work work

jobbade igår kväll/natt, väcktes imorse av att de ville att jag skulle vika så var bara att slänga sig i duschen och ge sig iväg, blir även till att vika imorgon också! me like a lot!!!

en snabb fika hos Karolina har jag även hunnit med!

Usch den här jävla kursen går inte så bra, eller snarare inte framåt... har fullt upp med så mycket annat så har varken ork eller tid.. vad gör man?!

Jag tycker inte om att vara ovetande om saker!

Behöver verkligen sova!! men först ska det tittas på grey's!!

keep it going!

har försökt plugga lite matte idag men motivationen fanns inte riktigt där idag så skjuter upp det till en anna dag!

Ikväll blir det att jobba, 17-01 står det på schemat!

någon mer än jag som har önskat sig någon eller några gånger om att vara någon annan som man känner? den där coola personen som verkar vara vän med alla, har ett bra liv, ser bra ut etc... man vill bara vara vän med henne/honom! kanske är en typisk tjejgrej men tror nog att det finns många där ute som har tänkt likadant som mig ett par gånger..

har en längtan efter något som är helt fel i mitt liv just nu... måste förtränga, glömma och vänta..

Ge mig fredag!!

Har lekt lite hemmafru idag också.. är det så här mina dagar kommer att se ut alltså? Om jag ändå bara slapp pluggandet och kunde jobba lite mer!!!

Är i behov av ett par nya solglasögon, ge mig!!

Funderar på att återuppta fotbollskarriären.. kan iaf ge det en chans och gå ner och testa på en träning.. har inte riktigt lockat tidigare men idag när jag läste sn och såg bild på tjejerna när de spelade så växte en liten längtan inom mig att spela igen så ska nog ge det en chans eller två!

Jag vill så mycket!

ska snart traska iväg med mor min till min gamla skola för att besöka hockeyns medlemsmöte, ska bli intressant o höra vad de har att säga om den kommande säsongen.. om det nu blir en kommande säsong..

Hemma igen...

vilken lyckad kväll det blev igår! Blev så sjukt mycket bättre än vad jag trodde att det skulle bli, hade riktigt roligt! Tydligen vann mina föräldrar också då de var sist kvar, 1-0 till mig!

Nu är rummet i linköping tömt på grejer, hemma igen.. hur kan jag ha så sjukt mycket saker?! vet inte hur allt sla få plats när vi tagit hem allt, får bli ett senare problem... funderar på att övertyga pappa att bygga ut huset, tror inte att han kommer att nappa på den idén men man vet aldrig!!

På fredag är det kryssning, LÄNGTAR!!

känner att jag har en liten knepig ekonomisituation just nu, vet att det kommer att lösa sig men känns ändå inte så kul! skönt att man ska börja jobba lite oftare nu...

Ikväll invigs grillen med familjen, lovely!!

Familjesittning!

Igår hände det mycket, iaf inom mig... allt som jag har försökt gömma och inte tänka på kom upp till ytan och jag bröt ihop...jag visste att det här skulle bli jobbigt men igår var det hemskt, kommer att sakna det här så sjukt mycket!

Jag ångrar ändå inte mitt beslut för att jag vet att det är rätt och det jag behöver göra just nu men det betyder inte att det är lätt för det.. jag vill ändå leva i den bubbla där man tror att om det är äkta så finns det kvar och det hoppas jag verkligen att det är... framtiden känns lite oviss gällande vissa saker men jag har min bild i huvudet hur jag vill att det ska vara och som jag hoppas på att det kommer att vara.

Clash of the titans blev valet igår när jag och carro skulle gå på bio, kul att göra något bara hon och jag igen! filmen var bra men alldeles för kort! var många saker som de kunde ha utvecklat, allting gick väldigt fort fram så det var lite tråkigt, men är ändå underbart med filmer om grekisk mytologi!

om en stund kommer mamma och pappa hit, då ska det först packas lite grann och sedan blir det familjesittning på hg, mycket spännande!

fick besked från csn idag om ändrat studiemedel vilket resulterade i att de kräver tillbaka nästan 7 300 kr av mig, kul för de pengarna har jag ju verkligen...INTE!!!

Snart dags att hämta tvätten!

say what?!

Är hungrig!!!

första morgonen på länge som jag inte mått så sjukt dåligt... skönt att det verkar gå i rätt riktning! därför passade jag även på att ta en morgonpromenad, väldigt skönt måste jag säga..

