Hej här kommer jag!

HEMMA!!! känns väldigt skönt att komma hem hit när man har varit bakis halva dan och nu börjar må bättre och har absolut inga måsten, me like a lot!!

Är bara jag och bror hemma.. då blir det till att beställa mat! här orkar vi inte laga nån mat inte..

Blir en lugn kväll i soffan med lite tv..

känner mig ganska tom i huvudet just nu så varför fortsätter jag skriva? bör verkligen sluta nu!

Varför?!

Varje gång gör man samma sak och varje gång mår man därefter också... varför dricker man fulvin? har upptäckt att jag alltid mår mycket sämre dagen efter jag har druckit de jämfört med när jag håller mig till all annan alkohol.. men man kan väl inte låta bli helt enkelt...

när fan blev jag så onykter? gick lite väl fort där! va ändå hemma vid tolv och hade då hunnit med en fulvinsrunda, gyckla på skytte-C, festa, åka taxi från skytte-C via stan till mcdonalds med en trevlig taxichaufför som måste ha haft de bästa kunderna någonsin samt äta på mcdonalds med Dessi och sedan promenera hem..

när man ändå är hemma skapligt och har möjlighet att sova dagen efter så borde man ju passa på, hoppade ju ändå över föreläsningen som pågår just nu.. nej men då ska man vakna vid halv sex och inte kunna somna om!! VA FAN! skulle ha behövt lite mer sömn...

Vi va bäst igår!!! dock fick inte folk rösta på oss.. dåligt men förstår varför, vi ställde ju ändå upp fastän vi inte tänkt de..

JA FÖR FAN!

Idag ska jag äntligen åka hem... ska bli riktigt skönt och eftersom jag inte fått någon kurslitteratur än innebär det inget pluggande på hela tiden som jag är hemma, yeah!!!


Blir både arg och trött på mig själv.. nu har jag gjort det igen, öppnat dörren lite grann så att någon annan kan öppna den helt... kan jag inte bara hålla tyst ibland? kanske är bra ändå att jag gör det men jag ska inte behöva öppna dörren.. inte ens lite grann...

Måste nog fylla min mage med något nu för den är alldeles för tom.. kanske mår lite bättre av att få något i magen.. måste packa klart sen!

Snöööö!!!

Men herregud sluta snöa nån gång! Nog för att det är härligt med snö men det behöver inte snöa mer, det räcker med det som redan ligger på marken.. är ett helvete att cykla i det här, rekomenderas inte!

Igår var en rolig och trevlig dag!

Ikväll är det dags för fulgyckelfestival, lyckat att ta sig ut till skytte-C i detta väder men det blir att traska på helt enkelt! kul ska vi ha iaf!!

Längtar tills imorrn.. då blir det hemfärd.. hockey och överraskningar väntar, vad mer? vet inte, får inget tecken.. Broder fyller även år och han ska gratuleras!! blir långledigt, åker inte tillbaka förrän på onsdag, me like!!!

en dusch och frukost sedan ska jag försöka bege mig ner på stan, får se hur det kommer att gå!

Bajs!

va sjukt skönt att träna igår!!! va ett tag sen man tog i så kändes riktigt bra när man kom hem.. resten av kvällen spenderades i soffan med Carro, vi tittade på Fantomen på Opera, bra film men lite väl mycket musik för min smak.. jag vill ha lite dialog också..

Känns weird att inte ha något speciellt att göra.. eller det finns väl saker att göra, troligen en hel del, men inget som måste göras nu dirr! en härlig känsla även om jag blir lite rastlös.. ligger i fas med kravalentine iaf och det känns skönt..

body pump eller en promenad? tror faktiskt att det blir en promenad idag, känner mig väldigt stel i axlarna och nacken så en promenad känns alldeles lagom en dag som denna..

Hatar när jag drömmer jobbiga drömmar, vet att jag borde vänja mig men jag tror faktiskt inte att man kan vänja sig vid de.. rätta mig och jag har fel.. drömde att jag blev sårad inatt igen, är inte första gången.. varför drömmer jag ens om det? finns ju ingen orsak till det men vet ändå när det började så ligger kanske något bakom det.. är väl rädd att det ska hända en dag och det skrämmer mig...

 borde kanske hålla mig för mig själv...

