7 834 kr!

Ja det är väl allt man behöver säga..... kändes nervöst när jag kom hem efter läxmöte och såg brevet från skatteverket ligga och vänta på sängen. Trodde inte alls att jag skulle få mycket tillbaka på skatten i år eftersom jag inte jobbat något under hösten men blev verkligen förvånad när jag såg den fyrsiffriga kombinationen, man tackar och tar emot! Nu vill jag bara att det ska bli midsommar så att jag får dem pengarna också!!!

Nu kurs idag, kändes tomt, bra och jag vet inte vad. Hade gärnat velat vila upp mig en vecka eller så men det är bara på det igen! Var rätt så bra introduktion, blev extra glad att våra seminarium bara kommer att vara 2 h numera inte för att våra var så mycket längre i höstas men nu står det på papper att de inte ska vara längre, riktigt skönt! tisdagar och torsdagar består numera enbart av seminarium mellan 9-11, om man bortser från ev grupparbeten men ändå! Fick lite info om val till höstens kurser, känner mig ganska säker på vad jag ska välja för inriktning och ålder men jag vill så gärna jobba med allt från 1-åringar till 19-åringar, svårt det där men tror att valet kommer att falla på grundskolan senare år med inriktning på svenska och matte. Fick ju höra att det var en bra kombination som kommer att ge goda möjligheter att få jobb senare, känns ju skönt att höra. Svår grej det här att man ska välja vad man ska syssla med resten av livet men var kanske det jag gjorde när jag sökte till lärarutbildningen? Tycker ändå att det känns svårt!

Måste verkligen köpa lite litteratur imorgon så att jag kan komma igång med läsningen! väntar fortfarande på mina böcker som inte kommit än, borde ha beställt dem lite tidigare......

Segt!

Usch vilken seg dag det här blev. Har precis suttit i mörkret i en timme, behöver ju stödja miljön men inte fullt ut. Tvn fick stå på, vad skulle jag annars göra i en hel timme? Sitta här helt själv i mörkret och prata med mig själv? Var tvungen att underhålla mig själv med tvn och nu böjar när som helst landskampen mellan sverige och portugal, HEJA SVERIGE!!!! Nej men tror att de kommer att förlora men man kan ju alltid hoppas.....

Zara kom förbi en sväng på dagen vilket var trevligt, fortfarande iklädd overallen sen igår morse, hennes nycklar och grejer är inlåsta hos Elin så hon har drivit runt, eller drivit runt och runt, idag har hon drivit runt. Fan vad jobbigt att inte kunna åka hem eller göra något på nästan två dygn. led med henne!

Jag tycker verkligen inte om min granne och framförallt tycker jag inte om hennes hund och allt skräp hon ställer i vår korridor. Igår blev jag återigen jagad och utskälld av hennes hund, livrädd!!! För er som inte vet är jag sjukt rädd för hundar och även katter samt att jag inte gillar djur överhuvudtaget så detta  var en hemsk upplevelse! Hon har två skumma typer som hänger hos henne jämt och idag tror jag att de tömt hela lägenheten för att hela korridorer var verkligen fylld med grejer, är det så svårt att behålla det i lägenheten tils man kan åka iväg och slänga skiten? Det är många gånger jag funderat på att kasta iväg hennes grejer eller de skor som alltid står utanför dörren, är de för skitiga för att ha i lägenheten så får man väl rengöra dem! Lilla gumman det är inte så svårt men hon kanske har huvudvärk som vanligt och behöver låna en till alvedon. Hennes unge var även här och plinga dörren på förmiddagen men innan jag hann öppna så gick han in till sig igen, hann se honom genom kikhålet....... Skumma människor! Samt att hon inte inser att hon bor i studentlägenheter, hallå man måste kunna spela musik vid niotiden en fredagkväll utan att få höra hur hon bankar i väggen!

