Eurovision!

Fy fan vilken bra helg det blev!! och SVERIGE VANN!!! HURRA!!

I lördags gick vi runt hela dagen och oroade oss över att vi inte skulle kunna kolla på eurovision men som tur var vid 20-tiden kom den upp på nätet och efter lite pyntande kunde kvällen dra igång!! Våra favoriter va ju självklart norge och sverige!
Tror att jag ska låta bilderna tala!

rysk eskortflicka?








Go Norway!






ca 150 kr kosta den flaskan, CRAZY!!




Go Sweden!!




Blev en del dansande och sjungande!


Lite skumpa tack!


På väg att inse att Sverige vinner!


Segerdansen!!

Efter ett avtal så är det nu bestämt att nästa år kommer Bodil till Sverige och då jävlar ska vi se till att ha biljetter till finalen!

Hade grymt kul och efter en vinst så kan man ju givetvis inte sitta hemma så det blev att dra till en irländsk pub i Falls Church där vi stötte ihop med ett gäng trevliga amerikaner så blev en hel del drickande med lite efterfest som innehöll lite djurterapi för mig, intressant!!

Gårdagen var vi oerhört bakfulla så vi kom väl knappt ur sängen före eftermiddagen då vi behövde fylla på magarna lite. Blev lite bättre framåt kvällningen så vi åt middag med Emelie och gick på bio! Bra bakis-söndag!

Skulle egentligen ha lagt upp lite bilder från georgetown i lördags men orkar inte lägga upp mer bilderna nu så får bli nästa gång, nu är det dags för lite jobb!


Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0