SJUK!!!

Fan helt fel tillfälle att bli sjuk, trodde aldrig att jag skulle orka bege mig till jobbet imorse, sovit skitdåligt och mår inte alls bra men iväg kom jag efter att ha knaprat på både det ena och det andra pillret!!

nu är det ledigt fram tills torsdag så då är tanken att jag ska kurera mig och bara njuta av att vara ledig, får väl sr hur lång tid det tar tills rastlösheten uppstår... hoppas iaf på sol och värme så att jag kanske kan bli lite solbränd, vore najs inför helgens galenskaper!!

Fan går ju inte att träna nu när jag har blivit sjuk... en löprunda vore inte helt fel men antar att det får vänta ett par dar..

usch mår fan illa nu också, har ingen lust att spy också!! fan gör mig frisk!!

tre klarar och inget kvar!! eller?

marathonhelgen är över och har väl lyckats jobba ihop 35 h på dessa 3 dagar, vilket känns i kroppen nu... hela kroppen är förstörd, är inte van vid detta längre... men imorgon blir det till att jobba igen!!

är så jävla skönt att inte plugga längre!!!

Grattis älskade mamma på morsdag!!! för en gångs skull har vi varit ute i hyfsad god tid och införskaffat en present, det här med mors- och farsdag är inte riktigt min och mina syskons bästa sida...

ge mig lite sol att jag kan få sola!! behöver verkligen bli lite brun, är så sjukt blek och vill vara lite fint solbränd till syrrans student på fredag!!

vill ha mat!!

två klara och ett kvar!!

fan min fötter!!! börjar kännas att man har ett antal arbetstimmar i kroppen och fler väntar!! snart dags att påbörja marathonshelgens sista arbetspass, 14- ca 05, sen ska jag bara SOVA!!!!

förstår bådas sidor men vill inte behöva välja sida själv...

lite sömn och en kroppsbehandling, ja tack!!

tror att jag mår bra för övrigt, har inte riktigt hunnit känna efter, är så pass inställd på arbetet just nu så det får vänta.. lär ju få se på söndag om inte annat..


ett klart, två kvar!!!!

Blev precis riktigt glad!!!! I won't tell you why...

har sovit piss i natt vilket är väldigt dålig tajming i och med min härliga arbetspass som kvarstår... kunde inte alls somna inatt när jag kom hem från jobbet och när jag väl sov så har jag drömt så sjukt mycket så känner mig helt borta nu... börjar jobba 14 istället för 15 idag, kanske hinna/orka träna innan dess? har dock sjukt ont i fötterna vilket inte bådar gott inför helgen..

Vill ha en vinkväll med ost o kex.. någon?

Önskar våra små barn lycka till ikväll med festivåren, hoppas att det går bra vilket jag tror att det kommer att göra!!! Läx 09/10 ska visa att det VAR BÄTTRE FÖRR... dock utan mig vilket är lite sorgligt men de kommer att leva upp till mina förväntningar, det vet jag!!!!

var rädd att bli ännu mer återbetalningsskyldig till csn efter att ha avbrutit den här kursen men de tänker inte kräva tillbaka mer pengar nu vilket jag tackar innerligt för!!! detta betyder att jag får en härlig lön nästa månad som jag kan få behålla för mig själv utan någon lån eller hyra att betala, me like!!

Ett bad kanske? eller frukost?


work work work...

tror att det är dags för mig att börja acceptera min nya vardag och försöka leva mitt liv därefter... har nog varit lite deppig den senaste tiden, även bitter och känt mig ensam men måste börja ändra på den saken!! hur vet jag inte riktigt men ska iaf försöka...

ett besök hos Lina blev det idag, tack för att du finns gumman, alltid skönt att få prata av sig lite med dig!!

inte många timmar kvar tills jobbarhelgen börjar, schemat ser ut som följande:
torsdag: 11 - 23
fredag: 15 - 01
lördag: 14 - ca 04
Många timmar men innebär även mycket pengar så bara att hugga i!! hellre jobba få dagar och många timmar än många dagar och få timmar...

när man talar om några timmar kvar, är mindre än två timmar innan lönerna trillar in på kontot, så jävla skönt!! ska iofs betala min skuld till csn men ändå, ska bli sjukt skönt att slippa ha den hängandes över mig!!

vill inte att allt ska bli som vanligt, vill få lite förändring och det nu!!!!!

måste bli glad, vilket jag gör om jag tänker tillbaka på irlandsresan!! älskade verkligen de irländska pubarna och det underbara landskapet!!




