Car accident

Är lite dåligt med uppdatering just nu men är för att jag inte har tillgång till någon dator. Laddaren har gått sönder men har beställt en ny som förhoppningsvis kommer imorgon så jag hoppas verkligen att jag får igång datorn igen. Var med om en bilolycka igår men inga personskador. Självklart var det jag som skulle orsaka olyckan! Jag skulle bromsa in för rödljuset men bromsarna tog inte, vet inte om det berodde på regnet, så jag körde in i bilen framför mig. Jag blev riktigt rädd och var sjukt skakis efteråt, faktiskt resten av dagen. Jag fick mitt första möte med polisen här som jag fruktat för att möta. Som tur va kom en väldigt trevlig och hjälpsam polisman! D kom även till olycksplatsen vilket jag är oerhört tacksam för! Hade nog inte fixat det utan honom, lucky me som har en hjälpsam värdpappa! Om man ska se något komiskt i det hela så skedde det en precis likadan olycka bakom oss. När polisbilen parkerat bakom oss så kommer det två bilar, och givetvis så kör den ena bilen in i den andra så polismannen blev tvungen att kalla på förstärkning.. lite komiskt faktiskt! D's föräldrar kom hit igår men åkte för en stund sen. De var snälla och följde med mig till verkstaden idag för att lämna in bilen. Vi vill kolla om bromsarna funkar som de ska, känns skönt att få besked så att man vet! Good luck till bästa carro idag, hoppas att du blir nöjd! Ett stort grattis till moster Pernilla som fyllde år igår! Bättre sent än aldrig :) Fick min OnePiece igår och den är sjukt underbart skön, love it! D's pappa skrattade dock lite åt den.. tyckte typ att jag liknade en clown eller nåt men kan förstå honom! Tror vi alla håller på och bli sjuka här hemma. D är typ redan sjuk, jag har varit lite halvseg med huvudvärk de senaste dagarna och J verkar lite hängig idag. Vet inte vad vi har åkt på, hoppas på att det går över snart! Over and Out

Utan dator ett par dagar... Got this today!


Of course!

Självklart skulle inte uppsatsen in idag utan på onsdag, tack för den stressen!! Det enda postivia är väl att den faktiskt är skriven nu så behöver inte skriva något till onsdag, yey för mig!!

Fick en jätteroligt nyhet idag!! Jo det är så att Emelie, som jag hade planerat att åka till niagrafallet med, har varit i rematch och gissa vart hon ska flytta... Självklart hit till DC, är riktigt glad över detta!!! Ska bli skoj att träffa henne igen!!!

Känner att jag mår väldigt bra psykiskt idag, kan ha något med att jag hade ett långt och härligt samtal med mina bästa carro!! Miss u like hell my darling!! Är så glad att skype funkade riktigt bra för en gång skull och att vi faktiskt kunde ha igång videon också, love it!!!


Always you and me darling!! <3

Trodde egentligen att jag skulle börja jobba för 10 minuter sen men verkar ha blivit framskjutit.. Tror att D och J åkte och storhandla lite!! Har fått rätt så mycket ledigt på sistone vilket är rätt så skönt, behövs imellanåt. Är ledig på fredag och lördag den kommande helgen vilket jag är otroligt glad för!! Så förslag på vad man kan göra!! En "hej då"-middag blir det iaf för Emma, hon lämnar ju oss på söndag vilket är väldigt tråkigt men mycket förståeligt!!

Trodde att jag skulle dö under träningspasset imorse, tror allvarligt att kvinnan ville ta död på oss....

För övrigt händer det inte så jättemkt den här veckan, har lite grejer att fixa med kursen samt så kommer D's föräldrar hit så ska bli trevligt att träffa dem igen!


Over and Out

First draft done!

Har faktiskt lyckats få ihop min uppsats. Kom ju på att det bara ska vara ett första utkast så den måste ju inte vara helt klar och perfekt vid det här stadiet så får nöja mig med det jag har just nu. Grunden är klar, är väl vissa saker som kan behövas utvecklas men är nöjd för tillfället!!

Fick en enorm saknad efter mina vänner hemma i Sverige nu på kvällskvisten, finns en bunt människor som jag saknar sjukt mycket! Önskar att ni fanns närmare mig...

Har precis gett J ett bad så nu har han ca 45 min kvar att leka av sig innan det blir sängen för honom, känns nog som att det skulle kunna bli sängen för mig då också. Var fan kommer denna trötthet ifrån?!

