shit happens!!

gaahh!! hur kan man vara så otränad??? shit detta är deprimerande! slut efter en halvlugn hockeyträning? säger bara en sak, pinsamt!!! måste ske en förändring...

kroppen värker men mår ganska bra för tillfället... väldigt nöjd med valet att spendera nyårsafton i soffan med en film eller ett antal filmer, lite hockey är möjligt också... kanske ändrar mig imorgon får se.. lutar mot en skridskotur imorgon på sillen, får se!

denna ständiga beslutångest!!!!

en fika med kära carro har jag hunnit med idag... mycket mysigt! konstigt när man inte ses varje dag.. snart är vi båda tillbaka i linköping, eller snart å snart, är några veckor kvar innan vi båda är där igen men det känns som att det är snart.. vill åka tillbaka men samtidigt inte, som sagt beslutångest på hög nivå!!

det var den julen

julen börjar iaf enligt min mening lida mot sitt slut, eller är snarare slut... visst den har inte dansat ut än men för mig kan den få dansa ut... juldagarna är slut för detta år!

Idag blev det en tripp till flen... andra sedan studenten... träffade sara och wing, tog en fika och promenad i kylan... roligt att träffas igen, va alldeles för länge sen. vet att det är ens eget fel att det var länge sen men tiden räcker på något sätt inte till. kul va det iaf fall, flen va flen som vanligt!

Nyår närmar sig och jag orkar inte ta något beslut om vad jag ska göra, en film och soffan är sjukt lockande men kanske fel att avsluta och inleda det nya året så.. vet inte riktigt, annars så far jag till nyköping men känns jobbigt att åka iväg, iaf dagen efter när man måste ta sig hem... överväger om jag kanske ska vara nykter och låna bilen.. då kan man ju komma hem på natten och få sova i egna sängen... lär ju inte hända något i gnesta som man kan roa sig med... soffan är sååå lockande!!!

vad gör jag egentligen under dagarna? borde göra så mycket men gör ändå ingenting, böckerna ska ligga gömda fram till det nya året men känner att behovet att plocka fram dem är stort men ska försöka motstå, vet inte om det är det bästa men får se! det som blev gjort igår var att underhålla lillkusinen samt läsa en bok som påbörjades igår morse och som var avslutade igår kväll... kanske inte så social men var skönt att få sitta i en annan värld och slippa sin egen..

imorgon ska jag träffa carro!!! yeah!! konstigt att inte se henne varje dag som jag brukar göra...kommer att bli konstigt i vår när vi inte ska bo tillsammans längre, då ska allting hem hit igen... kan ju möblera hela nedervåningen till min egen lägenhet med alla de saker som jag har.. shit hur ska det få plats, mycket möbler!

nu ska det ätas mat!!!

hej tomtegubbar!

tog en lååååång promenad idag, mycket välbehövligt!! man kan ju iaf försöka gå bort en del av all julmat och julgodis som man ätit..

Blir inte klok på mig själv!

jag vill åka iväg nu och nu och nu!!! även nu! vill slippa skolan, pluggandet och det mesta  och bara åka iväg.. fly från världen, leva i en dröm... jaja man kan fortsätta och önska men jag sitter fortfarande kvar här i soffan och lär ju inte flytta på mig den närmsta tiden.. lata jävel!!

borde ta tag i många saker men känner inte riktigt för det även om det hänger som ett mörkt moln ovanför mitt huvud... men släpp det bara så kan jag ju bygga på med alla problem och måsten..

hej och hå orka detta!!!

Nu blir det förhoppningsvis lite film snart och hockey, jvm it is!!!

ja det var bra!

pulkadag med kusinerna idag... mycket skoj och många krockar!! nu är släkten här för kalkonmiddag, så jävla gott men är inte på topp idag av olika anledningar, vill sova och försvinna!

tror att jag börjar förstå varför jag inte öppnar mig längre.. varför göra det när man ändå bara bli besviken eller sårad? orkar inte riktigt bry mig men påverkar mig ändå.. borde förstått bättre!

Många pinsamma saker hände igår... gjorde en sjukt snygg entre genom att halka i trappen och åka kana nerför den, yes alltid lika duktig men det var faktiskt väldigt halt!!! lyckades även välta ett bord på förfesten när jag satte mig i fåtöljen pga att någon hade skjutit in den för nära borden så när jag sattte mig så rasade allt, yes min vanliga tur!! detta var väldigt pinsamt men vadå får väl bjuda på mig själv men jobbigt när saker går sönder..

