Crazy night!!

Oj vad hände igår liksom? Nej ska ta det från början!

Började med att möta upp Bodil på air and space museum i DC. Blev lite studerande och en liten åktur i deras stimulator, riktigt nice! Sedan blev det att fara till Cheesecake Factory för att möta upp Maria och Emelie för lite middag och självklart cheesecake! Man kan ju inte gå till cheesecake factory och inte äta cheesecake, det förstår ju vem som helst!! Bästa är också att bitarna är så stora så har kunnat äta resten av kakan idag, mums!

Efter middag blev det dags för Bodil och mig att göra oss redo för en kväll i Arlington! Vi trotsade regnet och begav oss först till en bar men vi fick lite problem då Virginia har så sjuka regler som att de inte släpper in någon om de inte har ett amerikanskt ID eller pass, och denna kväll hade Bodil bara sitt norska ID så det blev att hitta ett annat ställe! Av en ren slump går vi in på någon bar (redan ont i fötterna av heelsen) för att få oss lite gott att dricka. Två killar joinar oss och sjukt nog så visar det sig att ena killen är halvnorsk och har bott i norge sitt halva liv, weird!! Haha vi som aldrig mötter människor från Norge!

Vi hade i alla fall sjukt kul och hakade på dem in till en club i DC! Festade väl på rätt så rejält för ovanlighetens skull så blev en himla blandning på drickandet... Vi dansade på och hade bara sjukt kul! Härliga människor, härlig atmosfär, bra musik... kunde ju inte bli bättre!! Lyckades även hamna på efterfest så vid 7-tiden i morse slinker vi in hemma hos Bodil...

Blev totalt 2 h sömn inatt då vi hade bestämt tid med Maria och Emelie vid 10.30 för lite Titanic i 3D (som btw var sjukt crappy). Var med tunga steg vi tog oss iväg men med lite frukost i magen och en gigantisk cola så gick det rätt så bra att sitta i en biograf 3,5 h!

Är ganska nyss hemkommen efter att ha hängt hemma hos Bodil under dagen. Har verkligen haft en sjukt bra helg! Vet inte riktigt hur jag mår just nu, är inte direkt bakis men sjukt trött så vill bara sova. Men ska försöka hålla ut några timmar till innan det är bedtime!

Usch måndag och ny arbetsvecka imorgon.. skulle behöva en till dag ledigt för att återhämta mig!


Over and Out

Going downtown!

Efter en morgon med ett zumba-pass och skype med päronen är jag nu redo att bege mig till DC för att möta upp Bodil. Planen är att gå till air and space museum innan kvällen erbjuder middag och utgång i Arlington. Känns som att detta kan bli en bra dag!!

How come that I don't see what everyone else sees?

Emelie uppdatera mig precis om att det är 11 veckor kvar till Hawaii, awesome!


Over and Out

FAN!

Har en sjukt dålig dag, FUCK!! Mostly because I'm having a headache....

Ville bara säga att jag kommer sakna den här tjejen grymt mycket när jag åker hem!

Gonna miss ya and all the fun we have!


Over and Out

Lady Gaga!!

Fick bästa nyheten av Dessi idag då hon har fixat två biljetter till Lady Gaga i sommar så är så sjukt glad och pepp över det!! Att det dessutom ska vara riktigt bra platser är inte fel det heller!! Kommer bli grymt kul!

Annars så har jag varit lite låg nu på kvällskvisten, vet inte riktigt varför. Har inte hänt något så borde inte vara så här låg, kanske håller på bli sjuk. Känner mig lite konstigt i kroppen... who knows! Kanske är lite hemlängtan som spökar?! Nej vet faktiskt inte vad det är men något är det! Hoppas på att känna mig bättre imorgon.

Förutom träning och jobb idag så har jag suttit ett par timmar på starbucks. blev lite kaffe samtidigt som jag skrev ikapp lite i min bok. Blir lätt att jag glömmer bort den eller inte tar tag och skriver i den men nu så, nu är det uppdaterat!

Är sjukt irriterad över att jag glömde bort att anmäla mig i tid till morgondagens trek-class så nu är jag på reservlistan = kommer inte få någon plats! Fan klantigt av mig! Därför har jag nu istället absolut ingen lust alls att träna. Förhoppningsvis har jag kommit på andra tankar imorgon!

feeling like a pig today!


or maybe like a panda?!