Beställde en onepiece igår så den kommer förhoppningsvis med posten snart!! Försökte förklara för D vad det va men han förstod nog inte riktigt grejen med det men jag förstår honom, det gjorde inte jag heller i början. Såg det bara precis som honom som en gigantiskt pyjamas men nu kan jag inte sluta längta tills den kommer! Förstå att få krypa in i den och bara mysa ner sig i soffan, lovely!!

Känns som att jag har dåligt samvete över något eller ångest men kan inte komma på över vad. Någon som vet någon orsak till varför jag skulle ha dåligt samvete? Kan verkligen inte komma på något, iaf ingen som skulle kunna dyka upp nu...


Over and Out

Family Picnic

Usch vad jag inte tycker om såna tillfällen när man ska vara social och gå runt och prata med människor, speciellt när jag absolut inte känner för att vara social. Därför var det otroligt skönt att jag, D och J bara stannade ca 40 min på dagens familjepicknick med aupaircare. Vi kom dit, sa hej till min area director, åt mat, sa hej då och åkte hem, perfect!!

Sitter nu ensam hemma och försöker skriva på min uppsats men är så sjukt omotiverad till att skriva den just nu! Vill typ bara ligga på soffan och titta på tv, förklarar kanske varför jag sitter här och skriver istället för på min uppsats. Grejen var väl den att jag hade glömt bort den lite och trodde att första utkastet skulle vara klart till onsdag men verkar som att det är till imorgon så blev väl lite stressad av det... Försöker men det går extremt sakta framåt!

Snodde istället lite bilder från Sandra från i fredags som kan vara kul att visa!

Redo att bege oss in till DC!


At Funxion!


Me and Bodil!

Känns som att jag är på väg att bli sjuk... Är otroligt trött och seg, har en irriterande huvudvärk och börjar känna av halsen, inte bra det här! Hoppas på att det bara är något tillfälligt, har ingen större lust att bli sjuk. Fast är faktiskt förvånad över att jag har klarat mig ifrån det så pass länge, har ändå varit här i ca 2,5 månad!

Talked to mum today, lovely!

Kanske borde återgå till skrivandet? Njae.... Jo Michaela för du börjar jobba om 2 timmar!!


Over and Out

Birthdayparty

Är så sjukt jävla trött idag så det finns inte, sömn ja tack!! Men så lätt värt det!!!

Igår var det födelsedagsfirande för Sandra, vilket innebar utgång i DC. Jag hade riktigt roligt och det märktes nog av att jag inte festat på 2 månader!! Tiden bara flög iväg och skippade sista metron hem för att istället äta, vilket ledde till att jag sov över hos Bodil, en go norsk tjej. Vi hade riktigt kul, speciellt när hon lyckades skrämma iväg tre killar från mcdonalds, har aldrig sett några resa sig och gå därifrån så fort som de gjorde!!

Hon var snäll och skjutsa hem mig idag så har försökt sova lite under dagen men har inte gått någe vidare. Nu har jag istället precis varit på giant och köpt mig en stor cola och en massa choklad, är alltså redo för kvällens jobb. Blir pizza and movie night med J, så jävla skönt!! Hade absolut inte orkat med sandra och dem ut ikväll också så är ganska tacksam för att jag jobbar ikväll!

Imorgon är det dags för aupairmeeting. Denna gång är det picknick med värdfamiljerna så hoppas på att lite fler personer dyker upp denna gång! Har även en uppsats jag måste skriva i helgen men skjuter upp det till imorgon, orkar absolut inte skriva någonting idag.


Over and Out


Ännu en ledig dag!!

Oj vad hände? Blev visst ledig idag också men istället blir det jobb både lördag och söndag kväll men känns faktiskt helt ok!!

Har pratat med familjen på skype två gånger idag! Min älskade pappa fyller 45 år idag så ett stort grattis till honom!! Har även fått prata med morfar och kerstin, farfar och Irene, samt farbror och mina crazy kids, lovely!! Va härligt att få se och höra deras röster igen!! Är även glad över att min födelsedagspresent till pappa kom fram i tid, hoppas du tyckte om dem även om den ena tröjan va väldigt stor!!

Gick in i en liten svacka nu bara för en liten stund sedan.. Känner mig plötsligt väldigt ensam och tror att det beror på att några av de jag har lärt känna åker hem väldigt snart och inom några månader så känns lite jobbigt. Ska man börja om från noll igen?! Nej måste ryka upp mig själv men orkar inte riktigt. Går nog snart över!!

