living in a dream

Blev en tidig hemgång som planerat igår... väldigt skönt... var inte alls pigg på de där och kändes inte kul att dra ner stämningen för de andra + att jag känner mig lite piggare idag. Kanske slipper att bli sjuk!

Tog iaf en promenad imorse för attfå lite energi så att jag orkar plugga idag, vilket jag även gjort och klockan är inte mycket än! fick även ett ryck att baka något så jag gjorde scones... carro kanske behöver något gott när hon vaknar!

Planen är att plugga lite till idag... ska även iväg och träna, det är skönt att ha lite tid igen åt att träna.. saknat det sjukt mycket! märker direkt att jag blir piggare och får mer energi även om kroppen känns lite konstig just nu men det går förhoppningsvis snart över!

Försöker håll tankar och så borta nu.. ska fokusersa på plugg, träning, läx etc. och inte tänka och fundera så mycket över jobbiga och komplicerade saker..... även om man inte ska förtränga och hålla inne med saker så mår jag bäst av det just nu och tänker därför fortsätta hålla det inom mig! ett jullov närmar sig och då kan jag ta tag i saker som behövs ta tag i...

Upptäckt att jag saknar väldigt många i mitt liv som jag träffar alldeles för sällan.. om man ändå kunde vara på flera platser samtidigt!

Why?

Kolla andra pausen för dagen! har kommit rätt så långt i mitt pluggande faktiskt... sitter och skriver sammanfattning på allt vi har gjort och ska kunna... det tar tid men går definitivt framåt... I can see the light!!

Tycker inte om den här känslan i kroppen... Carro ringde nyss och tyckte att jag borde få i mig massor av c-vitamin ska nog ta en tablett så vem vet det kanske gör underverk! kan ju hopaps...

Kom på att jag inte gråtit på ett tag nu... om man bortser från i torsdags men då var jag sedimental! men jag har inte gråtit för att jag mått dåligt vilket borde betyda att det går åt rätt håll... kanske kan bli glad igen och vara michaela, vore skönt ja tack!

Tror att jag har pluggat klart för dagen... kanske ta en dusch och få lite ork och energi så att jag orkar bege mig på 65 års fest... dock finns inte energin för att följa temat, förlåt malin, zara o tim.. men jag kan ju komma som sjukling! borde passa temat!

Funderar väldigt mycket på vad jag ska köpa för julklappar i år... bäst att klura ut lite saker nu eftersom färden går till ullared på måndag... har en hel del idéer men fortfarande alldeles för få... är vissa som jag inte har en aning om vad jag ska köpa till... men men det löser sig... kan ju improvisera lite grann!


detta var en härlig tid! studentåret med massa studentfester!!! Temat på denna fest var heaven and hell, me liked!!

Tack och adjö!

Äntligen har jag kommit igång o tentaplugga!!! Okej just nu sitter jag här och skriver men man måste ta korta pauser ibland och det här faktiskt första för dagen så den är jag värd, är så glad att jag kommit igång och faktiskt inte håller på och avlida av tråkhet vilket jag gjort de senaste veckorna.

Vet inte men man kanske blir lite mer motiverad att plugga det sista som är kvar innan man tar paus... iofs blir ju inte uppehållet förrän till i sommar men jullovet är bra nära nu och vem orkar göra en omtenta? Bara att plugga på!

Gårdagen var verkligen inte min dag... största delen spenderades i soffan! Var dock tvungen att åka ner till Platå med d-group för att fixa med lite saker till julfesten.. så vi jobbade på ett tag sedan begav jag mig hem för att återigen hamna i soffan.. vi blev iaf klara med det mesta!

Idag mår jag bättre i huvudet men jag känner mig konstig i kroppen... kanske håller på att bli sjuk, gilla inte! Dålig tajming när Zara, Tim och Malin ska ha 65 års fest ikväll... är inte alls taggad och jag som verkligen sett fram emot denna kväll... funderar på att gå dit en sväng men att hålla mig ganska nykter... vill inte bli sjuk nu innan tentan, ullared och julfesten... varför är min tajming alltid så jävla bra?