Igår blev det onlinepizza med carro och dessi, mums... saknat att bara kunna hänga med dem, en av dem sakerna jag kommer sakna mest nu när jag flyttar...

fixat med grejer inför morgondagens familjesittning så hoppas på att allt är klart nu, iaf allt det som jag ska ordna... ska bli skönt när det här är över, har blivit lite tröttsamt men det är ändå tråkigt.kommer att sakna allt. Usch måste jag var så deppig och sedimental! vill vara glad och njuta av att jag är här nu...

Ikväll blir det bio med bästaste carro!!!

Badhusfesten..

Jag är glad över att jag är i Linköping igen! speciellt eftersom jag får träffa alla underbara vänner igen som jag har saknat sjukt mycket!!

Härligt! pratade med jobbet igår så har fått en hel del arbetspass inbokade, ja tack! känns skönt att kunna få jobba ihop lite pengar, är i stort behov av dem!! tråkigt ändå att det är många gånger jag inte kan jobba när de behöver folk men just nu gör det inte så mycket eftersom jag har fått andra tider samt att det händer sjukt mycket roliga saker nu den närmsta tiden!!!

Livet går verkligen vidare utan en... jag har hela tiden varit medveten om att det gör det men igår när jag verkligen såg det bland vågorna så gjorde det sjukt ont och jag kunde inte låta bli att bli ledsen.. tråkigt att behöva förstöra stämningen men det kom som en stor chock fastän jag har varit medveten om det.. är väl svårt när man verkligen ser det för första gången..

Idag ska jag träffa kära fröken Elwin! mysigt och det ska pratas ikapp väldigt mycket!!!

mår piss på nättrna! på dagarna känner jag mig inte alls sjuk men så fort det blir natt kommer hostan, förkylningen och allt möjligt... ORKA!! blir ju ingen skönhetssömn alls... är i stor behov av en natt med god sömn!

Igår trodde jag för ett kort tag att jag höll på att förlora en god vän eller i alla fall att hon var riktigt allvarligt skadad... va länge sen jag blev så sjukt rädd och höll på att få panik! skräms inte så!!!

LINKÖPING!

I'm back... back in town eller vad man ska säga... om jag ska vara ärlig lockade det inte så mycket att åka tillbaka, ville ha några fler dagar hemma för att landa lite men att träffa alla vänner igen har jag längtat efter så är samtidigt glad över att vara här!

hade ett berg av räkningar som väntade när jag kom fram!!! this I don't like!!

tror att jag blivit minst godkänd på hemtentan... om man hade blivit underkänd så skulle man tydligen få ett personligt mail idag och eftersom klockan är efter 17 och det inte har kommit något mail så antar jag att jag klarat den, grattis till mig och skönt att det sista är avklarat på lärarprogrammet!

Är trött på att vara upptagen med massa annat så att jag inte kan jobba... de ringde förra veckan, men då var jag i fjällen, de ringde idag men då satt jag på tåget på väg till linköping, frågade även om jag kan jobba hela nästa helg men då är jag på kryssning... fan också, kunde ha fått ihop lite pengar!!! men gör andra roliga saker istället så är inte så ledsen men synd att det inte finns arbetstider när jag är ledig!

det var länge sen nu... är lite jobbigt det här och mitt huvud velar fram och tillbaka hela tiden men vad borde jag lyssna på egentligen? finns kanske något annat som jag har som är bättre att lyssna på...


bäst!!

har haft en helt underbar vecka i fjällen, love it!! veckan började kanske inte så bra med en Michaela som var sjukt trött och bakis i bilen på väg till fjällen, spypåsen redo i handen... men jag överlevde och kom fram utan spyor men fortfarande i stort behov av sömn!

jobba massor + ingen sömn + alkohol = ingen rolig resa i bilen helt enkelt

Men se sen!! veckan har bjudit på klarblå himmel, sol, brännskador i ansiktet på mig och min syster, skidåkning, lite afterski och öl samt galna dagar med släkten... va verkligen precis vad jag behövde!!!

Nu är man hemma igen men här blir jag inte långvarig, på tisdag bär det av till linköping igen... badhusfest, familjesittning och packning väntas... sedan bär det av hem igen där jag kommer att stanna ett tag, skönt! börjar bli lite tröttsamt att fara fram och tillbaka hela tiden, skulle behöva några dagar till här hemma egentligen så att jag får tid att landa lite men icke!

sitter och fixar o trixar lite med familjesittningen, men det ska nog gå ihop sig!

vill träna!!! efter en vecka med ett alldeles för stort intag av onyttigheter så är det ända jag vill just nu är att träna, skulle va så jävla skönt!!!