Ge mig februari!

Januari har varit en väldigt hektiskt men ändå ganska rolig månad.. har haft sjukt mycket att göra så därför tycker jag att månaden kan ta slut nu!

Nu är sista tentan skriven för ett tag iaf.. förhoppningsvis blir det ingen omtenta på någon av dem.. snälla låt mig inte stå ut med Ulfgard en dag till! snacka om mardröm!!

snart blir det iväg och träna! har äntligen köpt ett nytt träningskort även om det sved att lägga dem pengarna men behöver man röra på sig så behöver man! ska blir otroligt skönt att få tid till att träna igen, har varit lite fullt upp på sistone men förhoppnigsvis blir det lite ändring på de nu!

Aha!

Bajs också! vet inte varför men kände bara för att säga det, känns lite som bajs just nu bara..

Tentadags imorrn och vet inte vad jag borde känna. skulle möjligen ha försökt plugga lite mer även om inte tiden har funnits men jag känner mig ändå väldigt lugn, positivt eller negativt? sist jag kände mig lugn så gick det åt helvete så jag tar faktiskt lugnet lite negativt.. det får väl visa sig imorgon! funderar på att plugga lite grann till, svara på typ en fråga, men vet inte om jag borde.. kan jag det inte nu så kan jag det troligen inte imorgon heller..

Då va detta överstökat! efter morgondagen blir det nya tag.. ny kurs och dags att ta tag i planeringen av kravalentine på allvar.. föresten så sitter sjukt snygga lakan uppe på campus nu som jag rekomenderar alla att spana in..

lite intresse tack!!!

laka målan!

Underbart med en kväll hemma i soffan och bara ta det lugnt! har iofs suttit och pillat lite på mitt testamente till de blivande kultingarna men det har mest vara rogivande och roligt.. läskigt att det redan gått ett år och det är dags att ta ut våra kutlingar.. trodde inte att det skulle gå så här fort.. vad hände?

Längtar tills fredag!! något jag inte längtar till är måndag då det är dags för en ny tenta som jag knappt pluggat någonting alls tills, hur fan ska det här gå? ska försöka plugga en del imorrn så att lite sätter sig i huvudet iaf..

är det de här jag vill? eller?

Fick mig ett gott skratt imorse när jag kom upp och upptäckte ett par killskor i hallen.. härligt att någon roar sig :) känner mig nog lite ensam för tillfället bara.. behöver nog ett par armar som håller om mig så att jag inte ramlar..

ska nog läsa lite nu och drömma mig bort..

Pengar tack!

efter ett halvårs uppskjutande har jag äntligen tagit mig till vårdcentralen för att kolla upp om jag har några allergier så nu har de startat en utredning, fick ta blodprov och väntar nu på att de ska höra av sig.. hopas att det visar något så att man får svar! dock är inte det här med nålar och armveck min grej.. klarar inte riktigt av det, hade en obehaglig känsla hela dagen..

Kravall igår.. förfest i skolan? kanske inte det bästa men ibland ska man inte följa alla regler som finns.. lyckades ialla fall inte göra av med några pengar igår så jag samlade in det jag gjort av med genom att samla pantglas, me like! Kontot är inte så glatt just nu!!

En vecka kvar nu sen går färden hem, längtar!!!


Det går bra nu!

shit orkar inte med saker just nu! vad jag än gör så går allt åt helvete eller någonting ska strula till sig! kan inte allting bara flyta på?

Tror att jag skulle behöva sova ett par timmar till egentligen... jobbade Hg igår.. flöt på riktigt bra, är väl det enda som flyter på egentligen, sjukt mycket folk men ändå inte många glas att plocka.. snåla jävlar kanske?

Borde ha kommit betydligt längre i mitt tentaplugg än vad jag har gjort.. fuck måste klara den här tentan! har hunnit sitta en liten stund både igår och idag men inte tillräckligt på långa vägar.. ska försöka hinna med så mycket som möjligt imorrn, men först blir det ett besök på vårdcentralen!

Snart iväg till campus för möte och intervjuer.. sen blir det myskväll hos Elin!!


Helvete!!!

