A night in DC

BLÄÄÄÄ vad jag är trött!!!

Helgen har sett ut som så att i fredags så kom Bodil över på lite filmkväll. Va skönt att vi bara slappa och åt en massa mat och godis! Igår så blev det först iväg en sväng för att träna och sedan lite skype med la familia där hemma som hade födelsedagskalas för Trolle. Hann även med lite slappande och en tur till mallet där det inhandlades ett par nya heels (ooops!). Riktigt snygga men sjukt hög och smal klack, not used to walk in that kind of heels!!

Men men skorna blev perfekt att gå in för min och Bodils utgång igår kväll, då tanken var att vi skulle sitta på olika barer hela kvällen. Det började bra då vi satt på en trevlig bar i Dupont Circle men sedan blev vi lite rastlösa och begav oss till Cities där det fanns möjlighet att dansa lite!! Vet inte hur andra tjejer gör det men det är fan inte lätt att dansa i så höga heels! Kanske bara är jag som inte är van vid det men ändå...Vi hade iaf mycket trevligt men gav upp rätt så tidigt då vi båda var nyktra och trötta...

Idag är det trist väder med regn så får se vad dagen har att erbjuda. Borde kanske börja med att äta frukost. Kan ev bli lite bio med Bodil senare idag, we'll see!

Hope everyone had a nice weekend!


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0