En promenad med stavarna tig jag mig ork till iaf i morse... begav mig också ner till stan för att besöka apoteket och systemet.. haha dålig kombination egentligen..

Nej men nu är nog mina lilla paus slut!

Fan måste börja planera mitt liv lite bättre...

Takida och Kings of Leon är jävligt bra musik att plugga till kom jag att tänka på nu.. okej nu ska jag plugga!

Fulvin

Overallinivigningen igår blev sjukt lyckad... alla verkade ha skitkul och det var även många som kom fram till en och höll med. Overallerna blev iaf sjukt skitiga! våra overaller var inte ens i närheten förra året så grattis ettan nu är era overaller invigda!

Dessi och jag körde mycket taktiksnack och deeptalk i skogen... mycket intressant och givande!

Mycket fulvin blev det...fastnade hos malin, zara o tim....blev en mycket intressant och öppen kväll och jag har tagit till mig mycket och lärt mig otroligt mycket, inte ofta det händer på fyllan! kom aldrig till kravallen men det gjorde mig inte ett dugg... hördes ryktas om att den ändå inte var så rolig så missade inte så mycket med andra ord!

Just nu känner jag mig ganska bakis och väldigt hungrig... förhoppningsvis så mår man bättre snart... kanske bör äta något!!

jävla rygg!!!

Igår var det årsmöte...låååångtråkigt till största del... men tog ju inte lika lång tid som förra året så det säger vi tack till!! innan dess hann jag promenera med stavarna, städa hela lägenheten, tvätta och även plugga lite gran... nöjd med dagen måste jag väl säga!

Idag bakade jag scones till frukost efter att ha trotsat regnet och gick en promenad... plugga plugga plugga borde jag göra och jag har iaf hunnit med lite men borde plugga mycket mer... tog en lunchpaus... fortsätter snart!!!

På måndag bär det av till Ullared med lärarsektionen för julklappsshopping!!! ska försöka att inte shoppa slut på alla mina pengar!

Föresten! någon som behöver ett busskort den närmsta tiden? jag har ett som kan lånas ut för en billig slant så slipper man köpa ett nytt!!!

Imorgon är det dags för overallinvigningen, yeah!!! hoppas verkligen inte att det regnar, fast iofs så blir ju overallen skitigare fortare då men det är ju inte min som ska invigas så regn, nej tack! sedan bär det av till kårallen för kravall... hoppas på en riktigt lyckad kväll!!

This makes med happy...

Jävla rygghelvete!!! hatar när jag håller på att få ryggskott... jag känner det i hela ryggen och kan knappt röra på mig, yeah bra grej! helt jävla fel tillfälle och jag som tänkt ta tag i träningen den här veckan, bra tajming!!



Så här kul hade vi i helgen! barnsoldater äger!!!

Hej kom och hjälp mig

Hic Haec Hoc igår... sjukt roligt, vi var barnsoldater, bästa uklädnaden!!!!

blev slagen med en dyna i ansiktet, vilket resulterade i yrsel och näsblod, bra grej! tror inte att jag har blödit näsblod sen jag var liten, brukar inte göra det så idag sitter jag här bakis med en ömmande näsa!

Fucking jävla surt att inte få gå på nästa festerifest heller trots att vi anmälde oss direkt när vi fick den riktigt mailen och då hade vi redan anmält oss först till den mailen som de skrivit att man skulle anmäla sig till, dålig stil!! borde kanske dissa hela luciakraballen bara för det... kanske..

Bakishäng hos zara och malin idag? får se om jag orkar ta mig upp ur soffan och ge mig iväg... känns lite som att man är ivägen med hunden och så....blir komplicerat! kanske ska hålla mig hemma och ta det lugnt..

orka! gå och dö?

Oj vilket sms!

