Cold Stone

Idag på kvällskvisten så blev det inget au pair möte som var planerat (inte förvånad!) men istället for jag och Marjam till Cold Stone för lite glassätande. SJUKT GOTT!! De hade verkligen allt möjligt gott där och blir lite irriterad över att ha upptäckt stället efter 9 månader i landet, skäms!!

Annars så har det varit jobb och träning som vanligt! Har fixat alla papper med taxes som måste skickas innan måndag, så ska se till och posta det imorgon!! Surt att behöva betala men så det är... hade väl ändå tur och behöver "bara" betala 99 dollar. Har dessutom skrivit en check för första gången i livet och är väl egentligen inte så intressant för er men tyckte det va lite roligt!

Dessi skrev på fb idag att lady Gaga kommer till stockholm i augusti och är sjukt sugen på att hänga med henne! Hade ju varit ultimat att kunna ha sett henne här i U.S men Sverige är inte så dåligt det heller så får väl försöka samla lite pantburkar som dessi föreslog så att jag har råd att gå. Fy fan ekonomin kommer inte må så bra när man kommer hem... But Hey, That's Life!


Over and Out

Kommentarer
Postat av: The Age

Fy satan vad vi ska ha sköj!!!! Rarararara

2012-04-18 @ 20:40:04
Postat av: Michaela

ska bli så grymt kul!! :D

2012-04-19 @ 03:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0