Observerade många intressanta saker igår... som att folk inte hälsar, borde jag hälsa då? vet inte vad som var rätt men jag hälsade inte och kände inte behovet av det heller men ändå... är ju inte bitter eller så men kände bara inte för det.. väldigt skönt att många saker är över i mitt liv men känns inte så kul att återvända till denna håla...

fuck what I say!!

Om man ändå kunde börja om där ingen känner en och bara slippa alla problem och jobbiga saker. Alltid samma sak om och om igen...


Juldagen

here we come! party like a rockstar all night long..... eller vi får se! snart kommer kusin och hämtar syster och mig, sen kör vi!

känner mig seg men förhoppningsvis går det över snart!

God jul!

Julafton har passerat, vad en mycket mysig dag... tror faktiskt den mysigaste på de senaste åren, vet inte riktigt.. julen är dock inte slut än! juldagen, morfar kommer på middag och sen blir det lite festande är det tänkt, får se hur dagen slutar!

tycker inte om att det anöar blötsnö ute!

Nu blir det mer julmys med la familia!!!

hej mitt vinterland

Granen är pyntad, julklapparna inslagna... snart ska första skinksmörgåsen ätas...älskar dan före dan! myskväll med familjen; the last legion, bingolotto uppesittarkväll... mycket tvtittande men väldigt mysigt.

Tror att julkänslan är kommen nu, har vacklat lite grann men det är ju så sjukt mysigt, love it! är alldeles vit ute, tjocka släkten kommer imorgon, umgås med nära och kära... kan inte bli mycket bättre...

hittade en gammal stickad tröja i förrådet som jag drog på mig, mysig som fan! älskar när man hittar gamla saker som man glömt bort fanns som man kan bli varm och go av..

Har lite träningsvärk i ryggen från gårdagens ishockeypass!

Tror att jag håller på att bli sjuk igen.. lite täppt i näsan, hosta till och från samt på gränsen till feber tidigare idag.. träningspasset samt att pussas med en sjuk ettåring är kanske inte något som talar för en när man precis varit sjuk men kurerar med te och håller tummarna för att inte bli sämre till morgondagen eller juldagen!!


Så här mysig är vår lilla julgran på övervåningen, mysfaktor hög!!




Så här cool är spargrisen som jag fick av karolina och Isak i julklapp!


så jävla slut

dan före dan...

väldigt bra och hektiskt dag igår.. hann med mycketm bla. slösa farfars julklapp på ett par sjukt sköna och snygga vinterskor, me like! slutade med att jag och syrran köpte likadana, visar bara på att vi har god smak!

hann träffa karolina också, saknat! man hinner inte träffa folk så ofta här hemifrån numera men nu under jul ska det passas på, fick en jättecool spargris i julklapp av henne och isak, måste nog lägga upp den någon dag bara för att visa upp den! jag blev väldigt glad!

Vet inte hur planerna för den 25:e blir... lite rörigt än så länge men det ska nog klarna snart!

Det är mycket som känns lite smårörligt och förvirrande i mitt huvud, skönt att få prata av sig lite igår. Jag får ta det som det kommer, orka inte ta tag i det.. shit happens!

Idag ska vår julgran(ar) kläs samt första julskinksmackan ska ätas, åh jag är så petig med traditioner men vadå? traditioner är ju till för att hållas, iaf till största delen, vissa traditioner är ok att bryta men inte när det kommer till jultraditioner!

Lite frukost kanske, sen ska far och jag ner och trängas vid dörren in till systemet.. medvetet val men csn kom idag så har inte haft möjlighet innan, hej o hå vad det ska köpas för de icke.pengar jag har efter att ha betalt alla räkningar den här månaden, love csn-december!

älskar btw veckans icareklam!

Nej men hej på dig också!

Motivationen för träning är som bortblåst... IGEN!!!! vad är det för fel på mig nu för tiden? okej oftast är det något fel på mig men detta är ovanligt... vill träna men har ingen lust och ork.. jag vet att detta säger emot sig själv, har precis haft den diskussionen med mina föräldrar..

Idag har jag varit otroligt rastlös, funderade till och med på att plocka fram skolböckerna men jag vägrade! kan ju inte redan ta fram dem, måste lära mig att bara ta det lugnt och slappna av, vilket förklarar varför jag största delen av dagen har suttit med näsan i en bok, är så länge sen jag kunde sitta och läsa bara för nöjes skull, love it!!!

