We will rock u!!

riktigt bra drag på Marias rockfest igår!! vet inte vad som hände men kändes som att alla va skitfulla, vad va de i de där drinkarna egentligen?!?! Mycket lyckad kväll men känner mig inte som människa idag..

nyklippt också, är riktigt korthårig men det känns faktiskt otroligt skönt och jag är för ovanlighetens skull väldigt nöjd med det!

nu är mitt älsklingsbarn här så ska umgås lite med henne!!

Intresserad?

Men hör av er någon gång!! Börjar ju liksom bli nervös över det här, jag är en människa som behöver veta saker och få svar.. har inget tålamod gällande såna här saker..

Fjällen närmar sig!! snart bara två veckor kvar, fick dock en tråkig nyhet idag att några inte kan följa med vilket känns jättetråkigt men får göra det bästa av saken! kan ju inte göra mycket annat...

tog årets första löparrunda idag... det positiva var att jag hade flåset för det och att knäna höll ganska bra, det negativa var att benen inte hade någon ork.. lite träningsvärk efter veckans pass!! men nu vill jag att alla sjukdomar håller sig borta så att jag får fortsätta träna och må bra.. känns som att det kan bli fler löparrundor under våren!!

imorgon lördag är det klippning och rockfesten som gäller, kommer att bli sjukt taggad om det bara kan lösa sig med skjuts och så.. har inge problem med att köra men är ju roligast om jag slipper, hoppas hoppas hoppas!!


Florida?!

har fått mail från en familj i florida, låter riktigt lovande.. får väl se när vi pratas vid... kommer att vara sjukt nervös inför telefonintervjun!!

sjuk grej, va är oddsen liksom?!?!

ska ÄNTLIGEN få gå till jobbet imorgon!! låg hemma sjuk hela förra veckan så ska bli otroligt skönt att få gå iväg och göra lite nytta imorgon. brukar alltid ha lite måndagsångest annars men inte denna gång!!

resa till danmark är bokad idag med tjejerna!! ska bli otroligt skönt att åka iväg med dem, lär ju dröja till nästa gång då några av oss far åt olika håll nu..

på lördag försvinner håret!!

I hate this!!

Jag HATAR verkligen att va sjuk!! trodde att jag va på bättringsväg men BOOM så slår febern och huvudvärken till... fan också..

va tvungen att ställa in dagens klipptid, fail, hade verkligen behövt klippa mig men får bli nästa vecka istället... funderar på att klippa håret rätt så kort...ska jag?!?! dagens andra fail är att jag missar kvalmatchen idag, vill verkligen se den men shit happens så nu får jag ligga ensam hemma istället medan familjen drar till borgen..

måste bli frisk till helgen!!!

Hurra!!

The states likes me!! Hurra för den!! Nu är ansökan godkänd av USA också så nu får familjerna börja kontakta mig..


Mc'fuckin'lovley!!!


RSS 2.0