det är över nu...

Hmm nu har jag gjort nästan allt som den här fullspäckade våren innehöll,sjukt skönt!!! Bara redovisning kvar av fördjupningsarbetet, som så gott som är fördigskrivet, vilket inte känns jobbigt alls.....

Igår var det slöjdis vilket jag tror blev lyckat! Alla som jag har pratat med har haft jättekul så då borde ju festen vara Lyckad? Lyckad är den väl när folk tycker att det är kul? Men men jag hade faktiskt väldigt kul fastän jag jobbade, stog i mitt lilla minikök hela kvällen och fixade hamburgare. Tim var sjukt bra som grillmeister, även om de första blev lite brända men det skyller vi på grillen! Har upptäckt att det är rätt så kul att vara nykter bland onyktert folk för man ser så mycket mer vad som händer, vilka som gör bort sig, vilka strular med vilka, vem går hem tidigt pga av lite för mycket alkohol. Man får veta sjukt mycket av att vara nykter på fester, bra grej!

Nu är det bara några dagar kvar tills sommarlov vilket innebär att jag får åka hem. Har väntat väldigt länge på att få åka hem så det ska bli riktigt skönt, på torsdag beger jag mig hemåt då troligen det blir pappa som kommer och hämtar mig efter redovisningen.SKÖNT! lyx att få åka bil hem också!

Ska ska iväg och grilla med Carro och hennes vänner snart. Har stått i valet och kvalet hela dagen och jag antingen skulle grilla med dem eller läx men valet föll på Carro. Hinner ju knappt umgås med henne längre så känns som at tjag måste ta varje chans jag får. Tycker inte om det här när man slits mellan olika ställen och vill vara överallt men samtidigt så har läx fått väldigt mycket av min tid den senaste perioden så ska passa på att umgås med Carro idag, vem vet kanske tittar bort en stund till dem när vi grillat klart, det visar sig helt enkelt!

En dag kvar

Imorgon smäller det, på riktigt! Imorgon är det årets fest i form av slöjdis (om man räknar bort SOF)! Är sjukt laddad och det ska bli så grymt kul.......Ska bli intressant att se hur vi klarar oss men känner jag oss bra så kommer vi att klara det med glans! Vi har haft bra föräldrar!

I tisdags kväll åkte jag på någon slags minisjuka så igår var jag helt däckad och mådde konstant illa, var rädd att Dessi smittat mig med sin magsjuka men som tur var så spydde jag aldrig även om jag var nära ett par gånger och idag mår jag mycket bättre, så pass bra faktiskt att jag tänker bege mig iväg och träna senare ikväll.

Det är ovant att sitta här och inte ha någonting att göra. Referenslistan till fördjupningsarbetet är skriven och ivägskickad till Hanna, listor till morgondagen är utskrivna. vad ska jag göra nu? Var länge sen jag kände mig rastlös, hur kan jag känna mig rastlös när jag har min första lugna stund på sjukt länge? Man blir väl van vid att alltid att ha saker att göra och stressa runt antar jag. Samtidigt känns det som att det är någonting jag glömt som jag borde göra men kan inte komma på något, iofs har jag känt så hela veckan så kanske ska sluta fundera, har jag glömt något så lär jag väl komma på det så småningom, men allt inför imorgon ska iaf vara klart så långt som det är möjligt!

Vår älskade Kristin med vän var här och hälsade på igår vilket var mycket trevligt! Flickan har rest runt i Australien och Thailiand sedan augusti och kom hem för ca 2 veckor sedan så var ett efterlängtat besök vi fick igår.  Det var så mysigt när vi satt runt bordet, drack te och pratade massa gamla minnen, tyckte dock synd om Kristins vän som inte kan ha hängt med så bra när vi bytte ämne var 5 sekund och nämnde namn hit och dit.  Längtar sjukt mycket till den här sommaren då jag har mycket ledigt och vill umgås så mycket som möjligt med mina kära vänner där hemma. Tråkiga är dock att nu när jag för en gångs skull inte ska jobba så mycket i sommar så passar mina kära vänner på att göra det (förutom Elin) så det är ju bra tajming men vi kommer nog hitta tid att umgås ändå!