Nej nu ska jag int vara bitter utan titta på fotbollen, var faktiskt länge sen jag tittade på fotboll, förhoppniingsvis går det bättre i fotbollen än vad det gjorde i hockyn idag!

Klassfest

Igår stod det klassfest på schemat här hemma hos mig vilket var jätteskoj! Hade en mycket trevlig kväll och jag hoppas att tror att de andra också hade det kul. Vi drack bål och lite annat gott, sjöng, dansade även lite och att och snacka, mycket trevligt! Andreas försökte bilda en sugmärkering men jag lyckades undankomma den här gången. Svårare var det igår morse på våran efterfest hos Carro då han praktisk taget våldtog mig för att få ge ett sugmärke! Så nu sitter jag med ett fint märke på vänster axel, vackert....

Blev sjukt förvånad och även arg över ett rykte jag fick höra om mig själv igår på Hg. Har inte människor något bättre för sig än att snacka massa skit om andra människor? Andreas sa att jag inte ska bry mig och att det bara är att vänja sig men varför ska jag behöva vänja mig vid en massa skit? Säger folk saker om mig som inte stämmer tänker jag säga till dem att det inte är okej och vilken rätt har de att säga falska saker om mig? Kom och snacka med mig först för jag är inte den som inte står för vad jag gör! Nej men nu har jag avreagerat mig lite så nu ska jag bli glad igen, inte för att att jag var så arg egentligen men ändå....

Sjukt skönt att inte vara bakis idag, drack inte så mycket igår + att jag och Andreas drack massa vatten när vi satt hemma hos mig inatt och prata. Var väldigt trevligt att sitta och snacka, tror att vi kom fram till många bra saker! Har ändå sovit många timmar inatt samt att jag har röjt undan det sista som jag inte orkade städa undan när jag kom hem inatt och har även dammsugit golvet för låg chips och popocorn lite varstans på golvet så att man blev alldeles geggig och äcklig under fötterna när jag kom upp.

Blev inget Kumla idag, kände att jag behövde vara hemma och göra lite saker samt ha lite Michaelatid, även om jsg gärna hade velat umgåtts med Malin och Zara, var länge sen bara vi gjorde nåt skoj. Zara vi ska på bio snart! Livet känns faktiskt rätt så okej just nu, jag mår bra, har massa härliga vänner som jag har sjukt kul med samt en familj som jag visserligen saknar väldigt mycket men som är underbar!

Nu har jag två alternativ, antingen går jag ner och bokar en tvättid så att jag kan tvätta idag eller imorgon eller så sätter jag mig i soffan, tittar på hockey och ev syr på mitt dömdmärke på overallen. Svårt val, borde egentligen göra allt men vet inte vilket jag ska börja med. Vilka problem man har!

Tentan avklarad

Jaha nu var tentan skriven och jag vet nte riktigt vad jag tycker om den. Blev förvånad att det inte var mer och det känns som att varför fick jag inte någon fråga på allt annat som jag också kunde? Tror ändå att det gick rätt så okej, borde bli godkänd men är svårt att veta vad de vill ha! Tänk om jag skrivit om saker de tycker är helt meningslöst? Men men har iaf lämnat det där bakom mig och nu är det bara redovisningen kvar imorgon och sen är den här kursen äntligen över....

Blev mys på Hg ikväll med kultingarna, foul och läx.... Öl, tacotallrik och våffla stod på menyn, mums! var skönt att jag gick iväg en stund för att jag låg och höll på att bittra ihop totalt i soffan men Malin övertalade mig att följa med, bra där Malin! Funderar på att fara iväg till Malin i Kumla i helgen och Zara nu tänkt åka dit, vet inte hur jag ska ta mig dit annars. kan vara kul att se hur Malin bor där samt träffa lite andra människor, de är aldrig fel!