Äntligen!!!

Yes!! det var verkligen på tiden, har äntligen fått mitt sommarschema och kan därmed börja planera min sommar!!! så vad ska man göra?

hinner verkligen inte med den här kursen med allt jobbande och alla andra tusen saker jag måste göra så tänker därför strunta i den nu, skitsamma om jag får betala tillbaka mer pengar nu, måste ju ändå betala tillbaka dem någon gång!! känns iaf jävligt skönt, slipper ha det som ett orosmoln över en..

blir så jävla uttråkad av regnet, hoppas kunna fördriva tiden med alla dessa saker jag har att göra som jag är jävligt seg på att ta tag i!! SKÄRPNING!!

Kan iaf komma till linköping den 3 juli vilket jag är sjukt glad över!!!!

jag vill!!!

bitterheten som kom som en käftsmäll igår är så gott som borta... SKÖNT!!! fan hatar när det blir så och jag har egentligen bara mig själv och skylla på, fan också!!

matten har gått betydligt bättre idag men har nu fastnat på min individuella uppgift, vette fan hur jag ska lösa den men tror att det får bli morgondagens problem...

hatar att behöva säga nej men var tvungen idag..

I would like to see you again, just talk and find out who you are..

Hej kom och hjälp mig!

börjar se ett ogillande mönster..
förra lördagen sol och varmt - michaela jobbar!
förra söndagen mulet och kallt - michaela ledig!
igår lördag sol och varmt - michaela jobbar!
idag söndag regn och kallt - michaela ledig!
typisk dålig grej det här!! har vädret något emot mig?!?! tror nästan att världen har något emot mig...

Hatar matte just nu, har inte alls funkat idag och kommer absolut ingenstans! varför kan inte allt bara gå smidigt?

Skulle kunna strypa en viss person, snacka om noll koll!! Hallå så jävla svårt är det inte, blir tokig!!

Jag vill också kunna planera sommaren precis som alla andra gör, ge mig ett schema någon gång!!!


gräsallergiker - check!

jobbat 15-00, sitter som alltid nu klarvaken efter att ha jobbat fastän jag bara vill sova... dålig grej!!

önskar att jag hade varit någon annanstans ikväll....

Har lite ångest över vissa saker men håller på att ta itu med dem... har dock snart pluggat ikapp matten så den ångesten håller på att försvinna..

älskar att sommaren är här... dålig grej dock att jobba på södertuna då eftersom det alltid är typ dubbelt så varmt inne på det slottet och man känner sig bara klibbig och äcklig!! nu vill jag bli brun och fin!!

men bli trött någon gång!!!

Back to reality..

Har haft det alldeles underbart på irland, va många vändor fram och tillbaka innan vi visste om vi skulle kunna åka men iväg kom vi, förutom kristin då vilket var väldigt tråkigt!! skönt att komma iväg och dublin är en mycket charmig stad!!

nu ska man återvända till allt här hemma och känns väl inte jättebra att ligga efter typ 2 veckor med mattekursen men ska försöka ta tag i den imorgon eller kanske inte försöka jag MÅSTE!!!

har en obehaglig känsla igen men den här gången tror jag mig veta vart den kommer ifrån... jag vill så mycket med mitt liv och umgås med många olika människor... tyvärr så är jag inte en lika stor del av andras liv vilket jag önskar att jag vore och ärligt talat vet jag inte hur jag ska ta mig in i dessa människors liv mer än vart jag redan befinner mig... är lite förvirrande det här men jag vet vad jag själv menar och det är huvudsaken...

Jag vill också!!!

imorgon ska jag stå i kiosken i ishallen och sälja godis samtidigt som jag lyssnar på dogge dogelito när han spelar för byns ungdomar... intressant!!!

Imorgon ska det även tränas och om det behövs!!!!

IRLAND!!

flyget är inte inställt än så det finns forfarande hopp!!!

Ses förhoppningsvis inte förrän torsdag igen, bye bye!!!

Patetjävel!!!

har nu skiftas av och är därmed läxpatet... sjukt grymt skifte, ord kan inte beskriva hur tacksam jag är över det gångna året... så sjukt stolt över oss!!

hemma igen och tillbaka till verkligheten, jobb imorgon men ska först sova ikapp gårdagens förlorade sömn...