Fuck! inte mycket som går som jag vill nu... idag känner jag bara ett enda stort kaos, försöker baka men det går rent åt helvete!

Plugg och läx är det som fyller min tid just nu.. igår skrevs första tentan, gick rätt så bra. Kommer bli sjukt förbannad om jag inte klarade den! har målat massa lakan, eller laka målan som jag numera säger..

Förövrigt är jag riktigt förbannad, ledsen och chockad! Hatar den här världen och alla dessa sjuka människor som finns! Orkar och vill inte tänka på det.. vill bara att vissa ska veta att jag finns här vad eller när de än behöver mig..

Hg-jobb på schemat ikväll! skönt att få göra och tänka på något annat..

Kanske börja plugga nu? njae.. drar lite på det

give me a break!

plugga plugga plugga.. känns inte som att man gör något annat.. jo lite annat, typ som läxgrejer, hinns med men sen är tiden slut... ska bli skönt när dessa tentor är över!!

Myskväll med let's dance hos dessi ikväll.. me like!

Nu är väskorna äntligen uppackade! har dragit ut på det så länge nu så var väl dags antar, hoppet om att jag skulle hem igen försvann antar jag.. fan hatar att vilja va på två ställen samtidigt! tur att man har underbara vänner här som man kan umgås med och därmed försöka glömma det där hemma för en stund..

pratade med carro för en stund sen, yeah hon är hemma igen och på söndag kommer hon tillbaka till mig! känns lite tomt i lägenheten utan henne.. miss her!!

testade en ny wookmåltid idag.. blev rätt så gott men sjukt starkt! ska nog minska lite på sweetchilisåsen nästa gång!!

kanske en powernap innan jag och carro ska handla godis?

Kläder överallt!

borde kanske börja packa upp mina resväskor nu och inte låt alla kläder ligga utspridda på golvet... kanske inte packat upp än för att det finns en önskan och hopp om att snart åka hem igen.. vet inte varför alla grejer ligger kvar men har väl antagligen bättre saker för mig.

Sjukt mycket som ska göra nu på väldigt kort tid.. det ska tentapluggas, tentor ska skrivas, lakan ska målas, intervjuer ska göras, jobba på hg, läxgrejer som ska fixas.. och allt inom loppet av två veckor? yeah! hinna med att träna och träffa vänner får bli en annan gång... iofs så är mycket läxgrejer vilket gör att man umgås med många av sina vänner så kommer nog inte att lida så mycket av det.. mycket av dessa saker är skoj så ska inte klaga.

är nog lite deppig av allt tentaplugg.. JAG VILL INTE PLUGGA!!!! ta bort pluggandet så skulle jag gilla mitt fullspäckade schema..

Undra om carro har landat i sverige nu? vågar inte skicka iväg ett sms än.. kommer ju inte ihåg när hon sa att hon skulle landa..

skulle behöva någon som höll om mig nu och sa att allt blir bra..

plugga plugga

Känns otroligt skönt att jag faktiskt kan ta tag i saker lite då och då.. dagen har i stort sätt handlat om plugg och skola.. pluggade imorse, åkte på seminarie, kom hem och har pluggat till och från hela dagen.. man måste ju få ta pauser ibland! men känns helt okej men har fortfarande väldigt mycket kvar att lära..

pinsamt att hämta ut gamla tentan.. sjukt dålig! skrev inte alls de hon ville, men men nu ska det fan komma in i huvet!!

Förkylning är otroligt nog mycket bättre idag, vad hände? huvudet är iofs fortfarande väldigt tungt och det känns som att febern närmar sig lite då och då men att få slippa en rinnande näsa kan jag ge riktigt mycket för! tack! hade inte orkat med den mer.. men man vet ju aldrig om den kommer tillbaka, kanske bara haft en bra dag.. vem vet.

ska nog krypa ner i sängen snart och fortsätta med hypnotisören..

morgonpromenad imorrn? får se om jag känner mig bättre, dumt att sätta igång för tidigt..

back in the reality..

Har egentligen bara varit sjuk i ca ett dygn men jag är redan så sjukt trött på det! näsan rinner hit och dit.. irriterande!! huvudet känns tungt och det är inte de bästa när man måste tentaplugga!