Fick ett litet roligt sms precis som verkligen inte var riktat till mig eller meningen att jag skulle läsa.... men men där ser man!!

Hemma ganska skapligt idag...runt halv fem... så skönt! Höll på att missa bussen men tog en liten rush ner för backen så nu har jag fått min träning för dagen.... usch träning orkar jag inte ens tänkta på för tillfället, är i så stort behov av att komma igång med träningen igen är så urform men vad gör man när tiden och orken inte räcker till? den här veckan är helt körd men förhoppningsvis ska jag ha mer tid nästa vecka, måste hitta tid då!!!

Blev så stolt över mina elever idag när de sjöng Sailing under engelskalektionen. De var så sjukt söta när tjejerna tävlade mot killarna om vilka som sjöng bäst... var nästan så att det rann en tår men lyckades hålla undan dem! shit inte för att det direkt var någon skönsång men de var såååå söta och gulliga när de stod där!

mammas pojkar och paradise hotel på tv ikväll... helt sjukt men man blir fast!

Gå och dö....eller nåt!

Tidiga mornar... vfu...långa dagar...mörkt när man går hemifrån, mörkt när man kommer hem.

Hemsk lång idag...hjälper inte direkt att man är på tackfest på hg igår få heller när man ska upp tidigt men skötte mig faktiskt ganska bra och det blev inte allt för sen....fast ändå sent!

Min hjärna är väldigt tom just nu....

Jävla tv!

Gårdagen blev inte riktigt som planerat men ändå bra! Middag hemma hos Burman... massor av mat, drickspel och shots... många av oss var bakis och sega...Kvällen slutade inte på hg som tänkt utan jag gick hem strax innan halv ett vilket känns jätteskönt, speciellt idag eftersom jag redan är uppe!

Har många saker jag skulle kunna och behöver göra idag men vet inte hur effektiv jag kommer att vara. Köpa busskort måste jag iaf göra eftersom jag ska till åtvidaberg imorgon... hoppas att det kommer att bli bra!

Jag har faktiskt sovit ganska bra de senaste nätterna... kanske beror på att jag har druckit massa alkohol och gått och lagt mig så pass sent men det känns som att jag sovit bra den korta tiden jag sovit... har inte drömt allt för mycket, det är positivt!

Har inge lust att skriva något mer för då kommer jag bara in på mig själv och hur jag mår och det orkar jag verkligen inte älta någe mer! Jag och även många andra måste vara trött på att höra mitt gnällande...

Jag vill ha frukost!!!

saker i rumpan?

Gårdagen blev väldigt lyckad och det mesta flöt på smidigt! Jag är så stolt över oss!!!



Mår faktiskt väldigt bra idag... är lite seg men annars är jag igång! Har bakat... gick till en början bra tills jag brände chokladen i micron, man ska kunna micra choklad, har gjort det förr, men va kanske lite för hög värme.... men men sprang iväg till hemköp så nu är allt ordnat! Hoppas verkligen på att resultatet blir bra... pinsamt annars!

Känner för att säga tack till vänner som funnits här för mig den senaste tiden...känns skönt att veta att det finns några där för en... kanske inte visar min uppskattning tillräckligt men jag uppskattar det verkligen!

Ikväll blir det middag hos Burman med några från gamla klassen... ska bli riktigt najs! Hinner inte träffa dem så ofta längre så det är verkligen på tiden att ses. Middag och utgång är det tänkt....får se hur detta kommer sluta!

Min sjal är borta från igår... undra om någon annan i läx fick den bland sina saker? Någon som fått med sig en svartgrå-rutig sjal?

dagen D

Finally! idag är dagen här som vi har väntat på och planerat så länge.... Drag Kinky Glamour, detta ska bli årets sittning!!!

Är nästan klar med alla förberedelser, måste skriva ut lite saker bara och fixa o trixa...

