Sista dagen...

Idag är det sista dagen på vfun (om man bortser från specialdagen på måndag) och det känns både bra och dåligt. Bra för att nu slipper man gå upp på mornarna och dåligt för att det har varit så sjukt kul! Man har fått göra så mycket och verkligen fått upp ögonen för vad läraryrket egentligen handlar om. Det är så mycket mer än att bara stå i klassrummet framför ett gäng elever!

Idag är det även valborg vilket innebär SOF-invigning och Akuten......möjligen lite grillande i Skåland om man hinner hem i lagom tid........mysigt!!!!

Ensam här i helgen och det känns skönt förutom att nu får jag städa hela lägenheten (igen) själv för att jag står inte ut med skiten längre, men sånt man får ta ibland :)

Borsta tänderna och åka sen!

En dag i taget

Det känns verkligen som att man tar en dag i taget numera.....känns helt okej faktiskt...

Även denna vecka är det vfu som gäller, sista veckan nu och jag trodde att jag skulle vara mycket tröttare idag, efter att bara ha sovit 7 h i helgn, men jag var oväntat pigg idag! Skönt! Något annat som också är jävligt skönt är att den här veckan är kort så det blir extra lång helg.....borde jag redan längta efter nästa helg? Nja kanske, den här helgen bra försvann så jag behöver en ny helg som jag kan vila upp mig och bara rå om mig själv...

Eftersom jag nu är så pass pigg idag så ska jag snart bege mig iväg och träna....detta om något är otroligt skönt! har inte tränat på en vecka (om man bortser från min och malins promenad igår) och jag har redan ångest över det!

som sagt en dag i taget......

Tillbaka

Är tillbaka i linköping igen efter en tripp hem för Gik:s årsfest. Blev en ganska bra kväll trots den sega musiken. Dansbandsmusik hela kvällen är ju inte direkt lyckat men vi snurrade runt på dansgolvet ändå. Märks att man inte dansar sån dans ofta. Lyckades ge Sigge en smäll i ansiktet under dansen annars tror jag att jag skötte mig!

Missade alla möten nu under helgen, tanken var att jag skulle ansluta nu när jag kom till linköping men precis då slutade dem, passade istället på att tvätta vilket verkligen behövdes. Så snart har vi rena kläder igen! Men hade velat vara med på mötena så man har lite koll men  fick en liten uppdatering iaf.......

Vfu en vecka till..... hoppas att veckan går fort.......känner mig.....jag vet inte hur jag känner mig och det är verkligen jobbigt för jag vet inte vad jag ska svara när folk frågar hur jag mår........så för alla er som undrar, jag vet inte hur jag mår! ena stunden är allt bra när det i nästa sekund är alldeles piss....jobbigt det här!

Ska nog gå ner och hämta tvätten nu så att ingen slänger ur den.......


Försvinn!!!

skulle ni kunna höra vad jag gör nu så skriker jag! Blir så trött på allt och jag menar verkligen allt......... okej det här är inte en bra dag, gårdagen var både bra och dåligt...... måste folk skämta bort saker när det blir dåligt? låt mig  må dåligt om jag vill och känner för det........ ibland måste man få det ur sig! Tack Elin, du är en ängel!!!!

AAAAAAAAAAAHHHHHH måste packa....... snart går bussen hem, skönt! ikväll blir det en riktig rysskväll, längtar som fan!!!! saknar vårt lag sjukt mycket........

packa var det!!!!

SÄNGEN!

SJUKT TRÖTT!!!! dock inte bakis idag vilket var mycket skönt. Vattnet hjälpte igår även fast jag var tvungen att springa massor på toa!

SÄNGEN!

SJUKT TRÖTT!!!! dock inte bakis idag vilket var mycket skönt. Vattnet hjälpte igår även fast jag var tvungen att springa massor på toa!

Tackfest

Temat var huvudbonad på kvällens tackfest på hg, var mycket spännande att se vad folk hade satt på huvet! Tackfesten var trevligt men som ni märker gick jag hem tidigt och så gjorde även många fler. Är ju vfu-period nu och har inte lust att vara bakis bland eleverna och lärarna imorgon, ger nog inte ett så bra intryck! Så nu sitter jag här med min flaska vatten och försöker få ur alkoholen så att jag sen kan sova lite och försöka se och bete mig acceptabelt imorgon!

Fick även efter mycket om och men reda på mitt tentaresultat (äntligen!) och som tur var är jag godkänd! Skönt för nu kan man lägga den kursen bakom sig och gå vidare..... frågan är bara vad man ska gå vidare till? Säljö?! nja vet inte riktigt om jag vill gå vidare men tror inte att jag har så mycket val!

Lite vatten och sömn  kanske? Ja tack!

Hemlängtan

Är inne i en period just nu då jag tycker att det är väldigt skönt att åka hem. Har varit hemma två helger i rad nu och direkt när jag kom tillbaka til linköping idag så bokade jag bussresa hem nästa helg igen, även om det har varit plnerat länge att jag skulle hem då, Årsfest! fy fan vilken rysskväll det ska bli, längtar som fan!