Måste nog försöka tagga till inför Sandras födelsedagsfirande ikväll!! Hoppas på att vi får det riktigt skoj!!

Fick tillbaks lite skrivuppgifter idag och blev lite speciellt glad över en uppgift. Max man kunde få på den uppgiften  var 50p och jag lyckades få 45,5. Måste säga att jag är riktigt glad över det!! Känns som att man fått lite besked om hur det kommer att gå i den här kursen, känns verkligen möjligt att jag kan hålla samma standard som de andra!!


Over and Out

Ledig dag

Blev lite oväntat en ledig dag men sånt är ju alltid välkommande!! Fick faktiskt bli lite shopping då!!

Har varit jättetaggad hela veckan för morgondagens födelsedagsfirande av Sandra men det försvann nu när det visa sig att hon måste åka hem på måndag, känns sjukt tråkigt!! Har ju inte känt henne så länge men såg verkligen fram emot att lära känna henne... Men men vi får köra på och ha riktigt skoj tillsammans imorgon helt enkelt!!

Har precis tittat på säsongspremiären av Grey's Anatomy och kändes väldigt märkligt att inte ha Carro bredvid mig, vart höll du hu egentligen?!

Bäst att sova kanske....


Over and Out

pengar pengar pengar

Usch vad jag vill shoppa!! Skulle vilja ha obegränsat med pengar och bara gå runt och shoppa järnet en hel dag, behöver verkligen en ny garderob! Men tyvärr så ser ju inte livet ut så. Försöker hålla mig till enbart mitt amerikanska konto men är så sjukt lockande att använda det svenska också, BE STRONG!!! Försöker spara mina pengar så att jag kan åka till ett shoppingoutlet i Leesburg och verkligen kunna shoppa loss där!!

Morgonpromenad avklarad - check!

Är väl dags att börja göra sig redo och äta något innan jag måste iväg till min lektion, hoppas verkligen att det är lektion idag för är lite surt att behöva åka dit i onödan!


Over and Out

Onepiece

Är jävligt sugen på att köpa en onepiece nu när hösten närmar sig men är så jävla svårt att välja.... är så många som inte har rätt storlek inne men denna har rätt storlek så är lite sugen på den men har inte riktigt bestämt mig!!


Vad tycks?!

Börjar bli väldigt irriterad på min handled nu, sluta göra ont!!

Idag blev det en fika med Karolina på Starbucks, var skönt att komma ut och umgås lite. Har precis slutat men blir en lugn hemmakväll idag, behöver plugga lite men är samtidigt skönt att bara kunna vara hemma en kväll och slappa utan att behöva jobba. Behövs såna ibland också!!

Kanske dags för middag snart? Undra vad D har planerat!!


Over and Out

Oops!!

Kunde ha gått riktigt illa idag, vad fan höll jag på med?! Var på väg hem idag och satt helt i andra tankar och tänkte inte på att det var rött så höll på att köra rätt ut. Lyckades som tur va reagera och stanna bara några meter längre fram än vad man får köra, så fick backa tillbaka, men helvete det kunde ha gått riktigt illa om jag hade kört några meter till. Usch är typ fortfarande lite skärrad över det hela.. Något sånt här har aldrig hänt mig och förstår verkligen inte vad jag höll på med, måste ha varit så sjukt långt borta i tankarna men förklarar ändå inte hur jag agerade. SKÄRPNING FRAMÖVER!!!

Har riktigt ont i min vänstra hand och handled, vet verkligen inte vad jag har gjort men har känt av det i en vecka nu... tycker att det borde gå över snart..

Visade sig att min klass var inställd idag, så var ju verkligen värt att åka dit för att sedan åka hem direkt igen, eöller åkte ju inte hem utan blev en tur till Starbucks. Kunde ju passa på att plugga lite där istället för att sitta här hemma!!

Fick mitt amerikanska ID idag, gick ju sjukt fort men det är jag glad för! Nu slipper jag släppa runt på passet!!



Tänkte att ni kan ju får se några av de bilder jag lyckades ta med mobilen från konserten i lördags men kvaliten är tyvärr inge vidare!






