det är en saga för god för att vara sann.....

Ny vecka och ny jobbdag, går in på nästsista arbetsveckan vilket känns mycket skönt. Allergierna går sådär så orkar inte ens hälta det längre för är så himla trött på det och troligen även alla andra i min omgivning som får höra det konstant! Ska försöka skärpa mig och gjorde det genom att motionera lite idag, tog en promenad hem från jobbet med stavarna, blev lite basketspelande sen med syrran (vann 2 av 3 set, så jävla stolt!) och sedan slöt bror och far upp och då gick det inte lika bra, som vanligt alltså kan man säga!

Blev middag ute vid badet idag, var mysigt och skönt att komma ut ur huset....dagarna ser numera exakt likadana ut jämfört med i linköping där den ena dagen aldrig är den andra lik, men det var skönt att göra nåt annat.

Jag försöker att inte tänka så mycket just nu för att de saker som dyker upp i mitt huvud är varken saker jag vill tänka på eller ta tag i, kan inte någon annan tänka åt mig! Skulle vara så mycket lättare om vissa saker försvann för jag blir bara deprimerad och sårad när jag tänker på det även fast det inte var meningen att jag skulle bli sårad och jag borde inte vara sårad, men mitt huvud och hjärta är som det är och ibland bryr jag mig helt enkelt för mycket om saker, jobbigt! Den senaste veckan har jag iaf inte tänkt så mycket vilket gjort att jag mått bra psykiskt (inte fysiskt som sagt), det känns bra men tyvärr så vet man aldrig när det dyker upp igen och då börjar allting om på nytt.....jag vet precis hur det kommer bli och jag orkar inte med det längre, antingen får något annat hända eller låt bli!

Fotbollen står igång och är lite tråkigt att inte Sverige är med i finalen men man borde kanske inte vara förvånad eftersom det är Sverige vi pratar om men U21-laget har varit jävligt duktiga och roliga att titta på och de förtjänade att komma till final! Ska nog gå och fixa matlåda till morgondagen istället....

Dop

Förmiddagen idag spenderades i Strängnäs på lilla söta Isaks dop, var jättefint! Var roligt att träffa lina och hela släkten men kändes lite jobbigt när jag inte mådde helt bra......just nu mår jag inte heller så bra, kan inte vara utomhus så länge vilket är tråkigt i det här vädret.

Vet inte vad jag ska göra idag....kan inte göra så jävla mycket. Önskar att jag mådde bättre så jag kunde ha åkt till kumla men så är inte fallet så nu sitter jag här hemma istället uttråkad! Somande en stund ute i solen förut men vaknade av att ögonen börja klia, det var de det!

vill träna..........

tabletter hit och dit

Tycker inte om det här med allergier, har aldrig tidigare varit allergisk mot något så varför ska jag gå och bli det nu för? Dumt! Har förhoppningsvis fått tabletter som ska fungera nu och under dagen har de fungerar bra men nu på kvällen mår jag piss igen, jobbigt när man bara får ta en tablett om dagen när man börjar må dåligt igen. Får ta lite av nässprayen som hon skrev ut åt mig samt lite ögondroppar, mår förhoppningsvis lite bättre imorgon!

Tanken var att jag först skulle fara till strängnäs imorgon på dop och sedan vidare till kumla för att hälsa på Malin och även Elin som skulle dit (saknar er massa!) men pga hur jag mår så har planerna förändrats, blir bara ett stopp i strängnäs och sedan hem igen tråkigt nog! Hatar när planer måste ändras men antar att jag borde vara hemma och kurera lite så att jag kan bli lite piggare på jobbet nästa vecka, vill inte missa det.... Elin ville även att jag skulle följa med henne och kristin och lite folk från nyköping ut ikväll men tittar man i vilket tillstånd jag är i så förstår man att det inte är aktuellt, vi får ta det nästa helg och även en picknink-kväll snart!!!! var länge sen......

Borde sova!

Nya tag.....