Bokade tågbiljetter hem över påsk idag, de var rätt så billiga.  Det skulle vara så skönt att få åka hem men är 2 veckor kvar, längtar nog mest hem för att Carro åkte hem idag. Blir ofta att man längtar hem till familjen när någon annan ska åka hem, Malin och Elin åker också hem på fredag.....alla åker hem. Jag får stå ut är egentligen inte så lång tid kvar och tiden brukar gå ganska fort här!

jaha

Behöver nog inte säga mycket mer än att det är tenta som gäller imorgon, känner mig ganska lugn, tror jag. har nog inte varit så orolig egentligen men man vet ju hur lätt det är att allt försvinner när man väl sitter där och ska skriva. Håll tummarna för att det inte ska göra det imorgon!

Ja Sara det är verkligen på tiden att vi ses och försök att få med Anna den här gången, shit har ju inte sett människan sen vi tog studenten. Jag känner mig pinsamt dålig när jag inte kan hålla kontakten med människor, samma sak gäller Frida som jag inte heller har sett sen i somras samt massa andra människor som jah inte orka rada upp här nu men saknar er alla! Hm ska fundera ut en helg när jag är ledig, finns tyvärr inte så gott av dem nu för tiden... Ska hem i påsk, vad gör du då Sara?

Nej nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske sova.... eller njae vet inte.

vad hände igår egentligen?

Hm kvällen tog slut väldigt fort för mig igår och ibland blir jag riktigt stolt över mig själv när jag själv inser att det är lika bra för mig att gå hem och sova istället för att kvällen ska spåra ut och jag gör saker som jag sen inte kommer att vara stolt över! Var alltså tackfest för snuttefilmen igår och det blev en hel del drickande, lekande och sjungande vilket resulterade i att ca 22.00 så sov jag djupt i min säng....

Det roligaste med gårdagen var att jag tidigare under dagen hade sagt till Carro att jag  tror att kvällen inte kommer att sluta bra och som sagt jag kom aldrig till gold fever så det är väl svar nog på frågan hur kvällen slutade men jag hade iaf fram tills att jag däckade sjukt kul vilket jag alltid har tillsammans med läxkultingarna! Tack för ännu en minnesvärd kväll, jag minns allt fram tills jag kom hem. Fråga mig inte hur jag fick med mig alla saker hem och dessutom fick av mig kläderna när jag skulle sova för det kommer jag inte ihåg. Vet att jag vaknar vid tre av att jag ligger i sängen och har väldigt många olästa sms på min telefon. Tack Malin, Andreas och Tim för att ni sms-terrade mig i 2 h :) Tyvärr så fanns inte krafterna för att jag skulle ta mig upp, klä på mig,gå utanför dörren för att sedan ta mig till Andreas, sorry min säng var alldeles för skön och lockande!

Den här dagen finns inte, såna här dagar borde verkligen förbjudas. Är bakis, trött och försöker att glömma bort tentan som jag ska kunna skriva på onsdag men den tycks påminna sig ständigt. Nu längtar jag tills klockan blir nio så att jag och Carro får titta på Beck!

Suck

När man för en gångs skull har lite sovmorgon så måste man ändå vakna vid sju, halv åtta, varför?  Har varit så hela veckan, är som att min kropp är inställd på att vakna tidigt numera. Kan ju också bero på att mina persienner är trasiga så att solen lyser rakt in i mitt rum men ändå!

Är ändå rätt så pigg idag, blev en lugn kväll ensam hemma igår med lite tvättning, tentaplugg, tv-tittande och film. Sprang up några trappor för att låna en film av Malin, blev a walk to remember eller vad den nu heter. Riktigt bra men mycket sorglig film, tårarna var inte långt borta....... Var iaf mysigt att ha lite egen tid även om det kändes pissigt att sitta och plugga en fredagkväll men det var tyvärr nödvändigt, andra grejer blir det ikväll. tackfest och gold fever, längtar massor!!

Om en stund bär det av mot campushallen och lite body combat.... Känns skönt att jag börjar komma igång med träningen igen och framför allt att jag börjar få tid till att träna, tror att min nyinvesterade cykel bidrar till det väldigt mycket!