Kelly Rowland


The F.A.M.E. Tour


Chris Brown


Over and Out

Paintball

Blev paintball tillslut idag!! Måste säga att jag var fruktansvärt rädd innan och rädslan gick väl över under tiden vi spelade men var ändå en konstig känsla när vi spelade, typ allt ifrån skräck till dödarinstinkt.. haha låter ju hemskt men man gick nog igenom de flesta känslorna man kan ha. Vet dock inte riktigt om paintball är min grej men kan nu iaf säga att jag har testat på det and I'm still alive!! Det sjukaste var nog när vi spelade spelet "Iron Man", vilket innebar att man inte åkte ut om man blev träffad utan folk fortsatte att skjuta tills man själv beslöt sig för att ta sig ur spelet. 
Har några fina märken på kroppen, framförallt ett högt upp på ryggen, nästan i nacken. Var en i mitt lag som inte kunde sikta så bra utan sköt mig där på allt för nära håll....

Har precis gjort J redo för sängen och läst godnattsaga för en gång skull (brukar inte göra det med honom), så nu sover han nog sött när som helst!!

Vet inte riktigt vad som väntar i veckan.. Lär nog behöva jobba en del på min uppsats, annars är det nog rätt så lugnt. Blir väl att försöka träna som vanligt!! Vill ut och shoppa lite (massor!) kläder också men känner att ekonomin kanske inte tillåter det riktigt just nu... får väl se när jag fått min lön och så..


Over and Out



Chris Brown

Oj vilken konsert det blev igår!! Vi började dagen med att äta middag i chinatown, valet föll på matchbox! Sedan var det dags för huvudattraktionen!! Tyckte om deras upplägg på konserten, först spelade TYGA, sedan Kelly Rowland, följt av T-pain och sist och bäst Chris Brown. Tyckte att de alla bjöd på en bra show men framförallt Kelly Rowland och Chris Brown. Fast under Rowland show så tittade vi nog mer på hennes dansare än på henne, yummi vilka kroppar!!

Idag vet jag inte riktigt hur dagen blir... kan ev bli paintball men får se. Det enda som är helt säkert är att jag börjar jobba vid 18, så har några timmar kvar att fylla ut!

Har också i veckan äntligen köpt mig ett par vita converse, love them!! Det bästa är väl att jag betalade lite under 300 kr för dem, inte ens i närheten av de pengarna man måste slänga ut om man vill köpa dem i Sverige! Kommer nog köpas ett antal par här under året!!

Förstår inte varför jag redan är vaken. J är hos sin mamma så är tyst på morgonen för en gångs skull men ändå så är jag vaken, är som att jag har en tidsinställd väckarklocka inom mig eller nåt..


Over and Out

Höst?!

Vad hände liksom?! För två dagar sen så var det sommar och jag gick runt och svettades i värmen. Nu är det typ höst ute, det är kyligt så nu blir det på med jeans och långärmat!! Tycker inte riktigt att det behöver gå så fort, vill ju ha något mellanting... Känns som att september är en månad då vädret pendlar väldigt mycket!!

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Åkte först till Sandra och sedan for vi vidare till Betesha för middag med en annan svensk tjej samt en finsk tjej. Hade mycket trevligt så ser verkligen fram emot att umgås mer med dem. Som det ser ut nu så kan det bli piantball med dem på söndag, men är typ redan nu livrädd för att det ska göra ont så får väl se hur det går...

Har haft en väldiga humörsvängningar idag och allt har inte riktigt gått som jag velat. Har till exempel lyckats fylla hela min väska med vatten. Tack gode gud för att jag inte hade den viktigaste kursboken där i! "Bara" en mapp förstörd samt en väldigt blöt bok, hoppas på att den lyckas torka lite och ändå kan vara användbar. Men verkar inte som att vi använder den så mycket i kursen så är väl tur det! Sedan har jag även haft en pojke som inte sa till att han behövde gå till toan så det kom både det ena och det andra i byxan, va inte så jätteglad just då...

Hoppas iaf på en bättre kväll! Jobbar men har precis beställt pizza till mig och J, sen så får det nog bli en film till det!

Längtar massor till morgondagens konsert!!


Over and Out

Blixt och dunder

Jisses vilket oväder vi hade här igår kväll!! Det dundra och blixtra så hela himlen lös upp. Är inte ofta man ser himlen så ljus så sent på kvällen!! Detta kan ju förklara gårdagens huvudvärk vilket min mamma var smart nog att påpeka!

Idag har jag varit iväg och fixat ett amerikanskt ID, äntligen hade jag alla papper jag behövde så nu kommer det med posten om ca 2-3 veckor. Ska bli skönt att slippa släppa på passet!!

Hann även med lite träning på gymmet och har äntligen sett en riktigt snygg amerikan, va verkligen på tiden!! Va sedan hem snabbt och duscha innan det var dags för lite skype med Kristin. Så jävla skönt att skype fungerade bra för en gång skull, iaf i 50 min sedan försvann mitt ljud. Men det var mycket trevligt att få prata med den unga damen och det har nu börjats göra upp lite planer för när hon kommer till USA i början av nästa år. Ska bli riktigt skoj!!!