Det är sjukt mycket snö ute! vad har hänt? ska det tas igen all snö som uteblivit de senaste jularna? Jag litar inte ännu 100 % på att snön ligger kvar till julafton men det ser väldigt just ut... vill verkligen ha en vit jul, var alldeles för länge sen!

Imorgon blir det förhoppningsvis en resa ut till landet för att hälsa på Karolina och hennes lilla son Isak, var alldeles för länge sedan jag såg dem, ska bli så kul! Julklappar ska tas med också!!! Hoppas bara att bilen blir tillgänglig så tidigt som möjligt, först ska mamma och pappa iväg och julhandla lite men de har lovat att åka tidigt så att det kommer hem skapligt!

Ska jag fortsätta med min bok nu eller titta på ett avsnitt ur danska paradise hotel, som btw är sjukt mycket bättre än den svenska versionen.. blir nog lite av båda...

Snö!!

Oj oj här händer det mycket! länge sen det uppdaterades här... vad har hänt? jo vfu + att vara sjuk = ingen bra kombination!

Nu är det jullov och jag kunde inte vara gladare, även om en tjock hög med skolböcker är medpackade hem... men de ska ligga gömda iaf fram till efter nyår sen jävlar blir det till att plugga, två tentor står på schemat när man kommer tillbaka!

Åkte hem redan i fredags men har inte egentligen varit hemma förrän idag... har varit saker hit och dit som man ska göra, i fredags hade hockeyn lagfest så där blev det ett besök och igår gick färden upp till stockholm för att möta upp tjejerna för en trevlig dag/kväll/natt... nu är jag hemma och har placerat min rumpa i fåtöljen och har inte alls tänkt flytta mig härifrån idag! nu blir det att umgås med la famila!!

tror att jag ska ta fram en bok och läsa.. va länge sen!

Bäst!

Tanken av gårdagen värmer fortfarande... sjukt mysig, rolig och trevlig!! Elin hade gjort upp planer för oss.. hemligt hemligt, visade sig att vi skulle spela laserdome, så jävla kul!!! Aldrig spelar tidigare men shit va kul vi hade och va svettiga vi blev!! Dagen var inte slut efter det utan fortsatte med lite lekar och samarbetsövning, middag, sällskapsspel, hemlighetsberättande, ett besök på fattömningen, efterfest och hej o hå!! Kul hade vi bestämt!

Sovit knappt 3 h idag.. inte bra med tanke på att jag hade massor att göra idag vilket jag verkligen inte gjort... tvingade precis mig själv att sätta mig lite grann med förberedelserna för min lektion imorgon, gick relativt fort men å vad jag övervägt att anmäla mig sjuk imorgon för att slippa behöva gå upp imorgon bitti! Det är riktigt skoj med vfu men inte när man har sömnbrist och måste upp vid fem på morgonen...

Förstår inte varför jag blir så förstörd!!!

Blir arg på människor som gör dumma saker som att smitta in på hg gratis genom att påstå att man är med i ett festeri/fadderi.. vadå fräckt! hallå vi sliter faktiskt för att få gå in där gratis! Bra att de börjat kolla namn och leg nu så att inte sånt här fortsätter.. dessa människor borde skämmas om de har något samvete.. 


Detta är mitt fina fynd jag gjorde igår tack vare att jag var sämst på förfestspelet!

 

Kiss my fucking ass!

Om jag var irriterad på studentbostäder är det ingenting jämfört med hur irriterad jag är på dem idag... sist gick det så jävla smidigt att skriva över lägenheten men denna gång ska de kräva en massa olika intyg på att vi har bott här minst ett år... men hallå!!! orka med detta och nu kan inte carro få tag på skatteverket heller så ingenting går som vi vill idag... det enda positiva var väl att de hade öppet för en gångs skull när de ska ha öppet!

Fick en kallelse till jobbintervju idag... blev väldigt fundersam. Fan jag hade ju beslutat nu att fortsätta plugga fram till våren för att avsluta inriktningen som jag påbörjat men nu när man får den här chansen vet jag inte hur jag ska göra... plugga? jobba? är iof inte ett heltidsarbete utan en timanställning.. lite sugen på att gå dit och lyssna på vad de har att säga men samtidigt.. vill jag?