Vill hem!

Onsdag

Generationsfest var det som gällde igår och inte festande på utan snarare jobba! Jag, suz och Malin hängde i köket vilket jag egentligen var ganska glad över för vi hade jävligt roligt där inne, iaf under vår lilla minikonsert med Gustav! Var dock väldigt trött och inte alls pepp men höll humöret uppe ända till slutet då spyor var på väg upp ur min mun men jag hann hindra dem vilket känns skönt idag....... mår trots det inte helt bra idag men iaf bättre, är ju något.......

Grupparbete i key idag på förmiddagen, var inte alls aktiv pga av min sömnbrist och illamående men tur att jag har världens bästa grupp som tar hand om mig! Jag är ju trots allt bäbisen i gruppen, om man nu ska se till ålder, annars vet jag inte vem som är det, kanske är jag alltid! Men fick en hel del gjort och blir bara att jobba vidare imorgon, mest diskussion kvar nu vilket känns otrolit skönt! Är också impad att vi hunnit skriva 9 sidor på ca två förmiddagar, brukar inte vi lyckas med!!!

Ikväll är det mycket på gång, fadderupptakt och sedan möte, mycket att göra inför Slöjdis på fredag men det ska bli så sjukt kul! Tackar för löken och salladen som blev över igår! Tack tack!!!

Annars så......längtar jag hem!

Tentan klar!

Vet inte ens vad jag ska börja den här gången heller, hinner inte skriva så mycket nu för tiden. Förra veckan var det iaf skifte som var så sjukt skoj! Vill göra om det igen och längtar massa till nästa år då det är några som kommer att anordna det för oss, undra vilka våra kultingar blir? Så kan väl säga att man numera är en äkta läxare även om det inte känns så, kommer nog till höst och nolle-p!

Tentan avklarad idag, tror att den gick bra....kändes helt okej. Hade nog väntat mig att den skulle vara lite svårare men hade koll på det mesta. Är nog mest osäker på vissa av begreppen men  jag borde nog inte stå och falla på dem! hoppas iaf inte det!

Igår sprang jag och Malin 5 km, sjukt stolt över oss! Visst 5 km är väl inte egentligen så långt och man borde klara av det men nu har jag faktiskt inte sprungit på 1 år så då tycker jag att det är jävligt bra! Skulle egentligen ha sprungit idag också men mitt knä bråkar med mig så fick hoppa över det. Jag och Elin la oss ute i solen och solade istället, mycket skönt!

Igår blev jag rätt så förvånad men otroligt glad.....ville bara säga det!

Ojsan!

Här var det länge sen det skrevs, kan bero på bristande tillgång till internet samt kaosdagar just nu! Vet inte hur mycket jag orkar uppdatera men förra veckan var väldigt varierande! Mådde skitdåligt flera dagar och var superstressad över allt som komma skall men gick över så fort man fick lite alkohol i sig i torsdags då SOF började på allvar för min del (skippade onsdagen)! SOF har varit så sjukt jävla najs och jag längtar redan till nästa gång, dock är det ju två år kvar men ändå jag längtar! Kortegen var helt underbar och vi var helt klart bäst och festivalområdet gigantiskt vilket gjorde att jag tappade bort alla hela tiden. Fredagen var ett undantag på jag, alex oxh jenny sprang runt och gjorde hyss, riktigt skoj! Kan väl säga att det slutade med: TAR DU EN BOLL TILL SÅ KNIPSAR VI BANDET!  haha ja som sagt vi hade kul!

Nu är det väldigt mycket plugg och väldigt mycket läx, tenta, skifte och slöjdis på gång! NAJS!!! men stressigt dock.... Dumt att sitta här nu egentligen och slösa tid men har varit väldigt effektiv fram tills nu så förtjänar en paus och ska ändå snart gå ner till tvättstugan och slänga in tvätten....