Äsch skitsamma hur jag känner mig, läsa lite och krypa till sängs är vad jag känner för!!


Over and Out

Helper

J har idag varit min "helper" när vi skulle baka muffins, he loves it! Fick dock improvisera lite då vi inte hade några muffinsformar så blev att klippa i bakplåtspapper men det funka bra och vi fick en massa goda muffins.

Har idag bokat buss och en tour till Niagara fallet tillsammans med Elin. Så jävla nice för nu blir det verkligen av. 1,5 månad kvar!

Fick hem kläder från American Eagle idag, så härligt med nya kläder även om det mest var lite baskläder för sommaren. LIKE!

Är ca 3 veckor tills syster kommer hit, ska bli så grymt kul!

Har fått en grymt rolig nyhet då en vän hemifrån födde en liten dotter idag. Stort grattis till er!!

Trots att jag går runt och längtar massor tills jag kommer hem (less than 100 days left) så har jag börjat inse hur mycket jag kommer sakna när jag åker, framförallt ett par vänner, dc och självklart starbucks! Man bygger verkligen upp ett nytt liv när man kommer hit och känns märkligt att det livet snart ska avslutas. Även om det inte är så intressant hela tiden som folk där hemma verkar tro ibland. Jag gör exakt samma tråkiga saker under arbetsveckan som jag göra hemma och det spelar ingen roll att det är i ett annat land då. Det är mer helgerna och resorna som man njuter av och framförallt märker att man är i U.S. Även J utvecklas mer och mer för var dag som går och det känns konstigt att jag inte kommer vara här och fortsätta följa hans utveckling.

Lite längtan tillbaka!






TRÖTT. SOVA.


Over and Out

Andra gången gilt!

Nu jävlar ska vi få biljetter!! De har släppt en extraspelning för lady gaga i sommar så ska hålla alla fingrar och tår för att vi får biljetter, HOPPAS!!!

Har haft rätt så tråkigt väder de senaste två dagarna med regn och kyla, usch vill ha tillbaka solen och sommarvärmen! Söndagen blev därför en riktigt mysdag med lite bio och godis, nice! Idag har det mest varit träning och jobb. D har nu på kvällen hjälpt mig att få upp gardiner i mitt rum så nu kanske slen håller sig ute på mornarna, vore nice!

Är sjukt irriterad över att min klocka har stannat! Fick ju tillbaks den för ca 2 månader sedan efter att den varit hem till sverige en sväng på lagning och nu när jag äntligen har den igen så tar batteriet slut, SNÄLLA!! Fan det går inte min väg direkt!

Måste ju säga grattis till Cissi som fyller år idag!!

Ser numera fram emot början på juni då elin kommer hit på besök och vi ska då ge både NY och Niagara fallet ett besök, EXCITED! Ska bli grymt kul.


Over and Out


A night in DC

BLÄÄÄÄ vad jag är trött!!!

Helgen har sett ut som så att i fredags så kom Bodil över på lite filmkväll. Va skönt att vi bara slappa och åt en massa mat och godis! Igår så blev det först iväg en sväng för att träna och sedan lite skype med la familia där hemma som hade födelsedagskalas för Trolle. Hann även med lite slappande och en tur till mallet där det inhandlades ett par nya heels (ooops!). Riktigt snygga men sjukt hög och smal klack, not used to walk in that kind of heels!!

Men men skorna blev perfekt att gå in för min och Bodils utgång igår kväll, då tanken var att vi skulle sitta på olika barer hela kvällen. Det började bra då vi satt på en trevlig bar i Dupont Circle men sedan blev vi lite rastlösa och begav oss till Cities där det fanns möjlighet att dansa lite!! Vet inte hur andra tjejer gör det men det är fan inte lätt att dansa i så höga heels! Kanske bara är jag som inte är van vid det men ändå...Vi hade iaf mycket trevligt men gav upp rätt så tidigt då vi båda var nyktra och trötta...

Idag är det trist väder med regn så får se vad dagen har att erbjuda. Borde kanske börja med att äta frukost. Kan ev bli lite bio med Bodil senare idag, we'll see!