IRLAND PÅ SÖNDAG MED TJEJERNA!!! längtar så sjukt mycket...

bara att ta nya tag..

tror att jag blev så besviken för att i helgen så sprack min bubbla, alltså den dröm som jag får för mig att leva efter ibland och plötsligt inser att det inte är verklighet.... verkligheten finns här ute och där ser inte livet ut som jag tänkt och planerat det och då blir jag deppig, besviken och känner mig ensam etc..

försöker nu att acceptera hur verkligheten ser ut och det går faktiskt helt okej, det går iaf framåt..

körde barkmarksträning idag md hockey... 6 personen utav 3 lag, bra uppslutning!! får väl glänsa med att av dessa 6 så var 3 tjejer så det är ju alltid något!! kondisen är för övrigt värdelös så det gick åt helvete men är sjukt skönt nu efteråt... ska nog försöka komma igång med löpandet igen, va ett tag sen!!

har idag pluggat ikapp förra veckans matte, dock lär jag ju komma efter med veckans eftersom det finns absolut ingen tid till att plugga.. fullspäckade dagar i linköping väntar!! SKIFTE!!!

behöver nog lite perspektiv på saker och ting, pratar mycket om att få perspektiv men vet egentligen inte vilket perspektiv... tror mest att jag vill att allt ska vara som i mina drömmar...

fylla på kroppen med lite energi kanske?

all by myself..

idag känner jag mig ensamast i världen...

jag hatar när jag får den här känslan för att det är inte första gången och man kan inte göra något åt saken, spelar ingen roll om man har folk runt sig för att man känner sig fortfarande ensam..

jag har ju min teori om vart den här känslan har uppstått ifrån och jag vet att jag får skylla mig själv för att jag inte kan styra min hjärna och inte tänka så mycket men ändå så gör jag det och då slutar det alltid så här.. att jag känner mig ensam och inte har någon att luta mig emot..

idag har jag inte gjort ett skit.. har varit ensam hemma eller jo jag blev sötsugen och har inga pengar för att gå till butiken o handla så gjorde chokladbollar och satte på en film... dumt bara att välja en romantisk komedi där det alltid slutar med att de lever lyckliga i resten av deras liv...

är verkligen en "tycka synd om michaela"-dag.. fan vad jag blir trött på mig själv men måste få gnälla och är bättre att gnälla i skrivande form än att ta det muntligt och låta alla få höra det... här har man ju ändå ett val att läsa eller inte, svårare att stänga av öronen...

blev glad igår när någon gav mig cred för något jag gjort... även om andra kan ha sårats av det..

känner fortfarande att jag tog rätt beslut..

drunknar...

så går det när man låter fantasin springa iväg Michaela, man blir bara besviken.. så sluta nu!!

har upptäckt att jag väldigt ofta pratar om mig själv i tredjeperson...

Gårdagen började rätt så bra... fortsatte så en stund.. blev lite jobbigare och i slutet kändes det som att jag skulle drunkna.. gick hem då, besvikelse och en obehaglig känsla spreds i kroppen och orkade då inte vara kvar bland folk..

vet inte om jag vill något men skulle nog vilja utforska det.. tror dock inte att det är någon som har förstått det.. kanske lika bra?!?!

kanske är bra att jag ska ner ett par dagar till linköping snart och få lite distans till saker..

BOOOOORING!!

Hatar att vara uttråkad!!! dåligt engagemang från min sida idag...

både vill och vill inte saker idag och orkar inte ta tag i saker.. skjuter undan allt med plugg, problem, träning etc.. vad fan ska jag göra?

Hoppas verkligen att kvällen blir bra även om planerna fortfarande är lite suddiga.. spelarhotellet står i alla fall på schemat sen får vi väl se.. barskåpet är iaf påfyllt!!! kan ju alltid ha det roligt i min ensamhet..

HELG!!!

så jävla skönt att ha jobbat klart för den här veckan för nu är det HELG!!!! ikväll intas soffan och jag har inga planer på att röra mig det minsta!! imorgon däremot hoppas jag att det bjuds på lite kaos, would love it!!

Har sjukt ont i benen.. arbetat för många timmar de senaste dygnen, behöver nog lite vila och sömn..

Fan ska de där jävla vulkanerna på island hindra min irlandsresa?!?!

Hoppas inte att mina förväntningar är för höga... vill inte bli besviken men misstänker att det är precis vad jag kommer att bli... sluta tänk Michaela!!

glad eller ej?

igår kväll hade jag en obehaglig känsla som kom och gick, fram och tillbaka... är inte säker på vad som orsakade den men har mina teorier.. förhoppningsvis löser sig allt precis som jag villl... HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

jobb hela dagen igår med småbarn... sedan blev det hem till Karolina för en fika.. förstår inte varför jag blev så sjukt trött efter denna dag för så påfrestande dag var det inte men ibland kan man inte styra sin ork..