Imorgon står det vfu på schemat så nu är det bara att börja vänja sig vid att gå upp tidigt på mornarna, men det ska iaf bli lite skoj. Det är ju ändå det här man ska syssla med i framtiden så ska bli kul att komma ut i skolorna igen.

Under helgen när jag varit hemma så har stor del ägnats i nyköpings ishall eftersom brorsan haft cup vilket har gjort att gamla minnen har väckts och jag insett hur mycket jag egentligen sakna hockeyn. Trodde inte att jag saknade den så mycket som jag gör! Kom även på att jag inte har spelat hockey, inte ens åkt skridskor på ett år nu, det om något är sjukt deprimerande! Därför behöver jag verkligen en rysskväll nu så att man kan minnas tillbaka till de gamla goa tiderna då hockeylaget var ens andra familj.....

Usch jag är trött! och jag har fortfarande inte fått reda på mitt tentaresultat!

Hemma........igen

Jaha då var man hemma igen, eller nja jag kom ju hem redan igår men gårdagens var tillägnad nyköping genom en liten shoppingrunda samt häng i ishallen under brorsans hockeycup. kul att se brorsan spela igen!

Måste säga att majfesten var sjukt rolig och vi hade helt klart bäst utklädnad! Lite bättre, lite snyggare.... lite så vi jobbar!! :) Men ett stort tack till foul och ÖF för en bra kväll. skönt ändå att jag begav mig hem redan vi elva så man orkade upp igår morse då vi skulle fotas vid åtta...... mycket jobbigt och mycket trött och lite bakis kan man väl säga.....

Ikväll är det grattande för syrran som gäller, blir stor flicka då hon  fyller 18 på måndag men vi firar henne tillsammans med släkten ikväll! Har varit fullt upp hela dagen med handlande, jagande av bil, bära stolar och bord, fixa med mat och lite allt möjligt.... läge för en paus nu alltså! :P


God morgon eller god förmiddag

Internet är tillbaka nu, skönt måste jag säga! Inte för att jag är beroende men känns skönt att man har tillgång till det när man behöver kolla speciellt mailen....

Igår var en stressig dag men den blev ändå inte så stressig som jag tänkt. Inventering av läxförrådet stod bland annat på schemat! Trodde att det skulle ta mycket längre tid än vad det gjorde eftersom det var ett enda stort kaos i förrådet när vi kom. Nu är det lite mer strukturerat efter ca 2 h jobb men det kommer att bli ännu mer strukturerat nu när vi ska få ett nytt förrråd, jippi!

Äntligen dags för majfesten ikväll, är sjukt laddad men ska ta det lugnt...... har inte fixat allt till temat än men jag har gott om tid på mig! Ska iaf bli riktigt skoj och kul att träffa lite människor nu när man är tillbaka i linköping igen efter påsken.

Hemfärd imorgon, längtar......

Hej o hå

Oj det blev väldigt tomt i huvudet nu, vad ska man skriva? Hmm.....

Kan ju iofs berätta vad somhänt i helgen.... kortfattat innehåller den påskmat, påskägg samt mys med familj och släkt. Hann ju även med en tripp till flen som jag redan berätttat, de pratar vi inte mer om. Färden går iaf tillbaka till Linköping ikväll men innan dess ska det hinnas med påskmiddag hos farfar samt lite pluggande (om jag nu orkar). Har varit riktigt duktig i helgen tycker jag och skrivt uppgiften samt läst det mesta......självklart önskar jag att jag hade läst mer men man kan ju inte vara bra på allt....... även om det inte är mycket som jag är bra på..... men iaf!

Vet inte om jag vill åka tillbaka idag....har varit skönt att fly allt därborta, även om det är mycket gamla minnen som väcks när man kommer hem. Men det är så skönt att alla dessa måsten försvinner när man kommer hem eller nja inte pluggandet även om man hoppas att man ska glömma bort det. Varför kan inte jag glömma bort det när alla andra verkar ha så lätt att glömma eller strunta i det? Ska klura på den....

Hemma

Hemma igen efter två månader, känns bra! Landade här hemma igår men blev bara en kort vistelse innan jag begav mig till flen..... hemvändarkväll på amazon..... Vet inte hur jag ska sammanfatta kvällen! Var riktigt kul att träffa speciellt Sara men även de andra igen men resten? Nja ångesten började redan när jag satte mig på bussen till flen och minnena kom tillbaka, även om det finns många bra minnen. Flen och flensborna är speciella och väl på amazon så kändes allt bara så patetiskt, vet att sara håller med mig vilket känns skönt. Skulle kanske annars ha trott att det var jag som va patetisk men det kanske jag är också..... sak samma, kul att träffa vissa människor iaf!

Carro, min älskling kom och hämtade mig på natten, bror sin hade hon med sig också. Blev att sova över där vilket väckte många gamla minnen då vi legat i våra sängar och snackat massor, vilket vi gjorde även den här gången! Saknar att vara liten ibland!