Tvätten är i tvättmaskin så nu är det bara och vänta...vänta o vänta...kanske äta lite frukost? Hoppas på att Malin hör av sig o vill springa? ta en promenad? plocka fram outfiten för kvällen? många saker som ska med idag!

Pratade med min nya mentor idag...hon verkade helt okej så får hoppas på att hon är det också... hamnade iaf på centralskolan, kan bli intressant! skönt med lite praktik iaf nästa vecka, slipper att plugga så mycket då... inte direkt för att jag pluggar så mycket just nu heller men kravet på att plugga försvinner och det känns skönt... vill så inte plugga!!!


nu kokar äggen!!!

She's a lady... eller?

Ångesten var tryckande stor igår... idag är den bättre.. varför drömmer jag konstiga drömmar om mina planer? konstigt att jag blir osäker på saker!

imorgon är det drag kinky glamor (yeah!) och allt är nästan klart... har lite smågrejer jag behöver fixa innan men det löser sig! ladda ladda ladda!!!!

Har fått en ny mentor nu vilket känns bra! var lite orolig inför måndag men nu ska jag få vara på grundskolans tidigare år så förhoppningsvis blir det bra..

Borde testa min outfit inför imorgon!

Något som jag är otroligt trött på och som jag vill slippa mest av allt just nu (förutom mitt svängande humör) är skolan! Jag är så sjukt trött på att plugga så att jag inte gör annat än längtar tills mitt studieuppehåll.....vill ha det idag!!!! måste få tag i ett jobb först vilket verkligen inte är det lättaste...

Hade sjukt kul på Pink! love it!!!







och där var den tillbaka!

Trodde att jag löst det mesta.....men nu är osäkerheten tillbaka... vet inte om jag klarar eller orkar fram till sommaren...

Är så mycket jag inte vill missa och lämna men är det värt det när jag mår så här? kanske blir det bättre, kanske inte.... men hur länge kan jag vänta? varför kan inte någon ge mig svar!

Jag vill ha tillbaka Michaela! vart tog hon vägen eller vart har hon gömt sig? har jag glömt bort mig själv? Något fattas eller är fel men hur vet man? ibland ser jag glimtar av mig själv men det är alldeles för sällan numera.... Vill vara glad och känna glädje men det är som att ett mörker sveper över mig och tar bort att glada känslor.

Pink ikväll iaf och den glädjen ska inte få försvinna!!! ska bli grymt kul!

Igår var en bra dag och jag fick glömma bort verkligheten, tack Elin! en dag i sthlm med bubbelpool, bastu, avkoppling, lite shopping, ätande av god mat och trevligt sällskap.... listan kan bli lång men dagen var jättemysig och jag ville inte tillbaka till verkligheten....om man bara kunde fly oftare!


vill känna denna glädje igen....då inga problem och tvivel fanns!

Hej hej hemskt mycket hej

grattis pappa på fars dag! nu var det sagt så nu ska man väl bara iväg och kanske hitta en liten present till honom, men vart då i denna lilla byhåla? Fika hos morfar och middag hos farfar står det på schemat idag iaf!

Borde verkligen hinna plugga lite idag eftersom min "att göra"-lista inte krympte någonting alls igår så ska nog ta tag i den! plugg hit och plugg dit! har troligen ordnat med min outfit till drag kinky glamour nu så ska bara hämta den, och det är ett annat problem!

Gårdagen spenderades i stort sätt i soffan hela dagen med undantag en tur till mammas dagis och ica.....välbehövligt för mig men varför bli fruktansvärt bakis en dag man verkligen inte borde bli det utan göra miljontals andra saker? Livet blir inte alltid som man tänkt sig helt enkelt!

När jag ändå är inne på livet så vet jag fortfarande inte vad jag gör med mitt liv.. försöker ordna upp lite med utbildningen och nu ska jag ge den ett nytt försök så får vi se, kanske tar ett uppehåll men ad gör man då? jobbar? för att jobba så måste man ha ett jobb och för att ha ett jobb måste man bli anställd vilket inte är det lättaste nu för tiden!