Kanske ska vara lite social med Carro som ligger bakis i soffan.....

Choklad

Mmmm, sitter här och smaskar på lite choklad, jättegott! Det bästa är ändå att det är mörk choklad så borde få lite pluspoäng för det! Älskar verkligen den här chokladen, var för länge sen jag åt den! Skärpning!

Borde egentligen sitta och plugga nu men har inte riktigt orkat ta mig krafterna till det än, kom precis hem från affären.... snart! Har iaf bokat tvättid så blir att tvätta lite senare idag.

Har hunnit med både grupparbete och träna idag, bra jobbat! Jag, Hanna och Burman lyckades övertala Paoblo att hänga på också så där satt vi fyra och trampade för fullt. Riktigt härligt, får hoppas att pojkarna inte får allt för mycket träningsvärk!

Okej nu orkar jag nog plugga......kanske.....snart

Bosu

har varit och tränat nu på kvällen, blev ingen bodycombat och bodypump utan på schemat stod istället bodyjam och bosu. Har aldrig testat bodu tidigare och det var väldigt svårt och jobbigt, eller så var det jobbigt för att jag var trött från bodyjamen innan, har inte riktigt bestämt mig på den punkten, återkommer om det!

Jag är fortfarande oerhört glad att jag har köpt en cykel för att allt går så mycket fortare med en cykel. Nu tar det knappt tio minatt ta sig till campus jämfört med när man går då det tar ca 20-25 min beroende vart på campus man ska. Skönt att spara in de minuterna, kan ju göra något vettigare nu med dem, exempelvis plugga inför tentan!

Satt faktiskt tidigare idag och plugga och det tar sig även om det är väldigt mycket kvar att plugga in. Har tänkte ägna eftermiddagen och kvällen imorgon till att plugga så kan unna mig lite ledig till nu framför datorn och tvn. Det är borde Andreas se, jag skrev datorn istället för datan! Orka uttala alla ord rätt, och ja jag vet att jag tänkt bli svenskalärare men jag behöver inte vara perfekt för det! data låter helt enkelt bättre......

Imorgon står det inskrivet i kalendern cycle 60 min med Burman och Hanna, ska bli skoj! Hoppas bara att jag inte får träningsvärk efter dagens träning men isf tränar jag bort den imorgon. Lite träningsvärk har ingen dött av, eller har någon kanske det? Inte vad jag vet iaf...

Cykel

Jaha då har jag äntligen tagit mig iväg och köpt en cykel, en stor applåd för Michaela! Blev en lila utan växlar men den passar mig perfekt, lite hård sadel dock så behöver kanske byta den om min gamla nu passar. men men det är ett senare problem!

Kan väl sammanfatta mig själv med att jag är sjukt trött och känner mig helt tom, finns inte mycket i min hjärna för tillfäller även om det inte brukar göra det annars heller men ändå! Skönt att mötet gick fort idag för att jag var inte på mitt allra bästa humör utan ville bara gå hem och sova, kommer såna dagar ibland även om fast min förmiddag var alldeles underbar och några av de ord som kom ut ur min mun var bland annat de här
kan det bli bättre än så här? Solen skinner och jag har en cykel....
haha är väl självklart att det kan bli bättre än så, men livet kändes jävligt bra där för en stund!

vaart tog livet vägen? Förhoppningsvis hittar jag det imorgon bland alla mina papper och böcker jag försöker plugga in inför tentan, går framåt det här!

Möte

strax iväg på gyckelmöte, käkar en banan och lite mat så att jag orkar hela kvällen.  Kom hem från vfun för en stund sen, den var helt okej kanske inte den bästa som helhet men vissa grejer var riktigt värt att lyssna på!

tanken va att jag skulle träna efter mötet idag men är både trött och har ingen cykel så tror att jag skippar det även om jag verkligen skulle behöva träna, tar det imorgon! På onsdag måste jag verkligen köpa en cykel!

nehe packa ihop lite saker nu så ska jag snart ut och möta malin och ta sällskap med henne till campus, gyckel gyckel....