Hope everyone had a nice weekend!


Over and Out

Ledigt!

J har precis åkt till sin mamma och jag har därmed påbörjat min lediga helg, YEAH!!!!

Idag blir kära syster 21 år vilket är stort här i U.S. GRATTIS lil sis!! Hoppas du får det grymt kul ute i SF ikväll!

Kanske har nämnt det men helgens hiking blev inställd, skjutit upp den tills vädret blir bättre. Hur helgen istället ser ut är lite oklart men inväntar nu Bodil som ska komma över. Blir att beställa lite mat och kolla film, skön fredag!

Har påbörjat fotoboken för min värdfamilj här men har upptäckt att sidorna inte kommer räcka till.. fan har för mycket kort!! Måste nog lägga till lite sidor...

Blir inge lady gaga i sommar! Vi lyckades inte få biljetter vilket är lite surt men så är det ibland...

Har nu deklarerat så längtar tills jag får PENGAR!


Over and Out

Be careful what you wish for..

Vet att man ska vara försiktig vad man önskar sig och jag vet att jag önskade lite regn igår vilket resulterade i att det har regnat hela dagen idag. Lite trist men försöker se det positivt att på så sätt blir min bil lite renare!

Idag har det blivit lite nätshopping så längtar massor tills mina kläder kommer!! Mycket söta sommarkläder...

Har även bestämt mig för att gå på lady gaga i sommar med dessi så hoppas verkligen på att hon får biljetter när de släpps på fredag, håller tummarna!!

Börjar bli lite tveksamt om vi kan åka på hiking i helgen då Bodil ligger sjuk (krya på dig!) och vädret ska bli riktigt dåligt. Vi får avvakta och se vad som händer!


Over and Out


Sommarvärme!!

Vilket härligt varmt och soligt sommarväder vi haft de senaste dagarna!! Gårdagen var helt otrolig med strålande sol och 30 grader, SKÖNT!! Det ska nog dock bli lite svalare senare i veckan men är så otroligt skönt att det aldrig går under 15-20 grader numera, me like!!

Det finns dock två grejer med detta väder som jag inte gillar. Det första är att det nu är så varmt att det blir jobbigt att ha min onepiece på mig! För det andra så gör det torra vädret att pollen sprider sig överallt så min bil blir bara skitigare och skitigare. Tvättade den i fredags men när jag kom tillbaka från min kurs i söndags så var den lika skitig igen, FAN!! Kan ju inte hålla på och tvätta den varje dag liksom... så en liten regnskur någon natt skulle ju inte vara helt fel!

Annars så rullar det mesta bara på och jag ser fram emot helgen då jag och Bodil ska iväg på hiking och campa. Ska bli riktigt skoj!! Hoppas på fint väder och att vi lyckas få med oss allt, kan bli lite spännande. Är bra att D har lite grejer hemma som jag förhoppningsvis kan låna!!

Har nu på kvällskvisten fått läsa lite om en ny au pair som D funderar lite på. Känns så sjukt overkligt att jag snart kommer åka hem och att det ska komma en ny efter mig.. Weird feeling!

Nej lite middag strax!


Over and Out


Weekend Course

Fy i helvete vad trött jag är!!! Är äntligen hemma efter helgens weekendkurs och det är så underbart skönt att veta att jag har alla mina credits nu. CHECK!!!

Helgen har flytit på bra men har varit väldigt lång och boring. Bara sitta och lyssna hela dagarna är mer ansträngande än vad man tror!! Har dock fått ätit en massa mat så det tackar man aldrig nej till!!

Usch måste verkligen sova snart!!

Måste säga grattis till bästa Trolle som fyller år idag!!


Over and Out

OMG!!

Haha har precis fått mig världens garv efter att ha kollat på Wermland forever, sveriges motsvarighet till the hills. Haha vilket stort jävla skämt, vet ju inte om man ska skratta eller gråta när man ser det!!

Har försökt packa lite nu under kvällen då det bär av till Baltimore imorgon för kurs. D var väldigt generös och erbjöd sig att skjutsa mig imorgon så behöver inte gå upp allt för tidigt. Istället för att åka hemifrån vid 5.40 för att ta bussen dit så kan vi åka vid 7.30 hemifrån, skönt! Ser väl egentligen inte fram emot kursen men ska ändå bli skönt att få åka iväg och bo på hotell för en natt.