En mycket minnesvärd trip till Danmark och Kristin i våras!!
Hoppas så att jag kunde få umgås med alla mina flickor igen (ja carro, jag vet att du inte är med på bilden, du fick en bild tidigare i veckan) så önskar att de alla kunde komma hit! SÅ KOM HIT!! Är lite avundsjuk på att de alla ev ska träffas nästa helg. Men jag då?!

Nu blir det jobb ca 1,5 timme till sedan bär det av för lite middag med en svensk tjej som heter Sandra. Har inte träffat henne tidigare så ska bli roligt!!


Over and Out

Headache...

Har en sjukt jobbig huvudvärk idag.. den kom helt plötsligt här på eftermiddagen efter att jag kom hem från college så är inte så jättepigg just nu. Jippi för att försöka underhålla J då när man inte är på topp!! men men vi får försöka ta det lite lugnt..

Idag så fick vi uppgiften till vår första stora essay så måste börja klura ut vad jag vill skriva om. Måste ha kommit på något till på fredag så blir att tänka tänka tänka.

Igår kväll blev det middag och frozen yoghurt i Rio med Karolina och en ny svensk, Roland. Jag älskar att gå runt i Rio, är så mysigt framförallt på kvällarna och äter man lite (läs mycket) frozen yoghurt till så är det ännu bättre!!

Har fått mitt bank account statement idag så imorgon blir det nog att bege sig iväg för att fixa ett amerikanskt ID. Är typ det sista jag har som måste fixas så ska bli skönt att få det avklarat! Vet inte om jag har nämnt det men har äntligen fått mitt bankkort så nu kan jag börja använda mitt amerikanska bankkonto, det är riktigt skönt!!

Nehe åter till arbetet, jobbar hela kvällen idag!!


Over and Out

Happy!!

I'm so happy right now!!! Har äntligen skypat med min kära vän Caroline, om jag saknar den kvinnan!! Har inte pratat med henne på över 2 månader så var verkligen på tiden!! Hur kan man gå ifrån att ses varje dag när vi bodde ihop till att inte prata på 2 månader, känns väldigt konstigt men nu får det bli ändring på det hela!!


Något som gör mig mindre glad är att jag tror att jag har sträckt ena skinkan! Haha har asont och det är inte träningsvärk så måste vara en sträckning, hoppas på att det går över snart för det gör jävligt ont när jag går!! Kanske jag inte behövde nämna här....

Lyckades iaf köra hela trännigspasset imorse, sedan blev det lite pluggande och kaffe på Starbucks innan det var dags att fara hem för lite jobb. J kom hem för en stund sen och jag försöker få honom att säga mitt namn rätt. Han vet egentligen hur han ska säga det men han envisas med att säga ungefär Nikela, haha vet inte varför men jag ska fortsätta att påpeka tills han uttalar det rätt!!

Håller på med en massa tvättande och måste nog städa lite idag också! Är ledig ikväll så ska iväg på middag i Rio med Karolina och en ny kille som har kommit till mitt område.  Ska bli skönt att komma ut och göra något annat än bara arbeta! Hade iofs en väldigt skönt kväll igår då jag slutade vid 18 och började igen vid 21, men då låg J i sängen redo för att sova, så jag kunde titta på film under arbetstid!! Sånna kvällar gillar jag!!


Over and Out


Monday again!

Hm hur har min dag sett ut?
1.Löprunda
2.Skola
3.Skype med familjen
4.Jobba
5.En sväng till Lakeforest mall
6.Jobba
7.Dags att sova

Skittråkig uppdatering men känner inte riktigt för att skriva idag... Lovar bättring till nästa gång!


Over and Out

Lovely Weekend!

Gårdagen var hur bra som helst!! Jag, Karolina och Emma for iväg till Go Ape för lite linbanor och klättring, vilket var hur kul som helst!! Svettiga och skitiga blev vi men det var det verkligen värt!! Kan jag tänka mig att göra igen!



















Kvällen fortsatte minst lika bra då anda Emma slöt upp och vi hade kräftskiva hemma hos Karolina, så himmelskt gott! Vin, kräftor, räkor, vindruvor, lax, ost, daim etc. Kunde inte ha blivit ett bättre slut på dagen!!






Fick äta både daim och djungelvrål idag, mina favoriter! Kan inte bli en mycket bättre dag då!!