Klar

Har äntligen läst klart all litteratur för den här kursen så nu är det bara att börja repetera allt och plugga inför tentan som är nästa onsdag. Plugga plugga plugga, den ska jag bara klara! Gav iaf upp pluggandet för dagen vid nio då det numera är tradition att kolla på Beck hos oss. Har lärt Carro att titta på Beck, sjukt att hon inte gjort det förut men jag blir så stolt att hon klarar av att titta på hela utan att bli allt för rädd :) även om hon inte skulle titta på dem själv......

Mamma ringde förut från fjällen och jag blev ännu mer avundsjuk för att de är och åker skidor! Jag vill också!!!! Tur att Carro också saknar fjällen så att vi kan sitta och beklaga oss hos varandra...

Dags för vfu imorgon och har lite ångest för att jag måte gå upp extra tidigt imorgon bitti eftersom jag inte har någon cykel, måste nämligen befinna mig vid statoil i valla runt 7.40, inte roligt alls! Måste verkligen införskaffa en cykel nu, hoppas att jag kan ta mig iväg till ladan den här veckan, de borde fått in nya cyklar nu. Dum som jag är har jag tappat bort adressen till deras hemsida så nu kan jag inte kolla om de fått in nya cyklar. Kanske kan hitta den på något annat sätt? Får kika runt lite..

Nehe snart börjar Beck igen, hatar när de ska ha lång paus för nyheterna!

Hallon- och blåbärspaj

Har varit duktig och bakat lite idag, blev en förhoppningsvis smaskig hallon- och blåbärspaj som står i köket och väntar på att bli uppäten, mums! Tanken var att min kusin med flickvän skulle komma förbi en sväng och se hur jag bor numera men tyvärr hann de inte så de får komma någon annan gång och vem vet, kanske bakar en ny blåbärspaj då! Dammsög faktiskt lägenheten också imorse så att det inte skulle se för jävligt ut här hemma.

Blev myskväll här hemma igår med massa flickor och även Tim som tittade över när det var melodifestivalen. Blev en för mig otippad vinnare men det blir säkert bra, om hon nu kan tävla. var skriverier i tidningen idag om att hon är dubbelbokad under semifinalen. Hon måste kunna för att jag vill inte att Caroline af Ugglas åker till Ryssland och tävlar. Då kommer jag att skämmas för Sveriges skull! Men var iaf en mycket trevlig kväll och är tråkigt att vi inte hinner med dem oftare nu när vi alla har så mycket att göra men vi får försöka ta tillfället i akt när vi alla har tid!

Som tidigare nämnt var det en mycket sjuk kväll  fredags men jag hade grymt kul! Får tacka juliana för en tevlig fest och jag hoppas att hon blev nöjd med presenterna. Jag blev iaf jätteglad och förvånad över min present och jag tackar så mycket!

Sitter just nu och är jätteavundsjuk på min kära familj som åkt till fjällen idag. Fjällenveckan är typ det bästa som hnder på året och det är året kan jag inte åka med. Önskar så mycket att jag kunde sitta med familjen och alla andra i stugan nu och mysa, gå ut och åka skidor hela dagarna. Det är så sjukt underbart och jag saknar det så mycket! Ibland önskar jag att man inte hade så mycket att göra så att jag kunde följa med på såna här saker men det är väl det som är livet, man kan inte göra alla saker som man vill!

Nej nu ska jag sluta deppa och göra något vettigt, kanske fortsätta att läsa lite.......

