Linköping

Blev en efterlängtad tur till linköping i helgen, älskar svartan och läx 09/10!!! Så jävla bäst!!!

är nu återigen tillbaka i vardagen som jag kanske inte har fått helt ordning på än men jag jobbar på det! det som jag framförallt måste få ordning på är träningen, fan börjar må riktigt dåligt nu över att träningen försummas... detta ska dock gottgöras med ett hockeypass ikväll!!

MEN ALLVARLIGT!!! Måste ta tag i detta och det nu, inte sen eller imorgon utan NU!!!!

Vet verkligen inte vad jag vill numera och detta tär inombords... känner mig vilse men ändå hemma, hur löser man det problemet?!?!




Nostalgi!

Här sitter jag med min ovve i knät och syr på märken igen, som förr i tiden!!! fan saknar verkligen allt runt pluggandet i linköping, speciellt nu när Nolle-P är i full gång där borta... Men vilken tur för mig att jag sätter mig på ett tåg mot linköping imorgon för att joina lite grann samt för den stora svarta dagen, shit bara två dagar kvar!!!
Svartan here we come!!!

Något som inte är så bra är att jag har haft lite feber inatt samt att min hals mår skit, trodde för en stund att rösten skulle försvinna idag men så gjorde den inte det! var inte direkt lockande att gå upp när klockan ringde 04.40 när man mår piss, inte för att det är lockande annars heller men det här var hemskt!

Borde nog ordna med lite saker inför morgondagens färd..

Juste, jag skrev på mitt första anställningspapper i förrgår och det kändes jävligt bra måste jag säga!!

Mot e-tuna!

Oj oj oj vilken dag det blev igår, först hjälpa karolina o flyttstäda och sedan bege sig ner till borgen för att göra första ispasset för säsongen, PAIN! Min rygg mår härligt fint idag men det är så sjukt värt det måste dock blir bättre tränad!!

Snart kommer carro och hämtar upp mig och sedan far vi mot e-tuna för att våldgästa frida!!

Har haft första dagen på jobbet idag och det känns väldigt bra, tror att jag kommer att trivas!! Är så sjukt nyfiken på barnen men är ett par dagar kvar tills jag får träffa dem..

Nej men man kanske ska packa klart det sista, får ju inte glömma vinboxen!!!

Tack spargrisen!

Gick till banken med min spargris idag, 1961 kr rasslade in på kontot bara sådär, me like a lot!!!

bara två dagar kvar tills nya jobbet börjar... ska bli riktigt spännande och jag hoppas verkligen på att jag får ett bra arbetsschema!!!

nästa helg är det dags för dagen som inte finns, längtar som fan!!!

har börjat komma igång att träna igen vilket känns otroligt skönt... är dock bitter över att det inte blir något lag med damerna i år, känns skittråkigt att inte få spela matcher men men några pass med gubbarna är inte helt fel det heller även om det inte är samma sak..

på fredag bär det av mot e-tuna till frida!


nej men sommaren är här igen!!

så jävla skönt att sommaren kom tillbaka, är inte riktigt redo för hösten än så tack!!

igår blev! det en nykter kväll på tullen, lite dåligt med folk men jag var glad ändå! Är ännu gladare idag då jag inte är bakis när jag ska iväg till jobbet.

när jag ändå talar om jobbet! gör mitt näst sista pass idag, sista imorgon! känns både skönt och tråkigt men veckan som kommer bjuder på nya äventyr så jag deppar inte direkt, skulle dock behöva några dagars ledigt men får väl se hur det går med det..

Verkar som att jag är dålig på att radera saker... det ligger fortfarande och biter sig fast i mitt huvud men men tänker inte hoppas...

Idag får jag bästa matlådan till jobbet, SMÖRGÅSTÅRTA!!

blommiga skor!

måste bara säga att jag har köpt ett par sjukt söta blommiga tygskor, love them!! 

fan är så jävla sämst på att använda min kamera, har precis upptäckt denna kalla och höstaktiga dag att jag knappt tagit ett enda kort den här sommaren!! så jävla trist, inte för att jag har gjort så jävla mycket som är värt att föreviga med ett kort men ändå, känns skittråkigt!!

elin var här på besök i helgen, blev en riktigt myskväll med film, vin samt ost o kex, mys på hög nivå!!! gårdagen bar iväg mot stockholm för lite shopping och strosande i gamla stan, förutom regnet var dagen mycket bra!!!

jobbat 7-15.30 idag och nu är det bara en vecka kvar på jobbet i hölö, känns faktiskt lite tråkigt.. har kommit in i alla rutiner nu och trivs väldigt bra så känns konstigt att sluta.... men men nya äventyr väntar, snart börjar nya jobbet och jag är sjukt nyfiken på hur det kommer att gå!!!

tror att jag är på väg att släppa en sak som printat sig fast i mitt huvud och det känns väldigt skönt om jag kunde radera det!!

FEEL THE KLÖV!! Miss them....

nu blir det höst!

Ge mig sommar och värme igen! var tvungen att ta på mig jackan imorse för att det var så jävla kallt, ogilla!!

riktigt jävla trött just nu och har absolut ingen motivation för att träna längre vilket även börjar vissa sig, fuck! men men orkar faktiskt inte riktigt bry mig.. får hoppas på att motivationen kommer tillbaka snart helt enkelt!

jobb, jobb och jobb är så gott som det enda som står på mitt schema nu för tiden, gilla? ogilla?

not så lonely..

familjen är tillbaka så nu är det liv i huset igen!

blev en oplanerad trip till nyköping och dessi i fredags, härligt att kunna umgås igen!! gårdagen var dock inte lika rolig efter att vara lite bakis samt att jag knappt hade sovit något på 2 dygn, bra jobbat!

var sjukt skönt att få sova inatt och om ett tag är det dags att bege sig till jobbet!! inleder idag arbetsperioden där jag jobbar 13 dagar av de kommande 15, bara att kämpa på! Har ju ändå inte så mycket annat för mig så känns helt ok!

Har en konstig känsla som jag inte riktigt vet vad den betyder!

RSS 2.0