Ska suga lite på den karamellen!

kan inte pastavattnet koka upp snabbare? Jag vill ha mat och jag vill ha det nu!

Blev ingen träning idag som planerat... känner mig lite konstigt idag samt att armen ömmar så var inte det bästa träningspasset då.. ska träna imorgon istället! Har dock gjort andra vettiga saker.. skickar en massa mail hit och dit, varit på Hg för att hämta depositionen, skrivit ut tusentalspapper känns det som samt pluggat lite grann... måste va nöjd när klockan inte ens är ett.. bra för att va mig!

Idag åker carro hem... då blir jag ensam enda till på söndag. Att vara ensam har sina för- och nackdelar.. är skönt till en början men sen blir det väldigt tomt snabbt.. ska försöka aktivera mig så mycket som möjligt..

Längtar till lördag! ska bli spännande!!!

Nu tror jag att pastavattnet kokar!!

Ogilla!

Tycker inte om att gå och oroa mig över saker... folk säger att det löser sig alltid och jag tror att det kommer att lösa sig innerst inne men jag oroar mig ändå och vill att det ska lösas nu, dirr!

Hatar studentbostäder! Nu när jag och Carro bestämde oss för att gå dit så givetvis var det stängt! Hur fan kan de få för sig att helt plötsligt stänge kl. 15 istället för kl. 17 som det står att de ska ha öppet till? Såna här saker blir jag bitter över... hoppas att vi hinner dit imorgon..

Idag har jag gjort mor min glad genom att ställa mig i kön på vallfarten för att ta svinsprutan, så nu sitter jag här med en lite värkande arm men vad gör man inte för att mor ska sluta oroa sig?

Mitt tidigare glada humör försvann lite nu... ovanligt för att vara mig eller inte! lite bitter över att jeansen som jag hade beställt inte passade, visste dock att det var en chansning men de va ju så jävla snygga! Hata breda höfter!!! men men min ekonomi är inte alls lika bitter så egentligen va det här ganska bra.. om det ändå hade funnits en större storlek men givetvis inte... får man räkna med när man handlar på rea! Men en kofta och en väst blev det iaf som fick hängas in i garderoben.

Jag vill blir lite glad igen... kanske ska ta en lussekatt, inte för att det hjälper mina höfter men vem bryr sig? hellre breda höfter än inga höfter alls! Hoppas att jag inte blir sjuk av den där jävla sprutan nu så att jag kan träna och plugga de närmsta dagarna... behövs verkligen!

Har faktiskt skrivit in omtentan för den senaste tentan i kalendern... den gick inte så bra och det kan bli godkänt om jag har tur men jag hoppas att jag inte har tur. Jag vill göra om den så att jag verkligen kan det jag ska kunna! ovärt att ta studielån om man inte tänkt lära sig någonting när man ändå pluggar...

Okej vad gör jag nu? orkar inte göra något mer vettigt idag... ska nog krypa ner i sängen alt. soffan och titta på en film...mys!!!


say what?

Fan ibland blir man stolt över sig själv! idag har jag faktiskt gjort det jag ska! läst klart allting inför morgondagen och planerat mina lektioner till nästa vecka. Träning har också hunnits med så just nu är jag på bra humör... hoppa att det håller i sig!

Mina dagar känns ganska fullspäckade just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska styra upp dem.. mycket som måste och vill göras men tiden räcker inte riktigt till... hur gör man då?

Vaccineringen börjar på vallfarten... ska man vaccinera sig? kommer man orka att stå där o köa? lär ju vara sjukt mycket folk..eller? någon gång måste jag ju vaccinera mig för annars kommer jag att ha en mor som tjatar ihjäl mig tills jag har tagit den där förbannade sprutan... hm jag och sprutor är inte den bästa kombinationen... behöver iofs inte titta på den då är det lugnt!

Lång dag imorgon...

Titta där!

Är det bara jag som bryr mig? varför inte bara lyssna på vad jag sa så skulle detta bli bra! Har inte tid nästa vecka så vad händer nu? Känner inte att det är upp till mig längre!!

Idag har jag suttit i key med Carro och Martin för att se till att folk söker läx, kanske ska just du söka läx! Gört!! [email protected]
Besökte ettornas föreläsning också... tror inte att de hängde med när jag snacka men vadå? Ahlemyr gav mig bara en minut av hennes dyrbara tid så vad gör man då? Bara o köra!