HO HO

Jag säger bara HO HO.......... ja det blev mycket hoho igår och lyftande på kjolen men det är väl tur att jag inte skäms för vad jag gör! Det blev dessutom mycket hångel, körde hångelleken istället för viskleken, det är nya grejen! ALLA VILL HÅNGLA MED TIM, ALLA VILL HÅNGLA MED TIM, ALLA VILL HÅNGLA MED TIM, ALLA VILL HÅNGLA MED..... ALLA VILL HÅNGLA MED TIM! haha vi hade mycket skoj igår och den ramsan sjöng vi väl ett antal gånger skulle jag gissa på..... Hmm ja kanske borde göra något vettigt nu!

Glad

Jag är supernöjd med dagen! Den har varit bra på många olika sätt förutom vädret men det kan jag bortse från idag :) Dagen började iaf med att jag gick upp tidigt för att städa, kanske inte den roligaste saken att börja dagen med men det kändes bra och det behövdes verkligen! Drog sedan iväg till campus för lite grupparbete och vi var rätt så produktiva eller snarare Hanna var produktiv..... men tur är väl att vi turas om så att inte en behöver göra allt jobb. Sedan blev det hemfärd för att fortsätta städningen samt att tvätta, tur att det fanns en ledig tvättid precis när jag kom hem, bra tajming! Gick till hemköp med carro för att handla samt att vi slängde skräp på vägen så slipper de stå här och skräpa. Läste lite litteratur innan det bästa för dagen kom! Kära mor och far kom på besök och de hade även lyckats dra med lillebror, härligt att träffa familjen igen saknar verkligen dem även om jag inte skulle komma på idén att flytta hem igen, trvis bra att ha flyttat hemifrån :) Man kan sakna människor ändå! Vi åkte iaf ner på stan för att käka, blev pizza se for det ut till ikea där jag köte förvaringslådor så nu har jag massor av plats i garderoben :)

Fick superfina ölglas av min farbror med familj som var medskickade med mamma och pappa, de kunde inte komma när jag fyllde år men jag tackar stort och tar emot, jättefina glas!!! Blev även en fika tilsammans med familjen, Elin och Carro bestående av semlor, mums men dock lite mycket grädde.

Känns som en bra dag och jag har kommit väldigt långt i mitt litteraturläsande så snart är det dags att börja tentaplugga! Ska bli klar med litteraturen till söndag så drar jag igång med pluggandet då! Jag behöver känna att jag verkligen pluggar inför den här samt att känner jag mig inte förberedd så kommer jag få panik och ångest vilket inte är välkommet!

Plugga, ja tack! Men först ska jag nog sova lite.....

Garderobsstädning

Har precis rensat mina garderober för att de var ett enda stort kaos. Vet inte vart humöret för att rensa garderoben kom ifrån men va skönt att få det gjort för att det har behövts ett tag nu. Jag tycker iaf att det är väldigt jobbigt att slänga kläder men jag har ändå varit rätt så duktig idag och fyllt två pappkassar med kläder som mamma och pappa kan ta med hem till granntjejen om de kommer i veckan såm vi pratat om, visar sig. Funderar på om jag ska läsa lite litteratur också men har inte orkat ta tag i den biten än! Ge mig nån timme eller så......

Helgen har varit riktigt skoj! Sun trip stod på schemat och i fredags var det ösa sand vilket innebar att man fick sand på ställen man inte visste fanns och lite lekar med de andra festeribarnen. Man kan ju säga att jag fått mig ett nytt smeknamn efter en viss namnlek och ibland borde jag verkligen inte öppna min mun men gjort är gjort och det är väl tur att jag inte är så skamsen av mig! Lördagen innebar sandtävling och sen att städa hela coloseum samt servering på sittningen, var rätt så skoj men jobbigt att inte vara helt frisk men vad gör man inteför att få vara med på eftersittningen? Sedan var det alltså eftersittning med fulvinsstafett och gyckel, riktigt skoj! Glada och fulla blev vi nog alla väldigt fort..... Jag och Malin höll ihop stenhårt hela kvällen (iaf fram till tre) och vi träffade två killar som vi spelade twister med (JAG VANN!) och det visade sig att deras hemort inte var långt ifrån våra så det hade vi mycket skoj åt, vilket sammanträffande skulle jag vilja påstå!

