I'm so lonely...

passar på o njuter av de sista timmarna jag har kvar av min ensamhet, senare idag kommer syster och bror hem... undra om man ska städa lite grann? inte för att det är stökigt direkt men skulle kanske behövas dammsugas..

är extremt godissugen!!! bra grej halv tio på morgonen!!

har börjat drömma så där sjukt mycket igen, crazy dreams de två senaste nätterna! hände en del hemska saker...

känner saknaden av något men kan inte riktigt sätta fingret på vad, känner verkligen att det är något som saknas...

Bästa på länge!!!

Har haft en så jävla bra och härlig helg!! efter att ha jobbat så intensivt var det här välbehövligt... träffade tjejkompisarna igen, vi drack drinkar, spelade spel och dansade järnet ute i sthlm!!

igår blev det en träff med min bitch, har saknat henne riktigt mycket!!! blev lite ananaspaj hemma hos mig, sedan lite mat och massor av shots i oxelösund för att sedan hamna på tellus, blev pizza och farsan sen i dessis soffa.. bästa på länge!!! dock somnade vi alla från filmen...

känns jobbigt för hösten, inser verkligen att jag inte kommer att vara nära några av mina bästa vänner och det känns tungt...hur ska jag klara mig utan dem? tur att det finns några riktigt bra vänner här hemma också men ändå...

ska vara ensam i ett par dagar nu, sjukt skönt!!! familjen drog iväg med husvagnen idag och syskonen kommer hem på onsdag... har saknat att vara ensam men känner mig lite väl ensam just nu... får snart över!!!

jobb imorgon bitti, tåget avgår 05.30, yeah!!

Ge mig helg!!!

fy fan vad jag längtar efter att klockan ska bli 21.00, då är mina 10 pass som jag jobbat de senaste 11 dagarna över och jag får helg!!! 3 hela dagar ska jag ha ledigt, LÄNGTAR!!!!

har fått riktigt ont i ryggen, pallade inte att gå en promenad nu på morgonen utan la mig istället på spikmattan, slumrade till och upptäckte att jag legat där i 50 min men skönt var det!!

imorgon ska elin firas med lite drinkparty och sedan utgång i sthlm, like it!

på lördag kommer bästa dessi på besök, är länge sen vi sågs nu så det ska bli sjukt kul att träffa henne igen...

tror att det är nu jag börjar förstå att jag inte ska plugga i höst och därmed inte kommer tillbaka till linköping... kommer att sakna det! jag längtar inte efter pluggandet utan allt omkring, nolle-p....[hg]....sjöslaget....alla fester....vännerna....hur ska det här gå egentligen?!?!

Känns så jävla skönt att jag har fått jobb!!!

så jävla skönt!!!

Har hänt lite saker den senaste veckan, bland annat träffat carro en sväng i s-tälje och haft en riktigt bra kväll med karolina...1,2,3...I fucked them!!! lovely!!!

men bäst av allt.... JAG HAR FÅTT JOBB!!!

var på arbetsintervju igår och när jag kom ut därifrån ca 30 min senare så hade jag ett jobb... under hösten blir det alltså att vara resursassistent på en skola. blir mest fokus på att hjälpa en lite pojke men även vara till hjälp för övriga i klassen och lärarna, blir även lite arbete på fritids!!! känns grymt skönt att få en heltidstjänst och att rektorna bara anstället mig en termin i taget, passar mig perfekt!!!

Nu fan kommer jag kunna spara pengar till min resa, kunde inte bli mycket bättre!!!

min jobbperiod fortsätter ett par dagar till...

JAG VILL OCKSÅ!!!

FAN JAG VILL OCKSÅ ÅKA OCH TRÄFFA ALLA LÄXARE I HELGEN!!!!

istället ska man jobba hela helgen...

nya zeeland!!!

funderar starkt på att dra till nya zeeland som au pair!!!

ledig igår vilket gjorde att dagens spenderades hos underbara carro!!! sol och bad blev det samt lite letande efter goda drinkar, tror att vi funnit den rätta nu!!!

trodde att jag skulle få börja jobba tidigt idag men så blev inte fallet, börjar inte förrän 18 så kan ju ligga på stranden hela dagen, lovely!!

har funderar massor på hur mycket pengar jag måste börja spara i månaden för att få ihop tillräckligt för att kunna ut o resa, känns skitsvårt att veta hur mkt pengar som behövs... lite smått förvirrad... har ju ett helt år på mig så borde verkligen kunna spara ihop tillräckligt, vad nu tillräckligt är?!?!?!

beachen!!!

ledig idag så blev en dag på beachen, så jävla skönt!! kände att jag tajmade en bra dag att vara ledig på, dock surt att behöva jobba imorgon bitti när roligheterna för dagen hade kunnat fortsätta, men men kanske en annan gång!!

vill ha godis!!!

hade en riktigt svacka igår så var mest irriterad och ledsen över det mesta, idag är det så gott som bortblåst och jag är glad igen, tack för det!! höll föresten på att bli påkörd igår, blev sjukt skraj, hela kroppen darrade, tur att jag reagerade så pass snabbt som jag gjorde annars hade pappas bil fått ännu fler skador!!!

jag kan inte tvinga fram vissa känslor men ibland önskar jag att jag kunde göra det, många saker skulle kännas lättare då men finns även saker som skulle kunna bli jobbiga pga av dessa känslor så vet inte om jag borde önska det eller inte...

saknar många vänner som jag inte har träffat på väldigt länge nu!!

lovely weekend!!!

vilken underbar helg jag haft, lördagen va bäst!! blev en riktig tjejdag ute vid stensund som först bjöd på lite sol o bad vid klipporna, sedan lite god mat o dryck, roligt spel och många skratt!!! kvällen avslutades sedan på tullen som var helt ok!! kanske lite mkt att dricka men kul hade jag iaf!!

har sovit sjukt dåligt i natt så var inte alls lockande att kliva upp halv fem när klockan ringde imorse!! men men jobbet kallar och är ganska värt det när man kommer hem och hela dagen är kvar.. iofs så är jag inte alls på humör idag och har en jävligt irriterande huvudvärk så idag är ingen bra dag men annars är det skönt när man slutar tidigt!!

blir tokig på mina allergitabletter som inte hjälper!!!

är fortfarande väldigt glad över mycket så känslan hänger sig kvar, får väl dock se hur länge till!!

Here I am!!

Lovely!!! så känns det just nu och den känslan tänker jag försöka behålla så länge som möjligt!!!

blev en sväng till s-tälje idag för att inhandla lite saker, blev bl.a en ny bikini vilket verkligen behövdes... förstår inte att det ska vara så svårt att hitta en snygg bikini som även sitter bra, tror att jag lyckades lite halvdant men den får duga!!

idag är jag väldigt glad så tänker inte gnälla på något, inte ens på mina allergier!!

RSS 2.0