Fortfarande sjuk.....men förhoppningsvis går det åt rätt håll, jobbade iaf idag. Lite sjuka ska inte få mig att ligga hemma och missa att tjäna pengar, behöver alla pengar jag kan få nu!

har åkt runt på gräsklipparn nästan hela dagen, bra grej! Fått en riktigt snygg bonbränna nu när solen äntligen har tittat fram.....mina ögon kliar dock som förbannat, är antingen från gräset idag när jag klippt eller någon slags allergi, vet inte vad jag ska tippa på.....

Låna massa böcker idag på bibblan, tänkt försöka hinna läsa lite nu när man har sommarlov, ska ju inte jobba hela sommarn. Kan vara skönt att få lite tid till att läsa skönlitteratur igen och inte bara en massa kurslitteratur, vilket är det enda man annars hinner med under året!

!!!!

Blir så jävla trött på den här skiten! Orka vara sjuk hur länge som helst!!!! Den här jävla förkylningen vill inte ge med sig och det kliar och svider i hela ansiktet känns det som........ tar allergitabletter om det är nåt sånt och ibland hjälper det ett tag men det kommer hela tiden tillbaka....undra om jag blivit allergisk mot något eller om det bara är en seg jävla förkylning, fastän jag är trött på att vara förkyld så hoppas jag på det sistnämnda!

Sjukt trött på det här! Vill göra något vettigt........

Glad midsommar!

Sjuk och dan var man men ändå stog jag ut rätt så bra tycker jag....var hemma i ett fullt hus med mycket mat, snapsvisor, mångkamp och brännboll. Dagen och även kvällen var trevlig men min sjukdom påverkade mig en del och jag var rätt så trött. Men ett helt okej midsommarfirande!!

Idag ska jag leka fyllechaffis, vet inte om jag ska följa med och stanna där ute eller om jag ska sitta och åka fram och tillbaka, just nu lutar det åt det senare alternativet. Känner mig inte supersocial och frågan är om jag inte har det bättre här hemma med min godispåse som jag köpt, kanske.....


SJUK!!!!

Varför måste jag alltid bli sjuk när jag verkligen inte vill det? Iofs så vill jag inte bli sjuk så ofta men just nu är inget bra tillfälle! Var tvungen att vara hemma från jobbet igår vilket innebar förlust av pengar, det enda bra som kan komma ut av det här är att jag slipper skatta! Skulle egentligen hamnat några hundra över gränsen för när man behöver skatta men eftersom jag nu har blivit sjuk och fick vara hemma igår så kommer jag under denna gräns, bra grej! Är dock ändå förvirrad och har beslutsångest om jag ändå ska skatta, kan ju vara trevligt att få tillbaka pengar nästa år på skatteåterbärgningen men samtidigt skönt att få mer pengar nu! Har helgen på mig att bestämma mig......

Midsommar imorgon och det blir att vara hemma och ta det lugnt eller lugnt och lugnt, brukar vara ganska full fart här! Mycket folk som kommer men det känns skönt att inte vara uppbokad på något utan jag kan bara glida runt och göra lite som jag känner för.....dyker det upp något annat förslag så gör det, tänker iaf inte leta efter att ha något annat att göra.... att vara hemma duger riktigt bra för mig just nu!

Undra vad jag ska göra resten av kvällen? kanske hjälpa mamma och pappa med förberedelser inför morgondagen.....kanske...

Tom

Blev väldigt förvånad över mig själv idag....trodde att jag skulle bli hoppfull, arg, bitter, deprimerad eller något, men jag kände ingenting... vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt, andra skulle förmodligen säga att det var bra!

Jag har blivit förkyld vilket jag inte tycker om, i början var det inte så jobbigt men nu har den blivit värre! Är jobbigt att gå upp på mornarna då samt att man går och snorar och nyser hela dagarna, ingen bra grej!

Jag vill ha mat!

5.30

Började jobba idag...klockan ringde tidigt...har inte sovit mycket alls! Drömde en hel det, om vad kommer jag inte riktigt ihåg men det var sjuka saker iaf, som vanligt! Jobbdagen har varit ganska slapp för min del, kört lite bil, glidit runt, spikat ner några spikar på bryggor, borrat fast plankor....ganska slappt helt enkelt! Förstår att syrran vill byta bil med mig, hon hade lite mer att göra!