Är åter i linköping.. kära far skjutsade mig samt bjöd på massa mat så nu är kylskåpet fyllt, tackar tackar mor och far!! kändes helt okej att komma tillbaka, ska bli ganska skönt att få lite rutiner och vardag igen, känns som att jag haft helg i 3 veckor nu så kanske är på tiden att skärpa till sig!

behöver lite närhet och omsorg!!

Har faktiskt pluggat lite grann idag.. eller kanske inte egentligen inte så mycket plugg men jag har strukturerat upp mitt tentapluggande och kollat igenom litteraturen för att veta vad jag ska kunna.. har även plockat fram 2 recensioner till morgondagens seminarie så kan ju vara nöjd över att jag typ gjort lika mycket idag som jag har gjort under hela jullovet, bra jobbat michaela! borde nästan skämmas...

vet inte vad jag känner just nu.. skulle vilja gråta men jag har inga tårar som vill komma fram och jag vet inte heller vad jag skulle gråta över.. märklig känsla! tror mest att jag känner en tomhet inombords..

ganska skönt att va ensam ett tag.. va länge sen känns det som. imorgon blir det till att träffa människor igen som man snart inte har sett på en månad, shit va länge egentligen när man är van vid att se vissa nästan varje dag!

kurera lite kanske?

I will miss this!!

ångesten är stor, sjukt stor....imorgon går färden tillbaka till linköping och det lockar inte alls, förutom alla vänner... vill absolut inte plugga utan vara här och spela hockey med tjejerna.. mår så sjukt bra av att vara i mitt andra hem, ishallen!

matchen gock väl inge vidare idag.. förlust, kanske ganska väntat, men jag höll iaf mitt löfte, satt inte i utvisningbåset en enda minut, good job! resterande av min insats kan vi glömma, men sjukt kul va det att spela match igen.. sååå besviken över att jag inte kan spela på tisdag.. back to the reality tomorrow bitch!

håller på och tvättar alla kläder så att jag kan packa ner det i resväskan sen.. life is a bitch right now.. ska tänka positivt, inte länge kvar nu!!!

tänker verkligen inte bli sjuk nu! hur kan man gå hemma i 3 veckor och vara frisk som en nötkärna (nästan) och så spelar man en period och så börjar näsan rinna, nyser var och varannan minut och hostar så att det svider i bröstet, like I said life is a bitch.. måste verkligen hålla mig frisk så att jag kan plugga inför de kommande tentorna..

undra om tvättmaskinen är klar?

Tonight gonna be a good night..

ögonen snurrar runt runt runt...somnde ett tag i fåtöljen tidigare, riktigt skönt men sjukt obekvämt när jag vakna till..

Hade en mycket mysig kväll igår!

Imorgon är det match.. som jag har längtat! önskar att jag fick vara hemma jämt och spela hockey, sitter redan innan jag ens hunnit åka tillbaka och kollar i kalendern när jag kan åka hem nästa gång, här planeras det för fullt!! planen för morgondagens match är att jag ska hålla mig på isen hela matchen och inte sitta något i utvisningsbåset, har en tendens till att hamna där.. åk skridskor för helvete kvinna och NEJ du får inte tacklas!!!

wanna be all by myself... NOT!!!

kanske ska fixa lite med korten i kameran och lägga in dem i datorn så att mamma får dem, lär ju glömma bort det annars.. inte länge kvar nu tills bilen till Linköping avgår, känns vemodigt...


fjärilar..

vart är carro när jag verkligen behöver prata med henne? jag vet att hon är i egypten men hon skulle säga precis de rätta orden till mig som jag behöver höra just nu...

har faktiskt pluggat en del idag, läst lite på NE, skrivit ner lite begrepp och dess betydelse.. kan gå det här! dock inte i den här takten men nästa vecka så måste effektiviteten tredubblas om inte fyrdubblas!

sista dagen och chansen att söka läx är idag! så tycker verkligen att folk ska passa på om de vill få ett oförglömligt och sjukt kul år, I promise!!!

snart middag och sedan blir det ner till Borgen för att titta på lite hockey...