Kommer väl uppdatering efter kursen!


Over and Out

Cold Stone

Idag på kvällskvisten så blev det inget au pair möte som var planerat (inte förvånad!) men istället for jag och Marjam till Cold Stone för lite glassätande. SJUKT GOTT!! De hade verkligen allt möjligt gott där och blir lite irriterad över att ha upptäckt stället efter 9 månader i landet, skäms!!

Annars så har det varit jobb och träning som vanligt! Har fixat alla papper med taxes som måste skickas innan måndag, så ska se till och posta det imorgon!! Surt att behöva betala men så det är... hade väl ändå tur och behöver "bara" betala 99 dollar. Har dessutom skrivit en check för första gången i livet och är väl egentligen inte så intressant för er men tyckte det va lite roligt!

Dessi skrev på fb idag att lady Gaga kommer till stockholm i augusti och är sjukt sugen på att hänga med henne! Hade ju varit ultimat att kunna ha sett henne här i U.S men Sverige är inte så dåligt det heller så får väl försöka samla lite pantburkar som dessi föreslog så att jag har råd att gå. Fy fan ekonomin kommer inte må så bra när man kommer hem... But Hey, That's Life!


Over and Out

9 months!

Sjukt vad tiden går! 9 månader idag och det jag saknar allra mest just nu förutom familj och vänner är... SVENSKT LÖSGODIS, GE MIG!!!

Idag "råkade" det bli lite shopping. Kom hem med lite träningskläder (behövdes!) och en topp. Var riktigt bra priser på träningskläderna så det är jag sjukt nöjd med! Är faktiskt lite överraskad över mig själv då jag inte köpte svarta träningskläder vilket jag alltid annars gör, nu blev det istället väldigt färgglatt med både rosa och rött!

Fick en liten rolig kommentar från D's mamma i måndags då hon va så förvånad att jag gillar att bygga så mycket, ja alltså med lego och sånt! Kanske inte verkar som en byggartjej men älskar allt med lego!! J har även lite grejer med magneter (vet inte vad det heter) som man kan bygga en massa olika saker av så det roade jag mig med i måndags tillsammans med pappy, haha vi hade det väldigt trevligt!

J har fått lite nya pussel och spel efter att ha fyllt år så det har vi roat oss en hel del med de senaste dagarna!

Hans stora "Curious George"-puzzle

J nya spel hade en massa djurmasker och jag började med att vara ett lejon....

men givetvis ville J vara lejon så jag fick helt enkelt vara gris istället!

Ain't I cute?!

Grattis till min kära kusin Markus som fyller år idag, hoppas att du haft en riktigt bra dag!

J sover nu så tänkte fixa klart tvätten och se ett par avsnitt av bb innan det är dags för mig att sova med!


Over and Out


Easter Hunting

Oj nu har det varit fullt upp igen!! Igår blev det lite påskfirande då D's föräldrar kom ner på besök. Jobbade bara morgon/förmiddag men hängde kvar hemma för att umgås lite med dem. J skulle dagen till ära gå på äggjakt. D's pappa hade gömt ägg ute på bakgården så blev en lång men rolig jakt för J att hitta alla äggen!! Lite påskmiddag blev det också innan det blev dags för grammy and pappy att åka hem och för mig att ta mig en kvällspromenad! Det blev trots allt lite påskfirande!

Igår fick jag reda på vilken dag och tid jag kommer landa på arlanda i sommar! Kl.9.25 onsdagen den 1 augusti!! Så oerhört glad att jag får flyga hem den dagen jag helst ville samt att det blev en bra flygrutt, bara 2 h väntetid i Frankfurt! Att jag och Emelie dessutom kom med på samma plan till Frankurt är jag sjukt glad över, skönt att få flyga den första biten med någon man känner! Sedan skiljs vi åt i Frankfurt då jag flyger till arlanda och hon till landvetter! Sjukt skumt att jag kommer vara hemma om 17 veckor... känns konstigt men framförallt så sjukt bra och skönt!!! Miss home and all my friends and family!