Nu sitter jag här, klockan cirka 19 och håller på att somna! Shit hur kan man vara så trött? Har varit trött ganska länge nu och visst det lär ju ta ett par dagar innan man kommer in i det hela men är jobbigt att inte orka göra något på kvällen. Orkade precis träna lite när jag kom hem men mycket mer än det har jag inte gjort, jo ätit!

Jag vill ha fika och kanske en frukt!

Rastlös

Jag vet inte vad jag ska göra........jag bara går runt här hemma och känner mig allmänt förvirrad och uttråkad. Längtar tills måndag då jag börjar jobba och får något att göra!

Min förmiddag var iaf inte tråkig för då träffade jag Lina och hennes lilla bäbis, som föresten är sjukt söt! Det var jättemysigt att träffas o sitta och prata, var alldeles för länge sen! Men blir väl så när man flyttar åt olika håll och har fullt upp med sig själv och sitt liv. Det var jättekul att träffas och ha det trevligt, måste vi göra om!

Jag saknar Linköping och alla vänner där borta.....Nolle-p tack! Nej men visst är det skönt med sommar om man nu kan kalla det sommar i det här vädret, men antar väl att det är en hederlig svensk sommar vi har framför oss innehållande en massa regn! Ena stunden vill jag va hemma och vara ledig med massa sol och värme och i andra stunden så vill jag tillbaka till Linköping och inleda nolle-p....

Saknar....

G!

Klarade tentan och det känns sjukt bra! ville bara säga det.....


Nu ska jag snart ner på "stan" (eller vad man nu ska kalla det) och ta en fika med lina...

Kolmården

Dagen har spenderats i min numera hemlän Östergötland genom ett besök på kolmården med syster och lillkusinen. I våras när kusinen fyllde år så var min present att jag skulle ta med honom till kolmården, presenten är nu uppfylld! Är minst 10 år sen jag och syrran var där sist så det var ett uppskattat besök för alla...... de som känner mig vet att djur inte är mitt absolut största och käraste intresse men när de befinner sig bakom staket eller glas så är jag nöjd och tycker att de är fascinerande! Rovfågelshowen och delfinshowen tror jag var det mest uppskattade under dagen, iaf för mig....

Jag blir galen på att vänta på tentaresultatet eller egentligen blir jag inte galen på väntandet utan att de aldrig lägger ut resultatet i tid! Fick vänta jättelänge sist på mitt resultat och återigen så verkar det vara som att jag får vänta, jag blir dallen! som min minstingkusin skulle säga... snälla ge mig det bara resultatet så att jag vet om jag får ett riktigt sommarlov eller en hel sommar med omtentaångest!

Grattis Malin på födelsedagen!

Hm funderar på om jag ska gå och sno några fler av jordgubbarna som mamma köpte idag.....kanske skulle vara schysst och låta de andra få några också! får se.....

SVERIGE!

Sitter och laddar inför kvällens match mot Malta......ska bli intressant och se om jag kommer att bli glad, arg eller bara bitter. Oftast blir jag nog arg men det är bara för att meningen är att jag ska titta på fotboll men väldigt många gånger är det precis vad Sverige inte gör. Snälla kan jag få se lite fotboll ikväll...

Har bakat morotskaka idag, hoppas att den blir god. Får testsmaka den när morfar kommer sen.....

Har börjat fundera på om jag har gjort något som någon är sur eller arg över. Kanske bara jag som inbillar mig och lättast är ju att kolla med personen ifråga men ibland kan det kännas lite svårt, kan ju hända att jag bara inbillar mig som vanligt. Jag är ofta ganska knäpp och har genom åren alltid tänkt att människor bara är snäll och trevlig mot mig för att de var tvugna eller för att vara artiga fast de egentligen inte tycker om mig. Dock har jag slutat tänka så då min självkänsla har blivit otroligt mycket bättre de senaste åren men ibland kommer de här stunderna tillbaka då jag tänker så igne, tycker inte om det! Nu är en sån stund! Kanske ska höra av mig iaf och kolla så allt är okej......