Glömde mina kravallskor på kårallen vilket jag har ångest över och jag hoppas verkligen att de som städade hittade dem, skickade ett sms till mamma Malin så att hon visste om de hittade ett par vita skor i en grön påse, någon som hittat dem? Snälla bästa skorna, kan inte förlora dem!


Nej ta tag i mitt liv lite nu och läsa, kanske ta en kopp panodil också och kurera lite grann. Måste bli bättre nu, har iaf rösten kvar så det är jag väldigt glad för!



Återigen j***a hosta!

I natt har jag knappt sovit någonting, varför då? Jo för att jag har legat och hostat var femte sekund! Undra om man kan bli så arg på sig själv som jag blev inatt när jag inte kunde sova? Tor inte det..... var väldigt arg måste jag erkänna, nu dagen efter är det ganska roligt när man tänker efter hur arg man var.

Igår var en mycket bra dag och det blev verkligen "Malin och Michaela"-tid fast en hel dag istället. Först begavs det med skjuts från Elin ut till ladan för att köpa cykel. Väl där ute var utbudet väldigt dåligt och han som jobbade rekommenderade oss att komma tillbaka nästa vecka för att då får de in flera cyklar, får väl gå i nån vecka till eller så då. Promenad till campus och sedan upp till studenthälsan för att Malin skulle boka lite saker, väl där träffade vi en jävligt rolig snubbe som gav oss ett och inte flera goda skratt! Lite handledning skiljdes oss åt för någon timma eller så men sedan blev det promenad till födelsedagsbarnet Clara för lite tårta, mums! Riktigt god tårta måste jag säga! Skiljdes sedan återigen för någon timma för att äta mat för att sedan sluta upp igen för att handla lite gott på hemköp till filmvisningen i key, så vi begav oss dit. Vet inte om jag orkar analysera filmen, men svart katt, vitt katt hette den iaf. Var lite annorlunda men ganska rolig, så kan jag nog kortfattad sammanfatta den! Efter filmen var jag sjukt sugen på Hg så jag övertalade Malin att följa med genom att betala hennes inträde, vilket funkade och vi gick dit. Var ganska tomt på folk och bandet som spelade hade väl ganska många tekniska problem vilket gjorde att jag tyckte synd om dem. Hade ändå ett rätt så bra sound, tråkigt bara att sångaren typ mumlade så att man inte hörde vad han sjöng! Vår dricka för kvällen bestod iaf av vatte (bra jobbat!) och vi väntade på att dansgolvet skulle dra igång, eftersom det aldrig gjorde det fick vi dra igång det med Suz och hennes vänner. Dj:n pelade sjukt dålig musik så vi gav snabbt upp och  avslutade vår dag tillsammans. Tack för en mycket bra dag Malin!

Sitter här och borde äta frukost, men orkar inte resa på mig, mår piss. Kul att vi ska jobba ikväll! Förhoppningsvis mår jag lite bättre tills dess, tänker absolut inte missa den här helgen, nu är det Sun trip som gäller för hela slanten! Räkna inte med mycket skrivande!

Sjuk som sagt

Kom på lite senare igår på dagen samt att Elin påminde mig om att jag glömt skriva mitt fjärde program som jag brukar titta på. saken var så att jag inte kom på det fjärde så tänkte vänta med att skriva det tills jag skrivit allt de andra och sen skriva i det i slutet, men mitt minne var inte så bra. Hm vad är det fjärde jag brukar titta på? Okej j följer det inte stenhårt men måste ändå säga att det fjärde programmet är glamour. Egentligen en väldigt dålig serie som det händer sjukt mycket konstiga saker i och man borde inte titta på den men jag kan inte låta bli. För det första är det en perfekt tid det går på då vi oftast precis har ätit och man vill bara lägga i sig i soffan och slappa framför något program, gissa vad som då är på tv..... sen så kan jag inte låta bli att titta bara för att se vad nästa sjuka sak som händer blir för man vet att de sjuka sakerna tar aldrig slut utan de fortsätter och fortsätter så jag undrar om den här serien någonsin kommer att få ett slut, är tveksam om det. Där var en lång utläggning om mit fjärde program så nu vet ni :)