Har pluggat en hel del sen jag kom hem... tog en paus nu, ska nog ta lite och äta innan det bär av mot campushallen och lite bodycombat, ska bli så jävla skönt att få göra av med lite frustation i kroppen! Måste dock hålla kvar motivationen att plugga sen.. har lite kvar att läsa för dagen samt att jag bestämt att idag MÅSTE jag planera mina lektioner för nästa vecka så att jag kan maila iväg det till min mentor, varför måste hon veta innan?

Min penna är slut och det förstör mitt system!

Har gjort världens jävla miss som jag hoppas att någon kan hjälpa mig med....måste lösa sig och jag gör nästan vad som helst för att det ska lösa sig! så jävla klantigt att inte kolla upp datum innan!!!

Hur kan jag slarva bort två vantar på en vecka? vad fan har hänt med mig? Jag bara tappar bort saker nu för tiden.. men ena gången var det faktiskt inte mitt fel! tur att det bara är vantar jag tappar och inget mer värdefullt...

Nehe äta lite och sen iväg!

Feel the heart beat

Julbakning har det varit i vårt hus, njae okej vi bor i lägenhet men julbak i vårt hem! Lussekattet och knäck blev det... mums! dock blev knäcken sjukt hård, blev inte riktigt som förra året men det går att äta ändå!

Föreläsningar och plugg har hunnits med idag... känns bra att ligga ganska i fas med vad som ska göras... måste fixa planeringen till vfu:n också men har inte kommit så långt.. kanske kan ta det imorgon!

Tycker inte om att ringa till människor jag inte känner men idag fick jag lov att ta mig i kragen och ringa runt lite om sponsring....gick inte så bra för mig men förhoppningsvis får någon annan napp! Jag är inte så bra på att övertala folk...tur att det inte är min post även om vi hjälps åt!

Idag var det så jävla skönt när en vän frågade hur jag mår och jag ärligt talat kunde säga: "jag mår faktiskt bara bra!" så jävla skön känsla, var länge sedan jag kunde säga så helt ärligt... idag har varit en bra dag och även om det fortfarande finns problem (men när har man inte problem i livet?) så har jag inte berörts av dem idag, tackar!!!

Har inte bestämt helt hur mitt schema ska se ut imorgon vet dock bara att det är mycket som ska in i det!!!

God morgon.. eller?

Blöt blev jag  imorse när jag tog en promenad... regnade inte när jag gick ut men endast några få minuter senare började det falla från skyn... vänder man om och går hem igen då? nej inte alls! tack för att det finns lite självdisciplin kvar!

Jag är väldigt glad att gårdagen är över... ingen rolig dag alls... det enda tråkiga är att helgen är slut och vardagen börjar igen, ska snart iväg till campus för att plugga lite innan föreläsningarna. Mindre än två veckor kvar tills det är jullov och jag får åka hem, längtar massor nu! en vecka plugg + en vecka vfu kvar..

Jag borde lösa ett och annat!

död eller levande?

Okej jag tror inte att jag är skapad för att komma hem på morgonkvisten efter en natts festande... eller? sjukt roligt hade jag iaf!!! Tror egentligen inte att kraballen var så rolig men det blir vad man gör det till och jag hade mycket roligt med alla människor som jag va med!!

Gjorde nog en dum grej men det förtjänade dem! mest förvånad över att det var jag som genomförde det hela och inte någon annan men sen var jag kanske inte i mitt mest nyktraste tillstånd så då kan det spåra..

Idag finns inte ork till mycket... det ända jag tänker göra är möjligen att gå och handla mat med carro men that's it!!!

Det är svårt att orka tänka klart och vettigt idag... har ganska mycket i huvudet men samtidigt ingenting, hur blev det så?

Juste inatt drack jag läsk igen! Har inte gjort det på typ ett år men fick ett infall, drack massa först för att jag var astörstig men sen upptäckte jag att det inte var så gott längre så gav bort den.... väldigt överskattat! även om jag alltid kommer att ha en liten svaghet för cola light... men några klunkar räcker sen får det vara nog..... varför diskuterar jag ens detta? det märks att jag inte har så stor kontroll över mitt huvud idag!


Fucking jävla helvete!!

Gårdagen va ett stort kaos med många roligheter och stressattacker....julfesten blev rätt så bra, tror att folk hade kul... sen skulle jag gärna ha ändrat på ett och annat men vadå så länge folk har kul, ändå därför man anordnar något sånt här...