Carro min älskling har gått och sjukat ner sig, tycker synd om henne. Hon hann jobba i knappt tre dagar så blev hon sjuk. Hoppas att du mår bättre snart gumman, krya på dig!!!

ehhh

tror att jag redan börjar längta tillbaka eller om det bara är att jag är rastlös. Är väldigt skönt att vara ledig den här veckan och bara ta det lugnt men märker att jag redan börjar tröttna på det! skumt? Först längtar man tills man får det lugnt och när man väl får det lugnt så vill man ha något att göra och när man väl har något att göra vill man få det lugnt igen. Detta är en process som ständigt finns kvar!

Har fått i uppdrag att baka imorgon, undra vad jag ska baka? någon som har ett förslag? finns väldigt få förslag i mitt huvud just nu men kanske om jag får sova på saken....

härligt att se att skattepengarna har rullat in på kontot idag!

typ fixa

Kom på idag att jag behövde ta tag i vissa saker så nu är kläderna uppackade ur resväskorna, ordnat med Hg och en massa andra saker som jag verkligen inte orkar rada upp. tränat har jag också gjort idag!

Okej nu låter det som jag nästan har varit riktig duktig idag men har egentligen inte varit så effektiv! Men men helgen har varit lite speciell skulle man kunna sammanfatta det. Mina älsklingskusiner har varit här så det var underbart! Gnestadagen stod på schemat och det har trott eller ej sin charm. Var mysigt att strosa runt nere på marknaden med familjen och småkusinerna framåt kvällen kom mina flickor hit vilket var sjukt skoj, vi har inte träffats på bra länge och riktigt umgåtts! Vi gick över till grannen där folk var riktigt fulla. Kan ju citera min minsta kusin som viskade tyst  i min mammas öra:
vet du! det är en massa äckliga gubbar där bort!

Sedan begavs det vidare ner till ishallen där jag träffade på en massa människor som jag inte sett på evigheter vilket var väldigt roligt! Men samtidigt som jag hade riktigt skoj och började bli ganska påverkad av alkoholen så fanns hela tiden den här ångesten i bakhuvudet att vara hemma igen där så gott som allting är sig likt. Fick iaf höra en massa saker som jag inte visste att andra visste om men samtidigt borde jag inte bry mig eller vara förvånad men på något sätt så påverkade det mig, varför?! Blir så sjukt arg på mig själv ibland!

Kan ju säga att kvällen kunde ha slutat riktigt illa om inte mina underbara vänner hade funnits där och stöttat mig, Tack älsklingar!



SOMMARLOV

Måste säga att det var en väldigt skön känsla att vakna upp imorse och inse att jag har ingen skola idag eller de närmsta veckorna, det är sommarlov! sjukt skönt! Innan jag dock insåg att det var sommarlov och jag vaknade så hade jag först svårt att placera vart jag var, lite ovant att inte vakna upp i sin egen säng borta i linköping. Nu sover man istället på en garderobsdörr (är inte så illa som det låter) :P

Något annat som är ovant är att jag är helt ensam här hemma i vårt stora hus, känns lite tomt. Känns ju inte lika tomt när man är ensam i lägenheten men i ett hus så blir det annorluna. Har hunnit med att träna lite nu på förmiddagen när jag ändå var ensam och nu sitter jag i stort sätt bara att väntar på att mina små älsklingar till kusiner ska komma. Var länge sen jag såg dem och saknar dem sjukt mycket! De ska vara här hela helgen så det blir full fart!

Pappa kom och hämtade mig igår i Linköping, vilket var tur det med all packning som jag hade! Vi for hem direkt efter min redovisning (som vi blev godkända på) eftersom Marcus tog studenten och jag ville hem och fira honom! Ett stort grattis igen Marcus!