Juste ni får ju inte missa! Slöjdis är den 29 maj gå in på laxmasteriet.blogg.se och titta! va med och tävla också!!!

Ambitiös

Har nu på tre timmar hunnit iväg och slängt skräp och stohandlat, ätit lunch samt tagit mig igenom två extremt tråkiga texter. Ganska bra jobbat tycker jag! Har ju iofs satt som mål att vara klar med all litteratur den här veckan så borde egentligen läsa lite snabbare men nu jag läser faktiskt så fort jag kan och orkar!

Igår drabbades jag av något som liknade ryggskott och jag var absolut inte glad över det nu när min rygg har varit bra ett tag men varför är jag ens förvånad? Det känns iaf bättre idag, kanske tack vare morgonpromenaden som jag tog med stavarna.....tyckte iaf att det var duktigt av mig att gå upp tidigare och bege mig ut.

Ska nog laga mat och en stund, möjligen läsa lite innan om jag orkar och sen beges det mot campus för först ett litet gyckelmöte och sedan körsång, detta kommer att bli mycket intressant! Bästa med mötet ikväll är att Malin troligen hinner hem till det så att jag får träffa henne, saknat henne sjukt mycket nu när hon varit i Rom. Malin du får inte åka iväg något mer! Tänk på lilla mig :)

Nehe jag skulle ju vara ambitiös!

Sov!

Usch är trött......men inte illamående så det är ju något positivt! Mamma säger att jag ska köpa dofilus, får nog palla mig iväg till hemköp imorgon och köpa det. Lyssna alltid på vad din mamma säger!

Är väldigt mycket just nu och jag har fortfarande inte listat ut hur jag ska hinna med allt imorgon men förhopningsvis så löser det sig, det brukar lösa sig! Längtar sjukt mycket till sommaren så att jag får åka hem och glömma bort allt som har med  MÅSTE att göra, typ som skolan....

Hämtade iaf ut ett paket med kläder idag, kändes skönt att få lite sommarkläder, dock satt inte byxorna riktigt som jag ville men Carro tyckte om dem så hon tog dem, vilket gör att jag slipper skicka tillbaka dem, ett måste mindre! Men men skönt iaf, har spenderar delar av kvällen till att förstärka knappar på kjolen då jag av erfarenhet vet att de annars kommer att ha lossnat efter en kväll! Bra jobbat Michaela (även om du borde spendera din tid på annat, typ som att läs)!

Har varit lite duktig idag och läst 4 kapitel ur Selghed idag så har bara halva boken kvar nu samt skrivit ut ett par artiklar så det måste ju vara godkänt ,nu när vi ändå håller på med bedömning.......

hatar regn!

Varför måste det regna? visst det gör inte så mycket när man sitter inomhus men det känns inte kul när man vet att man måste bege sig ut sen! Någon som vill flytta mötet hem till mig?

Har iaf varit en rätt så effektiv dag, började med en morgonpromenad med carro då det ännu inte börjat regna, fortsattes med lite arbete med budgeten och försökte göra klart den, är så klar som det är möjligt för tillfället........sen var det dags för littraturläsning, jippi!! Är sjukt trött på att läsa och är väl förmodlingen därför jag sitter här nu, men har iaf läst 70 sidor i boken så känner mig lite stolt ändå. Får se om jag orkar läsa mer eller om jag ska sitta av tiden här framför datorn tills jag ska börja laga mat.....svårt val! (eller inte)

Nej men jag vet inte...


Ja vi gick!

Okej det här kändes helt onödigt med hela den här fadderutbildningen, så ja vi gick tidigare.... var iaf kvar i tre timmar, det tyckte jag var starkt!

Nu har jag och Carro även fixat skrivaren så alla papper är utskrivna och ska nog passa på att läsa lite nu när jag smet tidigare, har ju mer än en timme extra nu på mig att göra lite vettiga saker, som att läsa......shit jag vill inte läsa! men säg när vill man det?

Kanske ska störa Carro i hennes pluggande lite......då kanske hon blir glad :)

Så här vill jag känna!


RSS 2.0