Avatar

dåså då har man sett filmen som så gott som alla har pratat om... måste hålla med alla andra och säga att den var väldigt bra men kanske inte så bra som jag hade föreställt mig.. trodde att det skulle va mer effekter med 3D men de uteblev, bra film iaf.. verkligen värd att se!

så vad gör man nu?

Har precis tagit en välbehövlig promenad.. suttit stilla alldeles för mycket idag.. både bilresa fram och tillbaka samt filmen som var riktigt lång, lite för lång.. ibland kan det va så sjukt skönt att ta en promenad, bara gå runt och ha musik i öronen och tänka på allt över himmel och jord.. även om huvudet fastnar vid vissa saker som jag inte vet hur jag ska hantera!

är jag bara fånig eller borde jag själv ta tag i saker istället för att överlåta det åt någon annan? svårt beslut och jag väger fram och tillbaka hela tiden.. hjälp sökes!

kort tid kvar nu..

jag vet att jag borde ha pluggat betydligt mer än vad jag har gjort hittills... igår blev det inte mycket gjort, åkte till södetälje istället för att träffa Karolina och sedan blev det middag hos morfar..

var väldigt skönt att ha ett långt välbehövligt samtal med carro igår... blir inte att man pratar lika mycket nu när båda är hemma och vi inte är i linköping...

lite frukost står på schemat nu sedan bär det återigen av ner mot ishallen för att träna lite hockey.. älskar att vara hemma och spela!!! känns jobbigt att snart åka tillbaka, även om jag saknar många människor därborta!

en annan anledning till varför jag borde åka tillbaka är att jag måste komma igång med pluggandet på allvar.. finns så mycket annat som lockar här hemma, en termin bara, en termin bara! försöker verkligen tänka positivt just nu..

Gör något då! agera!!!

fullt ös.. medvetslös

Jag klarade mig! blev inte mer sjuk så det tackar jag för! visst så kan man ju fortfarande bli sjuk men nu ska jag vara positiv och säga att det kommer jag inte att bli, än iaf.

känns som att det har varit mycket hockey på senaste tiden... söndagen bestod enbart av hockey, blev en tur på sjön igen, sen kolla på brorsans match för att därefter träna själv.. givetvis fortsatte även natten med hockey då det var dags för sverige-usa, behöver ju inte nämna mer om den matchen.. kändes lite ovärt att sitta uppe hela natten för en förlust men mysigt var det så hade inte ändrat valet om jag kunnat!

jaha vad händer nu?

lyckades faktiskt plugga en hel del igår.. eller nja inte en hel del men har nästan läst klart all litteratur som ska läsas så det känns helt ok.. orkare inte läsa den sista utan somnade istället.. ska nog försöka läsa klart texten idag!

Ska iväg till Södertälje om någon timme eller så för att träffa Karolina.. lyckades låna bilen vilket jag tackar för.. bara det inte är allt för halt ute på vägarna, är ju fan -15 ute...


2010

blev inte en så bra inledning på det här året heller... förra året däckade jag på nyårsdagen och låg sjuk i nästan två veckor och vad vaknade jag med igår? sjuk huvudvärk och tung i hela kroppen... sov mest bort hela dagen igår.. man skulle kunna tro att jag var bakis men eftersom jag låg hemma i soffan och hade det lugnt och skönt på nyårsafton utan alkohol så utesluter jag den teorin.

Idag är jag lite piggare men huvudet är lite tungt, går förhoppningsvis över snart! vill orka röra lite på mig idag, samt att pluggandet skulle ha börjat igår vilket det inte gjorde så dags att ta tag i det idag.. vill inte men har inte så mycket val när tentorna närmar sig med alldeles för stora steg.. jag vill ha sommar och slippa allt pluggande!!!!

jag har upptäckt att jag är sjukt feg och nojig när det kommer till vissa saker! visste det väl tidigare men det va ett litet konstanterande... skärpning!!!

Kanske lite frukost så att man kan sätta fart och få någonting gjort idag!! inte så troligt men ändå, kan ju ge det ett försök! känns iaf bra att jag nästan har skrivit klart alla testamenten till min kulting som jag kan skriva hittills.. alltid något positivt!

okej frukost va det!

RSS 2.0