Bye Bye

Jaha och så blev det måndag och dags att säga hej då till syster igen. Fy fan det är inge roligt att säga hej då även om vi förhoppningsvis kommer hinna ses någon när jag är i SF i sommar... blev iaf en tidig morgon då klockan ringde redan vid 04.30 men som tur för mig kunde jag efter att ha skjutsat henne till metron åka hem och försöka somna om lite innan det var dags att jobba vid 7.

Så vad har vi gjort denna helg?
Fredag:
Klockan ringde tidigt denna morgon då vi skulle ta oss in till DC för att ta bussen till New York som avgick vid 08.30. Efter ett par timmar på bussen så anlände vi äntligen till New York och började dagen med lite lunch. Därefter for vi direkt till den svenska godisbutiken Sockerbiten för att köpa en massa svenskt lösgodis, fy fan vad gott det va!! Hade inte ätit lösgodis på 10 månader och OM jag har saknat det!
Det var nu dags att checka in på vårt hotell som var förvånansvärt bra, för att sedan bege oss till Central Park! Blev en långpromenad runt i parken som var full med folk som satt i gräset och hade picknick eller var ute i dammen i båtar, sommarkänsla på hög nivå!! En rundtur på Times Square blev det självklart också med lite shopping. Efter middag och någon drink var vi redo för sängen!

Godis!





















Lördag:
Denna dag började med lite frukost och lite strosande i affärer innan det blev dags att checka ut från vårt hotell. Vi vandrade sedan runt lite, bland annat vid Madison Square Garden innan det blev att handla med sig lunch och bege sig till bussen som skulle ta oss hem till DC. Väl i DC möttes vid upp av D, J och S för middag på en thai restaurang. Vi for sedan hemåt för att göra ett biobesök, battleship stod på agendan! Bra film, se den!



Måste ju ha bild tillsammans med Henke!





Söndag:
Efter en liten sovmorgon for vi denna dag in till DC för att leka turister, syster kan ju inte komma hit och inte se alla turistgrejer! Vi trotsade den stekande hettan och vandrade runt lite varstans. Vi mötte sedan upp Maria och Emelie som ocså va i DC för lite slappande vid the Monument. De joina oss för de sista på vår turisttour och gjorde oss även sällskap för middag på Vapiano. En mycket trevlig dag inne i DC! Sedan blev det att fara hemåt och slappa lite under kvällen med bland annat lite Glee. Klockan skulle som sagt ringa tidigt morgonen efter!



Självklart måste man ha nuddat toppen på the Monument!








The White House!








U.S Capitol!

Har verkligen haft en grymt underbar helg med min kära syster och det var helt fantastiskt att se henne igen! Va hur roligt som helst att hon kom och hälsa på och jag önskar att hon kunde ha stannat lite längre men vi måste alla tillbaks till jobbet.

Nej dags för lite träning igen efter 4 dagars uppehåll!


Over and Out




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0