Vinet börjat säga sitt!

Nu är jag iaf tillbaks här hemma och jobbar igen, blev frukost på ett bagelställe och sedan lite american pie innan det var dags för mig att fara hemåt för lite arbete. Måste även avsluta min skrivuppgift som ska in i morgon. Höll på att få lite panik för en stund sen då min dator hade laddat ur och laddaren inte fungerade, tusen tankar gick genom huvudet och gråten var inte långt ifrån. Vad fan hade jag sagt till min lärare imorgon om jag kom utan uppsats för att jag inte fick igång min dator, tror ni att hon skulle tro på det?! Men nu fungerar den iaf så är väl bäst att spara uppgiften på mailen om något annat skulle lyckas hända under kvällen...

Ett stort grattis till mitt crazy kid, Nova som fyller år idag!! Hoppas att hon fick en bra födelsedag. Tyvärr så fyller hon ju år på en väldigt dålig dag här i USA. 11 September.. Är 10 år sedan idag och många människor är verkligen livrädda att det ska hända något nytt idag, men än så länge är allting lungt.. Tror inte att något kommer att hända idag heller men får väl se, dygnet har några timmar kvar!!

Kanske borde börja fundera på middag?


Over and Out

woho friday night!

Haha rubriken låter ju roligare än vad det är! Jobbar eller njae "jobbade", J ligger nu och sover efter att vi tittat på Tarzan (han höll typ på att somna under filmen) så nu gör jag inte mycket. Har ätit en av chokladkakorna som D bakade igår (jag hjälpte till på ett litet hörn) och har nästan skrivit klart min skrivuppgift! Check på den! Måste väl kontrolläsas lite och så men grunden är klar så kan fixa resten på söndag!

Sitter här och längtar tillbaks till förra helgens äventyr, hade så sjukt kul!




Så här glad kan man va!!

Juste måste ju berätta vad jag, Karolina och Emmax2 har köpt! Vi har köpt biljetter till Chris Brown som spelar här i DC nästa lördag, han har även med sig Kelly Rowland, T-pain och någon mer så ska bli riktigt skoj! Första konserten här i USA så det ser jag verkligen fram emot!!

Nu hoppas jag på fint väder imorgon bara!


Over and Out

Essay 1

Första uppsatsen inlämnad idag. Ska bli väldigt intressant o se vad för betyg man får på den. Känns som att det kan bli vad som helst, man har ju ingen aning om vilka krav de har! Nu är iaf första inlämnad och givetvis fick vi en ny skrivuppgift idag som ska in på måndag, kul att ha den att skriva under helgen! Dock är det bara en sida men ändå!

Regnet har iaf fortsatt hela veckan, är så sjukt trött på det! Just nu är det faktiskt uppehåll men kan ju börja igen när som helst... hoppas verkligen på lite bättre väder imorgon då tanken är att jag, Karolina och Emma ska på zipline (stora linbanor högt ut i luften typ). Sedan imorgon kväll blir det vin och kräftor hemma hos Karolina, det ska bli riktigt skoj och framförallt GOTT! Har inte ätit kräftor på hur länge som helst!!

Var på bio igår och hade en hel biosalong för mig själv, händer inte varje dag! Såg dessutom typ en skräckis, eller vet inte om det va de det skulle va, så kändes lite konstigt att sitta där alldeles själv. Typiskt nog så kommer det in en anställd där också under filmen som höll på att skrämma mig riktigt mycket!! Filmen hette Don't Be Affraid Of The Dark och var väl kanske inte helt värd att se på bio men blev lite underhållning för kvällen!!

Ikväll blir det att jobba... har blivit rätt så många arbetskvällar den här veckan men så är det ibland, kunde ju åka på roadtrip förra helgen så då gör det ingenting att det blir några kvällar extra den här veckan!`

Tyvärr så blir niagrafallsresan, som jag och en annan tjej hade planerat in i oktober, uppskjuten. Hon har lite problem med sin värdfamilj så vet inte om hon hamnar i rematch så då får vi avvakta med den. Har ju ett år tänkte jag skriva men faktiskt tio månader på mig att åka dit. På söndag har jag varit i USA exakt 2 månader.

Juste!! Grattis till Börje och Kerstin som fyller år idag, jag hoppas att ni ser det här!!

Kanske ska börja skriva på min uppgift nu?!


Over and Out

Rain

Rain, rain rain.... fan nu har det regnat både måndag, tisdag och onsdag. Börjar tröttna lite smått på det! Det enda positiva med regnet är att det inte är så jävla varmt!

