Crazy night!!

Oj vad hände igår liksom? Nej ska ta det från början!

Började med att möta upp Bodil på air and space museum i DC. Blev lite studerande och en liten åktur i deras stimulator, riktigt nice! Sedan blev det att fara till Cheesecake Factory för att möta upp Maria och Emelie för lite middag och självklart cheesecake! Man kan ju inte gå till cheesecake factory och inte äta cheesecake, det förstår ju vem som helst!! Bästa är också att bitarna är så stora så har kunnat äta resten av kakan idag, mums!

Efter middag blev det dags för Bodil och mig att göra oss redo för en kväll i Arlington! Vi trotsade regnet och begav oss först till en bar men vi fick lite problem då Virginia har så sjuka regler som att de inte släpper in någon om de inte har ett amerikanskt ID eller pass, och denna kväll hade Bodil bara sitt norska ID så det blev att hitta ett annat ställe! Av en ren slump går vi in på någon bar (redan ont i fötterna av heelsen) för att få oss lite gott att dricka. Två killar joinar oss och sjukt nog så visar det sig att ena killen är halvnorsk och har bott i norge sitt halva liv, weird!! Haha vi som aldrig mötter människor från Norge!

Vi hade i alla fall sjukt kul och hakade på dem in till en club i DC! Festade väl på rätt så rejält för ovanlighetens skull så blev en himla blandning på drickandet... Vi dansade på och hade bara sjukt kul! Härliga människor, härlig atmosfär, bra musik... kunde ju inte bli bättre!! Lyckades även hamna på efterfest så vid 7-tiden i morse slinker vi in hemma hos Bodil...

Blev totalt 2 h sömn inatt då vi hade bestämt tid med Maria och Emelie vid 10.30 för lite Titanic i 3D (som btw var sjukt crappy). Var med tunga steg vi tog oss iväg men med lite frukost i magen och en gigantisk cola så gick det rätt så bra att sitta i en biograf 3,5 h!

Är ganska nyss hemkommen efter att ha hängt hemma hos Bodil under dagen. Har verkligen haft en sjukt bra helg! Vet inte riktigt hur jag mår just nu, är inte direkt bakis men sjukt trött så vill bara sova. Men ska försöka hålla ut några timmar till innan det är bedtime!

Usch måndag och ny arbetsvecka imorgon.. skulle behöva en till dag ledigt för att återhämta mig!


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0