

satan!

Hur får man tag i telefonnumret till lönekontoret?! Håller på och letar för fullt men kan inte hitta det, blir tokis på den här skiten. Visar sig nu att jag måste skatta eftersom jag häromkvällen kom på att juste jag fick ju lön i januari också som jag glömt bort! Bra jobbat Michaela och chefen har redan skickat in dina papper, bra! Nu måste jag få tag i numret till lönekontoret och ringa dit och säga att jag måste skatta iaf...... allt går så bra nu!

var på tjejkväll igår hemma hos Elin, mycket trevligt! Blev god mat, mycket prat och skratt samt massor av singstar. Helt enkelt en bra kväll som verkligen behövdes, var ett tag sen....

Har inte så mycket att säga just nu så är väl bättre att jag är tyst och gör något vettigare........

Hitta troligen numret nu!

RSS 2.0