Kommit på att det inte är bra att ta med sig kortet när man går ut.. mycket pengar som försvinner, den här gången försvann en hel del pengar men jag hade sjukt kul och få se det som att det var värt det! Bastu blev det efteråt... mycket naket som vanligt.. sen gick vi upp till martin som lagade falukorv och makaroner till oss, tack martin!!!

Fick sms av Carro som undra vart jag var på morgonkvisten... klockan var viss sju, oops! Kom iaf hem och har väl sovit bort halva dagen och sitter nu här jävligt sliten och bakis, men så jävla värt det!!

Har fått sjuka sms idag... någon som tydligen hittat sin mobil som varit borta i ett år som hade mitt nr, ingen aning vem personen i fråga är! hur fan har han fått mitt nummer? Jag vet att jag verkligen inte har gett det till honom efter att jag fick veta var han bor... väldigt skumt det här! hittade iaf en gemensam vän men det är fortfarande väldigt skumt, nu har iaf sms slutat komma, tack för det! Inse när man ska sluta...

Gyckel på Hg ikväll.... jag måste nog rycka upp mig lite så att man inte ser åt helvete ut när man ska ställa sig där o sjunga.... shit rösten kommer inte vara den vackraste idag!

så jävla sämst!!!

U?...G?

Okej det här kan verkligen sluta hur som helst och då är jag allvarlig! Har jag tur så får jag ihop precis poäng för att få G eller så blir det ett U... intressant att se hur jag kommer att reagera på det! troligen inte bra men det tar vi den dagen den kommer..

Nu tänker jag släppa allt som har med tentan att göra och börja ladda för vår, alltså Läxmästeriet, och D-groups julfest ikväll på Platå! Kommer att bjuda på många överraskningar och roligheter, tråkigt för er som missar den! Känns bra att få tänka på något annat ikväll även om det är lite saker kvar att ordna innan vi är redo men det fixar sig!

Kanske sova en liten stund?

Kallt!!!

Okej snön har forfarande inte kommit men något som verkligen har kommit är kylan.. var fan iskallt när jag var ute och gick imorse, man är inte riktigt van än att ta på sig massa kläder men idag åker nog nästan vinterjackan fram!

Usch känner mig inte alls pigg idag... kroppen verker lite grann av trännigsvärk men det är bara en skön känsla, då vet jag att jag har tränat! Sen att jag är sjukt otränad för tillfället är en annan sak men det har jag bestämt mig för att det ska bli ändring på! Blir ju nästan deprimerad när jag vet hur bra kondition och så jag haft förut och nu är allting bara försvunnet känns det som... vill tillbaka till det!

Ska iväg till campus senare för att tentaplugga med flickorna, hoppas vi kommer någonvart för jag känner att jag har kört fast! sedan blir det läxmöte och gyckelträning med d-group... ladda för morgondagens julfest, ska bli awesome!

Först blir det iaf att skriva tenta imorgon bitti... vill inte!!! men ska bli skönt att få det överstökat... snart blir det jullov och jag kan inte annat än längta, vill hem nu! vill slippa plugga nu! tur att sista veckan så är det vfu så då behöver man inte plugga så mycket, gilla!

Okej lite frukost snart och sen ner med tvätten till tvättstugan!

December

Igår va vi på Ullared hela dagen... väldigt mysigt att komma iväg och umgås bara vi tjejer... dagen var helt underbar? om man nu bortser fårn alla tusentals hyberstressade människor som kör som tokar med sina vagnar och inte har några problem med att preja undan en om de vill... men förutom det så hittade jag massor av julklappar så nu är min julhandling snart över!!

Tog en promenad imorse för att orka plugga hela dagen... har pluggat fram till nu men tog en paus... målet idag är att skriva ner allt viktigt som jag behöver kunna och jag tror faktiskt inte att jag har så mycket kvar att skriva... är ändå uppe i typ 14 sidor så hoppas verkligen inte att det är mycket kvar...

69:an och en resa till Ullared = 70 sätt att tillfredställa en kvinna.... tänk vad man kan få lära sig av att se på reklam!

Okej nu är det ändå advent och julen närmar sig men givetvis är det ingen snö som vanligt... jag har lite svårt att hitta julkänslan då men förhoppningsvis kommer den så småningom.... älskar julen och vill därför ha snö!!!

Okej är pausen slut nu? njae kanske inte riktigt än...

RSS 2.0