Är helt sjukt att han tog studenten igår för att det innebär att det var ett år sen jag gjorde det och tiden har gått så sjukt fort, jag har pluggat ett år nu på universitetet! Sedan den dagen jag tog studenten har det hänt så sjukt mycket i mitt liv men samtidigt känns det som att det var igår som man var den där lilla flickan som stod där och inte visste vad som skulle hända i framtiden. Nu vet jag vad som hände och jag är sjukt nöjd med det (iaf det mesta)!

Funderar på om jag ska orka baka något innan kusinerna kommer men samtidigt så bakade mamma bullar här om dagen som känns väldigt lockande att få äta, älskar mammas bullar!

städa

Mätt och seg skulle jag nog beskriva mig själv just nu, lunchen är uppäten men började må dåligt och vill mest lägga mig i soffan och sova, men icke! Ska egentligen städa toaletten men har inte orkat röra mig dit än, hamnade här istället. Förvånad! Köket är iaf redan städat så har varit lite duktig, men har toaletten kvar och ingen motivation för tillfället. Så länge den är städad tills imorgon när jag åker hem så blir det bra, är många timmar kvar tills dess!

Skulle egentligen iväg och fika med mina flickor vid två men Elin hade möte då så får se om vi hinner ta det senare ikväll efter vårt möte, men kan bli tajt. Blir troligen ett långt möte och sen måste jag hem och fortsätta packa, mycket kläder som ska hem! Var på syrran att tömma ur min garderob tills jag kommer hem men är tveksamt om hon hunnit göra det, visar sig.

Måste erkänna att jag blir lite irriterad på människor eller kanske inte irriterad, men jag stör mig nog lite! Hör man av sig till någon så vill man väl att den hör av sig tillbaka, eller? Kanske bara är jag som tycker så, men jag tycker att det handlar om respekt. Det spelar ju ingen roll om man hör av sig två minuter eller två dygn senare bara man hör av sig. Ibland får man känslan av att man bara duger när det passar den andra, någon annan som kan få den känslan ibland? Jag vet att det kan finnas en orsak till varför man inte hör av sig eller inte hört av sig än, och jag borde väl antagligen inte bry mig men nu är det så att jag är en människa som bryr sig, så det är bara att leva med det.

Kanske borde göra något annat (ex. städa) än att sitta här och klaga men jag är lite på klagohumör just nu så det känns bra att få klaga av sigt lite. Någon som vill klaga på något som jag gör eller kanske inte gör? Alltid trevligt att få höra (eller inte)!

JAG VILL HA SOMMARLOV NU!

jaha vad hände?

Har precis varit på gyckelmöte och precis när vi skulle avsluta och gå därifrån fick jag värsta huvudvärken, kom från ingenstans! Blev helt snurrig och borta i huvudet och misstänker att dagens varma väder och sol kan ha med saken att göra! Men har tagit en alvedon och förhoppningsvis går det snart över.....

Folk tänkte spela brännboll nu ikväll och vet inte hur jag ska göra. Känner inte riktigt för att springa runt med den här huvudvärken men om det blir bättre så kanske jag tar mig iväg, när de nu skulle börja spela. Får se!

Dagen började iaf med en löprunda med Malin vilket kändes skönt men tungt i benen, kan ju bero på att vi sprang igår kväll men vi gav oss iväg ändå! dock sprang vi inte hela rundan utan gick den sista biten. Tanken var att vi skulle ute och gå nu ikväll med stavarna efter mötet men eftersom brännbollen dök upp så tippar jag på att vi skrotade det. Känns skönt att sitta i soffan och slappa just nu, tittar lite smått på fotboll på tv. men men dagen bjöds på ett kort grupparbete hos Malin V och sedan la vi oss ute i solen och sola hela dagen tills det var dags att få in och laga mat. Brända axlar sedan helgen och  rödbrun hy på de flesta ställena, så ser min kropp ut just nu!

Nu tjatar Andreas på¨mig att jag ska komma och spela sen så hoppas på att den här huvudvärken försvinner snart, den har 45 min på sig!

RSS 2.0