Birthday

Happy Birthday J!! Ja i efterskott då eftersom han fyllde igår men jag har glömt skriva här de senaste dagarna. Igår blev det att gå ut och äta för att fira J's dag vilket var trevligt. Blev en italiensk restaurang som kör på family style, vilket innebär att varje rätt du beställer in är för minst 2 personer. Det mest intressanta var nog efterrätten vi beställde in som visade sig räcka till 5 personer, riktigt stor! Hade köpt två par tröjor och en film till J vilket kändes lite tråkigt men komiskt nog så älskade han tröjorna! Ena tröjan var det superhjältar på så borde nog ha förstått att han skulle gilla den!!

Our big dessert!!

Har sjukt mycket träningsvärk i kroppen efter måndagens bodypump. Har inte kört bodypump på 2 veckor och det kändes, AJ! Men man kör på ändå och nu ska jag alldeles strax bege mig till gymmet för ett spinningpass!

Nu är även bussresan till och från NY bokad med syster. Helt underbart när man kan få biljetter tur- och retur till NY för 2 personer för 32,50 dollar. Alltså lite över 200 kr, not bad!!

Nej får bli mer uppdatering senare för måste dra nu!!


Over and Out

Kommentarer
Postat av: Karolina

Åh, ni gick till den italienska restaurangen vid maskeradbutiken vi var inne i vid på Halloween? Inte jättelångt ifrån Rion? Kommer inte ihåg namnet på omårdet... (man glömmer fort). Vi var där på Katies B-day och Lizzy åt upp den där efterrätten HELT SJÄLV. Jag och Emma delade på en men fick inte i oss den. Men Lizzy käkade upp hela sin och var hemma från skolan dagen efter med stomach ache... :p Hahah

2012-03-28 @ 23:04:02
Postat av: Michaela

Ja men precis!! Den ligger i Kentland ;) OMG då förstår jag verkligen att hon hade ont i magen! Vart fick hon plats med allt?! Haha var ju sjukt stor och orkade knappt äta något av den efter all mat man redan hade slängt i sig :P

2012-03-29 @ 14:05:12
Postat av: Karolina

Buca's! Eller hur? Asgod mat men precis, fattar inte hur hon fick ner den... Gött att höra att allt är bra med dig! :)

2012-03-29 @ 22:54:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0