Får beslutsångest och velar fram och tillbaka över vad jag ska göra när det inte händer något... när kommer det att hända något? kommer det ens att hända nått? kanske är upp till mig att ordna men jag borde inte vara ensam om det...

saknar min säng!

 

javisst!

packat ihop och är åter hemma... kändes lite vemodigt att lämna allt därborta, nästan så att en tår tittade fram på vägen hem... nej men jag är inte bitter!

Behövde köpa en ny skjorta till jobbet imorgon så tog ett stopp vid tornby... hittade en tillslut på h&m, trodde att den kostade 200 kr, visade sig vara 100 kr rabatt. Ja tack!! skönt när man har en bristande ekonomi för tillfället...

behöver få ett träningspass i kroppen! börjar bli raslös..

Fredag: jobb 15-23
Lördag: Markus 25-års fest!
Söndag: FJÄLLEN!!!

kompis det går bra nu...

...

packar... känns både konstigt, bra och sorgligt..

Antar väl att ett kapitel i livet är på väg att avslutas och ett nytt ska påbörjas.. eller kanske snarare i mitt fall tas upp igen.. är ju inte helt nytt.. men vill egentligen inte att den här delen av livet ska ta slut men det är ändå det här jag måste göra..


Men det är inte slut än iaf... ikväll blir det möte!!

SNÖHELVETE!!!

ibland skulle jag bara vilja döda något.. typ som idag när man vaknar och upptäcker att det snöar ute.. hallå igår satt man ute i solen i kortärmad, vad hände?

hade en mysig stund med elin och frida igår.. vi satt på elins altan och åt fruktsallad med glass och njöt av solen.. tyvärr så var jag rätt så seg och beroende av sömn från dagen innan men jag hade väldigt trevligt. Mycket snack om den kommande irlandsresan blev det, längtar sjukt mycket nu!!

Lördagen var helt underbar, om man bortser att vi virrade bort oss i brunnsäng men tillslut kom vi fram..en riktigt bra kväll med härliga människor!! kryssningen nästa!

Imorgon går bilen till Linköping, dags att börja packa ihop saker och ta med sig hem.. känns lite konstigt och sorgligt men även väldigt bra. Har varit jobbigt den senaste tiden att dras åt två håll så ska bli skönt att slippa det.. önskar ändå att jag kunde vara på två ställen samtidigt eller att alla de jag vill vara med var på samma ställe, det vore något!

Hg-jobb väntas även imorgon!! är ju egentligen varför jag åker tillbaka...

Fjällen om mindre en vecka nu, love it!!

Mamma har bakat bullar så luktar så sjukt gott i hela huset, älskar mammas bullar.. skulle kunna äta hur många som helst bara jag fick..

Kväll tack!!

Ikväll blir det berget!! sjukt laddad för kvällen men lång tid kvar innan det är dags att göra sig redo.. tåget går kvart i sju och sedan ska jag och Lina orientera oss ut till Brunnsäng, kan bli spännande!!

Mycket släktmiddagar och påskgodis de senaste dagarna.. var sjukt skönt och välbehövligt att ta en morgonpromenad i solen med päronen..

inte långt kvar till fjällen heller... one fucking week!!! snälla ge mig!! känns väldigt behövligt nu, ska bli skönt att komma bort från allt och bara umgås med la familia och åka skidor.. lite öl och afterski blir det självklart också!

Lite fundersam och förvirrad... även en känsla av längtan..


finally over!!

sista tentan klar och inlämnad... det var de på lärarprogrammet!!! återstår bara att anmäla studieuppehåll vilket jag ska ta tag i någon gång framöver!!

Hemma!!!

jag som trodde att jag skulle vara ledig massor den här helgen, blev genast en massa planer inbokade.. först på listan är tydligen middag hos morfar och kerstin ikväll.. måste nog piggna till lite tills dess..

sömn har jag väl inte fått så mycket av den här veckan.. svårt att somna pga diverse saker och sedan upp hyfsat tidigt på mornarna.. sova nu när man är hemma? lär ju inte hända! arbetsintervju kl.10 i Hölö imorgon, ska bli spännande!!

Har äntligen fått läkaren att skriva ut allergitabletter till mig, kanske kan bli bra till sommaren iaf!!

orka duscha eller bara slänga upp håret i en tofs så att det ser ok ut på middagen ikväll? luter åt det senare alternativet..

RSS 2.0