Idag har J varit i skolan igen så nu återgår vi till vanliga rutiner vilket ska bli rätt så skönt! Framförallt innebär väl det att jag får tillbaka mina träningsrutiner vilket är nice!

Är så sjukt shoppingsugen och vill bara shoppa shoppa shoppa!! Är väldigt inne på klänningar för tillfället och har hittat en massa klänningar på asos.com som jag bara vill ha!! Är här några av de jag skulle kunna tänka mig att köpa!











Hmm ja och detta var alltså bara "några" av de klänningar jag vill ha... beslutsångest!!!

Nej dags att börja jobba!


Over and Out

Happy Easter

Liten annorlunda påsk men vad gör det?!

Igår drog jag till Bodil för att först planera vår hiking som vi ska göra om 2 veckor. Haha kan bli intressant att se hur det kommer att gå, får väl se om vi lyckas få med oss allt också!! Sedan blev det lite dricka och mat på Chilis innan det var dags att göra sig iordning för att åka till en pub i Arlington. Visade sig vara en sport bar fullt med folk så blev en väldigt trevlig stämning! Vi mötte upp Bodils amerikanska vän Maureen och ett gäng andra amerikaner från julfesten vi va på i julas så var riktigt kul att träffa dem alla igen! Ibland är det så oerhört skönt att få umgås med amerikaner och inte au pairer hela tiden!

Bodil!


Ready for a night out!


Testa på något som skulle föreställa cider..

Sov kvar hos Bodil och kom nyligen hem och har nu avslutat ett samtal med familjen där hemma! När jag kom hem så möttes jag av en chokladkanin på mitt skrivbord som D måste ha ställt där. Väldigt snällt av honom!! Häromdagen fick jag även en deal från honom som innebär att jag kan göra en fotobok över nätet gratis, Thanks D!! Så ska nog försöka få ihop en bok med värdfamiljen här, kan bli svårt att få ihop ett helt år annars på 20 sidor...


Härligt väder ute så borde kanske lägga sig ute i solen ett tag!


Over and Out

Glad Påsk!

Glad Påsk på er alla där hemma!! Hoppas att ni äter en massa godis åt mig!!


Over and Out

Day off!

Blev visst en dag ledigt!! J skulle ha kommit hem från sin mamma på eftermiddagen och då skulle jag ha jobbat några timmar innan D kom hem, men visade sig att D åkte och hämta J själv så behövde inte jobba något. Nice med lite ledighet, skönt också att det bara är jobb fram till ett imorgon och sedan är man ledig till måndag!!

Så vad har jag sysselsatt mig med hela dagen?! Jo blev en liten löprunda innan det var dags att fixa till det sista på min uppsats. Nu är både den och journalen klar och inskickad, SKÖNT!!! Har även hunnit med ett skype samtal med saknade Karolina, weird att det är över 3 månader sedan hon åkte hem! Var iaf mycket trevligt att få en pratstund med henne.

Känns som att många av de jag känner här är borta den här veckan så vet inte riktigt vad jag ska hitta på hela helgen!! Troligen blir det utgång med Bodil på lördag vilket jag ser fram emot!! Annars så får vi se...


Over and Out

Counting down!

OMG!!! Satt och räknade lite tidigare idag och har exakt 14 veckor kvar att jobba, 14!!! Vad händer med tiden liksom?! Jag har nu även lämnat in vilka datum jag vill resa hem så det är 17 veckor tills jag är hemma, soo weird!

Har precis kommit hem efter en kvällspromenad, riktigt skönt väder ute!! J har åkt till sin mamma och kommer inte hem förrän imorgon kväll så har lite långledigt nu! Skönt!

Hade en skype samtal med HELA familjen idag!! Mamma, pappa och brorsan satt vid datorn hemma i sverige, syster vid daton i kalifornien och jag är i maryland. Komiskt!! Länge sedan vi alla var samlade och kunde prata med varandra.

Nej en dusch!


Over and Out

Essay!

Sooo boring!! Har under dagen suttit på starbucks för att lyckas få ihop min uppsats och har väl kommit rätt så långt, inte mycket kvar nu! Typ en halv sida och korrigering! Men det är så sjukt tråkigt, ska bli så skönt när den är klar och jag kan skicka in allt. Fick idag reda på att två andra tjejer som jag känner ska på samma kurs som mig nästa helg vilket är kul, då känner jag i alla fall några!!

