Helvetes dag!!

När man minst anar det så dyker problemen upp men vi tar en sak i taget!
så checkade vi ut från vårt hostel för att fara ner till Santa Monica och beachen. Dick när vi kom dit så blev det väldigt mulet så blev att gå runt och titta istället vilket var trevligt det med. Santa Monica är väldigt fint och säkert väldigt mysigt att bo i!
 
Vi for sedan tillbaka för att hämta våra väskor för att därefter ta oss till det hotellet vi fått information från vårt tour company att åka till. När vi kommer dit så börjar våra problem! Väl på plats så finns det ingen reservation i vårt namn och de har ingen aning om vilket vårt tour company är. Vi försöker därför ringa företaget för att få hjälp av dem och vi får till och med prata med managern som rent ut sakt är en IDIOT! De säger att de har bytt hotell och att de har skickat ett email till oss om det (vilket de inte har gjort) men han vägrar typ klämma ur sig vart det nya hotellet är och efter mycket om och men får vi veta att det ligger i Las Palmas, ca 30 min bilfärd bort! De vägrar däremot skicka någon till flygplatsen för att hämta upp oss så vi fort ta en 80-dollar taxiresa dit, hurra för det!
Nu är vi i alla fall på plats och vi har börjar lugna ner oss och kommit till ro men det har verkligen inte varit en lyckad dag! Nu försöker vi ladda upp för morgondagens resa till Grand Canyon, ska bli riktigt häftigt!
 
Santa Monica:
 
 
Over and Out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0