Hm tanken var att jag och Malin skulle gå och köpa cykel åt mig idag, sen smsade hon att hon inte kunde för att hon hade något med skolan och nu smsade hon igen att hon skippar det och går med mig istället, Tack gumman! Det känns som att blir det inte av idag blir det aldrig av, kommer att få gå resten av livet......eller kanske inte men det lät iaf dröja ett bra tag innan vi hittar en tid att gå dit igen

Mår lite bättre idag, inte lika hostig och så men jag känner mig inte riktigt frisk än..... hoppas att jag är helt bra till helgen då det är sun trip vilket innebär jobba men även också att festa. Är riktigt sugen på att festa nu så längtar tills lördagkväll då sittningen är över och det är dags för vår sittning!!!

Ska no göra mig iodning nu, bara Malin kan svara och säga vilken tid vi ska åka....får skjuts av undebara Elin till campus tydligen :) jag säger bara tack!

Sjuk.....igen

Hm inte förvånad, hoppades in i det sista att jag inte skulle bli sjuk men när den irriterande hostan kom igår så började jag inse faktum, jag håller på att bli sjuk! Ja och nu sitter jag här, sjuk och är inte i skolan. Hoppas verkligen att jag har nog med ork att röra mig till campus för kultingmöte ikväll, får inte missa det dels för att jag inte vill och dels för att jag inte är tillräckligt sjuk för att missa det. Men var tillräckligt sjuk för att missa skolan idag, eller missa och missa tydligen var det ingenting jag missa.....

Läste lite bloggar nyss och såg att Malin hade en utmaning till alla och eftersom jag sitter här syssellös så kan jag lika bra anta den eftersom jag ännu inte har fixat förra utmaningen, den kommer så småningom!

Jag blev utmanad av: Malin

Fyra tv-program jag brukar se: Prison Break, Grey´s anatomy, One tree hill och

Fyra saker jag gjorde i går: hade grupparbete, hämta min nya mobil, gick promenad med Malin till campus och hade gyckelmöte

Fyra saker jag längtar till: Sommaren, åka utomlands, Sun trip och rysskväll med gamla laget

Fyra som står på min önskelista: bli frisk, köpa en ny cykel, hinna träna och klara nästa tenta

Fyra saker jag avskyr: Falska människor, vårt internet, vara sjuk och leverpastej

Fyra saker jag tycker om att göra: umgås med vänner, träna, läsa och "Malin och Michaela"-tid

Fyra saker jag åt i går: Fil, banan, kyckling och pasta

Fyra bloggar jag utmanar:  Jag utmanar alla som känner för det och sitter precis som jag och inte har något vettigare att göra!

Nej men se nu har jag fördrivit massa tid, undra vad jag ska göra resten av dagen? kanske sova lite.....

J***A hosta

Sjukt irriterande hosta jag dragit på mig! kliar och irriterar i halsen hela tiden så att man vill hosta och harkla hela tiden men är inte så trevligt att göra det ständigt på föreläsningar och seminarium, skärpning nu! men vad ska man göra? Kroppen vill inte lyssna på mitt huvud och jag är fortfarande hes, vill ha tillbaka hela min röst och inte halva tack!

Men men trots hes röst ska jag sjunga järnet ikväll, ska snart iväg på gyckelmöte vilket jag ser fram emot, alldeles för länge sen vi hade möte nu, nästan en vecka! Snart ska jag ta sällskap med Malin till campus för lite gycklande men först ska jag äta maten som är färdiglagad nu och står på bordet redo att ätas, mums!


RSS 2.0