Har en riktigt jobbig huvudvärk idag, vet inte riktigt vad den beror på. Antingen är jag på väg att bli sjuk eller så är det vädret, ligger åska i luften så kan va det. Jag hoppas på det sistnämna!

Ignorerade iaf huvudvärken i morse och for till gymmet för att träna, mycket välbehövligt efter helgens konstiga matvanor! Nu är jag färdigduschade, bara och äta lite lunch innan det är dags att fara iväg till college för dagens lektion. Är glad för att jag fick mitt parkeringstillstånd igår så nu får jag äntligen parkera på studentparkeringen!

Hmm.. hade inte så mycket att säga just nu, kanske beror på huvudvärken! Är för övrigt irriterad på att jag inte kan kolla på idol på tv4play, tydligen kan man inte titta på det om man är utomlands, vilket jag tycker är riktigt dåligt. Hade hoppats på att kunna följa det under hösten men men nu får jag visst ändra mina planer...


Over and Out


Roadtrip

Vilken helg jag har haft, helt jävla underbar med 3 andra härliga tjejer!! Mycket minnesvärd helg detta!!
Vi begav oss alltså till North Carolina och den lilla staden Wilmnington där de spelar in serien One Tree Hill. Vi bodde på hotell, åkte till beachen, tittade på husen, kaffet och River court som utspelar sig i serien, och den sistnämna var absoult bäst! Vilken känsla de va att sitta där och bänken var fullskriven av citat och folk som besökt platsen. Vi hann med en hel del under dessa dagar och det känns både konstigt och skönt att vara tillbaka i vardagen. Det bästa var iaf att få en hel natt sömn, var ett tag sen det hände!!

Bilderna får representera helgen!!


Framme och trötta i North Carolina efter en natts körande!


Det blev frukost på Ihop!


Vi for till C(K)arolina Beach!








Vårt hotellrum som än så länge ser rätt så fint ut, var ett enda stort kaos efter 24 h i det!


Vi for tillbaka till Carolina Beach senare på kvällen!


Vi hamnade på något uteställe med liveband!




One Tree High


Dribblar lite på bron i introt till serien!






Karen's Cafe, tyvärr stängt!


River Court!






Mouth!




Vi for till beachen igen!






På väg ut för middag!


Införskaffad tröja helgen till ära!


Vissa kände av sömnbristen på väg hem!

Har helt enkelt varit en helt underbar helg!!!


Over and Out

North Carolina

Woop woop vilken helg jag haft!! Helt underbar men med alldeles för lite sömn, sova 11 h under de 3 senaste dygnen är kanske inte helt ultimalt men vad gör de?!

Är iaf sjukt trött och orkar inte lägga upp bilder nu så får bli morgondagens projekt. Nu blir det slappa i soffan resten av dagen, J borde komma hem snart så ska underhålla honom också men det går nog. Får nog bli en movienight!!


Over and Out

Time for roadtrip!!

Finally! Som jag har väntat!! Det närmar sig avgång, snart påbörjar jag, Emma, Karolina och Elin vår roadtrip till North Carolina, är sjukt taggad!!! Jag och Emma var och hämtade hyrbilen tidigare idag, vi kallar henne röda pärlan. Detta kommer att bli så sjukt kul, kan inte vänta på att ge mig av!! Blir att köra nu under natten, jag och Emma ska turas om men det ska nog gå bra, får försöka sova lite emellan :)

Lär inte bli så mycket uppdatering under helgen utan återkommer på måndag med berättelser och bilder från resan!


Over and Out

Städerska

Hmm vet inte om jag var otrevlig idag eller inte men det var absolut inte meningen. D's städerska som kommer en gång i månaden var här idag, första gången jag mötte henne, och när hon sa att hon behövde städa mitt rum så sa jag att hon inte behövde det utan att jag kunde städa det själv. Vet att det är hennes jobb men kändes konstigt att hon skulle städa upp i min röra när jag likaväl kan göra det själv! Hon accepterade det iaf men kanske var dumt av mig att neka henne?! Kanske skulle ha passat på att få någon att städa åt mig, händer inte varje dag, men nu har jag iaf städat mitt rum själv och det känns bra!!

Dock blir det så jävla varmt uppe bland sovrummen så nu rinner svetten, yuk som J skulle säga!

Körde lite core & stretch idag och fy fan vad man är stel i kroppen, skulle verkligen behöva stretcha riktigt ordentligen betydligt oftare än vad man gör!! Om farbror Johan visste detta skulle han genast komma på en bra stretchövning som skulle skapa en massa smärta att plåga mig med!! Visserligen hjälper det men ändå...

