lees then 2 weeks!!

LOVELY!!! Har mindre än 2 veckor kvar på jobbet nu. För er som finns i min tillvaro just nu vet hur mycket jag längtar tills jag slutar, I'm tired of this!
 
Hade ett grymt trevligt dygn i linköping i helgen, längtar sååå tills jag får flytta! Blev bland annat långpromenad i vinterkylan, spel, goda drycker och trevligt sällskap, vad mer kan man önska? Jo att jag får flytta nu nu nu!
 
De ringde äntligen från målarfirman och måste säga att jag är lite besviken efter det samtalet. De kan inte tapetsera förrän v.4 eller 5, dissapointed! Hade hoppats på att få det gjort direkt v.1 eller 2 så att jag kunde flytta ner alla saker efter det men nu får jag helt enkelt tänka om.
 
Är inte lika förvirrad angående vissa saker längre och det antar jag är positivt....eller?!
 
Myser faktiskt av vintervädret! Tycker för ovanlighetens skull att det är riktigt härligt med kyla och en massa snö.. kanske för att det va 2 år sen sist?
 
 
Over and Out

Comeback?!

Har haft sjukt många tankar i huvudet den senaste tiden så har börjat känna behovet av att skriva av mig lite igen.. hur långvarigt detta blir återstår att se! Men på något sätt saknar jag usa-tiden då jag skrev hela tiden!
 
För tillfället har jag en sjuk huvudvärk och känner mig lite miserable, fast ändå inte. Ibland kan jag få tankar som gör att jag känner mig oerhört olycklig och som den ensammaste personen på jorden fastän jag vet att jag inte är det. Egentligen mår jag väldigt bra och är rätt så lycklig, men ändå lyckas dessa tankar smyga sig in ibland och det stör mig så sjukt mycket!!! JAG ÄR LYCKLIG OCH MÅR BRA... känns lite grann som att jag försöker övertala mig själv.
 
Något som gör mig riktigt glad är iaf att jag snart ska flytta tillbaka till linköping! Har fått lägenhet från den 1/1, en 1:a med sovalkov och kök som är på 46 kvm, LIKE!! Ser verkligen fram emot flytten och att komma närmare vänner igen. Räknar ner nu!
 
Något annat jag räknar ner på är jobbet, bara ca 2,5 vecka kvar! Lite tråkigt att sluta men ska främst bli skönt, har börjat tröttna på att vara en tjatkärring! Känns som att jag tjatar och gnäller dag ut och dag in.. no fun!
 
Måste säga att jag hade en grymt rolig lördag! Blev tackmiddag hos min kusin efter hennes bröllop. Mycket rolig kväll/natt med massa gott att äta o dricka samt trevligt sällskap med intressanta samtalsämnen. Vi fick väl en liten chock när vi upptäckte att klockan var sex på morgonen, kanske dags att krypa tills säng! Tack Cecilia och Robert!
 
Var flickan med guldbyxorna i söndags då jag köpte både en soffa och tv!
 
Får se när det bli till att skriva igen!
 
Over and Out
 

RSS 2.0