Idag blir det jobb 11- minst 23.. får se hur länge jag måste stanna efter 23, hoppas inte så länge.. börjar ju ändå kl 8 på fredag morgon!! ska bli skönt att jobba lite och rensa huvudet från alla tankar..

försöker styra upp nya planer för lördagen... går sakta men säkert framåt!

får man skrika?

besvikelsen är fortfarande stor...

Har insett att man inte längre är den där lilla oskyldiga flickan som gör precis som hon blir tillsagd och aldrig gör någon besviken... undra vart hon tog vägen?

är verkligen i behov av lite perspektiv på saker och ting!!

snart bara en vecka kvar till skiftet... känns som att allting redan är över i och med att jag inte längre befinner mig i Linköping men OM jag ändå är laddad för skiftet.. misstänker att en och annan tår kommer att fällas..

snart dags för lite jobb!!

FAN!

Besvikelsen som jag känner just nu går inte att beskriva med ord... ilskan är även den på väg..

Hur kan folk inte vilja gå på årsfesten? den är en gång om året och jag har alltid sjukt kul.. fan ge mig årsfesten!! har ju längtat riktigt länge nu och så kan inte folk anmäla sig så nu är den inställd!! får man slå någon? frivillig?

en saga avslutad..finns det möjlighet för en ny att börja?

har pluggat klart för dagen, huvudet orkar inte mer.. planen var att fortsätta imorgon och hinna ikapp med det sista men nu blir det till att jobba ons-fre, imorgon på dagis och tor-fre södertuna.. ska faktiskt bli skönt att slippa sitta fast framför datorn med alla siffror, rötter och ekvationer hit och dit.. har alltid älskat matte men inte just nu, nu känns det bara påtvingat vilket är en känsla jag inte tycker om...


snart kommer mor och far hem med ett nytt kylskåp... det gamla gick sönder i morse så var bara för dem att ge sig iväg efter jobbet.. inte direkt en utgift man har räknat med så tycker synd om dem..

Försvann min chans till att få reda på saker nu? hoppas inte det...

Tredje gången gilt idag.. GRATTIS BÄSTE CARRO <3

framtiden?

bokade tåg fram och tillbaka till linköping idag.. blir en tripp dit ner nästa vecka för lite generationsfest, festerifest och SKIFTE!!! sen blir det hemfärd igen... fullspäckade dagar där nere men ska bli kul att åka ner och träffa alla igen även om det bara är för några dagar...

är inne i en period igen då jag inte kan sova och när jag väl somnar så drömmer jag bara för det mesta.. många tankar och funderingar som snurrar runt i huvudet och är egentligen dumt att ligga där och tänka på alla dessa saker för det är ändå ingenting jag kan göra åt saken nu.. får helt enkelt vänta och se men det är väldigt lätt att spånna vidare och drömma sig bort..  har trott eller ej en ganska livlig fantasi!!

har försökt plugga ikapp idag... har väl gått sådär, har suttit hela dagen men det går rätt så långsamt men om jag sitter både imorgon och på onsdag också så hoppas jag att vara i fas igen.. HOPPAS!! borde kanske fortsätta och plugga nu men orken är slut för dagen!

en kvällspromenad med mor kanske?

känns som att lördag kan bli en ganska intressant kväll, på vilket sätt lär ju visa sig..

vad fan ska jag göra i höst?!

KRYSS!!!

vilken helg, händelserik på många sätt! Jonne?!?!

Älskade pianobaren, skulle kunna spendera många fler timmar där!

värre var det att jobba idag, eller det var inte jobbigt att jobba utan att ta sig upp... skönt att det bara var några timmars arbete!! sedan bar det av till s-tälje med Karolina för att hämta isak!

Hatar att tala om vissa saker men igår blev jag tvungen... hade dragit ut på det hela alldeles för länge... rätt eller fel får man ha en egen åsikt om men det var iaf jag som berättade vilket det även skulle vara!! jag är nöjd över att ha tagit ett beslut vilket jag borde ha gjort mycket tidigare!!

skönt att prata med carro igen! känns alltid bättre att få lätta på hjärtat för henne, hon lyssnar alltid och kommer med kloka råd och kommentarer! <3 miss u!!


RSS 2.0