Nu är det bara en dag kvar till vår roadtrip!! Imorgon förmiddag så ska jag och Emma hämta ut hyrbilen och sen framåt kvällningen så drar vi!! LÄNGTAR!!

Något annat som jag längtar efter är svenskt lösgodis, skulle göra sjukt mycket för en påse just nu! Mums så tycker allt att någon kan ta och skicka en påse till mig!!



Kanske dags att roa J lite, har någon timme sådär kvar att jobba för dagen!!


Over and Out

Student

Hmm börjar känna mig lite som en student igen... Idag när jag kom hem från college satte jag mig för att renskriva mina anteckningar samt svara på de frågor vi fått i uppgift. Bara kvar att läsa två kapitel så är jag redo för fredagens lektion, en klapp på axeln till mig!! Efter dagens lektion fick jag lite hopp om att jag kan fixa den här kursen men problemet är ju inte att jag inte kan skriva utan problemet är ju språket så är det som kommer att bli en utmaning...

Igår var det en jättehärlig kväll så bestämde mig för att ta en liten kvällspromenad. Visserligen var det otroligt skönt men har väl troligen skämt ut mig totalt på en av gatorna i området. Givetvis när jag kommer gående så ser jag att det sitter en hund med sin husse utanför deras hem och jag fortsätter bara att gå ända tills... jo självklart börjar hunden springa mot mig och skälla o hoppa, så jag börjar springa och hoppa o skrika jag med för var inte alls beredd på detta så ja jag har skämt ut mig. Tog några sekunder (som kändes som minuter) innan mannen fick kontroll på hunden och lyckades ta med honom in.. kanske ska berätta att detta va en liten tax, ja jag vet men vad ska jag göra?! Är man rädd så är man... men usch vad jag skämdes så gick fort som attans därifrån!!
Hatar verkligen att vara rädd för djur, är det någon del av mig jag skäms över så är de det men vad ska jag göra?! Jag försöker verkligen hantera det hela och det har gått så mycket framåt med hundar men så kommer dessa bakslag och vad gör man? Önskar så himla mycket att jag slapp vara rädd men min rädsla är precis densamma som folk som är rädd för spindlar, ormar, höjder etc. Lika lite som ni kan hjälpa era rädslor, lika lite kan jag hjälpa mina men min rädsla tycks vara väldigt svår att förstå för hunden skulle ju aldrig göra mig något, den är ju sååå snäll. Hmm har aldrig hört den förut men då undrar jag, vad skulle en spindel kunna göra för något? Om det bara handlar om att djuret kan skada en så borde ju min rädsla vara mer förståelig än för dem som är rädda för spindlar (ja alltså de ofarliga som lever i sverige) men nu vet vi ju alla att det inte är de det handlar om när det kommer till rädslor...

Oj oj hur kom jag in på detta egentligen? var ju inte meningen :) Poängen var iaf att det var en härlig sommarkväll igår vilket avslutades med lite grillande och middag med min värdfamilj. Hade faktiskt väldigt trevligt och sprang runt och fota lite, försökt få ett foto när D tränade lite på sina danssteg men var inte tillräckligt snabb, nästa gång ska jag vara med me kameran!!
Fick ett lite coolt foto tycker jag!


Imorgon är det första september, tiden går så sjukt fort!! vad händer?! Men jag är glad för det innebär att det snart är fredag och dags för roadtrip!!

Åh familjen skickade så fina bilder igår från deras semester, fanns ett par riktigt fina kort på mamma och pappa när de va ute och båtluffa i skärgården.. Va nästan så att jag ville gråta lite för att jag saknade dem så mycket just då, de va så otroligt fina!! Är oerhört lycklig och stolt över att ha dem som mina föräldrar!!



Usch vet inte om det har varit en bra eller dålig dag.. tror rätt så bra men blev helt slut nu på kvällen då J blir alldeles för trött och inte vill lyssna. Är svårt att få honom att fokusera och göra det man vill då, men blir långa dagar för honom nu när skolan börjar igen och ingen napp blir det. Han är ju van vid att få sova någon timme eller så på dagen nu under sommaren så lär väl ta ett litet tag innan han vänjer sig av med det. Gjorde dock ugnspannkaka till middag idag och det uppskattade han, åt två stora portioner!!

Läsa lite och sen sova, låter som en bra plan!!


Over and Out

RSS 2.0