Gruppsamtal

Haha hade ett gruppsamtal idag med Elin och Kristin, visste inte att man kunde ha det på skype. Men var verkligen kul!! Häs sitter jag i USA, Elin i Sverige och Kristin i Österrike, ibland älskar jag skype även om det strulade en hel del!! Var iaf hur kul som helst att prata med dem båda, miss them!!

Blev inge jobb ikväll då J har åkt till sin mamma så nu inväntar jag Karolina och Emma som snart kommer hit. Vi ska ladda upp med pizza och film innan det är dags att bege sig till bussen och New York inatt. Är så sjukt taggad så det finns inte!!

Lite bilder från senaste gången i NY bara för att komma i stämning!!






Fick två nya uppgifter idag i kursen. Dels Essay 2 och en reader/response uppgift, som ska in på måndag! Känns inte så jävla kul men dock ska det bara skrivas två sidor så känner att det får bli söndagens problem. har iaf börjat lite grann...  Måste även komma på ett ämne till essay 2, lite klurigt vad man ska välja... Mycket att fundera på!!

Nehe ladda ladda ladda!!!


Over and Out

Kommentarer
Postat av: Elin

Det var verkligen jättekul! Vi måste göra det ngn mer gång. Synd att vi inte kunde höra dig så bra :( Ha det så kul nu! :D Kramar!

2011-10-08 @ 09:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0