Annars så har jag jobbat eftermiddagen och kvällen men nu så sover lilleman sedan några timmar. D kom precis hem så nu sitter vi i soffan båda två med en varsin dator i knät och är osociala med varandra, haha!!

Har varit riktigt härligt soligt de senaste dagarna så fick en snygg bränna på bröstet idag efter att ha suttit ute och läst en stund.. borde ha tänkt på att ta av mig min t-shirt!!

Känns konstigt att inte fira påsk i år. Här firar man typ bara påsken på söndagen men J åker till sin mamma i helgen så blir nog inte så mycke firande, lite märkligt men spelar egentligen inte någon roll. Är inte själva påsken som brukar locka hemma utan att våren kommer och att det oftast är fint och soligt ute. Nu har jag det ju ändå här sedan ett tag tillbaka så spelar ingen roll egentligen att det inte blir någe firande av påsken. Fast påskägg hade ju inte varit helt fel...

Usch min tatuering har börjat klia lite idag men vet att det är normalt. Dock inte så farligt så hoppas på att det inte börjar klia mer!! Det röda börjar lägga sig mer och mer nu så det är jag glad för!!

VILL TRÄNA!! Har inte tränat sedan lördag vilket är boooring!!


Over and Out

Cherry Blossom

Åkte in till dc med Marjam och Juanelle igår för att se om det fanns något kvar av cherry blossom (jättefina blommor som var en gåva från tokyo som blommor nu på våren). Vi hade tur och hittade ett träd vid vattnet som fortfarande hade blommor kvar, TUR!!! De är verkligen jättefint när allt blommor så önskar att jag kunde ha fått se när alla träd var fyllda!


Marjam and Juanelle










Jefferson's Memorial

Idag har det varit en lång arbetsdag då J har spring break. Men vi har haft riktigt roligt med lekar, cyklande och spelande!! Har även hunnit med ett skype samtal med bästa carro vilket alltid är lika underbart!!

Har precis avverkat en middag med J och D efter att ha varit en sväng till Lakeforest Mall. Älskar/hatar hur man alltid lyckas komma hem med mer saker än vad man egentligen skulle ha. Åkte dit för att köpa lite rengöringsprodukter och fick då en liten nessecär med smink i på köpet. "Råkade" även köpa en klänning och var bara tvungen efter att jag letat efter en sådan model länge! Ett par solglasögon blev det också.... jaja pengar är till för att slösas!!

You can now make you Return Flight Request.. OMG jag kan nu välja vilket datum jag vill åka hem i sommar, fan vad märkligt!! Kan inte förstå att tiden går så snabbt och att jag snart bara har 3 månader kvar att jobba!! THIS IS FUCKING WEIRD!!! Men det ska ändå bli väldigt skönt att få ett specifikt datum när man kommer hem, nu går jag ju bara runt och säger att "mellan de här datumen kommer jag hem"!

Nej läsa lite kanske?! Har äntligen börjat på Keplers bok som jag fick i julklapp!!


Over and Out

The Hunger Game

Sjuk film!! Eller kanske ska säga sjukt spel. Var på bio igår med Bodil i Georgetown och vi såg The Hunger Game. Spelet i filmen är helt sjukt, hur kommer man på sånna här grejer?! Filmen va bra tycker jag men fortfarande rätt så sjuk!!

Är överlycklig för att jag äntligen är klar med min journal som jag har i läxa!! LOVELY!! Grymt skönt, nu är det bara den J***A uppsatsen kvar men det fixar jag! Är bara så sjukt tråkigt så vill inte skriva den men har ca 1 vecka på mig så nog ska jag få ihop 4 sidor till tills dess...

Tänkte att ni kunde få en bild på tatueringen även om det fortfarande är väldigt röd. Får lägga upp en ny sen när den ser lite bättre ut! Det är väl framförallt det röda på molnen som ska försvinna så att skuggorna blir lite bättre!


Nej nu ska jag ta och göra mig redo för att fara in en sväng till dc!


Over and Out

RSS 2.0