Amazing days!

WOW WOW WOW!! Det är typ allt jag har att säga om de senaste dagarna som har tillbringats i Las Vegas och Grand Canuon (vilket förklarar frånvaron här på bloggen).
 
I söndags begav vi oss mot Vegas och anlände på eftermiddagen. Vi fick bo på ett förvånansvärt fint hotell mitt i allt och vi begav oss snart ut på en guidad tur runt i Vegas, vilket bjöd på det mesta! Vi gav italien ett besök, fick se casinon och en häftig vattenshow. Vi avslutade kvällen med en Jubilee show som hade namnen topless och det va precis va det va, har nog aldrig sett så mycket bröst på en och samma gång! Men man tänkte inte så mycket på brösten då de hade såna fantastiska dräkter och hattar. Det var verkligen en Vegas-show vi fick se!
 
Efter en väldigt häftig kväll i Vegas så gjorde vi oss redo på måndagsmorgonen för att fara till Grand Canyon där vi skulle spendera natten på en ranch! På plats var det helt otroligt att se alla bergen, vilken utsikt!! Vi fick flyga helikopter och åka båt runt i denna underbara miljö vilket var helt otroligt, bland de vackraste jag har sett! På ranchen blev vi mötta av cowboys som fixade på middag och lägereld åt oss. Vi fick även skåda den underbara solnedgången vilket var fantastiskt vackert! Vilken underbar och vacker plats detta är, people åk dit!
Vi klev upp vis 5-tiden dagen efter för att få se soluppgången men tyvärr va det väldigt mulet så vi missade den. Vi hann med lite frukost och en rundtur med häst och vagn innan vi började vår resa tillbaka till LA, var vi befinner oss just nu!
 
Nu är klockan 6 på morgonen här och vi håller på och ska packa ihop alla våra saker och påbörja vår resa mot SF. Har jag tur kommer jag få träffa syster på torsdag, hoppas!!
 
 
Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0