Idag har jag suttit ute i solen, mycket härligt, dock läst, inte lika härligt! Har iaf läst klart allt som ska läsas i säljö, vilket känns undserbart skönt! Ska jag bara ge mig på allt annat som måste läsas också. Kul att komma hem och sen behöva plugga massor! Funderar på att sätta mig med min skrivuppgift så att den blir klar så slipper jag tänka på den sen, borde inte ta så lång tid att skriva den, ska bara vara 2 A4..... kanske skriva.....snart.....


Tillfälligt internet!

jaha andra dagen i rad man har med sig datorn till campus, vad kan detta bero på? behov av internet? Nja kanske inte riktigt men behövsde ordna ett par saker samt att min dator mår bättre när den har internet!

Gjorde precis mina val av kurser till hösten samt vilken ålder jag vill ha, hoppas att det blir bra. Valet föll på grundskolans senare år samt svenska som första inriktning... Det borde bli bra..........visar sig väl.

Inget Internet på ett tag

Den närmsta veckan ska bli spännande när jag inte kommer att ha något internet här hemma, är man så beroende av internet? Iaf så har ju vårt internet strulat och just nu kan vi bara använda Elins dator för att det 'är enda dator som det funkar på, men idag så åker Elin hem på påsklov och då behöver hon ha dator med sig hem, vilket är självklart att hon också ska eftersom det är hennes dator så nu får jag försöka underhålla mig med annat än att läsa runt på bloggar och spana in vad som händer på facebook, nu kanske det är dags att skaffa sig ett liv?

Föreläsning på NH vd tio, sen iväg till Martin och käka lite lunch med kultingarna för att sedan dra vidare och hjälpa till med lite jobb. Ska bara jobba en timme så känns skönt, sen blir det att träna och därefter ska jag och Carro testa thairstället här i Ryd, hört att de ska ha väldigt god mat!

Nej men vad sägs om lite frukost?

Nykter bland onyktra....

Sitter här hemma, lite folk hemma, mycket alkohol, alkoholspel....... och jag är nykter! Känns faktiskt rätt så bra att vara nykter, har dels varit och tränat både bodyjam och bosu nu på kvällen och kommer att må bra och kunna träna imorgon också. Carro, Elin och några kompisar till Carro ska ut på platå ikväll men kände att jag står över ikväll. Kultingarna vill att jag ska komma till hg ikväll och visserligen har jag inget för mig men känner verkligen för en kväll hemma ikväll!

Jaha lite kulingjobb som gäller imorgon...... kanske ska vara lite social nu!

Bra dag

Den här dagen måste jag säga har varit bra, seminariet i morse gled man igenom fort och kom sedan hem, gick bort till studentbostäder för att fixa med våra nycklar, gick mycket smidigt även det då det inte var någon kö alls för en gångs skull. Kom hem igen, åt lite lunch och har pluggat sen dess. Bra jobbat Michaela! Det ända jag sakna var att få sitta ute i solen....

Fick höra tråkiga saker imorse och jag finns här gumman om du behöver någon!

Jag kom på en sak imorse efter att jag klätt på mig kläder. Idag är första dagen på skert flera veckor som jag har jeans på mig! De är ju helt sjukt egentligen, var en sån människa som alltid hade jeans på mig förr men numera är leggins gudasänt! Det är så sjukt skönt, sitter inte åt och är tajt och man kan röra på sig som man vill utan att se stel ut! Underbart med leggins!

Okej det här blev lite sjukt men är väl sån jag är...... har ju trots allt blivit konstaterad psykiskt störd av en doktor så det är ingen idé att förneka det! This is me!

Bra igen

Okej glöm allt jag skrev innan för nu är allt bra igen och jag är så lättat att det här missförståndet är uträtt. Ibland gör man dumma saker, en dum sak är när man inte pratar med varandra! Allt blir så mycket lättare när man pratar med varandra, synd att man inte gör det oftare....

Är helt slut i huvudet nu, borde verkligen sova!


Besviken!

Den här dagen började så bra men när jag lämnade hemmet gick den bara utför! Just nu känner jag mig så förolämpad, kan inte ens njuta av att jag just fick ett sommarjobb!

Var så trött efter helgen att höra massa rykten om mig men vad ska man göra när vänner inte ens kan komma till en och prata och tror massa saker om en? Jag skiter fullständigt hur det här misstaget uppstod men att du av alla människor kan tro på det, det förstår jag inte. Dels för att vi redan har diskuterat detta och du vet var jag står samt att du borde känna mig så pass bra nu att jag aldrig skulle säga något sånt om dig! Du är min vän!

Känner mig sjukt besviken, kan inte sätta ord för hur mycket....

Sol!

Så skönt med en sol som lyser, man blir mycket piggare iaf jag! Tog en promenad till hemköp förut vilket var underbart när det var så skönt ut, skulle handla lite saker till bakningen senare i eftermiddag, jag som har fikat idag på mötet, spännande!

Nehe snart dags att bege sig ner till stan för en föreläsning på NH, hoppas att den är bra!

RSS 2.0