Får se hur det blir med allt!

Grattis!

shit va länge sen jag va så här bakis.......borde verkligen ryka upp mig nu och göra något vettigt, kanske åka och handla som mamma bad mig om för länge sen!

Gårdagen var ett stort härligt kaos och vad ska man säga? tror nog att många känner sig slitna idag... säger bara tequila!!!

sova?

KAOS!!!

Är hemma och ikväll smäller det!!! Ryssarna återförenas och det kan inte bli annat än kaos, fy fan vad kul vi ska ha!!!

duschat, borde äta något och klä på mig....... sedan bär det av!

Jag ser det snöar!

vart kom huvudvärken ifrån? satte mig och försökte plugga lite och blev helt plötsligt helt snurrig i skallen... dålig grej!

Försöker ta tag i mitt liv igen.......det går...sådär! Igår sprang jag runt och pratade med en massa människor och skickade mail till olika folk så vissa saker är nästan helt lösta....dock enbart de praktiska sakerna.

Hur jag själv mår vet jag inte om det orkar jag inte ta tag i längre... eller jo lite! igår sprang jag och Malin i rydskogen, tänkte att det var dags att få något som kallas för kondition igen. Har varit på stan idag med carro, mysigt! handlade kanske för mer än vad min ekonomi tillåter men höll mig iaf inom budgeten som jag satt.. jag och budgetar är bra!! eller inte!

Tror inte att det hjälper mig att må bättre när det är kallt, mörkt och ruskigt ute....jag vill ha sol och värme!! kidnappa mig någon?

Ett stort grattis till Frida som fyller 20 år idag, hurra hurra hurra hurra!!!

kanske ta en alvedon och orka plugga lite till innan det är dags för matlagning och möte?


En sommar för några år sedan men blir glad och varm inombords av att se den! Jag och min kära sambo!!! <3

Kanske?

Jag kan möjligen kommit på en lösning... fast jag vet inte om den är tillfällig eller långvarig. Får ta en dag i taget som carro sa...

Drömde att allt blev fel inatt! Hoppas att verkligheten blir annorlunda...

Ikväll blir det gyckel på [hg] för några gymnasietjejer och sedan blir det skrivarverkstad! Ska väl hinna med och göra både det ena och det andra innan dess...

Jag ser en tår falla...

Vad vill jag och vad vill jag inte? Velar fram och tillbaka.......

Just nu vill jag inte och vill bara hem..... till tryggheten, där man inte behöver ta beslut utan kan gömma sig för verkligheten.... hemma är man gömd i en liten bubbla där man tror att allting kommer att vara bra för evigt. Nu är jag tillbaka i linköping och verkligheten kom ikapp mig.... vill hem igen!!!

Fan jag kan inte gå och skjuta upp det här hela tiden... dags att bestämma sig! men hur?


Buu!!

Okej kondisen är verkligen inte vad den en gång var.... det går att konstanera efter dagens match. Michaela var slut efter enbart några minuter, hjälpte ju inte direkt att spela center heller men vad fan, jag lever ju! första perioden var bara ett rent helvete där ingenting gick som jag ville men andra och tredje gick desto bättre.... kom väl in i andra andningen då.

Matchen slutade iaf 2-2 och jag var väl mest omnämnd i protokollet.... två utvisningar och ett mål, vara nöjd? tror det, vilken dag! bästa målet på länge, borde utses till årets bästa bara för att det var så sämst! vad gjorde egentligen målisen? ingen som vet och ingen som bryr sig, vi hånskrattade mest!

Nu är jag helt slut... borde plugga eller läsa något men har ingen ork. Försökte börja på en bok som ska vara läst tills imorgon, slutade inte så bra. Istället åt jag mammas pizza!!!

Imorgon går färden till linköping igen men blir inte så långvarig där.... för färden går nämligen tillbaka hem på fredag, då jävlar!!!!

Vad vill jag?

RSS 2.0